Πώς να αποκτήσετε τη διεύθυνση IP της Αργεντινής στο εξωτερικό

Πώς να αποκτήσετε διεύθυνση IP Αργεντινής στο εξωτερικό? Τα Soy Luna, Edha, El marginal, Wild Angles και Estocolmo είναι παραδείγματα εξαιρετικής Αργεντινής τηλεόρασης που δεν μπορούν να προβληθούν εκτός της χώρας καταγωγής τους. Αργεντινοί ομογενείς που ζουν στο Ηνωμένο Βασίλειο, τις ΗΠΑ, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία ή ακόμη και την Ιταλία θα αντιμετωπίσουν αποκλεισμό όταν προσπαθούν να αποκτήσουν πρόσβαση στους ιστότοπους, τις υπηρεσίες και τα κανάλια της πατρίδας τους. Αυτό συμβαίνει επειδή το μεγαλύτερο μέρος του περιεχομένου στην Αργεντινή περιορίζεται γεωγραφικά λόγω συμφωνιών αδειοδότησης και ζητημάτων πνευματικών δικαιωμάτων.


Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι Αργεντινοί που ζουν εκτός Αργεντινής μπορούν ακόμα να έχουν πρόσβαση σε εθνικό και τοπικό περιεχόμενο από οποιοδήποτε μέρος του κόσμου, αν λάβουν την Αργεντινή IP τους πίσω. Μπορούν να διατηρήσουν το IP της πατρίδας τους χρησιμοποιώντας ένα VPN και να το κάνουν να φαίνεται σαν να βρίσκονται ακόμη στην Αργεντινή. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε λάβετε μια διεύθυνση IP της Αργεντινής οπουδήποτε στον κόσμο σε αυτό το σεμινάριο παρακάτω.

Πώς να αποκτήσετε μια Αργεντινή IP στο εξωτερικό

Πώς να αποκτήσετε μια Αργεντινή IP στο εξωτερικό

Πώς να αποκτήσετε μια διεύθυνση IP Αργεντινής στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας ένα VPN

Το διεθνές περιεχόμενο δεν είναι τόσο δύσκολο να επιτευχθεί όπως κάποτε ήταν με την ανάπτυξη της τεχνολογίας VPN. Ένα VPN, εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, δημιουργεί μια ψηφιακή σήραγγα μέσω της οποίας η συσκευή σας έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Συνδέει τη συσκευή σας με έναν από τους διακομιστές της σε χώρες σε όλο τον κόσμο και εξασφαλίζει ασφαλή μετάβαση για τα δεδομένα σας στα δίκτυα. Στη συνέχεια, επανατοποθετεί τη σύνδεσή σας μέσω ενός καθορισμένου διακομιστή στη χώρα της επιλογής σας. Αυτό θα σας επιτρέψει να έχετε πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο του διακομιστή αυτής της χώρας, ακόμη και αν δεν είχατε φυσική παρουσία εκεί. Εδώ είναι πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να λάβετε μια διεύθυνση IP Αργεντινής στο εξωτερικό:

 1. Πρώτα απ ‘όλα, εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών VPN που διαθέτει διακομιστή VPN στην Αργεντινή, ο καλύτερος εκ των οποίων είναι το ExpressVPN.
 2. Στη συνέχεια, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN στον υπολογιστή, Mac, Android ή iOS.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε.
 4. Τέλος, επιλέξτε έναν διακομιστή Αργεντινής και συνδεθείτε σε αυτόν.
 5. Περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να συνδεθεί το VPN.
 6. Ελέγξτε τη διεύθυνση IP σας μέσω ενός ιστότοπου όπως το WhatIsMyIP.network για να βεβαιωθείτε για την αλλαγή.
 7. Από τώρα, μπορείτε να σερφάρετε στο Διαδίκτυο με τη διεύθυνση IP της Αργεντινής σαν να βρίσκεστε στην Αργεντινή.

ExpressVPN είναι μια ασφαλής υπηρεσία VPN που περιλαμβάνει όλες τις απαραίτητες λειτουργίες για την παράκαμψη των γεωγραφικών περιορισμών και την ασφαλή σύνδεση στο διαδίκτυο. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών εκτιμά ιδιαίτερα το απόρρητο των χρηστών & ασφάλεια. Με το ExpressVPN, μπορείτε να συνδεθείτε σε οποιαδήποτε από τις τοποθεσίες του διακομιστή τους και να περιηγηθείτε στο διαδίκτυο οπουδήποτε χωρίς να αποκαλύψετε την IP σας. Υπάρχουν άλλοι πάροχοι υπηρεσιών που μπορούν να σας παραχωρήσουν μια Αργεντινή IP, βεβαιωθείτε ότι τα ελέγχετε στον παρακάτω πίνακα. Για μια εις βάθος ανάλυση των καλύτερων VPN για την Αργεντινή, ρίξτε μια ματιά αυτήν την κριτική.

Γιατί χρειάζεστε μια Αργεντινή IP?

Η διατήρηση του IP της πατρίδας σας είναι προφανώς μεγάλη υπόθεση. Ίσως να μην έχετε φτάσει σε αυτήν τη συνειδητοποίηση αν δεν έχετε αφήσει ποτέ τα σύνορα της χώρας σας. Υπάρχει μια απίστευτη ανάγκη για αυτό στο εξωτερικό, ειδικά όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο από το σπίτι σας.

 • Επισκεφτείτε ιστότοπους και περιεχόμενο μόνο για την Αργεντινή: Οι ιστότοποι όπως το Netflix Argentina και άλλο τοπικό περιεχόμενο έχουν πρόσβαση μόνο από τη χώρα. Σε αυτήν την περίπτωση, πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα αργεντινό IP.
 • Μεταβείτε στη λογοκρισία: Ορισμένοι ιστότοποι ενδέχεται να αποκλειστούν από τον ISP σας ή από την κυβέρνηση. Αυτό καθιστά αδύνατη την πρόσβαση σε εσάς με την τρέχουσα διεύθυνση IP σας. Η χρήση της διεύθυνσης IP μιας διαφορετικής χώρας σάς επιτρέπει να έχετε πρόσβαση σε ιστότοπους που συνήθως αποκλείονται όπου βρίσκεστε.
 • Βελτιώστε την ασφάλειά σας: Το πλεονέκτημα της χρήσης μιας ξένης διεύθυνσης IP είναι ότι μπορεί να προστατεύσει το απόρρητό σας με τρόπο που κανένας τρίτος δεν μπορεί να γνωρίζει ότι είστε εσείς. Εάν ανησυχείτε για την ασφάλεια, τότε η αλλαγή της IP σας είναι καλή ιδέα.
 • Επωφεληθείτε από τις χαμηλές τιμές: Όταν αγοράζετε ένα προϊόν ή ένα αντικείμενο από ένα ηλεκτρονικό κατάστημα, ο ιστότοπος παρακολουθεί τη διεύθυνση IP που σας έχει εκχωρηθεί από τον ISP σας. Η τιμή αυτού του αντικειμένου διαφέρει από τη μία τοποθεσία στην άλλη. Εάν το ηλεκτρονικό κατάστημα εδρεύει στην Αργεντινή και βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο, θα πρέπει να πληρώσετε επιπλέον λόγω περιορισμών εδαφικής πρόσβασης. Θα λάβετε απαλλαγή από αυτές τις πρόσθετες χρεώσεις εάν λάβετε μια διεύθυνση IP Αργεντινής.

Αποκτήστε μια Αργεντινή IP στο εξωτερικό

Η διεύθυνση IP σας είναι συνδεδεμένη με την τοποθεσία σας, αποκαλύπτει πού βρίσκεστε στον κόσμο. Αυτό δεν θα ήταν πιο εύκολο να εντοπιστεί από ιστότοπους και παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου. Εάν θέλετε να κρύψετε από πού χρησιμοποιείτε το Διαδίκτυο, μπορείτε. Μπορείτε ακόμη και να αλλάξετε εντελώς την IP σας με σύνδεση VPN. Μόνο τότε θα μπορούν οι Αργεντινοί να έχουν πρόσβαση σε υλικό από τη χώρα τους. Αν λοιπόν πρόκειται να αποκτήσετε μια Αργεντινή IP, ενημερώστε μας με ποιο VPN αποφασίσατε να πάτε.