Πώς να παρακολουθήσετε το Cheltenham Festival 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο

Ο αθλητισμός δεν γίνεται καλύτερος με το Φεστιβάλ Cheltenham. Περισσότερο από 265.000 αγωνιστές παρακολουθούν την εκδήλωση ζωντανά στο ιππόδρομο Cheltenham. Ωστόσο, από τότε η ροή μπορεί να είναι λίγο τρομακτική Το ITV αποκλείεται γεωγραφικά εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Λοιπόν, πριν από μερικά χρόνια, εγώ αποκλείστηκε προσπαθώντας να παρακολουθήσω το Endeavour απλώς και μόνο επειδή Ζω στο εξωτερικό. Οχι πια. Τώρα, είμαι εδώ για να σας βοηθήσω εάν αντιμετωπίζετε το ίδιο πρόβλημα. Όπου κι αν βρίσκεστε, διαγράψτε τα ημερολόγιά σας από 10 Μαρτίου έως 13 Μαρτίου. Έτσι μπορείτε μεταδώστε το 2020 στο Cheltenham Festival ζωντανά οπουδήποτε.


Πώς να παρακολουθήσετε το Cheltenham Festival 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο

Cheltenham Festival 2020 για ITV

Λυπάμαι που σας ενημερώνω, αλλά παρόλο που το κανάλι είναι δωρεάν, εσείς δεν μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό του εάν βρίσκεστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Ακόμα κι αν είστε πολίτης του Ηνωμένου Βασιλείου, αυτό που μετράει είναι το γεγονός ότι το εξωτερικό σας.

Μόλις φύγετε από τη χώρα και συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, η διεύθυνση IP σας θα αλλάξει για να γίνεις τοπικός. Διευθύνσεις IP είναι αυτό που χρησιμοποιούν τα κανάλια ροής καθορίστε την τοποθεσία σας. Εάν δεν βρίσκεστε στην περιοχή κάλυψης, θα λάβετε ένα μήνυμα γεωγραφικού σφάλματος όπως έκανα πριν από χρόνια. Δείτε τι εμφανίζεται στην οθόνη σας όταν κάνετε ροή ITV στο εξωτερικό:

Με ενθάρρυνε πραγματικά ο πρώτος. Σκέφτηκα πραγματικά ότι μπορούσα να παρακολουθήσω κάτι άλλο στο εξωτερικό. Ναι, μπορείτε να φανταστείτε την απογοήτευση όταν κατάλαβα ότι δεν ήταν αλήθεια. Ωστόσο, αυτό δεν με σταμάτησε. Έκανα την έρευνά μου και βγήκα με τον τέλειο τρόπο παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών, ένα Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.

Πώς να εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό ITV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου?

Ας το καταστήσουμε σαφές. Απλά επειδή Το ITV προσφέρει το περιεχόμενό του δωρεάν, δεν σημαίνει ότι μπορείτε να περιπλανηθείτε και να παρακολουθήσετε αμέσως. Πριν μπορέσετε να το κάνετε, πρέπει να το κάνετε δημιουργήστε έναν δωρεάν λογαριασμό. Εάν δεν γνωρίζετε το δρόμο σας, επιτρέψτε μου να σας καθοδηγήσω.

 1. Πρώτα, επισκεφθείτε Ο επίσημος ιστότοπος του ITV.
 2. Στην αρχική σελίδα, πατήστε το “Συνδεθείτε” στο επάνω μέρος της οθόνης.Είσοδος ITV
 3. Αυτό θα σας ανακατευθύνει στο σημείο όπου μπορείτε να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό. Κάντε κλικ στο “Εγγραφείτε τώρα”.Εγγραφή ITV
 4. Αυτό είναι ένα εύκολο μέρος, υποβάλετε τα στοιχεία σας όπως ζητήθηκε. Χρήση “WC1X 0AA” ως ταχυδρομικός κώδικας.ITV Εισαγάγετε λεπτομέρειες
 5. Ελεγξε το Όροι και προϋποθέσεις ενότητα.
 6. Κτύπημα υποβάλλουν.ITV Hub Συμφωνώ και Sumbit
 7. Τώρα, από το email σας, ακολουθήστε τον σύνδεσμο στάλθηκε από την ITV για επιβεβαίωση.
 8. Τελειώσατε. Έχεις δημιούργησε με επιτυχία έναν δωρεάν λογαριασμό ITV.

Ένας έγκυρος λογαριασμός δεν θα σας κάνει καλό αν βρίσκεστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Ας προχωρήσουμε τώρα στη διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος.

Ροή Cheltenham Festival Live Online χρησιμοποιώντας VPN

Αναρωτιέστε ακόμα πώς να παρακολουθήσετε το Φεστιβάλ ενώ βρίσκεστε τις ΗΠΑ, τον Καναδά, την Αυστραλία και αλλού εκτός του ΗΒ, σωστά? Επιτρέψτε μου να σας δώσω μια σωστή εισαγωγή που αξίζει ένα τέτοιο εργαλείο ασφάλειας στο Διαδίκτυο.

Ένα VPN διοχετεύει το δικό σας κίνηση μέσω ασφαλών διακομιστών και κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας αρκεί να υπάρχει σύνδεση. Μόλις συνδεθείτε, θα φαίνεται περιήγηση από την περιοχή όπου βρίσκεται ο διακομιστής.

Εάν είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο, λαμβάνετε βρετανική διεύθυνση IP αντί του δικού σας επί του παρόντος ένα μανδύα. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως το Ηνωμένο Βασίλειο Channel 5, BBC iPlayer και φυσικά ITV.

Cheltenham Festival 2020 Live Anywhere- The Steps

Δεν χρειάζεται τεχνικές δεξιότητες κατάργηση αποκλεισμού ITV στο εξωτερικό. Απλώς ακολουθήστε αυτό το βήμα προς βήμα οδηγίες και θα παρακολουθείτε το 2020 Φεστιβάλ Cheltenham σε χρόνο μηδέν:

 1. Για να ξεκινήσετε τη διαδικασία, πρέπει να το κάνετε επιλέξτε ένα αξιόπιστο VPN και εγγραφείτε για την υπηρεσία τους. ExpressVPN συνιστάται ιδιαίτερα από τη δική σας.
 2. Στην ιστοσελίδα τους, αποκτήστε την εφαρμογή VPN και εγκαταστήστε τη στη συσκευή θέλετε να κάνετε streaming το Φεστιβάλ Cheltenham 2020.
 3. Όταν η εφαρμογή είναι έτοιμη και έτοιμη, Συνδεθείτε με τον νέο σας λογαριασμό VPN.
 4. Συνδεθείτε σε διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο. Θα πρέπει να περιμένετε λίγο για να δημιουργήσετε μια σύνδεση.
 5. Τώρα, εκκίνηση του ITVΤον ιστότοπο ή την ειδική εφαρμογή τους.
 6. Τέλος, μπορείτε πλέον να κάνετε streaming του Το Cheltenham Festival 2020 ζει οπουδήποτε.

ExpressVPN είναι ένα από τα κορυφαία VPN για την κατάργηση αποκλεισμού του ITV Hub εκτός του ΗΒ. Θεωρούν το απόρρητο των πελατών τους με ένα αυστηρή πολιτική μη καταγραφής. Όσον αφορά τις υπηρεσίες τους, παρέχουν ένα Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών σε περίπτωση που δεν εντυπωσιάσατε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλες υπηρεσίες VPN για να παρακολουθήστε το 2020 Cheltenham Festival ζωντανά στο διαδίκτυο.

Πώς να παρακολουθήσετε το 2020 Cheltenham Festival Δωρεάν ζωντανή σύνδεση με έξυπνο DNS

Ένα VPN δεν το κάνει για εσάς; Χάνετε πάρα πολύ ταχύτητα όταν συνδέεστε σε διακομιστή; Τότε Έξυπνο DNS είναι αυτό που ψάχνετε. Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS παρακάμπτει τους περιφερειακούς περιορισμούς τόσο καλό όσο ένα VPN. Ωστόσο, αυτό που διαφέρει εδώ είναι η πρόσθετη ασφάλεια.

Υπάρχει έξυπνο DNS αυστηρά για την παράκαμψη των γεω-μπλοκ. Το δεν προσθέτει επιπλέον επίπεδο προστασίας, ούτε κρύβει την ταυτότητά σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Εάν είστε ένας άπληστος streamer που απλώς κοιτάζει για να παρακολουθήσετε, αυτό είναι που χρειάζεστε.

Ένα άλλο πλεονέκτημα του Smart DNS είναι αυτό μπορεί να διαμορφωθεί σε όλες τις συσκευές. Δεν περιορίζεστε σε αυτό που είναι συμβατό με ένα VPN. Ωστόσο, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς κατάργηση αποκλεισμού ITV με έξυπνο DNS:

 1. Χρειάζεστε έναν αξιόπιστο πάροχο για να λάβετε αυτήν την υπηρεσία. Γι ‘αυτό προτείνω τη χρήση Μη εντοπιστής.
 2. Μόλις εσύ εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, ακολουθήστε τους οδηγοί εγκατάστασης με βάση την πλατφόρμα στην οποία μεταδίδετε το φεστιβάλ.
 3. Μόλις τελειώσει, επιστρέψτε στον ιστότοπο του ITV ή στην εφαρμογή ITV του.
 4. Συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας ITV και ροή το 2020 Cheltenham ζωντανά ζωντανά όπου κι αν βρίσκεστε.

Μη εντοπιστής υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό τώρα. Από τότε ντεμπούτο το 2013, έχει φτάσει την κορυφή του κλάδου. Προσφέρει ένα Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και τέλος 230 κανάλια για απεμπλοκή με την υπηρεσία του. Μπορείτε κυριολεκτικά να πείτε ότι είναι ένα από τα καλύτερες έξυπνες υπηρεσίες DNS εκεί έξω.

Λάβετε υπόψη ότι όλα τα VPN στον παραπάνω πίνακα προσφέρουν μια έξυπνη υπηρεσία DNS. Το BulletVPN και το Unlocator είναι τα μόνα μεταξύ τους που προσφέρουν μια δωρεάν δοκιμή. Ενώ το BulletVPN παρέχει ένα 24ωρη δωρεάν δοκιμή, Το Unlocator έχει ένα 7ήμερη δοκιμή. Ρίξτε μια ματιά, μπορούν να ξεκλειδώσουν δεκάδες κανάλια όπου κι αν βρίσκεστε.

Πρόγραμμα Cheltenham Festival 2020

Μπορείτε να βρείτε το πλήρες πρόγραμμα του Φεστιβάλ Cheltenham 2020 παρακάτω:

Ημέρα Πρώτη (10 Μαρτίου)

 • Sky Bet Supreme Novices ’Hurdle (Βαθμός 1)
 • Racing Post Arkle Novices ’Chase (Βαθμός 1)
 • Ultima Handicap Chase (βαθμός 3)
 • Unibet Champion Hurdle (Βαθμός 1)
 • Hurdle του David Nicholson Mares (βαθμός 1)
 • Κλείσιμο Χάντικαπ Chears Brothers Novices (καταχωρισμένο)
 • National Hunt Chase (Κυνηγός ερασιτεχνών αναβατών) (Βαθμός 2)

Δεύτερη μέρα (11 Μαρτίου)

 • Ballymore Novices ’Hurdle (Βαθμός 1)
 • RSA Ασφάλεια Novices ‘Chase (Βαθμός 1)
 • Coral Cup Handicap Hurdle (βαθμός 3)
 • Betway Queen Mother Champion Chase (Βαθμός 1)
 • Glenfarclas Cross Country Chase
 • Boodles Juvenile Handicap Hurdle (βαθμός 3)
 • Weatherbys Champion Bumper (Βαθμός 1)

Τρίτη ημέρα (12 Μαρτίου)

 • Chars Novices ’Chase (Βαθμός 1)
 • Τελικός δικτύου Pertemps (Χάντικαπ Hurdle) (Βαθμός 3)
 • Ryanair Chase (βαθμός 1)
 • Paddy Power Stayers ‘Hurdle (Βαθμός 1)
 • Συμβουλευτική καφέ & Merriebelle Stable Plate (Handicap Chase) (Βαθμός 3)
 • Dawn Run Mares ’Novices’ Hurdle (Βαθμός 2)
 • Χάντικαπ Chase της Fulke Walwyn Kim Muir

Ημέρα 4 (13 Μαρτίου)

 • JCB Triumph Hurdle (βαθμός 1)
 • Randox Health County Handicap Hurdle (βαθμός 3)
 • Albert Bartlett Novices ’Hurdle (Βαθμός 1)
 • Magners Cheltenham Gold Cup (βαθμός 1)
 • St James’s Place Foxhunter Chase
 • Johnny Henderson Grand Annual Handicap Chase (Βαθμός 3)
 • Χάντικαπ Χάντικαπ με όρους Martin Pipe Conditional Jockeys (0-145)

ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΜΕΝΕΣ ΣΥΣΚΕΥΕΣ ITV PLAYER

Μπορείτε να μεταδώσετε ζωντανά το Φεστιβάλ Cheltenham 2020 ζωντανά τις ακόλουθες συσκευές ροής:

 • Παράθυρα
 • Apple TV
 • Amazon Fire Stick
 • Samsung Smart TV
 • iOS
 • Android
 • macOS
 • Τώρα τηλεόραση

Πώς να παρακολουθήσετε το 2020 Cheltenham Festival Live Live Anywhere στον κόσμο?

Πολλά από τα άλογα που πρωταγωνίστησαν στην έκδοση 2019 του Φεστιβάλ Cheltenham θα επιστρέψουν στο Cheltenham Racecourse. Ποιο άλογο είσαι ενθουσιασμένος που βλέπεις; Ποια μέθοδος επιλέξατε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του ITV; Ήταν VPN με ExpressVPN ή Έξυπνο DNS; Μη διστάσετε να μου φωνάξετε στην ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map