Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε άλλη χώρα;

Πώς να αλλάξετε τη θέση IP σε άλλη χώρα σε Mac, Android, Windows PC, iOS ή οποιαδήποτε άλλη συσκευή; Σε πολλές περιπτώσεις, ορισμένοι ιστότοποι και εφαρμογές ενδέχεται να μην είναι προσβάσιμοι στην τρέχουσα τοποθεσία σας λόγω τοπικών περιορισμών. Το Netflix, το Hulu, το Amazon, το BBC και το Sky είναι μόνο ένα δείγμα καναλιών ροής που μπορείτε να επισκεφτείτε μόνο σε συγκεκριμένες χώρες. Για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς, πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας σε άλλη χώρα όπως ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδάς, Αυστραλία ή Γερμανία; Σε αυτό το σεμινάριο, θα σας δείξω πώς να πλαστογραφήσετε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο χρησιμοποιώντας VPN.


Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε άλλη χώρα;

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε άλλη χώρα?

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε άλλη χώρα με VPN

Ένα VPN, ή ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, είναι μια ασφαλής σήραγγα που κρυπτογραφεί όλη την κίνηση στο Διαδίκτυο. Όταν συνδέεστε σε έναν διακομιστή VPN, η πραγματική σας διεύθυνση IP αποκρύπτεται. Αντ ‘αυτού, θα φαίνεται να περιηγείστε στον Ιστό χρησιμοποιώντας τη διεύθυνση IP του διακομιστή VPN στον οποίο είστε συνδεδεμένοι. Με άλλα λόγια, εάν θέλετε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας στις ΗΠΑ, απλά πρέπει να συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή VPN. Η όλη διαδικασία είναι αρκετά απλή. Η ίδια διαδικασία μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αλλαγή της διεύθυνσης IP σε Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά, Αυστραλία, Γερμανία, Γαλλία ή οποιαδήποτε άλλη χώρα σε όλο τον κόσμο.

  1. Επιλέξτε έναν συγκεκριμένο πάροχο VPN και αγοράστε μία από τις συνδρομές τους: Θα διαπιστώσετε ότι οι περισσότερες υπηρεσίες προσφέρουν έως και 3 επιλογές και η ετήσια επιλογή είναι πάντα η φθηνότερη μακροπρόθεσμα. Αξιόπιστα, όπως το ExpressVPN, θα προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων σε περίπτωση που δεν εντυπωσιαστείτε με την υπηρεσία τους.
  2. Εγκατάσταση προγράμματος-πελάτη VPN από τον ιστότοπο του παρόχου: Θα βρείτε μια ποικιλία εκδόσεων για τη συσκευή σας στον ιστότοπο του παροχέα σας. Κατεβάστε και εγκαταστήστε την αντίστοιχη έκδοση.
  3. Εκκινήστε τον πελάτη VPN και συνδεθείτε: Για να το κάνετε αυτό, θα χρειαστείτε τα ίδια διαπιστευτήρια που χρησιμοποιήσατε κατά τη διαδικασία εγγραφής.  
  4. Επιλέξτε μια τοποθεσία διακομιστή: Ένας βασικός κανόνας εδώ είναι να επιλέξετε την τοποθεσία του διακομιστή που είναι πιο κοντά σας, ωστόσο, πρέπει επίσης να βεβαιωθείτε ότι βρίσκεται στο ίδιο σημείο με το σημείο προέλευσης του περιεχομένου στο οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση.
    Επιλέξτε την προτιμώμενη τοποθεσία VPN

    Επιλέξτε την προτιμώμενη τοποθεσία VPN

  5. Εκκίνηση της σύνδεσης: Κάντε αυτό πατώντας το μεγάλο κουμπί που θα δείτε. Μόλις συνδεθεί, θα το διαβάσει στην οθόνη σας, δίπλα στη νέα τοποθεσία στην οποία θα δείχνει η διεύθυνση IP σας. VPN Όλες οι ρυθμίσεις 

Καλύτερο VPN για αλλαγή διεύθυνσης IP σε άλλη χώρα

Γενικά, όσο περισσότερες τοποθεσίες VPN έχει να προσφέρει ο πάροχος υπηρεσιών VPN, τόσο περισσότερες χώρες μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας. Οι αξιόπιστες υπηρεσίες VPN διαθέτουν διακομιστές VPN σε όλο τον κόσμο. Ακολουθούν οι καλύτερες υπηρεσίες VPN για εναλλαγή διευθύνσεων IP σε διάφορες περιοχές, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, του Ηνωμένου Βασιλείου, της Αυστραλίας, του Καναδά, της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Κίνας, της Ιαπωνίας ή της Ισπανίας.

Ας ρίξουμε μια πιο εμπεριστατωμένη ματιά σε κάθε ένα από αυτά τα VPN στον παραπάνω πίνακα. Εξετάσαμε αυτούς τους παρόχους VPN και βρήκα τις ακόλουθες προδιαγραφές. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε αν θα επενδύσετε στην υπηρεσία του VPN ή όχι. Πάμε.

ExpressVPN

ExpressVPN είναι ένας από τους πιο αξιόλογους παρόχους VPN που θα βρείτε ποτέ στην αγορά. Αυτό σέβεται τι αφορά το απόρρητο, ειδικά στο διαδίκτυο αυτών των εποχών. Βρίσκεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους και διαθέτει περισσότερους από 2000 διακομιστές σε 90+ χώρες. Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από χιλιάδες διευθύνσεις IP καθώς είναι στη διάθεσή σας κατά την εγγραφή σας.

Ο μοναδικός σκοπός ενός VPN είναι να παρέχει ασφάλεια και ανωνυμία. Επομένως, το ExpressVPN προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256 bit, καθώς και OpenVPN, PPTP, SSTP και L2TP / IPSec. Θα μπορείτε να επωφεληθείτε από μια σύνδεση VPN σε 3 συσκευές ανά λογαριασμό, κάτι που είναι εξαιρετικό λαμβάνοντας υπόψη το επίπεδο ποιότητας που προσφέρει αυτό το VPN.

Από την άλλη πλευρά, η εφαρμογή τους είναι πολύ εύκολη στη χρήση. Αυτό είναι υπέροχο ειδικά αν είστε αρχάριος που δεν ξέρει πώς λειτουργεί η υπηρεσία. Μιλώντας για το απόρρητο, εάν ζείτε σε μια περιοχή με πολύ περιορισμένη πρόσβαση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τους διακομιστές stealth του ExpressVPN. Ούτε καν η κυβέρνησή σας ή ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου δεν μπορούν να κατασκοπεύσουν τι κάνετε όταν έχετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο από τώρα και στο εξής. Το ExpressVPN διατηρεί αυστηρά την εγγύηση μηδενικής καταγραφής. Τα δεδομένα σας είναι απολύτως ασφαλή με αυτόν τον πάροχο VPN. Για να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο Αναθεώρηση ExpressVPN.

NordVPN

NordVPN αποδείχθηκε επίσης άξιος για τη δημιουργία της λίστας σε αυτήν την κριτική. Χωρίς αμφιβολία, αυτός ο πάροχος VPN που βασίζεται στον Παναμά διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο διακομιστών από όλα τα VPN που συνάντησα όλα αυτά τα χρόνια. Η υπηρεσία προσφέρει περισσότερους από 5000 διακομιστές σε 62+ χώρες. Μπορείτε να πείτε πόσα κανάλια συνεχούς ροής μπορείτε να ξεμπλοκάρετε με το πάτημα ενός κουμπιού?

Ο πάροχος αξιοποιεί επίσης το εκτεταμένο δίκτυό του για να παρέχει δυνατότητες και υπηρεσίες που μόνο μπορεί. Ας μιλήσουμε το Double VPN, το οποίο αναδρομολογεί τα δεδομένα σας μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν. Αυτό διπλασιάζει την κρυπτογράφηση σας. Γνωρίζετε την αποτελεσματική κρυπτογράφηση AES 256 bit; Ναι, φανταστείτε να έχετε διπλασιαστεί στην κίνηση σας στο Διαδίκτυο.

Θα βρείτε διακομιστές που έχουν βελτιστοποιηθεί ώστε να αποδίδουν καλύτερα ανάλογα με τις ανάγκες των χρηστών. Μιλώ για streaming, torrent, λήψη ταινιών ή ακόμα και για περιήγηση στο Διαδίκτυο.

Το SmartPlay είναι ο έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS του Nord, ο οποίος χρησιμοποιείται εύκολα για πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους. Για να δείτε τι περισσότερο προσφέρει η υπηρεσία, δώστε το Αναθεώρηση NordVPN μια γρήγορη ματιά.

BulletVPN

Το “Bullet” στο όνομα αυτού του VPN σίγουρα ανταποκρίνεται στον τίτλο. BulletVPN είναι ένας από τους ταχύτερους παρόχους VPN που θα λειτουργείτε στη βιομηχανία VPN. Ό, τι ψάχνετε, είτε παρακάμπτοντας περιφερειακούς περιορισμούς είτε απλώς ανώνυμη περιήγηση στον Ιστό, αυτό το VPN μπορεί να εκπληρώσει τις διαδικτυακές σας επιθυμίες.

Δυστυχώς, όταν κοιτάξετε τη λίστα διακομιστών του, θα απογοητευτείτε λίγο καθώς το δίκτυο είναι κάπως μικρό. Δεν έχει τόσες τοποθεσίες διακομιστή όπως οι άλλες σε αυτήν τη λίστα, αλλά έχει τοποθετήσει τους διακομιστές της πολύ στρατηγικά σε όλο τον κόσμο για να εξυπηρετήσει τέλεια τις ανάγκες σας.

Επιπλέον, το BulletVPN προσφέρει μια έξυπνη υπηρεσία DNS, με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να κάνετε streaming σε γεωγραφικά αποκλεισμένα κανάλια χωρίς να χρειάζεται να χάσετε κάποια ταχύτητα σύνδεσης κατά τη διαδικασία. Επιπλέον, θα επωφεληθείτε από άλλες λειτουργίες κατά την εγγραφή σας στο BulletVPN, όπως το Kill Switch, το απεριόριστο εύρος ζώνης και, φυσικά, η αυστηρή πολιτική καταγραφής. Για περισσότερες πληροφορίες, ελέγξτε αυτό Αναθεώρηση BulletVPN.

SurfShark

Ψάχνετε για ένα VPN που πραγματικά συσκευάζει μια γροθιά; Λοιπόν, το βρήκες. SurfShark είναι μια νέα καταχώρηση στον κόσμο των VPN. Αλλά μην αφήσετε αυτό το νέο παιδί να σας ξεγελάσει, έχει αρκετές υπηρεσίες για να ανταγωνιστεί τους γίγαντες του κλάδου. Με τους εξαιρετικά γρήγορους διακομιστές και τις διαισθητικές εφαρμογές της, αυτή η υπηρεσία σταδιακά πλησιάζει, απλώς δώστε λίγο περισσότερο χρόνο.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Surfshark χωρίς να φοβάστε για τις πολιτικές υλοτομίας που βασίζεται στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις και εύρος ζώνης. Για να είμαι ειλικρινής, δεν έχω συναντήσει ποτέ κάποιον πάροχο VPN που προσφέρει περισσότερες από 10 συνδέσεις σε έναν λογαριασμό και δεν είναι καν στη λίστα μου. Το δίκτυο διακομιστών του είναι αρκετά αξιοπρεπές για ένα νέο VPN. Θα μπορείτε να αξιοποιήσετε περισσότερους από 800 διακομιστές σε 50+ χώρες. Για να μην αναφέρουμε ότι το SurfShark είναι ένα από τα λίγα VPN που μπορούν να σας δώσουν πρόσβαση στο US Netflix. Γνωρίζετε ότι το Netflix έχει τη δυνατότητα να αποκλείει VPN σήμερα. Λοιπόν, όχι αυτό. Μάθετε περισσότερα σε αυτό Αναθεώρηση SurfShark.

Εναλλακτικές μέθοδοι για την αλλαγή διεύθυνσης IP σε διαφορετική χώρα

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έξυπνες υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης DNS, όπως Μη εντοπιστής για παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών που επιβάλλονται σε συγκεκριμένους ιστότοπους και εφαρμογές. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείτε το Smart DNS, η δημόσια διεύθυνση IP σας παραμένει ανέγγιχτη. Μόνο οι διευθύνσεις URL που εκθέτουν την τρέχουσα τοποθεσία σας στον ιστότοπο στον οποίο προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση, έχουν δρομολογηθεί ξανά. Αυτό σημαίνει επίσης ότι μπορείτε να ξεμπλοκάρετε μόνο συγκεκριμένους ιστότοπους χρησιμοποιώντας το Smart DNS.

Το Unlocator υποστηρίζει την απεμπλοκή περισσότερων από 220 καναλιών ροής από όλο τον κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει τα Sky Go, BBC iPlayer, Hulu, BeIN Sports, HBO Go, ABC GO και πολλά άλλα. Μπορείτε να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους κάνοντας εγγραφή σε μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Οφέλη από την αλλαγή της διεύθυνσης IP σας

Έχει ρωτηθεί πριν: “Γιατί πρέπει να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας;” Λοιπόν, η απάντηση είναι πολύ απλή, κρύψτε την ταυτότητά σας. Οποιαδήποτε δημόσια διεύθυνση IP μπορεί να εντοπιστεί στην πραγματική τοποθεσία της συσκευής που την κρατά. Όταν εγγραφείτε σε μια υπηρεσία Διαδικτύου, λαμβάνετε αυτόματα μια διεύθυνση IP που είναι μοναδική για τη συσκευή σας. Η κυβέρνησή σας, ο πάροχος υπηρεσιών Διαδικτύου και όποιος γνωρίζει το δρόμο του στο Διαδίκτυο μπορεί να καταλάβει πού κατοικείτε. Ρίξτε μια ματιά σε αυτό εάν εξακολουθείτε να μην είστε πεπεισμένοι. Είμαι στη Γερμανία τώρα και όταν το χρησιμοποιώ Επαληθευτής IP, Εμφανίζει όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με τη σύνδεσή μου όσον αφορά την τοποθεσία, τη συσκευή και το πρόγραμμα περιήγησης. Τοποθεσία Γερμανία

Λοιπόν, επιτρέψτε μου να σας πω για τα οφέλη που λαμβάνετε όταν αλλάζετε την IP σας και κρύβετε την ταυτότητά σας:

Παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών: Όταν συνδέεστε σε έναν διακομιστή σε διαφορετική χώρα χρησιμοποιώντας το VPN σας, θα μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όλα όσα περιορίζονται σε αυτήν την περιοχή στο διαδίκτυο. Για παράδειγμα, μια διεύθυνση IP των ΗΠΑ θα σας δώσει πρόσβαση στο American Netflix, το Hulu και άλλα. Μια διεύθυνση IP του Ηνωμένου Βασιλείου θα σας επιτρέψει να μεταδώσετε ροή BBC iPlayer, ITV και Channel 5, κ.λπ…

Περιήγηση ανώνυμα: Όταν παίρνετε διαφορετική διεύθυνση IP, η αρχική σας θα είναι επενδυμένη. Ως εκ τούτου, θα περιηγηθείτε στον ιστό ανώνυμα και χωρίς να παρακολουθείτε τον ISP και την κυβέρνησή σας.

Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σε άλλη χώρα – Τελικές σκέψεις

Είναι κρίμα που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε ανεξάρτητα από την τρέχουσα τοποθεσία σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε υπηρεσίες όπως το ExpressVPN. Αλλά αυτό είναι το είδος του κόσμου στον οποίο ζούμε αυτήν τη στιγμή. Λόγω συμφωνιών αδειοδότησης, τα κανάλια ροής μπορούν να μεταδίδουν μόνο ζωντανό και κατ ‘απαίτηση περιεχόμενο σε ορισμένες χώρες. Ευτυχώς, χρησιμοποιώντας το ExpressVPN ή παρόμοια προϊόντα, δεν χρειάζεται πλέον να ανησυχείτε για αυτό.