Πώς να αποκτήσετε ισπανική διεύθυνση IP στο εξωτερικό

Μετάβαση σε μια ισπανική διεύθυνση IP εκτός της Ισπανίας? Δεν θα ξέρετε πόσο πολύτιμη είναι η ισπανική διεύθυνση IP σας μέχρι να φύγετε από τα σύνορα της Ισπανίας. Μόλις βρεθείτε στην Πορτογαλία, το Μεξικό, την Αργεντινή, τη Βραζιλία, την Αυστραλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή ακόμα και την Ιταλία, θα σας αφαιρεθούν τα προνόμια των υπηρεσιών παρακολούθησης της τηλεόρασης και της πατρίδας σας. Δεν θα μπορείτε πλέον να έχετε πρόσβαση σε κανένα από τα περιεχόμενα της πατρίδας σας, επειδή απλά η IP σας άλλαξε όταν μετακομίσατε σε άλλη χώρα. Για να μετριάσετε αυτό το πρόβλημα και να αποκτήσετε ξανά πρόσβαση στα αγαπημένα σας ισπανικά τηλεοπτικά κανάλια, ιστοσελίδες, υπηρεσίες και εκπομπές, πρέπει να λάβετε Ισπανική IP το εξωτερικο. Και ο μόνος τρόπος για να γίνει αυτό είναι με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, πιο γνωστό ως VPN.


Πώς να αποκτήσετε μια ισπανική IP

Πώς να αποκτήσετε μια ισπανική IP

Αποκτήστε μια ισπανική IP χρησιμοποιώντας ένα VPN

Εάν θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση στα Ισπανικά κανάλια ροής και τραπεζικές υπηρεσίες από έξω από την Ισπανία, διατηρώντας ταυτόχρονα την ασφάλεια και το απόρρητό σας στο διαδίκτυο, θα χρειαστείτε ένα VPN.

Το εικονικό ιδιωτικό δίκτυο σχεδιάστηκε ως εργαλείο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο ότι κρυπτογραφεί τα διαδικτυακά σας δεδομένα και ανακατευθύνσεις μέσω του δικτύου διακομιστών του. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια θέση διακομιστή και να συνδεθείτε σε αυτήν. Μόλις πραγματοποιηθεί αυτή η σύνδεση, το VPN σας θα κρυπτογραφήσει την κυκλοφορία σας και θα την στείλει μέσω του διακομιστή που επιλέξατε.

Αυτή η διαδικασία θα γίνει επίσης πλαστογραφήστε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο καθώς το VPN θα κρύψει την πραγματική σας διεύθυνση IP και θα σας δώσει μια νέα από την περιοχή που επιλέξατε. Με απλά λόγια, εάν θέλετε μια ισπανική διεύθυνση IP, πρέπει να συνδεθείτε σε ένα διακομιστής από την Ισπανία. Ως αποτέλεσμα, θα φαίνεται να περιηγείστε στο Διαδίκτυο από το εσωτερικό της χώρας, το οποίο σας δίνει πρόσβαση σε κάθε ιστοσελίδα που υπόκειται σε ισπανικά.

Και αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα, θα λάβετε την ισπανική IP σας σε χρόνο μηδέν:

 1. Αποκτήστε μια υπηρεσία VPN που έχει τοποθεσίες διακομιστών στην Ισπανία. Αλλά βεβαιωθείτε ότι είναι καλό ExpressVPN με ισχυρά χαρακτηριστικά ασφαλείας και επίπεδα ταχύτητας. 
 2. Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, πρέπει να κάνετε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής στη συσκευή σας. Τα περισσότερα VPN επιτρέπουν πολλαπλές ταυτόχρονες συνδέσεις χρησιμοποιώντας έναν μόνο λογαριασμό.
 3. Τώρα που έχετε την εφαρμογή στο iPhone, iPad, Android, PC ή Mac, ανοίξτε το και συνδεθείτε.
 4. Συνδεθείτε σε διακομιστή από Ισπανία.
 5. Μόλις δημιουργηθεί η σύνδεσή σας, θα μπορείτε να το κάνετε πρόσβαση σε οποιονδήποτε ισπανικό ιστότοπο θέλεις.

Το καλύτερο VPN για την αλλαγή της διεύθυνσης IP σας

Όπως με κάθε άλλο προϊόν, υπάρχουν καλά VPN και κακά. Αυτά που προσφέρουν καλές υπηρεσίες θα σας κοστίσουν κατά μέσο όρο 10 $ το μήνα, αλλά για όλες τις δυνατότητες που θα λάβετε, αξίζει τον κόπο. Οι δωρεάν υπηρεσίες, από την άλλη πλευρά, θα σας κοστίσουν πολύ περισσότερα από τα χρήματα. Έρχονται σε βάρος του διαδικτυακού απορρήτου και της ασφάλειάς σας επειδή τα πρωτόκολλα κρυπτογράφησής τους είναι είτε αδύναμο ή ανύπαρκτο. Όσο για το απόρρητο, θα το κάνουν αποθηκεύστε τα δεδομένα σας και τα πουλήστε διαφημιστές ή άλλα τρίτα μέρη.

Γι ‘αυτό σας προτείνω να κάνετε ό, τι έκανα για να παρακολουθήσω το Gran Hotel από την Αυστραλία και να εγγραφείτε ExpressVPN. Η μηνιαία χρέωση για αυτήν την υπηρεσία είναι 12,95 $, το οποίο το καθιστά ένα από τα πιο ακριβά VPN στην αγορά. Αλλά όταν κοιτάς τι κερδίζεις για αυτό το χρηματικό ποσό, θα το θεωρείς α παζάρι.

 • Κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού AES 256-bit.
 • Σκοτώστε το διακόπτη. 
 • Δεν συλλέχθηκαν ή κοινοποιήθηκαν δεδομένα.
 • Έξυπνη υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης DNS.
 • Προστασία διαρροής DNS. 
 • Μεγάλο δίκτυο διακομιστών (3.000 διακομιστές σε 94 χώρες).
 • Υποστήριξη κοινής χρήσης Torrenting και P2P.
 • Δυνατότητα πρόσβασης σε όλες τις βιβλιοθήκες του Netflix.
 • Εξαιρετικές ταχύτητες ταχύτητας.
 • Έως πέντε συνδέσεις συσκευών ταυτόχρονα ανά λογαριασμό.
 • Εξυπηρέτηση πελατών 24/7 (με δυνατότητα ζωντανής συνομιλίας).
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Και αν θέλετε να εξεταστούν άλλες επιλογές, ρίξτε μια ματιά σε αυτές τις ελίτ εναλλακτικές παρακάτω. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με τα καλύτερα VPN για την Ισπανία σε αυτήν την κριτική.

Γιατί χρειάζεστε μια ισπανική IP?

Πρόσβαση στους γεωγραφικούς περιορισμούς

Ένα VPN σας επιτρέπει να το κάνετε παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών αλλάζοντας την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο. Για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ισπανικούς ιστότοπους από όλο τον κόσμο, θα χρειαστείτε μια ισπανική διεύθυνση IP για να εξαπατήσετε τους οικοδεσπότες ιστού να σκεφτούν ότι είστε κάτοικος της Ισπανίας. Κάνοντας απλώς κλικ σε έναν ισπανικό διακομιστή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή VPN, θα μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση IP σας και ξεμπλοκάρετε οποιονδήποτε ιστότοπο θέλετε.

Μάθετε Ισπανικά

Τι γίνεται αν θέλετε να μάθετε ισπανικά και το περιεχόμενο που χρειάζεστε βρίσκεται στην Ισπανία; Θα πρέπει να λάβετε μια ισπανική διεύθυνση IP για να αποκτήσετε πρόσβαση σε ισπανικό υλικό. Επιπλέον, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μάθετε μια γλώσσα από το να αναφέρεστε σε πρωτότυπο περιεχόμενο όπως ταινίες, ειδήσεις και τηλεοπτικές εκπομπές.

Εκτελέστε επιχειρήσεις

Εάν είστε Ισπανός ιδιοκτήτης επιχείρησης που κάνει μεγάλες διακοπές, θα πρέπει να παρακολουθείτε την επιχείρησή σας και να βεβαιωθείτε ότι όλα είναι εντάξει. Ίσως θέλετε επίσης να ελέγξετε τον τραπεζικό λογαριασμό σας ή να πραγματοποιήσετε συναλλαγές από το εξωτερικό. Το θέμα των τραπεζικών υπηρεσιών είναι ότι συχνά αποκλείονται γεωγραφικά εκτός των αντίστοιχων περιοχών τους λόγω θέματα ασφάλειας. Ωστόσο, με μια ισπανική διεύθυνση IP, θα εμφανίζεται σαν να βρίσκεστε εντός της χώρας και θα μπορείτε να εκτελέσετε τις επιχειρήσεις σας με ασφάλεια και ιδιωτικότητα.

Αγορά για λιγότερα

Η εναλλαγή σε μια ισπανική διεύθυνση IP μπορεί επίσης σας εξοικονομούν πολλά χρήματα όταν ψωνίζετε στο διαδίκτυο. Μπορείτε να επωφεληθείτε από αρκετές εκπτώσεις που συμβαίνουν στην Ισπανία ή τις κοντινές χώρες καθώς φαίνεται να βρίσκεστε εντός του έθνους.

Λάβετε μια ισπανική διεύθυνση IP

Η διεύθυνση IP σας έχει πολλά να αποκαλύψει σχετικά με την ταυτότητα και την τοποθεσία σας. Όταν δεν αποκρύπτετε ή αλλάζετε τη διεύθυνση IP σας, το κάλυμμα σας είναι διαδικτυακό με τρόπο που ο καθένας μπορεί να ελέγχει την εμπειρία σας στο διαδίκτυο. Όχι μόνο τρίτοι μπορούν να σας κατασκοπεύουν, αλλά μπορούν επίσης να σας εμποδίσουν να αποκτήσετε πρόσβαση σε συγκεκριμένο περιεχόμενο. Εάν είστε Ισπανός ομογενής που θέλει να παρακολουθήσει Movistar TV, RTVE και Telecinco, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να αποκτήσετε μια ισπανική IP.

Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων ποιο VPN έχετε επιλέξει για να αλλάξετε το IP σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map