Πώς να παρακολουθήσετε αυτό το πρωί στο ITV Outside UK

Είσαι πρωινός τύπος? Λοιπόν, θα είστε μόλις πάρετε το χτύπημα του ξεμπλοκαρίσματος περιεχομένου στο εξωτερικό.


Ως Βρετανοί ομογενείς, ενδέχεται να χάνετε τοπικές συνεντεύξεις διασημοτήτων, ειδήσεις για σόου, δημοφιλείς συζητήσεις, διαγωνισμούς και θέματα υγείας. Εμφανίζονται όλα αυτά τα τμήματα σε ITV Αυτό το πρωί.

Εάν αποκτήσετε VPN ή Έξυπνο DNS, ITV, καθώς και άλλους πολύτιμους λίθους ITV, γίνετε δικοί σας για τη ροή. Είτε ήσασταν στις ΗΠΑ ή την Αυστραλία, Μια σύνδεση VPN σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε αυτό το πρωί του ITV σαν να βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Εξηγώ πώς μπορείτε να το κάνετε παρακάτω.

Πώς να παρακολουθήσετε αυτό το πρωί στο ITV Outside UK

Πώς να παρακολουθήσετε αυτό το πρωί στο ITV Outside UK

Πώς να παρακολουθήσετε αυτό το πρωί σε ITV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου

Το βραβευμένο βρετανικό τηλεοπτικό πρόγραμμα ημέρας βρίσκεται στο ITV και είναι μη διαθέσιμο εκτός του ΗΒ. Η παράσταση είναι ζωντανή τις καθημερινές από τις 10:30 π.μ. έως τις 12:30 μ.μ. Αντιμετωπίζει ειδήσεις, showbiz, μόδα, στυλ και ομορφιά, σπίτι και διακόσμηση, κηπουρική, φαγητό, υγεία και πολλά άλλα. Δυστυχώς, όσοι δεν είναι στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν μπορούν να παρακολουθήσουν την παράσταση καθώς προβάλλεται. Όμως, με ένα VPN, μπορούν.

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο είναι μια τεχνολογία λογισμικού που διασφαλίζει τη μεταφορά δεδομένων από τη συσκευή σας σε διακομιστή σε διαφορετική χώρα (της επιλογής σας). Τα δεδομένα σας ταξιδεύουν μέσω αυτού του διακομιστή που επιλέγετε έτσι αλλάζοντας την IP σας ώστε να ταιριάζει με εκείνη του διακομιστή. Εσύ λάβετε τη διεύθυνση IP αυτού του διακομιστή – βρίσκεται στη χώρα που θέλετε – και ουσιαστικά εμφανίζεται σε αυτήν τη χώρα – δεν αλλάζει τίποτα σχετικά με τη φυσική σας τοποθεσία. Ωστόσο, η διαδικτυακή γεωγραφική τοποθεσία σας.

Με ένα VPN, θα φτάσετε ανωνυμοποιήστε την ταυτότητά σας και περιήγηση στον ιστό ανώνυμα. Κατά συνέπεια, μπορείτε να κάνετε ό, τι θέλετε στο Διαδίκτυο. Κανείς δεν μπορεί να παρακολουθήσει τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ή να αποκαλύψει την πραγματική σας ταυτότητα.

Πώς να παρακολουθήσετε αυτό το πρωί σε ITV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιώντας ένα VPN:

Εάν ακολουθήσετε αυτά τα βήματα, θα παρακολουθήσετε Αυτό το πρωί σε ITV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου:

 1. Βρείτε το σωστό Πάροχος υπηρεσιών VPN με διακομιστές στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 2. Δημιουργία λογαριασμού VPN.
 3. Από τον ιστότοπο του παρόχου, κάντε κλικ στον σύνδεσμο λήψης.
 4. Εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN στη συσκευή ροής που θέλετε.
 5. Αποκτήστε πρόσβαση στην εφαρμογή και εξερευνήστε τους διακομιστές της.
 6. Εντοπίστε έναν διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο και συνδεθείτε σε αυτόν.
 7. Λάβετε βρετανική διεύθυνση IP που σε κάνει να μοιάζεις με το Ηνωμένο Βασίλειο.
 8. Τώρα, μπορείτε εύκολα πρόσβαση στο ITV στο εξωτερικό και παρόμοια ροή αυτό το πρωί.

Καλύτερο VPN για αυτό το πρωί

ExpressVPN είναι η απόλυτη επιλογή για απεμπλοκή πρωτογενών υπηρεσιών ροής όπως ITV. Όχι μόνο θα προστατέψετε τα δεδομένα σας με ένα στρώμα ασφαλών πρωτοκόλλων, αλλά και αποκτήστε πρόσβαση σε μια τεράστια συλλογή περιεχομένου στο εξωτερικό.

Αυτός είναι ένας πάροχος που μπορείτε εγκατάσταση σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Έτσι είναι φιλικό προς τον χρήστη. Ίσως θελήσετε να δείτε τον παρακάτω πίνακα για άλλες επιλογές VPN. Εδώ είναι το το καλύτερο VPN για ITV άρθρο που μπορεί να σας φανεί χρήσιμο.

Πώς να παρακολουθήσετε αυτό το πρωί σε ITV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο DNS

Ένας πάροχος υπηρεσιών VPN εμφανίζεται ως ασφαλής επιλογή, ενώ ένα έξυπνο DNS δελεάζει τους χρήστες με τις γρήγορες ταχύτητές του. Υπάρχει ένας λόγος πίσω από αυτές τις γρήγορες ταχύτητες: μηδενική κρυπτογράφηση. Αν και αυτό μπορεί να μην είναι τόσο άνετο όσο αυτό που προσφέρει ένα VPN από την άποψη της ασφάλειας, πολλοί διαδικτυακοί χρήστες θα μπορούσαν να ενδιαφέρονται λιγότερο για τις επιλογές ασφάλειας.

Ένα VPN κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας για να διασφαλίσει το διαδικτυακό απόρρητο και την ασφάλειά σας, ενώ ένα Έξυπνο DNS δεν έχει καμία επιχείρηση που να σας παρέχει διαδικτυακή προστασία. Η κύρια λειτουργία του είναι βοηθώντας σας να ξεμπλοκάρετε περιεχόμενο με περιορισμό γεωγραφικού χαρακτήρα, όπως το ITV. Η συσκευή επαναπροσανατολίζει μόνο τα δεδομένα και την κυκλοφορία που ευθύνονται για την αποκάλυψη της γεωγραφικής σας τοποθεσίας χωρίς να κάνετε αλλαγές στη διεύθυνση IP σας. Επιπλέον, η ταχύτητα του διαδικτύου σας παραμένει η ίδια:

 1. Δείτε τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών του Unlocator.
 2. Εγγραφείτε στο Unlocator.
 3. Τότε, παρακολουθήστε αυτά τα βίντεο / μαθήματα εγκατάστασης για να μάθετε περισσότερα για τον πάροχο.
 4. Διαμορφώστε το Έξυπνο DNS στη συσκευή ροής σας.
 5. Τώρα, επισκεφτείτε τον ιστότοπο και την εφαρμογή της ITV.
 6. Κάντε ροή αυτό το πρωί εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου χωρίς περιορισμούς.

Ένα έξυπνο DNS όπως Μη εντοπιστής λειτουργίες από απόκρυψη της γεω-τοποθεσίας σας έτσι ώστε να μοιάζεις όπως είσαι σύνδεση στο Διαδίκτυο από διαφορετικό μέρος του κόσμου. Με ένα έξυπνο DNS όπως το Unlocator, τα ερωτήματά σας DNS επαναπροσανατολίζονται μέσω των διακομιστών του Unlocator, χωρίς να μπερδεύονται με τις ταχύτητες του διαδικτύου σας.

Το Unlocator είναι μακράν ο καλύτερος πάροχος υπηρεσιών Smart DNS που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Κανένα έξυπνο DNS δεν έχει φτάσει στο επίτευγμα του κατάργηση αποκλεισμού πάνω από 200 καναλιών μέσω μιας δωρεάν δοκιμαστικής περιόδου 7 ημερών.

Αυτό το πρωί στο ITV

Στην εκπομπή ITV’s This morning, συμμετέχετε στις Holly Willoughby, Phillip Schofield, Ruth Langsford και Eamonn Holmes για μια πρωινή συνομιλία. Οι θεατές της εκπομπής συντονίζονται για να παρακολουθήσουν επιδραστικούς ανθρώπους να λένε τις εμπνευσμένες ιστορίες τους, και οι οικοδεσπότες ξεκινούν επίσης συνομιλίες με μερικές από τις πιο καυτές διασημότητες και γνωστούς σεφ.

Στην εκπομπή, ο Δρ Chris Steele απαντά σε όλες τις ερωτήσεις σας σχετικά με την υγεία. Μπορείτε επίσης να συντονιστείτε για να πάρετε μια γεύση από την εκλεπτυσμένη αίσθηση της μόδας του Gok Wan και τις καλύτερες συμβουλές για το μακιγιάζ από τον Bryony Blake. Θα μάθετε τα πάντα για την εξοικονόμηση χρημάτων με τον οικονομικά σοφό Martin Lewis σε αυτό το πρωί.

Παρακολουθήστε αυτό το πρωί στο ITV Outside the UK – Final Words

Αυτό το πρωί προβάλλεται κάθε μέρα της εβδομάδας στο ITV στις 10:30 π.μ., μην χάσετε κανένα από τα επεισόδια της παράστασης λόγω του τόπου κατοικίας σας. Τώρα, γνωρίζετε ότι ένα VPN και ένα έξυπνο DNS μπορούν να σας βοηθήσουν παράκαμψη γεω-περιορισμών και σας παραχωρήσετε πρόσβαση σε περιεχόμενο – νομίζατε ότι χάσατε.

Τι σκοπεύετε να κάνετε με αυτήν την ανακάλυψη; Θα χρησιμοποιήσετε ένα VPN ή ένα έξυπνο DNS; Θα ήθελα να μάθω τι θα επιλέξετε, οπότε φροντίστε να αφήσετε τις επιλογές σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map