Πώς να παρακολουθήσετε το ESPN στο Μεξικό

Πώς να παρακολουθήσετε το ESPN στο Μεξικό


Πώς να παρακολουθήσετε το ESPN στο Μεξικό

Πώς να παρακολουθήσετε το ESPN στο Μεξικό χρησιμοποιώντας ένα VPN

Το ESPN είναι υπέροχο και όλα, αλλά αυτό ισχύει μόνο για κατοίκους στις ΗΠΑ. Οι πολίτες του Μεξικού, από την άλλη πλευρά, πρέπει να υποφέρουν γεω-περιορισμοί. Εάν δεν ζείτε στις ΗΠΑ, δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε το ESPN στο εξωτερικό, εκτός εάν χρησιμοποιείτε VPN.

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα (VPN) είναι εργαλεία που μπορούν κοροϊδία τη διαδικτυακή τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας πρωτόκολλα σήραγγας. Στέλνουν την διαδικτυακή σας κίνηση μέσω ενός άλλου δικτύου της επιλογής σας, κρυπτογράφηση τα δεδομένα σας, και σας δίνουν ένα νέα διεύθυνση IP που ταιριάζει με την τοποθεσία του διακομιστή σας.

Με άλλα λόγια, τα VPN σας επιτρέπουν να παρακάμψετε γεω-μπλοκ διατηρώντας παράλληλα το δικό σας διαδικτυακή ασφάλεια και το απόρρητο. Για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του ESPN στο Μεξικό, απλά πρέπει να συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή. Στη συνέχεια, το VPN σας κρύβω την αρχική σας διεύθυνση IP και σας δίνουμε ένα προσωρινός ένα από τις ΗΠΑ. Ως αποτέλεσμα, το κανάλι ροής θα πιστεύει ότι είστε κάτοικος της περιοχής και θα σας δώσει πρόσβαση στο περιεχόμενό του.

Για να κάνετε τα πράγματα πιο ξεκάθαρα, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Εγγραφείτε με έναν κορυφαίο πάροχο VPN που προσφέρει κορυφαίες ταχύτητες και ισχυρή κρυπτογράφηση. Ο παρακάτω πίνακας διαθέτει τις καλύτερες επιλογές, αλλά ExpressVPN είναι η επιλογή της δέσμης.
 2. Μπορείτε να εγκαταστήσετε VPN σε σχεδόν όλες τις συσκευές, συμπεριλαμβανομένων των iPhone, iPad, PC και Mac. Και όλες οι καλές υπηρεσίες έχουν ειδικές εφαρμογές για σχεδόν κάθε πλατφόρμα, πράγμα που σημαίνει ότι μπορείτε να τις βρείτε σε οποιοδήποτε κατάστημα εφαρμογών.
 3. Όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης, Άνοιξε η εφαρμογή και Συνδεθείτε.
 4. Στη συνέχεια, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή από τις Ηνωμένες Πολιτείες για να λάβετε ένα Αμερικανική διεύθυνση IP.
 5. Επιτέλους, κατευθυνθείτε στο ESPN και απολαύστε το δικό σας διαδικτυακή ελευθερία.
 6. Αυτό δεν θα καταργήσει αποκλειστικά το ESPN στο Μεξικό, αλλά και σε όλα άλλα περιορισμένα στις ΗΠΑ κανάλι ροής.

Καλύτερα VPN για παράκαμψη διαδικτυακών περιορισμών

Κάθε πάροχος VPN στην αγορά διαθέτει διακομιστές στις περιοχές του Uncle Sam. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι είναι όλοι αποτελεσματικοί και αξιόπιστοι. Δωρεάν VPN όπως η Χόλα, για παράδειγμα τήρηση αρχείων της διαδικτυακής σας δραστηριότητας και Πούλα το σε τρίτους. Επιπλέον, οι διακομιστές του είναι αργός, γεγονός που το καθιστά μια τρομερή επιλογή για ροή ζωντανών αθλημάτων.

ExpressVPN, από την άλλη πλευρά, είναι ένας πάροχος premium που προσφέρει απίστευτα ποσοστά ταχύτητας, τις καλύτερες δυνατότητες ασφάλειας και απορρήτου, καθώς και μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. ο Κρυπτογράφηση AES 256-bit είναι ένα στρατιωτικό πρωτόκολλο ικανό να διατηρήσει τα δεδομένα σας ασφαλή και δυσανάγνωστα. Επιπλέον, η εταιρεία δεν αποθηκεύει αρχεία από ό, τι κάνετε στο Διαδίκτυο, το οποίο διασφαλίζει το ιδιωτικό σας απόρρητο.

Οσον αφορα στο Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, Σας επιτρέπει να δοκιμάσετε την υπηρεσία πριν κάνετε μια μακροπρόθεσμη δέσμευση.

Χρησιμοποιώ πάντα αυτήν την επωνυμία κάθε φορά που ταξιδεύω εκτός ΗΠΑ για να είμαι ενημερωμένος με τα τελευταία παιχνίδια NBA. Στην πραγματικότητα, χρησιμοποιώ ExpressVPN όποτε πηγαίνω στο διαδίκτυο. Κατά την πρόσφατη επίσκεψή μου στο Μεξικό, έπρεπε να παρακολουθήσω τους Lakers καθώς έπαιρναν το San Antonio Spurs στο ESPN. Η μόνη μου επιλογή ήταν το ExpressVPN και παρόλο που απογοητεύτηκα με το αποτέλεσμα του παιχνιδιού, ήμουν ευχαριστημένος με τα VPN εκτέλεση.

Αλλά αν θέλετε περισσότερες επιλογές να λάβετε υπόψη πριν αποφασίσετε, τότε γίνετε επισκέπτης μου.

Πώς να παρακολουθήσετε το ESPN στο Μεξικό χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS

Τα εικονικά ιδιωτικά δίκτυα δεν είναι η μόνη μέθοδος κατάργησης αποκλεισμού του ESPN στο Μεξικό. Θα μπορούσατε επίσης να δοκιμάσετε έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS εάν ενδιαφέρεστε μόνο για πρόσβαση στο κανάλι ροής. Ο λόγος για τον οποίο το λέω αυτό είναι επειδή αυτά τα εργαλεία δεν προσφέρουν πολλά όσον αφορά το απόρρητο. Ενας, δεν κρύβουν τη διεύθυνση IP σας, και δύο, δεν κρυπτογραφούν την επισκεψιμότητά σας. 

Αντ ‘αυτού, οι διακομιστές μεσολάβησης Smart DNS ανακατευθύνουν μόνο το μέρος τοποθεσίας της σύνδεσής σας στο Διαδίκτυο μέσω άλλου διακομιστή. Επομένως, εάν αναζητάτε έναν γρήγορο και απλό τρόπο για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του ESPN, αυτό το εργαλείο είναι κατάλληλο για εσάς.

Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι αυτές οι υπηρεσίες δεν θα λειτουργούν εάν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας εφαρμόζει DNS Hijacking ή Transparent proxy. 

Δείτε τι πρέπει να παρακολουθήσετε το ESPN στη χώρα Mariachi:

 1. Εγγραφείτε με μια έξυπνη υπηρεσία DNS υποστηρίζει πολλά κανάλια ροής, συμπεριλαμβανομένου του ESPN. Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε Μη εντοπιστής
 2. Ελέγξτε τα εγχειρίδια και τους οδηγούς σχετικά με τον τρόπο ρύθμισης της υπηρεσίας στη συσκευή σας. Σε αντίθεση με τα VPN, οι έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS δεν διαθέτουν εφαρμογές για απευθείας λήψη στη συσκευή σας. Ωστόσο, είναι συμβατά με κάθε λειτουργικό σύστημα, συμπεριλαμβανομένων δρομολογητές, έξυπνες τηλεοράσεις και κονσόλες παιχνιδιών. 
 3. Μεταβείτε στον ιστότοπο ή την εφαρμογή ESPN.
 4. Παρακολουθήστε τις αγαπημένες σας ομάδες από το Μεξικό ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο.

Όπως ανέφερα νωρίτερα, θέλετε να αποκτήσετε ένα έξυπνο DNS με πολλά υποστηριζόμενα κανάλια. Μη εντοπιστής μπορεί να ξεμπλοκάρει περισσότερα από 220 κανάλια, συμπεριλαμβανομένων των ESPN, Fox Sports Go, NBC Sports, BT Sport, BBC Sport, beIN Sports, SuperSport και πολλά άλλα. Και για να κάνετε τα πράγματα ακόμα πιο γλυκά, μπορείτε να επωφεληθείτε από ένα δωρεάν δοκιμαστική περίοδος κατά την πρώτη εβδομάδα της συνδρομής.

Παρακολουθήστε ESPN στο Μεξικό

Το ESPN εμποδίζει όλους τους χρήστες που βρίσκονται εκτός ΗΠΑ να έχουν πρόσβαση στο διαδικτυακό περιεχόμενο της εταιρείας μέσω των συσκευών ροής. Για αυτό πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN (ExpressVPN) ή α Διαμεσολαβητής SmartDNS (Unlocator) για πρόσβαση στο αθλητικό κανάλι στο Μεξικό.

Ποια μέθοδος θα επιλέγατε; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map