Πώς να παρακολουθήσετε το Live Open Stream του Πρωταθλήματος Τένις ΗΠΑ Open 2019

ο Πρωτάθλημα ανοιχτού τένις ΗΠΑ είναι το τέταρτο και τελευταίο Grand Slam του 2019. Πρόκειται να ξεκινήσει στις 26 Αυγούστου στο Flushing Meadows, στη Νέα Υόρκη, ΗΠΑ. Πολλά κανάλια συνεχούς ροής θα μεταδώσουν την εκδήλωση ζωντανά στο διαδίκτυο, και πιθανώς τα περισσότερα από αυτά είναι γεω-αποκλεισμένοι εκτός των αντίστοιχων χωρών τους.


Αν θέλετε να έχετε πρόσβαση σε αυτά τα κανάλια οπουδήποτε, θα σας βοηθήσω. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε αν θέλετε ένα VPN ή ένα έξυπνο DNS προς την παρακολουθήστε το US Open 2019 στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά, την Αυστραλία, τη Γαλλία ή τη Γερμανία σε οποιαδήποτε από τις συσκευές σας.

Πώς να παρακολουθήσετε το US Open 2017 δωρεάν ζωντανά στο διαδίκτυο

Πώς να παρακολουθήσετε το US Open 2019 Free Live Online

US Open 2019 Championship Championship – Streaming Channels

Ακολουθεί μια λίστα καναλιών που μεταδίδουν το Πρωτάθλημα Τένις 2019.

 • ΗΠΑ: ESPN
 • Ηνωμένο Βασίλειο: Amazon UK
 • Καναδάς: TSN GO
 • Αυστραλία: SBS (δωρεάν)
 • Γερμανία: Sky Γερμανία
 • Η Μέση Ανατολή και Βόρεια Αφρική: BeIN Sports
 • Νότια Αφρική: SuperSport
 • Ελβετία: SRG

Πώς να κάνετε streaming US Open 2019 δωρεάν τένις – VPN

Κοιτάζοντας την παραπάνω λίστα, το καλύτερο στοίχημά σας για τη ροή του US Open 2019 Tennis Championship σε HD είναι το SBS. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο Αυστραλός Το κανάλι συνεχούς ροής είναι γεωγραφικά περιορισμένο εκτός Αυστραλίας.

Για να ξεπεράσετε αυτούς τους περιορισμούς, πρέπει να το κάνετε geo-spoof την τοποθεσία σας, και αυτό είναι ένα VPN. Αν και πιστεύετε ότι η διαδικασία ρύθμισης είναι περίπλοκη, είναι ακριβώς το αντίθετο. Ρίξτε μια ματιά στα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να το κάνετε αυτό.

 1. Βρείτε έναν πάροχο VPN που διαθέτει διακομιστές στην Αυστραλία. ExpressVPN είναι ένα εξαιρετικό παράδειγμα.
 2. Μετά εγκατάσταση της εφαρμογής VPN σε υπολογιστή, Mac, iOS ή Android, αναζητήστε έναν Αυστραλιανό διακομιστή VPN.
 3. Συνδεθείτε σε έναν Αυστραλό διακομιστή να πάρει ένα Διεύθυνση IP Αυστραλίας.
 4. Με αυτήν τη διεύθυνση IP, θα φτάσετε πρόσβαση στο SBS σαν να είστε Αυστραλός ντόπιος.
 5. Εάν καταφέρετε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Ιστοσελίδα SBS ή εφαρμογή, θα γνωρίζετε ότι η σύνδεση ήταν επιτυχής.
 6. Παρακολουθήστε το US Open 2019 ζωντανά στο διαδίκτυο.

Δεν υπάρχει πιθανότητα να υπάρχει VPN εκεί έξω πιο αξιόπιστο από το ExpressVPN. Μιλάμε για ένα εξαιρετικά γρήγορος πάροχος υπηρεσιών VPN που μπορούν να κάνουν τα όνειρά σας ροής πραγματικότητα. Εκτός από το ότι μπορεί πρόσβαση σε περιεχόμενο από όλο τον κόσμο, φτάνεις επίσης δείτε αυτό το περιεχόμενο σε υψηλές ταχύτητες και με απόλυτη ασφάλεια. Το ExpressVPN φαίνεται να προσφέρει περισσότερα από αυτά που κάνουν τα περισσότερα VPN.

Σε αντίθεση με πολλούς παρόχους, το ExpressVPN προσφέρει στους χρήστες του ένα Δοκιμασία ταχύτητας. Αυτό είναι έτσι ώστε να ξέρουν ποιο διακομιστές VPN υψηλής ταχύτητας λειτουργούν. Ενώ ένα VPN σας ξεπερνά το γεωγραφικό αποκλεισμό, δεν σας απαλλάσσει από τις συνδρομές. Αλλά επειδή το SBS είναι ένα δωρεάν κανάλι, δεν έχετε τίποτα να ανησυχείτε. Μη πεπεισμένος? Δείτε άλλους παρόχους που εμφανίζονται στον παρακάτω πίνακα:

Παρακολουθήστε το US Open 2019 με έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS

Το Smart DNS είναι απλώς η συσκευή στην οποία πρέπει να στραφείτε αν θέλετε γρήγορες μεθόδους απεμπλοκής. Επομένως, δεν είναι τόσο ασφαλές όσο ένα VPN, αλλά είναι πολύ πιο γρήγορα. Με ένα έξυπνο DNS, δεν μπορείτε να περιμένετε καμία προστασία δεδομένων. Αυτή η συσκευή δεν κρυπτογραφεί δεδομένα και αφήνει τη διεύθυνση IP σας για να βλέπουν όλοι. Από τη φωτεινή πλευρά, φτάνεις πρόσβαση στο περιεχόμενο με γρηγορότερους ρυθμούς ταχύτητας. Εάν, ωστόσο, η ασφάλεια σας αφορά, δεν πρέπει ποτέ να στραφείτε σε έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS.

Τόσο ένα VPN όσο και ένα έξυπνο DNS μπορούν να σας βοηθήσουν Αποκτήστε το περιεχόμενο που θέλετε να ξεκλειδωθεί οπουδήποτε, αλλά το καθένα με διαφορετικό τρόπο. Το ένα υπόσχεται ασφάλεια όταν προσφέρει τις υπηρεσίες του, ενώ το άλλο εγγυάται ταχύτητα. Εάν αισθάνεστε ότι δεν γνωρίζετε πολλά για ένα έξυπνο DNS, αυτή η λίστα μπορεί να σας βοηθήσει.

 • Το έξυπνο DNS μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε iOS, Mac, Apple TV, Roku, Chromecast, PS3 / PS4, Amazon Fire TV και Xbox.
 • Σε περίπτωση που ο ISP σας χρησιμοποιεί διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης ή Παραβίαση DNS, το Smart DNS ενδέχεται να μην λειτουργεί.
 • Το έξυπνο DNS δεν σας εγγυάται ανωνυμία στο διαδίκτυο, επειδή η διεύθυνση IP σας δεν έχει αλλάξει.
 • Δεν περιλαμβάνονται κρυπτογραφίες με ένα έξυπνο DNS.

Εάν εγγραφείτε για Μη εντοπιστής‘μικρό Δωρεάν δοκιμή 7 ημερών, μπορείτε να επωφεληθείτε από όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει. Ένα από τα οφέλη είναι η ικανότητα ξεμπλοκάρετε περισσότερα από 220 κανάλια από όλον τον κόσμο.

Κανάλια όπως ESPN, BeIN Sports ή SBS μπορεί να είναι δικά σας ανεξάρτητα από το πού συνδέεστε στο Διαδίκτυο. Απλώς εισαγάγετε τη διεύθυνση email σας για να δημιουργήσετε έναν έξυπνο λογαριασμό DNS. Λάβετε υπόψη ότι δεν απαιτείται πιστωτική κάρτα.

US Open 2019 – Παρακολουθήστε ζωντανά στο Διαδίκτυο με VPN ή Smart DNS

Οι Rafael Nadal, Andy Murray και Rodger Federer θεωρούνται όλοι αγαπημένοι για τους ανδρικούς μόνους. Για τους ανύπανδρους, οι Serena Williams, Petra Kvitova, Maria Sharapova και Caroline Wozniacki είναι όλοι κορυφαίοι σπόροι.

Πώς σκοπεύετε να παρακολουθήσετε το US Open 2019; Θα είναι ένα Έξυπνο DNS πληρεξούσιος ή a VPN? Μην ξεχάσετε να με ενημερώσετε στα σχόλια.

Σώσει