Πώς να παρακολουθήσετε το Cricket Live Online;

Το κρίκετ είναι ένα από τα πιο ακολούθως αθλήματα στον κόσμο. Οι θαυμαστές στην Ινδία, το Πακιστάν, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, καθώς και τις ΗΠΑ παρακολουθούν θρησκευτικά παιχνίδια κρίκετ. Είτε πρόκειται για το Big Bash League, το ICC World Cup, το Champions Trophy, το IPL ή το The Ashes, υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει ένα επίσημο κανάλι που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε όλη τη δράση ζωντανά στο διαδίκτυο. Στο παρακάτω άρθρο, ρίχνουμε μια ματιά στα καλύτερα κανάλια ροής κρίκετ από όλο τον κόσμο. Μάθετε πώς μπορείτε να κάνετε streaming του Cricket σε υπολογιστές, Mac, Android, FireStick, Apple TV, Roku, Android ή iOS.


Πώς να παρακολουθήσετε το Cricket Live Online;

Πώς να παρακολουθήσετε το Cricket Live Online?

Καλύτερα κανάλια ροής κρίκετ

 • Χοστόρ (Ινδία)
 • Sky Sports (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)
 • Fox Sports (Αυστραλία)
 • Sky Sports NZ (Νέα Ζηλανδία)
 • Willow TV (ΗΠΑ, Καναδάς)
 • PTV Sports (Πακιστάν)

Hostar

Σε περίπτωση που ζείτε στην Ινδία, μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις μεγάλες εκδηλώσεις κρίκετ ζωντανά στο διαδίκτυο μέσω του Hotstar. Το δημοφιλές κανάλι ροής είναι προσβάσιμο σε υπολογιστή, Mac, Android, iPhone και iPad. Ενώ ορισμένα γεγονότα είναι δωρεάν για παρακολούθηση, χρειάζεστε συνδρομή Hotstar επί πληρωμή για να παρακολουθήσετε premium περιεχόμενο.

Sky Sports

Οι λάτρεις του κρίκετ στο Ηνωμένο Βασίλειο μπορούν να παρακολουθήσουν όλες τις σημαντικές δράσεις κρίκετ ζωντανά στο Sky Sports. Το περασμένο καλοκαίρι, ο βρετανικός γίγαντας των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών ξεκίνησε ακόμη και ένα ειδικό κανάλι αθλητικών κρίκετ. Εάν δεν έχετε συνδρομή στο Sky Go, μπορείτε εναλλακτικά να εγγραφείτε στο Now TV που προσφέρει πανομοιότυπο περιεχόμενο στο διαδίκτυο. Το Sky Sports έχει αποκτήσει αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης για όλες τις Αγγλικές δοκιμές, ODI και T20, αγώνες γυναικών και γήπεδο κρίκετ μέχρι το 2024. Μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε την εφαρμογή Sky Go ή Now TV σε Android, iOS, PS4, Apple TV, Roku και Συσκευές Xbox One.

WillowTV

Αν και το κρίκετ δεν είναι πολύ δημοφιλές στις Ηνωμένες Πολιτείες σε σύγκριση με το μπέιζμπολ, το μπάσκετ, το ποδόσφαιρο και το NASCAR, πολλοί Αμερικανοί καθώς και ομογενείς που ζουν στις ΗΠΑ παρακολουθούν το άθλημα στο διαδίκτυο. Το Willow TV είναι ένα ειδικό αθλητικό κανάλι που εστιάζει σε όλα όσα σχετίζονται με το κρίκετ. Είναι διαθέσιμο σε υπολογιστή, Mac, Android, iOS, Apple TV, Smart TV και Roku.

Fox Sports Αυστραλία

Εάν ζείτε κάτω, το Fox Sports είναι το καλύτερο κανάλι για να παρακολουθείτε ζωντανά αγώνες κρίκετ στο διαδίκτυο. Το κανάλι 9 και το κανάλι 7 μεταδίδουν επίσης σημαντικές εκδηλώσεις κρίκετ. Η εφαρμογή Australian Fox Sports είναι διαθέσιμη σε συσκευές Android, iOS και Apple TV.

Sky Sports NZ

Όπως και το Ηνωμένο Βασίλειο, το Sky Sports είναι επίσης το σπίτι των αθλημάτων στη Νέα Ζηλανδία. Προς το παρόν όλοι οι διεθνείς αγώνες κρίκετ της Νέας Ζηλανδίας μεταδίδονται ζωντανά στο Sky Sports NZ. Περιλαμβάνεται επίσης κάλυψη κρίκετ από την Αυστραλία, την Αγγλία και την Ινδία.

PTV Sports

Το PTV Sports είναι αθλητικά κανάλια του Πακιστάν. Το κρίκετ είναι το πιο δημοφιλές άθλημα στο Πακιστάν. Ως εκ τούτου, το PTV Sport είναι ένας από τους ιστότοπους με τις περισσότερες επισκέψεις στη χώρα.

Το καλύτερο VPN για να παρακολουθήσετε το Cricket Live Online

Δυστυχώς για τους λάτρεις του κρίκετ, όλα τα κανάλια που αναφέρονται παραπάνω είναι αποκλεισμένα από γεωγραφική περιοχή. Αυτό σημαίνει ότι δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά αγώνες κρίκετ σε αυτά τα κανάλια σε περίπτωση που ζείτε στο εξωτερικό. Για να παρακάμψετε τους περιφερειακούς περιορισμούς και να καταργήσετε τον αποκλεισμό του αγαπημένου σας καναλιού κρίκετ στο εξωτερικό, πρέπει να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας VPN. Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα είναι εργαλεία που σας επιτρέπουν να βελτιώσετε την ασφάλεια και το απόρρητό σας κατά την περιήγηση στον Ιστό. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το VPN για να ξεμπλοκάρετε τα γεωγραφικά περιορισμένα κανάλια από όλο τον κόσμο.

 • Κατάργηση αποκλεισμού καναλιών Geoblocked: Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες ροής κρίκετ που είναι προσβάσιμες μόνο από συγκεκριμένες χώρες σε όλο τον κόσμο. Με το VPN μπορείτε να παρακάμψετε αυτούς τους τοπικούς περιορισμούς.
 • Παράκαμψη ISP Throttling: Έχετε παρατηρήσει ποτέ ότι η ταχύτητα του Διαδικτύου σας είναι αξιοπρεπής εάν περιηγείστε σε ιστότοπους, αλλά ξαφνικά μειώνεται όταν παρακολουθείτε βίντεο στο διαδίκτυο; Εάν συμβαίνει αυτό, ο πάροχος υπηρεσιών Internet σας πιθανότατα επιταχύνει την ταχύτητά σας στο Διαδίκτυο. Η χρήση του VPN σας επιτρέπει ουσιαστικά να το αποφύγετε.
 • Απόλυτο απόρρητο: Προσθέστε ένα επιπλέον επίπεδο απορρήτου και ασφάλειας σε όλες τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες.
 • Εφαρμογές VPN: Δεν χρειάζεται να είστε τεχνικός για να δημιουργήσετε μια σύνδεση VPN χάρη στις φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές VPN σε υπολογιστές, Mac, Android, iOS και FireStick.

ExpressVPN είναι ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς που επιβάλλονται σε διάφορα αθλητικά κανάλια. Έχουν διακομιστές VPN σε όλο τον κόσμο και προσφέρουν ακόμη και εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πώς να παρακολουθήσετε το Cricket Live Stream Online – Τελικές σκέψεις

Πιστεύετε ότι υπάρχει κανάλι κρίκετ που θα έπρεπε να αναφέραμε στην παραπάνω λίστα αλλά όχι; Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα αθλητικά κανάλια που προτείνουμε να κάνετε streaming κρίκετ στο διαδίκτυο; Μοιραστείτε τις σκέψεις και την εμπειρία σας παρακάτω.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map