Πώς να παρακολουθήσετε ITV στην Αυστραλία χωρίς καμία ταλαιπωρία!

Έχετε δοκιμάσει να αποκτήσετε πρόσβαση στο ITV στην Αυστραλία; Εάν έχετε, έχετε παρατηρήσει ότι το κανάλι έχει κάποια σοβαρά γεωγραφικά μπλοκ που το κάνουν. Αυτό συμβαίνει επειδή το ITV είναι διαθέσιμο μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Για να παρακολουθήσετε ITV στο εξωτερικό, θα χρειαστείτε έναν τρόπο για να παρακάμψετε τους περιφερειακούς περιορισμούς του. Εδώ είναι δύο διαφορετικοί τρόποι που θα σας επιτρέψουν να παρακολουθήσετε εύκολα το ITV στην Αυστραλία.


Πώς να παρακολουθήσετε ITV στην Αυστραλία χωρίς καμία ταλαιπωρία!

Πώς να παρακολουθήσετε ITV στην Αυστραλία χωρίς καμία ταλαιπωρία!

Πώς να παρακολουθήσετε ITV στην Αυστραλία με ένα VPN

Το πρώτο πράγμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακάμψετε τους γεωγραφικούς περιορισμούς του ITV είναι ένα VPN.

Ένα VPN είναι κυρίως ένα εργαλείο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο. Κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας και επαναπροσανατολίζει την κυκλοφορία σας μέσω ενός ασφαλούς και ιδιωτικού διακομιστή. Το ωραίο είναι ότι όταν συνδέεστε σε έναν διακομιστή VPN, η δημόσια διεύθυνση IP σας αλλάζει ώστε να ταιριάζει με την τοποθεσία αυτού του διακομιστή. Με άλλα λόγια, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε για να παρακολουθήσετε ITV στην Αυστραλία είναι να συνδεθείτε με έναν διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου. Αυτό θα σας δώσει μια IP στο Ηνωμένο Βασίλειο, η οποία είναι η μόνη IP που επιτρέπει στο ITV την πρόσβαση στον ιστότοπό του.

Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για πρόσβαση στο ITV στην Αυστραλία:

 1. Εγγραφείτε με έναν αξιόπιστο και αξιόπιστο πάροχο VPN. Μείνετε μακριά από δωρεάν VPN, καθώς σπάνια κάνουν ό, τι διαφημίζουν.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN που ταιριάζει με τη συσκευή ροής σας. Μπορείτε να βρείτε εγγενείς εφαρμογές VPN για Windows, MacOS, iOS, και Android συσκευές.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε σε διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 4. Περιμένετε να δημιουργηθεί η σύνδεση. Μόλις συμβεί αυτό, θα μπορείτε να παρακολουθείτε ITV χωρίς γεωγραφικά μπλοκ!

Καλύτερο VPN για ITV

Προσωπικά, χρησιμοποίησα το ExpressVPN την τελευταία φορά που ήμουν στην Αυστραλία για να καταργήσω τον αποκλεισμό όλων των καναλιών που ήθελα να παρακολουθήσω, συμπεριλαμβανομένου του ITV. Το ExpressVPN είναι ευρέως γνωστό ότι είναι η καλύτερη υπηρεσία VPN εκεί έξω. Ενώ η συνδρομή θεωρείται ότι είναι ακριβή, παίρνετε όλα όσα πληρώσατε με αυτόν τον πάροχο. Μπορείτε ακόμη και να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους επωφελούμενοι από την εγγύηση επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών, χωρίς ερωτήσεις.

Εάν το ExpressVPN δεν είναι μόνο το φλιτζάνι του τσαγιού σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιονδήποτε από αυτούς τους παρόχους VPN κορυφαίας κατηγορίας:

Πώς να παρακολουθήσετε ITV στην Αυστραλία με έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS

Για χρήστες που δεν ενδιαφέρονται πραγματικά για τα πρόσθετα οφέλη ασφαλείας ενός VPN, υπάρχει ένας άλλος τρόπος πρόσβασης στο ITV στην Αυστραλία. Πρέπει να αποκτήσετε μια συνδρομή Smart DNS μεσολάβησης.

Τώρα, ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS δεν είναι VPN. Αυτό σημαίνει ότι οι πληροφορίες και τα δεδομένα σας δεν θα είναι ασφαλή ή ιδιωτικά όταν χρησιμοποιείτε έξυπνο DNS. Ωστόσο, αυτό σημαίνει επίσης ότι η σύνδεσή σας στο Διαδίκτυο δεν θα επιβραδυνθεί από τη διαδικασία εκ νέου δρομολόγησης. Ένα πράγμα που πρέπει να έχετε υπόψη σας είναι ότι οι έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS απαιτούν κάποια ρύθμιση παραμέτρων. Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία στην οποία εγγραφείτε διαθέτει οδηγούς εγκατάστασης που μπορούν να σας βοηθήσουν να ακολουθήσετε αυτήν τη διαδικασία.

Ένα άλλο σημείο που θα ήθελα να αναφέρω είναι ότι μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS είναι ακριβώς αυτή: μια υπηρεσία. Μόλις επιλέξετε έναν πάροχο, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μόνο στα κανάλια που προσφέρει ένας συγκεκριμένος πάροχος. Διαφορετικές υπηρεσίες θα έχουν διαφορετικά κανάλια, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε κάνει την έρευνά σας πριν επιλέξετε έναν πάροχο υπηρεσιών.

Προσωπικά, προτείνω τη χρήση του Unlocator ως διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS. Το Unlocator διαθέτει μια εντυπωσιακή λίστα μη αποκλεισμένων καναλιών, εύχρηστους οδηγούς εγκατάστασης και μια πολύ χρήσιμη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών. Δεν χρειάζεται καν να έχετε πιστωτική κάρτα για να δοκιμάσετε αυτήν την υπηρεσία. Εάν εγγραφείτε στο Unlocator, έχετε μια περίοδο επιστροφής χρημάτων 14 ημερών που διασφαλίζει ότι είστε απόλυτα ικανοποιημένοι με αυτό που προσφέρουν.

Δημιουργία λογαριασμού ITV στην Αυστραλία

Παρόλο που το ITV είναι ένα δωρεάν κανάλι ροής, πρέπει να εγγραφείτε για να παρακολουθείτε ζωντανά και να παρακολουθείτε προγράμματα. Απλώς ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να καταχωρήσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας ITV στην Αυστραλία.

 1. Προχωρήστε στο Ιστότοπος ITV.
 2. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο “Σύνδεση” στην επάνω δεξιά γωνία της οθόνης σας.
 3. Στην επόμενη σελίδα, επιλέξτε “Εγγραφή τώρα”.
 4. Εισαγάγετε τα στοιχεία σας, συμπεριλαμβανομένου του τίτλου, του ονόματος, της διεύθυνσης email και της ημερομηνίας γέννησής σας.
 5. Για «Ταχυδρομικός κώδικας», εισαγάγετε «WC1X 0AA» χωρίς τα εισαγωγικά.
 6. Στη συνέχεια, επιλέξτε το πλαίσιο «Όροι και προϋποθέσεις ITV».
 7. Τέλος, επιλέξτε “Είμαι έτοιμος”.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email επιβεβαίωσης στα εισερχόμενά σας. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο μέσα σε αυτόν και ο δωρεάν λογαριασμός ITV σας θα είναι έτοιμος για χρήση.

Αποκτήστε πρόσβαση στο ITV στην Αυστραλία – Τελικές σκέψεις

Χρησιμοποιώντας ένα VPN ή έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS, θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης στο ITV στην Αυστραλία χωρίς προβλήματα. Θυμηθείτε, ωστόσο, ότι αυτές οι υπηρεσίες κάνουν ένα πράγμα: παράκαμψη γεωγραφικών μπλοκ. Οποιοδήποτε τέλος εγγραφής, τέλος συνδρομής ή απαίτηση που ορίζεται από τον ιστότοπο στον οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση θα παραμείνει το ίδιο. Ούτε ένα VPN ούτε ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS θα σας βγάλει από την πληρωμή της ίδιας της υπηρεσίας ροής.