Πώς να παρακολουθήσετε το Home and Away 2019 online

Έτσι, η Jasmine αποκαλύπτει το σκοτεινό μυστικό του Tori. Ο Simone γνωρίζει πόσο προβληματική είναι η Bella και οι Raffy και Ryder πιάνονται με κάτι παράνομο. Όλα αυτά αποκαλύπτονται στο Home Away του Channel 7, το οποίο μπορείτε να παρακολουθήσετε μόνο σε μερικές χώρες. Ωστόσο, εάν ήσασταν οπουδήποτε εκτός της Αυστραλίας ή του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για ροή της σειράς. Μάθετε πώς στο παρακάτω άρθρο.


Πώς να παρακολουθήσετε το Home and Away 2019 online

Πώς να παρακολουθήσετε το Home and Away 2019 online

Κανάλια ροής στο σπίτι και μακριά

Ακολουθούν οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς της αυστραλιανής σαπουνόπερας, Home and Away:

 • ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ: Κανάλι 5
  • Κυκλοφόρησε: Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019
 • Αυστραλία: Κανάλι 7
  • Κυκλοφόρησε: Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου

Πώς να παρακολουθήσετε το σπίτι και μακριά το 2019 χρησιμοποιώντας ένα VPN

Το Home and Away περιλαμβάνει έξι επεισόδια γεμάτα δράματα που θα αυξήσουν το ενδιαφέρον των θεατών και θα τους αφήσουν να θέλουν περισσότερα. Η αυστραλιανή εκπομπή επέστρεψε στο κανάλι 7 τη Δευτέρα, 18 Φεβρουαρίου μετά από δύο και περισσότερους μήνες. Τώρα, που επέστρεψε, όλοι θέλουν να μάθουν πώς να το παρακολουθούν. Όσο βρίσκεστε στην Αυστραλία ή το Ηνωμένο Βασίλειο, μπορείτε να πάτε και να είστε έτοιμοι για ροή. Ωστόσο, εάν ήσασταν οπουδήποτε εκτός αυτών των δύο χωρών, θα χρειαστείτε έναν πάροχο υπηρεσιών VPN για να σας παραχωρήσει πρόσβαση στην εκπομπή.

Όταν ζητάτε να παρακολουθήσετε το Home Away στο κανάλι 7 χρησιμοποιώντας ένα VPN, το λογισμικό στη συσκευή ροής σας κρυπτογραφεί πρώτα αυτό το αίτημα. Κανείς, ούτε καν η υπηρεσία στην οποία προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση δεν μπορεί να γνωρίζει αυτό το αίτημα στο εξωτερικό. Αντί να ζητήσει αυτό το αίτημα να μεταβεί απευθείας στην υπηρεσία ροής με τις αρχικές σας πληροφορίες, περνά μέσω ενός διακομιστή VPN που βρίσκεται στην ίδια χώρα με την υπηρεσία στην οποία προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση. Με την ανακατεύθυνση της επισκεψιμότητάς σας μέσω ενός διακομιστή που βρίσκεται στη χώρα στην οποία βασίζεται η υπηρεσία στην οποία προσπαθείτε να συνδεθείτε, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτής της χώρας, όπως ένας κανονικός τοπικός ή κάτοικος. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια που μεταδίδουν το Home and Away:

 1. Αρχικά, εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN. Συνιστούμε το ExpressVPN.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στη συσκευή ροής σας.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό σας VPN.
 4. Τώρα, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή είτε στην Αυστραλία είτε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 5. Κερδίστε ένα Αυστραλός ή Βρετανική διεύθυνση IP για πρόσβαση στα κανάλια 7 και 5 αντίστοιχα.
 6. Κάντε ροή στο σπίτι και μακριά σε οποιοδήποτε μέρος σε ολόκληρο τον κόσμο.

ExpressVPN είναι μια από τις πιο δημοφιλείς υπηρεσίες VPN στον κόσμο, επιτρέποντάς σας να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο ανώνυμα και με ασφάλεια. Είναι ένα από τα καλύτερα VPN που μπορείτε να επιλέξετε για τις λειτουργίες ασφάλειας μυστικότητας, τις άριστες υπηρεσίες, την αξιόπιστη υποστήριξη πελατών και την εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Για άλλους παρόχους υπηρεσιών VPN, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει τον παρακάτω πίνακα.

Σχετικά με το Home and Away 2019

Το Home and Away είναι μια αυστραλιανή τηλεοπτική σαπουνόπερα που δημιουργήθηκε από τον Alan Bateman. Η σειρά μεταδίδεται επί του παρόντος από Δευτέρα έως Πέμπτη στις 7:00 μ.μ. στην Αυστραλία. Η σαπουνόπερα αρχικά επρόκειτο να ονομαστεί Refuge, αλλά το όνομα άλλαξε σε «πιο φιλικό» τίτλο «Home and Away» όταν η παραγωγή ήταν εντάξει. Η εκπομπή έκανε πρεμιέρα με ένα πιλοτικό επεισόδιο ενενήντα λεπτών, κάθε επεισόδιο που ακολούθησε προβλήθηκε για διάρκεια είκοσι δύο λεπτών. Το Home and Away έγινε γρήγορα η δεύτερη μεγαλύτερη δραματική σειρά στην αυστραλιανή τηλεόραση.

Το “Home and Away” μας δίνει μια πιο προσεκτική ματιά στις ζωές και τις αγάπης των κατοίκων στο Summer Bay. Η σειρά επικεντρώθηκε κυρίως στην οικογένεια Fletcher που αποτελείται από τους Tom (Roger Oakley), Pippa (Vanessa Downing), τα πέντε θετικά παιδιά τους, τον Frank Morgan (Alex Papps), την Carly Morris (Sharyn Hodgson), τη Lynn Davenport (Helena Bozich), τον Steven Matheson (Adam Willits) και Sally Fletcher (Kate Ritchie) – που μετακόμισαν από την πόλη στο Summer Bay House, όπου ανέλαβαν τη νέα δουλειά για τη διαχείριση του τροχόσπιτου. Τελικά, πήραν ένα έκτο ανάδοχο παιδί, τον Bobby Simpson (Nicolle Dickson).

Παρακολουθήστε Home and Away 2019 Online – Final Words

Είτε πρόκειται για το κανάλι 5 ή 7, με ένα VPN μπορείτε να έχετε πρόσβαση και στα δύο αυτά κανάλια εκτός του ΗΒ και της Αυστραλίας αντίστοιχα. Η ύπαρξη δύο ραδιοτηλεοπτικών φορέων σε διαφορετικές χώρες μπορεί να είναι καλή είδηση ​​για τους θεατές σε αυτήν τη χώρα. Ωστόσο, ο υπόλοιπος κόσμος πρέπει να συνδεθεί σε ένα VPN και να αναδρομολογήσει την κυκλοφορία του μέσω διακομιστών σε αυτές τις αντίστοιχες χώρες, προκειμένου να καταργήσει τον αποκλεισμό αυτών των καναλιών και να πραγματοποιήσει ροή της εκπομπής στο διαδίκτυο. Ενώ οι γεω-περιορισμοί μπορεί να είναι απογοητευτικοί να συναντηθούν, τουλάχιστον υπάρχει κάτι που μπορούμε να κάνουμε γι ‘αυτούς. Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων για τον τρόπο που σας λειτούργησε.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map