Πώς να παρακολουθήσετε το DirecTV τώρα στον Καναδά

Εξ ονόματος όλων κόφτες κορδονιών εκεί έξω, το DirectTV πρέπει να γίνει παγκόσμιο. Εάν όχι, θα πρέπει όλοι να βρούμε έναν εναλλακτικό τρόπο να το παρακολουθήσουμε ενώ είμαστε στο εξωτερικό.


Το DirecTV είναι η καλύτερη επιλογή για κοπτικά καλωδίων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Ωστόσο, η εταιρεία, δεν προσφέρει τις υπηρεσίες της στο εξωτερικό, και για αυτό είμαστε όλοι αναστατωμένοι. Όμως, μοιάζει ένα VPN και ένα έξυπνο DNS μπορεί να βοηθήσει σε αυτό το θέμα. Μάθετε πώς παρακάτω.

Πώς να παρακολουθήσετε το DirecTV τώρα στον Καναδά

Πώς να παρακολουθήσετε το DirecTV τώρα στον Καναδά

Πώς να παρακολουθήσετε το DirecTV τώρα στον Καναδά χρησιμοποιώντας ένα VPN

Το DirecTV Now περιλαμβάνει όλα τα είδη υπηρεσιών ροής και καναλιών με αθλητικό περιεχόμενο, επιστημονική φαντασία, μαγείρεμα και μουσικό περιεχόμενο. Ωστόσο, είσαι δεν επιτρέπεται η πρόσβαση οποιοδήποτε από αυτά εάν διαμένετε ή επισκέπτεστε τον Καναδά. Το DirecTV Now δεν μπορεί να μεταδοθεί σε κατοίκους του Καναδά επειδή αυτό θα ήταν παράνομο, με τον τίτλο: «παραβίαση πνευματικών δικαιωμάτων».

Για να κάνετε αυτό το είδος αλλαγής, πρέπει να το κάνετε εγκαταστήστε ένα VPN. Αν και δεν είναι το μοναδικό άλλο εργαλείο αποκλεισμού, είναι το ασφαλέστερο και πιο αποτελεσματικό. Ένα VPN δημιουργεί αυτό το ψηφιακό τούνελ όπου καταλήγει να περνά τα δεδομένα και την κυκλοφορία των χρηστών μέσω αυτού. Παίρνουν κρυπτογραφημένη, προστατευμένη, και γίνεσαι ανυπόφορος. Επιπλέον, τα δεδομένα φαίνεται να δημιουργούν από διαφορετικό μέρος. Βλέπετε, μόλις συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN, όλα όσα σας ανήκουν ταιριάζουν με αυτά του διακομιστή, συμπεριλαμβανομένης της τοποθεσίας του. Φαίνεται ότι βρίσκεστε σε διαφορετική χώρα, αποκτάτε πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτής της χώρας, όπου κι αν βρίσκεστε. Να τι πρέπει να γίνει:

 1. Πρώτα, εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και, στη συνέχεια, εγκαταστήστε την εφαρμογή στη συσκευή της επιλογής σας.
 3. Τώρα που το έχετε, μπορείτε ξεκινήστε το.
 4. Κοιτάξτε στους διακομιστές για έναν που εδρεύει στις ΗΠΑ.
 5. Για να πάρετε ένα Διεύθυνση IP ΗΠΑ πρέπει να συνδεθείτε σε έναν διακομιστή των ΗΠΑ.
 6. Περιμένετε τη σύνδεση να γίνει.
 7. Τώρα, αποκτήστε πρόσβαση στο DirecTV Now στον Καναδά.

Καλύτερο VPN για DirecTV

ExpressVPN είναι ένα δημοφιλής πάροχος VPN premium που σημειώνει όλα τα πλαίσια στις κατηγορίες υποστήριξης, απορρήτου και ασφάλειας. Παρέχει δυνατές παραστάσεις και παρέχει γρήγορες ταχύτητες. Για πολλούς χρήστες, το ExpressVPN ενδέχεται να μην είναι εντός του προϋπολογισμού του. Για αυτό το θέμα, παραθέτουμε άλλα VPN – μερικά από τα καλύτερα στην αγορά – στον παρακάτω πίνακα.

Πώς να παρακολουθήσετε το DirecTV τώρα στον Καναδά χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS

Κατά κύριο λόγο, η λειτουργία ενός έξυπνου DNS είναι ξεμπλοκάρετε τους γεω-περιορισμούς. Είναι πολύ φθηνότερο από ένα VPN, αλλά δεν μπορεί να ανταγωνιστεί από την άποψη της ασφάλειας. Τι ασφάλεια; Ένα έξυπνο DNS δεν έχει κανένα. Αυτή η συσκευή δεν κρυπτογραφεί την κυκλοφορία των χρηστών όπως κάνει το VPN. Θα παραμείνετε εκτεθειμένοι με μια συνδρομή Smart DNS. Αλλά. Αναμφίβολα, θα είστε αποκτώντας πρόσβαση στα πράγματα που θέλετε με γρήγορες ταχύτητες. Τώρα, εάν ο ISP σας χρησιμοποιεί παραβίαση DNS, το έξυπνο DNS ενδέχεται να μην λειτουργεί. Πρέπει να έχετε υπόψη σας ότι δεν μπορούν όλοι οι έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS να ξεμπλοκάρουν το περιεχόμενο που θέλετε, οπότε επιλέξτε προσεκτικά. Συνολικά, ένα έξυπνο DNS μπορεί να φέρει το DirecTV Now στον Καναδά και έτσι γίνεται:

 1. Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Unlocator.
 2. Χρησιμοποιήστε αυτά τα βίντεο / φροντιστήρια ρύθμισης για να μάθετε πώς να διαμόρφωση έξυπνου DNS στη συσκευή ροής σας.
 3. Πρόσβαση στον ιστότοπο της DirecTV ή εφαρμογή.
 4. Τώρα, προχωρήστε και ροή περιεχομένου DirecTV Now.

Παρόλο Έξυπνο DNS Unlocator δεν αλλάζει τη διεύθυνση IP σας, τον πάροχο συνδυάζει την τοποθεσία σας για να σε κάνει εμφανίζονται σε διαφορετικά μέρη όλα ταυτόχρονα. Με άλλα λόγια, η διεύθυνση IP σας παραμένει η ίδια (οι άνθρωποι μπορούν ακόμα να γνωρίζουν πού βρίσκεστε), την ίδια στιγμή που θα εμφανιστείτε στην ίδια χώρα με το κανάλι ροής που προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση.

Ο πάροχος πωλείται ως εργαλείο γεω-αποκλεισμού, όχι κρυπτογράφηση δεδομένων. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε ένα καλύτερο έξυπνο DNS πρόσβαση σε περισσότερα από 200 κανάλια από το Unlocator. Του Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, Ωστόσο, πηγαίνει αμφίδρομα. Κάποιοι μπορεί να εκτιμήσουν το χρονικό διάστημα, ενώ άλλοι μπορεί να το θεωρούν ανεπαρκές. Είτε έτσι είτε αλλιώς, έχετε χρόνο να αποφασίσετε προτού το κάνετε. Αν ψάχνετε γρήγορες ταχύτητες, αξίζει τον κόπο.

Παρακολουθήστε το DirecTV Τώρα στον Καναδά

Μεταξύ των πολλών επιλογών εκεί έξω για απεμπλοκή περιεχομένου, ένα VPN και ένα έξυπνο DNS είναι τα καλύτερα. Η μέθοδος με την οποία επιλέγετε εξαρτάται από το πόσο εκτιμάτε το απόρρητο και την ασφάλεια. Μόλις το καταλάβετε, μπορείτε να απολαύσετε ό, τι έχει να προσφέρει ο DirecTV Now στον Καναδά ανά πάσα στιγμή. Όμως, όταν αποφασίζετε, μοιραστείτε τις επιλογές σας παρακάτω. 

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map