Πώς να παρακολουθήσετε το ESPN εκτός των ΗΠΑ;

Ένα κανάλι που είναι αφιερωμένο στον αθλητισμό λες? Θέλετε να παρακολουθείτε τις τελευταίες αθλητικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο; Καλά, ESPN σας καλύψαμε, με την προϋπόθεση ότι είστε οι ΗΠΑ. Μην μείνετε, αγαπητές ταινίες. Υπάρχει πάντα ελπίδα εάν VPN ή Έξυπνο DNS εμπλέκονται. Ας δούμε πώς μπορείτε παρακολουθήστε ESPN οπουδήποτε στον κόσμο.


Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό και να παρακολουθήσετε το WatchESPN εκτός ΗΠΑ χρησιμοποιώντας Smart DNS ή VPN

Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό και να παρακολουθήσετε το WatchESPN εκτός των ΗΠΑ

ESPN Outside the USA – VPN για τη διάσωση

ESPN σας εμποδίζει να αποκτήσετε πρόσβαση στις διαδικτυακές υπηρεσίες ροής, εάν εντοπίσει ότι είναι δικό σας Η διεύθυνση IP δεν είναι αμερικανική. Εάν είστε Αμερικανός που φεύγει από τη χώρα, θα παρατηρήσετε ότι το δικό σας Η IP αλλάζει μόλις συνδεθείτε σε δίκτυο στο εξωτερικό. Τώρα, εάν προσπαθήσετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ESPN με τη νέα διεύθυνση IP ανέπαφη, θα λάβετε τα ακόλουθα μήνυμα λάθους:

“Δεν είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτό το περιεχόμενο εκτός των ΗΠΑ.”Σφάλμα WatchESPN

Αλλά περιμένετε, ένα VPN σας επιτρέπει αλλάξτε την τοποθεσία σας με αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας σε ένα που εδρεύει στις ΗΠΑ. Μόλις δημιουργήσετε ένα VPN, επιλέξτε ένα Αμερικανικός διακομιστής VPN. Αυτό είναι το μόνο που υπάρχει. Ένα VPN έχει πολλά περισσότερα να προσφέρει. Με το πάτημα ενός κουμπιού μπορείτε:

 • Αποτρέψτε κανέναν από την κατασκοπεία στη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Αυτό επιτυγχάνεται με την κρυπτογράφηση της κυκλοφορίας σας. Τα δικα σου Η ταχύτητα του Διαδικτύου ενδέχεται να μειωθεί κατά περίπου 10%, αλλά αν εκτιμάτε το διαδικτυακό σας απόρρητο, αυτό δεν θα πρέπει να είναι μεγάλο πρόβλημα.
 • Αποκτήστε αποκλειστικές εφαρμογές στο κύριο λειτουργικό σύστημα. Υπολογιστές Windows / Mac, iPhone, iPad και συσκευές Android είναι όλα συμβατά με VPN.
 • Καταργήστε τον αποκλεισμό όλων των διαδικτυακών καναλιών των ΗΠΑ, όπως ESPN, WWE Network, NBA Game Time, UFC και MLB.tv συνδέοντας έναν διακομιστή των ΗΠΑ.

Παρακολουθήστε ESPN Εκτός ΗΠΑ με ένα VPN

Η ρύθμιση VPN σε συσκευές με πελάτες VPN είναι σχετικά Ανετα. Ωστόσο, δεν μπορεί να ειπωθεί το ίδιο συσκευές ροής που δεν είναι έτοιμα για VPN. Για παράδειγμα, Apple TV, Chromecast και Roku δεν έχετε πελάτες VPN.

Πρέπει να εγκατάσταση VPN σε συμβατό με VPN δρομολογητή Αντίθετα, εάν θέλετε να κάνετε streaming ESPN και τα παρόμοια σε τέτοιες συσκευές. Θα σας δώσω μια εύκολη βήμα προς βήμα διαδικασία κατάργηση αποκλεισμού του ESPN στο εξωτερικό. Κάντε κύλιση λίγο περισσότερο και μάθετε.

 1. Πρώτα, πρέπει να Εγγραφείτε για μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN. Ένας πάροχος όπως ExpressVPN είναι το μόνο που χρειάζεστε για την εργασία.
 2. Αποκτήστε την ειδική εφαρμογή τους. Θα το βρείτε στο εγγενές App Store ή στον επίσημο ιστότοπό τους.
 3. Μόλις η εφαρμογή είναι στη συσκευή σας, ξεκινήστε το και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον νέο σας λογαριασμό VPN.
 4. Τώρα, μεταβείτε στη λίστα διακομιστών και επιλέξτε ένα που βρίσκεται στις ΗΠΑ.
 5. Η σύνδεση πρέπει να πραγματοποιηθεί σε δευτερόλεπτα. Θα ξέρετε πότε “συνδεδεμένος” το κουμπί ανάβει με πράσινο χρώμα.
 6. Τελικά, επιστρέψτε στο ESPN και αξιοποιήστε το περιεχόμενο ροής όπου κι αν βρίσκεστε.

Τώρα, ήρθε η ώρα να αναρωτηθείτε, ποιο VPN πρέπει να επιλέξετε; Λοιπόν, σας έδωσα ήδη μια ιδέα για το τι χρησιμοποιώ. Αλλα κορυφαία VPN για ESPN παρουσιάζονται παρακάτω σε πλήρη ανάλυση. Ελέγξτε τα και επιλέξτε ένα ανάλογα με τις ανάγκες σας.

Καλύτερο VPN για ESPN

Όποια και αν είναι η μηχανή αναζήτησης που θα επιλέξετε, είτε είναι Google, Duck Duck Go ή Yahoo, θα συναντήσετε την υπηρεσία VPN. Ωστόσο, δεν συνιστώ να χρησιμοποιήσετε καθόλου, καθώς είναι γνωστό ότι δεν είναι αξιόπιστα όταν πρόκειται για το απόρρητό σας. Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν κορυφαία VPN για ESPN εκεί έξω και θα τα αναφέρω παρακάτω. Ρίξτε μια ματιά.

ExpressVPN

ExpressVPN - Καλύτερο VPN για το 2017

ExpressVPN – Καλύτερο VPN για το 2019

ExpressVPN είναι ένας από τους λίγους παρόχους VPN που προσφέρουν ένα τεράστιο δίκτυο διακομιστών που καλύπτει περισσότερα από 160 τοποθεσίες. Εάν είστε αθλητής, δεν θα έχετε κανένα πρόβλημα πρόσβασης στο ESPN όπως έχει το ExpressVPN απίστευτα γρήγοροι διακομιστές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

ο εφαρμογή που παρέχουν είναι πολύ εύκολο στη χρήση. Είναι επίσης απλό και αποτελεσματικό χωρίς προβλήματα. Θα μπορείτε να κάνετε εναλλαγή μεταξύ διακομιστών με το πάτημα ενός κουμπιού. Ω, και παίρνεις απεριόριστη εναλλαγή διακομιστή και εύρος ζώνης.

Όσον αφορά την ασφάλεια, αυτό το VPN χρησιμοποιεί αυτόματα OpenVPN ως το κύριο πρωτόκολλο σήραγγας και το συνδυάζει Κρυπτογράφηση AES 256-bit. Αυτό επιτρέπει την καλύτερη ανώνυμη εμπειρία περιήγησης στο Web. Επιπλέον, έχετε επίσης Έξυπνο DNS για περαιτέρω εργασίες ξεμπλοκαρίσματος, αυτό είναι αν δεν βασίζεστε πολύ στην ασφάλεια.

Πλεονεκτήματα

 • Δεν κρατά αρχεία καταγραφής.
 • Σκοτώστε το διακόπτη.
 • Δωρεάν υπηρεσία Smart DNS.
 • 3000+ διακομιστές σε 160 τοποθεσίες.
 • Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού.
 • Πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Μειονεκτήματα

 • Ακριβά σχέδια (12,95 $ / μήνα)

NordVPN

NordVPN - Κορυφαία αναθεώρηση VPN το 2017

NordVPN – Κορυφαία 5 VPN το 2019 αναθεώρηση

NordVPN μπορώ ξεμπλοκάρετε το ESPN με ευκολία. Έχω δοκιμάσει τον πάροχο VPN και επέστρεψα με εκπληκτικά αποτελέσματα. Όχι μόνο το ESPN λειτουργεί τέλεια, αλλά ήμουν σε πρόσβαση στις ΗΠΑ Netflix, Hulu, BBC iPlayer και Amazon Prime Video.

Από την άλλη πλευρά, όταν πρόκειται για ταχύτητα, η υπηρεσία είναι λίγο βραδύτερη από το ExpressVPN. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι αρκετά γρήγορο για ροή χωρίς προβλήματα αποθήκευσης. Τώρα, εάν συγκρίνουμε τις υπηρεσίες, ας μιλήσουμε για 2 από τις αποκλειστικές δυνατότητές του. Το πρώτο θα ήταν Διπλό VPN, που βελτιώνει την ασφάλεια και το απόρρητό σας με εξαιρετικό τρόπο. Θα είσαι ανακατεύθυνση της κυκλοφορίας σας μέσω δύο διακομιστών VPN αντί για ένα. Θα σας αφήσω τον υπολογισμό ασφαλείας τώρα.

Το Nord VPN προσφέρει περισσότερα από 5000 διακομιστές σε 62 χώρες. Για να μην αναφέρουμε ότι θα μπορείτε συνδέστε 6 συσκευές ταυτόχρονα χρησιμοποιώντας έναν λογαριασμό. Αυτό είναι κάτι παραπάνω από πολλά άλλα VPN.

Πλεονεκτήματα

 • Εφαρμογές για Mac, iOS. Η / Υ. και Windows.
 • Πολιτική μη καταγραφής.
 • Συνδέει 6 συσκευές ταυτόχρονα.
 • Καλύπτει 62 χώρες σε όλο τον κόσμο.
 • Με έδρα τον Παναμά.
 • Διπλή κρυπτογράφηση.

Μειονεκτήματα

 • Ανώτατες ταχύτητες.

BulletVPN

BulletVPN - Καλύτερο VPN MLB.TV 2017 2017

BulletVPN – Καλύτερο VPN 2019

BulletVPN κρίνεται πάντα ότι έχει ένα μικρό δίκτυο διακομιστών. Ωστόσο, έχετε αναρωτηθεί τι άλλο προσφέρει; εννοώ διακομιστές σε 30 χώρες δεν είναι τόσο άσχημο, τουλάχιστον βρίσκονται σε χώρες με τα πιο απαιτητικά κανάλια. Είναι επίσης ένα από τα λίγα VPN που στην πραγματικότητα ξεμπλοκάρετε το American Netflix. Όπου κι αν βρίσκεστε, ακόμα κι αν βρίσκεστε χώρες με μεγάλη λογοκρισία, αυτό το VPN θα σας βοηθήσει.

Απασχολεί ισχυρά πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και τηρεί ένα αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας χρήστης του Διαδικτύου που λατρεύει το απόρρητό του? Τρεις ταυτόχρονες συνδέσεις? Ναι, το έχουν και μαζί με ένα εξαιρετικό εξυπηρέτηση πελατών.

Πλεονεκτήματα

 • Δωρεάν Έξυπνο DNS.
 • Υψηλό επίπεδο ασφάλειας.
 • Μηδενική καταγραφή κυκλοφορίας.
 • Φιλικές προς το χρήστη εφαρμογές.
 • Πολύ γρήγοροι διακομιστές.

Μειονεκτήματα

 • Η διανομή διακομιστή μπορεί να είναι καλύτερη.

SurfShark

Επιθεώρηση VPN SurfShark

SurfShark θεωρείται το νέο παιδί στο μπλοκ. Προσοχή, το να είσαι νέος δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους γίγαντες. Η υπηρεσία προέρχεται από το Βρετανικές Παρθένοι Νήσοι, που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τους νόμους διατήρησης. Θα βρείτε μια αξιοπρεπή λίστα διακομιστών 800 σε 50+ χώρες, συμπεριλαμβανομένων των γρήγορων στις ΗΠΑ.

Αυτό που κάνει αυτό το VPN να ξεχωρίζει είναι ότι προσφέρει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Εννοώ ότι όλοι όσοι γνωρίζετε μπορούν να επωφεληθούν από τη σύνδεση VPN ενώ χρησιμοποιούν έναν μόνο λογαριασμό. Όχι μόνο αυτό, αλλά έχει επίσης ένα διακόπτης θανάτωσης και Προστασία διαρροής DNS μαζί με Κρυπτογράφηση AES-256-GCM.

Πλεονεκτήματα

 • 700+ διακομιστές.
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις.
 • Έξυπνη υπηρεσία DNS.
 • Κρυπτογράφηση AES-256-GCM.
 • Κατάργηση αποκλεισμού του American Netflix.

Μειονεκτήματα

 • Όχι τόσο φθηνό.

Αποκτήστε το ESPN στο εξωτερικό με τη χρήση έξυπνου DNS

Ξέρετε τι, ένα VPN δεν είναι το μόνο εργαλείο για την κατάργηση αποκλεισμού του ESPN και άλλων καναλιών που υπόκεινται σε περιορισμούς. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε Έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS. 

Αυτή η τεχνολογία δεν παραβιάζει τη διεύθυνση IP σας καθόλου. Μόνο ανακατευθύνει μέρος της επισκεψιμότητάς σας που δίνει την πραγματική τοποθεσία σας. Μόλις αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS χρησιμοποιώντας αυτήν την υπηρεσία, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ό, τι υποστηρίζει ο πάροχος που χρησιμοποιείτε.

Παρόλο που λείπει η ασφάλεια, μπορείτε να επωφεληθείτε πολύ από τη χρήση του Smart DNS. Θα ρίξουμε μια ματιά?

 • Πρώτον, το Smart DNS μπορεί να ρυθμιστεί σε σχεδόν όλες τις συσκευές που είναι γνωστές στο Διαδίκτυο. Ναι, το διάβασες σωστά. Μπορείτε να παρακολουθήσετε το ESPN Android, iOS, PC, Mac, Xbox, PlayStation, Apple TV, Roku και άλλα.
 • Ενώ ένα VPN προσθέτει ένα επίπεδο ασφάλειας στη σύνδεσή σας, το Smart DNS υπάρχει αυστηρά παρακάμπτοντας περιορισμούς. Τα δικα σου τα δεδομένα δεν θα κρυπτογραφούνται, έτσι θα είσαι ευάλωτος. Ωστόσο, χωρίς να υπάρχει κρυπτογράφηση, θα φτάσετε λειτουργούν με πλήρη ταχύτητα.
 • Έξυπνο DNS διατηρεί ανέπαφη τη διεύθυνση IP σας. Αυτό θεωρείται λίγο ανησυχητικό γιατί διατηρεί την τοποθεσία σας σε κίνδυνο. Αλλά αν δεν σας ενδιαφέρει, θα χαρείτε να μάθετε ότι μπορείτε αποκτήστε πρόσβαση στα τοπικά σας κανάλια παρόλο που παρακολουθείτε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού περιεχομένου.
 • Λάβετε υπόψη ότι εάν ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου σας χρησιμοποιεί το Διαφανείς πληρεξούσιοι ή Παραβίαση DNS, Το έξυπνο DNS δεν θα έχει αποτέλεσμα.

Σας προτείνω να χρησιμοποιήσετε Μη εντοπιστής όπως είναι σε θέση απεμπλοκή καναλιών 232+. Όλο και περισσότερες υπηρεσίες προστίθενται καθημερινά. Δοκιμάστε τα δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να εγγραφείτε στο δικό τους δωρεάν δοκιμή 7 ημερών και είστε καλοί να πάτε. Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια, ακολουθήστε τους οδηγοί εγκατάστασης και θα είσαι καλά.

WatchESPN εκτός ΗΠΑ – Πρόσθετες πληροφορίες

 • Εάν θέλετε να κάνετε ροή ESPN στο διαδίκτυο, χρειάζεστε μια έγκυρη αμερικανική συνδρομή καλωδίου για πρόσβαση στα περισσότερα κανάλια ESPN. Δυστυχώς, αυτή η απαίτηση δεν μπορεί να είναι παράκαμψη από Smart DNS ή VPN.
 • Τα διαδικτυακά κανάλια ESPN περιλαμβάνουν 10 κανάλια εκτός από τη δυνατότητα κατά παραγγελία.
  • ESPN
  • ESPN2
  • ESPN3
  • ESPNU
  • ESPNews
  • ESPN απελαθεί
  • ESPN Bezzer Beater
  • Δίκτυο Longhorn
  • Γραμμή στόχου ESPN
  • Δίκτυο SEC
 • Μπορείς ροή ESPN σε πολλές συσκευές ροής.
  • iPhone
  • iPad
  • Android
  • Mac / Windows
  • Chromecast
  • Apple TV
  • Ρόκου
  • Xbox
  • Έξυπνες τηλεοράσεις
 • Κατάργηση αποκλεισμού ESPN; Γιατί να μην βγείτε περισσότερο από ένα VPN και Έξυπνο DNS? Να τι μπορείτε επίσης να κάνετε πρόσβαση στις ΗΠΑ με αυτά τα δύο:
  • Δίκτυο WWE
  • UFC
  • MLB.TV
  • Κέντρο παιχνιδιών NHL
  • Ώρα παιχνιδιού NBA
  • Fox Soccer 2Go
  • Fox Sports Go
  • Netflix
  • Hulu Plus
  • HBO Go
  • Κροτάλισμα
  • Amazon Prime
  • Διάρκεια Ζωής
  • Μ-Γκο
  • Ιστορία
  • Βουντού
  • Disney
  • αλφάβητο

WatchESPN εκτός ΗΠΑ – Κατάργηση αποκλεισμού μέσω Smart DNS ή VPN

Εάν είστε ιδιοκτήτης ή είστε σε θέση να λάβετε ένα έγκυρη αμερικανική συνδρομή καλωδίου, στη συνέχεια χρησιμοποιώντας Έξυπνο DNS ή VPN προς την κατάργηση αποκλεισμού ESPN το εξωτερικο αξίζει τον κόπο. Μπορείτε πάντα να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο σε περίπτωση που χρειάζεστε περισσότερες πληροφορίες και για τα δύο Έξυπνο DNS ή VPN.