Πώς να παρακολουθήσετε το Final Four του EuroLeague 2019 ζωντανά στο διαδίκτυο

Πώς να κάνετε streaming του EuroLeague Final Four 2019 ζωντανά online στο Ηνωμένο Βασίλειο, τη Ρωσία, την Τουρκία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τις ΗΠΑ, και τον υπόλοιπο κόσμο. Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες που απομένουν στον πρωταρχικό διαγωνισμό μπάσκετ της Ευρώπης είναι η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, η Φενερμπαχτσέ, η Αναντολού και η Ρεάλ Μαδρίτης. Οι ημιτελικοί αγώνες θα διεξαχθούν την Παρασκευή 17 Μαΐου 2019 στο Fernando Buesa Arena στη Vitoria-Gasteiz της Ισπανίας. Στο παρακάτω φροντιστήριο, μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με το πώς να παρακολουθήσετε το Final Four EuroLeague 2019 στο Apple TV, Roku, PS4, Xbox One, Android, FireStick, PC, Mac, iPhone και iPad.


Πώς να παρακολουθήσετε το Final Four του EuroLeague 2018 ζωντανά στο διαδίκτυο

Πώς να παρακολουθήσετε το Final Four του EuroLeague 2019 ζωντανά στο διαδίκτυο

Κανάλια ροής Final Four της Ευρωλίγκα 2019

Ακολουθεί μια λίστα με όλα τα μεγάλα τηλεοπτικά κανάλια που θα μεταδώσουν τα παιχνίδια του Final Four της Euroleague ζωντανά στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο.

 • Flosports (ΗΠΑ)
 • NBATV (ΗΠΑ)
 • Viaplay (Σκανδιναβία)
 • Παίκτης Eurosport(ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)
 • SFR (Γαλλία)
 • BeIN Sports (Μέση Ανατολή / Βόρεια Αφρική)
 • Digisport (Ουγγαρία)
 • Σταρ του σινεμά (Ισπανία)
 • Euroleague.TV (Διεθνές*)
 • Eurosport (Ασία)

* Δεν διατίθεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Ιρλανδία ή την Ιταλία.

Πώς να παρακολουθήσετε το Final Four EuroLeague 2019 στο Διαδίκτυο με VPN

Αν θέλετε παρακολουθήστε την Ευρωλίγκα Για παράδειγμα, στο Eurosport εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, θα λάβετε ένα γεω-σφάλμα που αναφέρει ότι η ζωντανή ροή είναι διαθέσιμη μόνο για κατοίκους του Ηνωμένου Βασιλείου. Για να παρακάμψετε αυτό το γεωγραφικό σφάλμα, πρέπει να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο, δηλαδή να ξεγελάσετε το Sky Sports ή άλλα κανάλια ροής της Ευρωλίγκας, ότι βρίσκεστε σε μια χώρα όπου το κανάλι δεν είναι geo-αποκλεισμένο. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Το πρώτο είναι ένα VPN. Το VPN σας επιτρέπει βασικά αλλάξτε τη δημόσια διεύθυνση IP σας και διατηρήστε μια διεύθυνση IP από διαφορετική χώρα.

 • Εάν είναι κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου που ακολουθείτε, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN του ΗΒ. Αυτό θα αλλάξει τη διεύθυνση IP σας σε μια διεύθυνση IP του ΗΒ. Ως εκ τούτου, όλα τα κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου, συμπεριλαμβανομένου του Sky Sports, θα καταργηθούν.
 • Για να χρησιμοποιήσετε ένα VPN, πρέπει να εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN. Μόλις γίνει αυτό, μπορείτε να κατεβάσετε μια εφαρμογή VPN στη δική σας PC, Mac, iPad, iPhone ή Android.
 • Όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN, όλη η επισκεψιμότητά σας είναι κρυπτογραφημένη. Κανείς δεν θα μπορεί να παρακολουθεί τι κάνετε στο διαδίκτυο.
 • Το γεγονός ότι το VPN αναδρομολογεί και κρυπτογραφεί την κυκλοφορία σας σημαίνει ότι η ταχύτητα του Διαδικτύου σας θα μειωθεί ελαφρώς.

Τα βήματα

Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Final Four του EuroLeague 2019:

 1. Αρχικά, εγγραφείτε με έναν αξιόπιστο πάροχο υπηρεσιών VPN. Το ExpressVPN διαθέτει διακομιστές σε όλες τις χώρες που αναφέρονται παραπάνω.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN σε συμβατή συσκευή. Θα βρείτε πελάτες σε Android, iOS, PC, Mac, καθώς και στο Amazon Fire Stick.
 3. Τώρα, συνδεθείτε με τα διαπιστευτήριά σας VPN και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή με βάση το κανάλι στο οποίο επιλέξατε να μεταδώσετε το τουρνουά σε ροή:
  • Διακομιστής ΗΠΑ για FloSports ή NBA TV.
  • Διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Eurosport.
  • Ισπανικός διακομιστής για Moviestar, κ.λπ…
 4. Περιμένετε λίγα δευτερόλεπτα μέχρι να δημιουργηθεί η σύνδεση.
 5. Τέλος, ξεκινήστε το κανάλι σας και μεταδώστε το Final Four EuroLeague 2019 ζωντανά οπουδήποτε.

Εάν αναζητάτε έναν πάροχο VPN με διακομιστή VPN σε όλο τον κόσμο, δώστε ExpressVPN μια δοκιμή. Η πολιτική επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών σημαίνει ότι μπορείτε πάντα να επιστρέψετε τα χρήματά σας εάν δεν είστε πολύ ικανοποιημένοι με την υπηρεσία τους. Λάβετε υπόψη ότι υπάρχουν και άλλοι πάροχοι VPN που θα σας επιτρέψουν επίσης μεταδώστε ζωντανά το Final Four του EuroLeague 2019 ζωντανά στο διαδίκτυο.

Ροή EuroLeague Final Four 2019 Live Online μέσω Smart DNS Proxy

Η παράκαμψη των γεωγραφικών περιορισμών μπορεί επίσης να επιτευχθεί με τη χρήση του διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS. Η διαφορά εδώ είναι ότι δεν έχει ανακατευθυνθεί όλη η επισκεψιμότητά σας. Η διεύθυνση IP σας επίσης δεν αλλάζει όταν χρησιμοποιείτε έξυπνο DNS. Το εάν μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό ενός συγκεκριμένου καναλιού κατά τη χρήση του Smart DNS εξαρτάται από το εάν η υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS που έχετε εγγραφεί υποστηρίζει αυτό το κανάλι ή όχι.

 • Ο έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS μπορεί να ρυθμιστεί σε όλες τις συσκευές ροής. Παρακολουθήστε το Final Four EuroLeague 2019 σε PS4, PS3, Xbox, Apple TV, Chromecast, iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV, Smart TV, PC, Roku ή Mac.
 • Χωρίς μείωση ταχύτητας στο Διαδίκτυο κατά τη χρήση του Smart DNS.
 • Όταν χρησιμοποιείτε το Smart DNS, δεν χρειάζεται να αλλάζετε τη ρύθμιση DNS κάθε φορά που θέλετε να παρακολουθείτε ένα κανάλι ροής από διαφορετική περιοχή.
 • Παραβίαση DNS και διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης μπορεί να εμποδίσει τη χρήση του Smart DNS. Εάν ο πάροχος υπηρεσιών σας χρησιμοποιεί τέτοιες μεθόδους, προτιμάτε να χρησιμοποιείτε VPN παρακολουθήστε το Final Four του EuroLeague 2019 στο διαδίκτυο.

Μη εντοπιστής είναι μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS που υποστηρίζει την κατάργηση αποκλεισμού BeIN Sports, Sky Sports, BT Sport, καθώς Σούπερ Σπορ. ΕΝΑ δωρεάν δοκιμαστική περίοδος 7 ημερών σημαίνει ότι μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους χωρίς κίνδυνο. Εάν δεν έχετε ρυθμίσει ποτέ έξυπνο DNS στη συσκευή ροής σας, βεβαιωθείτε ότι τα έχετε ελέγξει εγχειρίδια και σεμινάρια εγκατάστασης.

Τελικός τεσσάρων EuroLeague 2019

Έξω με τα πλέι-οφ και με το Final Four. Οι φετινοί ημιτελικοί έχουν μια οικεία εμφάνιση με τρεις ομάδες να επιστρέφουν από την εκδήλωση της περασμένης σεζόν. Όχι μόνο αυτό, αλλά και οι προηγούμενοι νικητές της Ευρωλίγκας θα το πολεμήσουν για το τρόπαιο στο Fernando Buesa Arena. Αυτή θα είναι η όγδοη συνεχόμενη εμφάνιση της ΤΣΣΚΑ Μόσχας και η 19η συνολική στο Final Four.

Όσο για την Fenerbahce Beko Istanbul, αυτή θα είναι η 5η συνεχόμενη συμμετοχή τους στους ημιτελικούς. Ο αμυντικός πρωταθλητής Ρεάλ Μαδρίτης θα παίξει το Final Four για έκτη φορά σε επτά σεζόν. Και τέλος, έχουμε το Anadolu Efes Istanbul, το οποίο θα κάνει το πρώτο Final Four από το 2001.

Και οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 17 Μαΐου στο Fernando Buesa Arena. Δείτε πώς πηγαίνει κάτω:

 • Fenerbahce Beko Istanbul εναντίον Anadolu Efes Istanbul
 • ΤΣΣΚΑ Μόσχας εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης

Οι νικητές αυτών των δύο αγώνων θα προκριθούν στον τελικό του τουρνουά στις 19 Μαΐου. Ωστόσο, υπάρχει ακόμα ένας αγώνας που καθορίζει την 3η και 4η θέση που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Μαΐου.

Πώς να παρακολουθήσετε το Final Four του EuroLeague 2019 ζωντανά στο Διαδίκτυο – Συμπληρώστε

Στο ημιτελικό Β, η Φενέρμπαχτσε είναι σαφείς φαβορί και αναμένεται να φτάσει στον Τελικό ξανά φέτος, εκτός αν ο Anadolu Efes κάνει κάτι γι ‘αυτό. Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα την αντιμετωπίσει με τη Ρεάλ Μαδρίτης για τη δεύτερη θέση στον τελικό της EuroLeague 2019. Ποιες δύο ομάδες πιστεύετε ότι θα φτάσουν στον τελικό; Μοιραστείτε τις προβλέψεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.