Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό του FaceTime στα ΗΑΕ;

Το Facetime είναι ένας από τους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι αγοράζουν iPad και iPhone. Στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, ωστόσο, απαγορεύεται αυτή η δημοφιλής υπηρεσία Voice over Internet Protocol (VoIP) που επιτρέπει την δωρεάν κλήση μέσω σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Κατά συνέπεια, οι κάτοικοι των ΗΑΕ είναι υποχρεωμένοι να πληρώνουν για τις ακριβές υπηρεσίες κλήσης τους αντί να επωφελούνται από τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρονται από άλλες χώρες όπως οι ΗΠΑ. Δυστυχώς, οι κάτοχοι iPhone και iPad στα ΗΑΕ δεν μπορούν να βιώσουν τη διαδραστικότητα που προσφέρει η Facetime. Πόσο καιρό θα πρέπει να συνεχίσουν οι πολίτες των ΗΑΕ χωρίς να μπορούν να δουν τα άτομα με τα οποία μιλούν; Για πόσο καιρό θα βρίσκονται στο έλεος των παρόχων υπηρεσιών Telecom Etisalat και Du; Υπάρχει τρόπος για την απαγόρευση του Facetime?


Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό του FaceTime στα ΗΑΕ;

Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό του FaceTime στα ΗΑΕ?

Τι είναι το FaceTime?

Το FaceTime είναι μια ενσωματωμένη εφαρμογή που αναπτύχθηκε από την Apple Inc. για την υποστήριξη μιας υπηρεσίας κλήσης βίντεο και ήχου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από οποιοδήποτε iPhone, iPad, iPod Touch ή Mac για να καλέσετε όσους διαθέτουν παρόμοιες συσκευές. Το Facetime θεωρείται αποτελεσματικό για οπτική και ακουστική αλληλεπίδραση σε όσους θέλουν να συνδεθούν με άλλους με τον διασκεδαστικό και μη παραδοσιακό τρόπο. Είτε βρίσκονται στο δρόμο είτε θέλουν να κάνουν έλεγχο βροχής σε θέματα, το Facetime χρησιμεύει ως η τέλεια εφαρμογή για την εκτέλεση όλων αυτών.   

Γιατί αποκλείεται το Facetime?

Ο πιο πιθανός λόγος για τον αποκλεισμό του Facetime στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα έχει να κάνει με τους νόμους περί τηλεπικοινωνιών των ΗΑΕ. Βασικά, αυτοί οι νόμοι απαιτούν άδεια από τη Ρυθμιστική Αρχή Τηλεπικοινωνιών (TRA) για εταιρείες προκειμένου να εκτελούν υπηρεσίες VoIP στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Ωστόσο, ο Akhil George έχει λόγους να πιστεύει ότι ο αποκλεισμός του Facetime έχει γράψει επιχειρήσεις σε όλο αυτό. Πιστεύει ότι η απαγόρευση του FaceTime είναι μια οικονομική απόφαση που έλαβε η κυβέρνηση προκειμένου να ανακατευθύνει τα έσοδα στους παραδοσιακούς εθνικούς αερομεταφορείς και όχι να υποστεί μείωση στα κέρδη των τηλεπικοινωνιών της χώρας..

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Facetime χρησιμοποιώντας VPN

1- Αλλάξτε την περιοχή του App Store

Το FaceTime δεν είναι διαθέσιμο σε συσκευές iOS που αγοράζονται ή χρησιμοποιούνται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, γι ‘αυτό οι πολίτες των ΗΑΕ πρέπει να αλλάξουν την περιοχή του καταστήματος εφαρμογών τους για να αποκτήσουν πρόσβαση σε αυτήν. Μπορούν να το κάνουν με:

 1. Πρώτα αποσυνδεθείτε από τον τρέχοντα λογαριασμό τους.
 2. Στη συνέχεια, επιλέγοντας μια περιοχή διαφορετική από την τρέχουσα.
 3. Αφού το κάνουν, μπορούν να βρουν την εφαρμογή Facetime στο κατάστημά τους. Στη συνέχεια θα πρέπει να δημιουργήσουν έναν άλλο λογαριασμό με νέο όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης όταν επιλέγουν την επιλογή “χωρίς κάρτα”.  
 4. Στη συνέχεια, πρέπει να εισαγάγουν μια διεύθυνση συγκεκριμένη για την περιοχή που είχαν επιλέξει προηγουμένως.
 5. Τέλος, συνδέονται με τον νέο τους λογαριασμό και voila! Τώρα μπορούν να ανοίξουν την εφαρμογή FaceTime και να συνδεθούν με το Apple ID τους.

2- Εγκατάσταση VPN

Αφού αλλάξετε με επιτυχία την περιοχή του App Store σας, τώρα ήρθε η ώρα να καταργήσετε τον αποκλεισμό των εφαρμογών που σας έχουν διατεθεί. Αυτό μπορεί να γίνει εύκολα χρησιμοποιώντας ένα VPN. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο εδώ σας δίνει τη δυνατότητα να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε εκείνη που ανήκει στη χώρα όπου η εφαρμογή είναι λειτουργική. Για να το κάνετε αυτό θα πρέπει:

 1. Εγγραφείτε για έναν πάροχο VPN που λειτουργεί στα ΗΑΕ (ExpressVPN για παράδειγμα).
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στη συσκευή στην οποία θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Facetime.
 3. Συνδεθείτε σε διακομιστή διαφορετικής χώρας όπου προσφέρεται VPN.
 4. Τώρα αποκτήστε πρόσβαση στο Facetime και πραγματοποιήστε τις κλήσεις σας.

Ακολουθώντας αυτά τα απλά βήματα, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό περιορισμένων εφαρμογών όπως το Facetime και να αποκτήσετε πρόσβαση σε κανάλια και δίκτυα όπως το Netflix, το Amazon Instant Video, το Vudu, το Hulu, το HBO GO, το HBO Now, το Showtime και πολλά άλλα από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο. Ακολουθούν μερικές από τις προτάσεις μας για παρόχους VPN.

Σύνδεσμος παροχέα RankVPN
τάξηvpn-πάροχος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Εφαρμογές για όλες τις συσκευές σας
 • 24/7 Ζωντανή υποστήριξη
 • Αποκλειστική έκπτωση 49%!

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

τάξηvpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το BulletVPN
τάξηvpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το NordVPN
4vpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το Surfshark

Ένα VPN για απεμπλοκή Facetime

Δεν χρειάζεται να σας πω γιατί το Facetime είναι σημαντικό, όλοι γνωρίζετε ήδη ότι είναι. Δημιουργεί μια ισχυρή βάση για τη δημιουργία σχέσεων και την αποτελεσματική επικοινωνία, και για να απολαμβάνετε αυτά τα οφέλη, πρέπει να αποκτήσετε ένα VPN. Πείτε μας σε ποιο VPN έχετε αποφασίσει στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

σχετικές αναρτήσεις

 • Πώς να αλλάξετε το Amazon Prime Video Region σε ΗΠΑ

  Πώς να αλλάξετε το Amazon Prime Video Region σε ΗΠΑ

  9 Σχόλια | 14 Δεκεμβρίου 2016

 • Οδηγός κριτικής για το Best Now TV VPN 2017

  Καλύτερο VPN για το Now TV – Οδηγός αξιολόγησης 2020

  2 Σχόλια | 10 Ιαν 2017

 • Πώς να ξεμπλοκάρετε κανάλια ΗΒ στο Apple TV 4 με VPN ή Smart DNS Proxy

  Τρόπος κατάργησης αποκλεισμού καναλιών ΗΒ στο Apple TV 4 εκτός ΗΒ μέσω VPN ή διακομιστή μεσολάβησης DNS

  Χωρίς σχόλια | 6 Ιαν 2016

 • Πώς να παρακολουθήσετε το δίκτυο BET εκτός των ΗΠΑ

  Πώς να παρακολουθήσετε το δίκτυο BET εκτός των ΗΠΑ

  1 σχόλιο | 26 Ιουλ 2018

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Κάρολος

Συσκευές ροής geek. Ενδιαφέρεστε για κάθε μικρό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την παράκαμψη των περιφερειακών περιορισμών. Ένας άπληστος πιστός στο δικαίωμα προστασίας του διαδικτυακού απορρήτου. Ο Charles έχει επίσης ελέγξει πολλούς παρόχους υπηρεσιών VPN και ξέρει πώς να διαχωρίσει τα καλά μήλα από τα κακά.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map