Πώς να παρακολουθήσετε το DisneyLife εκτός ΗΒ

Η Disney είναι η ζωή. Είναι το κανάλι με το οποίο μεγαλώσαμε και μάθαμε να αγαπάμε με όλη μας την καρδιά. Δεν μπορούμε παρά να νιώθουμε νοσταλγικά όταν συναντάμε μια ταινία Pixar που παρακολουθούσαμε ξανά και ξανά ως παιδιά. Αυτές οι ταινίες και οι εκπομπές μας θυμίζουν τις παλιές καλές μέρες και μας επιστρέφουν σε έναν πιο απλό χρόνο. Υπάρχουν στιγμές που νιώθουμε σαν να παρακολουθούμε ξανά το περιεχόμενο της Disney και όταν το κάνουμε, υπάρχει μόνο ένα μέρος για να επισκεφτείτε και αυτή είναι η DisneyLife. Εκεί μπορείτε να αποκτήσετε τον κόσμο της Disney όλα σε μία εφαρμογή.


Η πραγματική απογοήτευση για αυτό το όλο θέμα είναι ότι η DisneyLife είναι διαθέσιμη μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που είναι απογοητευτικό για χιλιάδες λάτρεις της Disney σε όλο τον κόσμο. Ωστόσο, οι οπαδοί της Disney που ζουν εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου εξακολουθούν να έχουν πρόσβαση στο DsineyLife επειδή το μόνο που χρειάζεται είναι η πίστη και η εμπιστοσύνη… και λίγο pixie dust. Όχι, το μόνο που χρειάζεται είναι ένα VPN και ο τρόπος με τον οποίο το χρησιμοποιείτε.

Πώς να παρακολουθήσετε το DisneyLife εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου

Πώς να παρακολουθήσετε το DisneyLife εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου

Τι είναι η DisneyLife?

Η DisneyLife περιλαμβάνει άφθονο αποκλειστικό περιεχόμενο, από χαρακτηριστικά παρασκηνίου έως κινούμενα σορτς, τραγούδια και διηγήματα. Ωστόσο, η Disney ανακοίνωσε σχέδια για περισσότερα αποκλειστικά. Η εγγραφή στην DisneyLife κοστίζει μόνο 4,99 £ ανά μήνα στο Ηνωμένο Βασίλειο, κάτι που είναι πολύ φθηνότερο από οποιονδήποτε από τους άλλους ανταγωνιστές. Επιπλέον, υπάρχει μια δωρεάν δοκιμή επτά ημερών, ώστε να μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν δεσμευτείτε. Το περιεχόμενο της DisneyLife είναι διαθέσιμο για λήψη εκτός σύνδεσης, επιτρέποντας στους χρήστες να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες της Disney και να ακούνε τα αγαπημένα τους τραγούδια της Disney που δεν χρειάζονται σύνδεση στο Διαδίκτυο.

Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό της DisneyLife εκτός του ΗΒ

Η DisneyLife περιλαμβάνει σχεδόν όλα όσα προβλήθηκαν ποτέ στο Disney Channel, γεγονός που το καθιστά τον απόλυτο προορισμό για σκληρούς θαυμαστές της Disney. Αυτό το κανάλι είναι δημοφιλές παγκοσμίως. Χρησιμεύει ως πιπίλα κατά τη διάρκεια χαμηλών χρόνων ψυχαγωγίας για παιδιά και ρυμουλκώνει την καρδιά των ενηλίκων όταν το θυμίζει. Το να το θέλουμε στο εξωτερικό δεν χρειάζεται αιτιολόγηση, το κάνουμε, και ένα VPN είναι κάτι περισσότερο από ικανό να ξεμπλοκάρει το DisneyLife εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Ένα VPN εκτείνεται σε ένα δημόσιο ή κοινόχρηστο δίκτυο και λειτουργεί σαν μια σήραγγα, ώστε να μπορείτε να ανταλλάσσετε δεδομένα με ασφάλεια και ανώνυμα. Τα δεδομένα και η σύνδεσή σας ανακατευθύνονται μέσω του συγκεκριμένου διακομιστή στη χώρα όπου βρίσκεται ο διακομιστής. Ως αποτέλεσμα, θα σας δοθεί μια νέα διεύθυνση IP και θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο περιεχόμενο που βασίζεται στη χώρα που επιλέξατε. Δείτε πώς μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό της DisneyLife εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου με ένα VPN:

  1.  Αρχικά, πρέπει να εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN.
  2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στον υπολογιστή, Mac, Android, iOS.
  3. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας VPN.
  4. Τώρα, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου.
  5. Μεταβείτε στην εφαρμογή ή στον ιστότοπο της DisneyLife.
  6. Παρακολουθήστε κλασικά κινούμενα σχέδια όπως το The Lion King και το The Jungle Book ή μια ολόκληρη σειρά ταινιών ζωντανής δράσης όπως η Secretariat και οι The Three Musketeers στο DisneyLife.

Ένας από τους καλύτερους παρόχους υπηρεσιών που μπορείτε να συναντήσετε είναι ExpressVPNΑυτός ο πάροχος υπηρεσιών προσφέρει μια premium υπηρεσία και άφθονη επιλογή τοποθεσιών για να διαλέξετε. Οι αξιόπιστες επιδόσεις τους και οι έμπειροι πράκτορες βοήθησαν την ExpressVPN να κάνει το όνομά της στην αγορά. Υπάρχουν άλλοι πάροχοι υπηρεσιών που μπορούν να σας βοηθήσουν να μεταφέρετε το Fandor εκτός των ΗΠΑ και βρίσκονται στον παρακάτω πίνακα.

Πότε θα κυκλοφορήσει η DisneyLife στις ΗΠΑ?

Είναι κάπως αστείο το ότι η DisneyLife δεν είναι διαθέσιμη στις ΗΠΑ όταν το κανάλι Disney βασίζεται κυρίως στις ΗΠΑ. Από τώρα, η υπηρεσία ροής της DisneyLife είναι αποκλειστική στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ξεκίνησε το 2015 και έκτοτε παρουσιάζει μεγάλη επιτυχία. Χάρη σε όλη αυτή την επιτυχία, η DisneyLIfe έρχεται στις ΗΠΑ, αλλά όχι μέχρι το 2019 λόγω των υφιστάμενων συμφωνιών αποκλειστικότητας με άλλες πλατφόρμες. Προφανώς, υπάρχει ακόμη μεγάλη αναμονή, θα συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε ένα VPN μέχρι να συμβεί η μαγεία.

Παρακολουθήστε το DisneyLife Outside the UK

Μιλάμε για απεριόριστη Disney παιδιά! Τι δεν μου αρέσει σε αυτήν την εφαρμογή; Μπορείτε να ανακαλύψετε οποιαδήποτε παραγωγή Disney που προβλήθηκε ποτέ στο κανάλι Disney σε αυτήν την εφαρμογή σε προσιτή τιμή. Σύντομα θα δούμε πώς διαμορφώνεται το Netflix σε σύγκριση όταν κυκλοφορεί η αμερικανική έκδοση του DisneyLife. Όχι ότι δεν μας αρέσουν τα πρωτότυπα του Netflix, αλλά η Disney θα καταλάβει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στις καρδιές μας.