Πώς να παρακάμψετε το Cyberoam σε 3 εύκολα βήματα

Εάν εργάζεστε σε ένα ίδρυμα όπου η χρήση του Διαδικτύου παρακολουθείται στενά από τον διαχειριστή του δικτύου, οι πιθανότητες είναι μεγάλες ότι χρησιμοποιούν το Cyberoam για να βεβαιωθούν ότι όλοι κάνουν καλή χρήση της σύνδεσής τους. Το λογισμικό είναι προϊόν της Cyberoam Technologies, μιας εταιρείας λογισμικού που εδρεύει στην Ινδία και προσφέρει λύσεις ασφάλειας δικτύου σε χρήστες με έδρα σε περισσότερες από 125 χώρες σε όλο τον κόσμο. Το λογισμικό διαθέτει ένα ευρύ φάσμα προσφορών, όπως ένα εργαλείο προστασίας από ιούς, ένα φίλτρο περιεχομένου, ένα εργαλείο κατά των ανεπιθύμητων μηνυμάτων, καθώς και έναν μηχανισμό περιορισμού εύρους ζώνης. Εκτός από όλα αυτά, υπάρχει επίσης ένα διαδικτυακό τείχος προστασίας που χρησιμοποιείται για να θέτει όρια σε ό, τι μπορεί ή δεν μπορεί να προσεγγιστεί σε μια συγκεκριμένη στιγμή, ή μόνο από άτομα με ορισμένα διαπιστευτήρια.


Πώς να παρακάμψετε το Cyberoam σε 3 εύκολα βήματα

Πώς να παρακάμψετε το Cyberoam σε 3 εύκολα βήματα

Είναι πραγματικά δυνατό να αποφύγετε το Cyberoam?

Η υπηρεσία είναι γνωστό ότι είναι αρκετά περιοριστική, ειδικά όταν η διαμόρφωση γίνεται σωστά. Αυτό που ίσως δεν γνωρίζουν οι περισσότεροι άνθρωποι είναι ότι παρά τα αυστηρά μέτρα, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα κενά που επιτρέπουν στους χρήστες να επιλύουν τους πολλούς περιορισμούς. Η επίλυση των πολλών περιορισμών θα μπορούσε πραγματικά να είναι πολύ χρήσιμη ειδικά όταν υπάρχουν λίγες πληροφορίες που θέλετε να λάβετε από το Διαδίκτυο, αλλά η πηγή τυχαίνει να είναι ένας από τους ιστότοπους που φιλτράρονται.

Πώς να παρακάμψετε το Cyberoam

Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και να εφαρμόσετε για να ξεπεράσετε τους περιορισμούς στο Διαδίκτυο Cyberoam:

 • Χρήση VPN: Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να αποφύγετε το Cyberoam είναι να χρησιμοποιήσετε ένα VPN. Σύντομη για εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, ένα VPN σας επιτρέπει ουσιαστικά να ξεπεράσετε κάθε είδους περιορισμούς στο Διαδίκτυο και λογοκρισία. Μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε VPN για ανώνυμη περιήγηση στον ιστό, δηλαδή κανείς δεν θα μπορεί να καθορίσει ποιοι ιστότοποι επισκέπτεστε ή εφαρμογές που χρησιμοποιείτε.
 • Χρησιμοποιήστε το IP ενός ιστότοπου αντί για το URL: Ενδέχεται να διαπιστώσετε ότι το Cyberoam έχει αποκλείσει μόνο τη διεύθυνση URL ενός ιστότοπου, αλλά όχι την IP του. 
 • Δοκιμάστε ένα πρόγραμμα περιήγησης Tor: Η χρήση του Tor διασφαλίζει ότι θα παραμείνετε εντελώς ανώνυμοι καθώς περιηγείστε στο Διαδίκτυο. Αυτό συμβαίνει επειδή μεγάλο μέρος της κίνησης περνά από κόμβους που βρίσκονται σε διαφορετικά μέρη σε όλο τον κόσμο.
 • Πρόσβαση σε διαφορετική έκδοση ενός ιστότοπου: Εάν είστε αρκετά ευλογημένοι για να γνωρίζετε δύο γλώσσες και ο ιστότοπος που αναζητάτε έχει μια έκδοση γραμμένη σε μια γλώσσα που μπορείτε να καταλάβετε, η Μετάφραση Google μπορεί επίσης να σας βοηθήσει με αυτό.
 • Χρήση αποθηκευμένων σελίδων: Αυτό είναι κάπως μια προσωρινή διόρθωση, διότι θα μπορούσατε να διαπιστώσετε ότι ο ιστότοπος στον οποίο έχετε πρόσβαση ως προσωρινά αποθηκευμένη σελίδα θα μπορούσε να ξεπεραστεί πολύ γρήγορα.

Πώς να παρακάμψετε το Cyberoam χρησιμοποιώντας ένα VPN

Ένα από τα πιο αποτελεσματικά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να εργαστείτε στο Cyberoam είναι να εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN. Οι περισσότεροι από τους περιορισμούς που εφαρμόζονται από το λογισμικό είναι πραγματικά δυνατοί λόγω των σηράγγων μέσω των οποίων ανακατευθύνεται η κυκλοφορία σας. Με ένα VPN, ωστόσο, μπορείτε να κάνετε την κυκλοφορία σας να περνά από απομακρυσμένους διακομιστές και σήραγγες, επομένως να την κρυπτογραφεί ακόμη και πριν το Cyberoam εφαρμόσει τα δικά του μπλοκ και μέτρα.

Η εγγραφή σε ένα Εικονικό Ιδιωτικό Δίκτυο θα σας βοηθήσει να πάρετε πίσω όλα τα προνόμια που κάνατε να απολαμβάνετε όταν χρησιμοποιείτε ελεύθερα το Διαδίκτυο. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να περιηγηθείτε στο Cyberoam:

 1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN όπως το ExpressVPN.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN σε υπολογιστή, Mac, Android, iPhone ή iPad. Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την επέκταση Chrome του ExpressVPN.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN από μέσα.
 4. Τέλος, περιηγηθείτε ελεύθερα και ανώνυμα στον Ιστό.

Αυτό είναι βασικά το μόνο που χρειάζεται για να παρακάμψετε το Cyberoam με τη βοήθεια μιας εφαρμογής VPN.

Τα καλύτερα VPN για Cyberoam

Τώρα που έχουμε διαβάσει μερικές από τις συμβουλές που θα μπορούσατε να εφαρμόσετε για να επιλύσετε τους περισσότερους από τους περιορισμούς του Cyberoam, ας δούμε τώρα τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες VPN για το Cyberoam που θα διασφαλίζουν μια ακόμη καλύτερη εμπειρία περιήγησης.

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN σίγουρα δεν απογοητεύει όταν πρόκειται για την ποιότητα και την παροχή της υπηρεσίας τους. Ο πάροχος τυχαίνει να είναι ο πιο βραβευμένος στον κλάδο και αυτό είναι υπέροχο ειδικά για χρήστες που αναζητούν εξαιρετική ποιότητα. Ο πάροχος διαθέτει περίπου 2000 διακομιστές εντός του πεδίου εφαρμογής του, και ένα άλλο μεγάλο κομμάτι που ονομάζεται “stealth servers” στους οποίους μπορούν να βασίζονται οι χρήστες για να συνδεθούν σε χώρες όπου η υπηρεσία VPN τους δεν είναι τόσο καλή.

Το ExpressVPN προσφέρει έναν εύκολο στη χρήση πελάτη VPN που είναι συμβατός με μια μεγάλη ποικιλία συσκευών και πλατφορμών. Η υπηρεσία επιτρέπει έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις και υποστηρίζει επίσης δραστηριότητες όπως torrenting, gaming και μεγάλες λήψεις αρχείων. Το ExpressVPN εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και αυτή είναι μια περιοχή που δεν αποτελεί μέρος του προγράμματος παρακολούθησης «14 μάτια». Αυτό, επομένως, τους επιτρέπει να προσφέρουν μια αξιόπιστη πολιτική μηδενικής καταγραφής. Το ExpressVPN διαθέτει επίσης μηδενική γνώση DNS και αυτό διασφαλίζει στους χρήστες ότι η κίνηση DNS θα παραμείνει πάντα ασφαλής. Για να μάθετε ακόμα περισσότερες δυνατότητες που σας επιτρέπουν να εργαστείτε γύρω από το Cyberoam, ρίξτε μια ματιά στην εμπεριστατωμένη κριτική ExpressVPN.

2. BulletVPN

Το BulletVPN έρχεται δεύτερο στη λίστα μας ως πάροχος του οποίου η κύρια εστίαση είναι να διασφαλίσει ότι η κρυπτογράφηση τους μειώνει τη μικρότερη ταχύτητα στην σύνδεσή σας. Τα VPN τείνουν να αυξάνουν την ταχύτητά σας λόγω του επιπέδου κρυπτογράφησης που πρέπει να περάσει η επισκεψιμότητά σας, αλλά με το BulletVPN, δραστηριότητες όπως ροή, torrenting ή λήψη θα πρέπει να συνεχίζονται χωρίς να χρειάζεται να περιμένετε όσο καιρό.

Η υπηρεσία περιλαμβάνει όλα τα κύρια πρωτόκολλα και επιτρέπει στους πελάτες της να επιλέξουν μεταξύ OpenVPN, PPTP, SSTP, IKEv2 και L2TP / IPSec με βάση την προτίμησή τους. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης μια έξυπνη προσφορά DNS, όπου οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από πού θα ήθελαν να είναι. Η υπηρεσία έχει παρουσία σε περισσότερες από 25 χώρες και αναπτύσσεται, και με κάθε λογαριασμό, ο χρήστης έχει την ευκαιρία να συνδέσει έως και 3 άλλες συσκευές. Η εφαρμογή BulletVPN είναι πολύ ελαφριά και εύκολη στην πλοήγησή σας, αλλά αν συναντήσετε προβλήματα καθώς τη χρησιμοποιείτε, υπάρχει μια ομάδα εξυπηρέτησης πελατών στην οποία θα μπορούσατε να επικοινωνήσετε μέσω email, κοινωνικών μέσων ή ακόμη και έκδοσης εισιτηρίων. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με την υπηρεσία, ρίξτε μια ματιά στην Αναθεώρηση BulletVPN.

3. NordVPN

Τέλος, έχουμε το NordVPN. ένας διακεκριμένος πάροχος με έδρα τον Παναμά που διαθέτει περίπου 4000 διακομιστές στο δίκτυό του. Η ιδανική του θέση αποτρέπει οποιαδήποτε παρέμβαση από τις ρυθμιστικές αρχές δεδομένων, και αυτό τους επιτρέπει να υποστηρίζουν καλύτερα και να εφαρμόζουν την πολιτική μηδενικής καταγραφής. Το NordVPN είναι επίσης αρκετά ικανό με την υποστήριξή του για ταυτόχρονες συσκευές, καθώς μπορεί να παρακάμψει το Cyberoam για έως και 6 συνδεδεμένες συσκευές όλες σε έναν λογαριασμό.

Η υπηρεσία διαθέτει αρκετά χαρακτηριστικά που έχουν σχεδιαστεί για να διασφαλίζουν ότι η κυκλοφορία σας παραμένει ασφαλής καθ ‘όλη τη διάρκεια, με ένα από τα πιο δημοφιλή τους να είναι η διπλή κρυπτογράφηση VPN. Αυτό το επίπεδο κρυπτογράφησης σημαίνει ότι τα δεδομένα σας περνούν από δύο διακομιστές αντί για έναν, αυξάνοντας έτσι το επίπεδο ασφάλειας σε σημείο που δεν μπορούν να φτάσουν πολλοί άλλοι πάροχοι. Η υπηρεσία προσφέρει κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού AES 256 bit, καθώς και υποστήριξη για Tor over VPN και αποκλειστικά IP για πιο σοβαρούς χρήστες. Το NordVPN διασφαλίζει ότι μπορείτε να περιηγηθείτε χωρίς διακοπή μέσω του λογισμικού CyberSec, το οποίο είναι υπεύθυνο για τον αποκλεισμό τυχόν διαφημίσεων ή κακόβουλων προγραμμάτων. Για να δείτε τι μπορεί να κάνει αυτός ο πάροχος για εσάς, βρείτε λίγο χρόνο για να περάσετε από την Αναθεώρηση NordVPN.

Καλύτερο VPN για παράκαμψη Cyberoam – Συμπέρασμα

Εάν ο εργοδότης ή το ίδρυμά σας είναι το είδος που επιβάλλει αυστηρούς κανόνες για το τι μπορείτε ή δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο διαδίκτυο, η χρήση ενός VPN δεν πρέπει να είναι κακή ιδέα. Αυτό που πρέπει να κάνετε προτού αποφασίσετε ποιος πάροχος θα χρησιμοποιήσετε είναι να δοκιμάσετε είτε τη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο είτε τις εγγυήσεις επιστροφής χρημάτων. Με αυτόν τον τρόπο, θα ξέρετε τι ξεκινάτε πριν να χωρίσετε με οποιοδήποτε από τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας.  

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map