Πώς να παρακολουθήσετε το NBA στο FireStick Live

Μπορείτε να το κάνετε να συμβεί ή να το παρακολουθήσετε. Στην πραγματικότητα, μπορείτε να κάνετε και τα δύο. Μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό καναλιών ροής NBA και να τα παρακολουθήσετε όπου κι αν βρίσκεστε. Θέλετε να παρακολουθείτε τα αγαπημένα σας αστέρια φαντασίας; Θέλετε να παρακολουθήσετε παιχνίδια NBA εκτός αγοράς; Στη συνέχεια, ως κάτοχος του Amazon Fire TV Stick, θα χαρούσατε να μάθετε ότι το Firestick φιλοξενεί κανάλια και υπηρεσίες που μεταδίδουν τα παιχνίδια NBA.


Πώς να παρακολουθήσετε το NBA στο FireStick

Πώς να παρακολουθήσετε το NBA στο FireStick

Παρά τις εξαιρετικές επιλογές εκεί έξω για να πιάσετε όλα τα παιχνίδια NBA αυτή τη σεζόν, οι περισσότερες από αυτές τις υπηρεσίες έχουν αποκλειστεί γεωγραφικά εκτός των ΗΠΑ. Αυτό σημαίνει ότι οι θαυμαστές του NBA σε όλο τον κόσμο πρέπει να χρησιμοποιούν ένα VPN για να έχουν πρόσβαση σε αυτούς. Ακολουθούν μερικά από τα καλύτερα κανάλια που βρήκαμε για ροή NBA στο Firestick.

Πώς να παρακολουθήσετε το NBA στο FireStick χρησιμοποιώντας ένα VPN

Σήμερα, έχει γίνει ευκολότερο να παρακολουθείτε μπάσκετ NBA χωρίς να εγγραφείτε στο καλώδιο. Δεν υπάρχει έλλειψη ροής καναλιών που μεταδίδουν τα παιχνίδια NBA ζωντανά στο διαδίκτυο. Ωστόσο, τα περισσότερα από αυτά τα κανάλια απαιτούν πρόσβαση VPN από έξω από τις ΗΠΑ. Ένα VPN προστατεύει την ταυτότητά σας στο διαδίκτυο και σας προσφέρει την ευκαιρία να αποκτήσετε πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο από οπουδήποτε. Συνδέει τη συσκευή σας με έναν από τους διακομιστές της που βρίσκονται στη χώρα της επιλογής σας. Κατά συνέπεια, αποκτάτε τη διεύθυνση IP αυτής της χώρας και έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο αυτής της χώρας από οπουδήποτε στον κόσμο. Όλα αυτά επιτυγχάνονται μέσω πρωτοκόλλων κρυπτογράφησης και σήραγγας που χρησιμοποιούνται από ένα VPN. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το NBA στο Firestick χρησιμοποιώντας ένα VPN:

  1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών.
  2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στη συσκευή σας.
  3. Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε σε αυτήν χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό VPN που μόλις δημιουργήσατε.
  4. Στην εφαρμογή, συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή.
  5. Αποκτήστε ένα Αμερικανική διεύθυνση IP.
  6. Χαιρετίστε τις αγαπημένες σας ομάδες NBA από έξω από τις ΗΠΑ.

Παρακολουθήστε τους αγαπημένους σας παίκτες μπάσκετ να παίζουν σαν πρωταθλητές και να σκοράρουν με ένα VPN σαν ExpressVPN. Αυτός ο παροχέας θα σας προσφέρει μια ομαλή εμπειρία απεμπλοκής. Δεν αποτυγχάνει ποτέ να προσφέρει ποιοτικές υπηρεσίες και να εκτελεί δυνατές παραστάσεις. Επιπλέον, έχετε μια εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, εάν θέλετε να ελέγξετε διαφορετικούς παρόχους υπηρεσιών VPN, ελέγξτε τον παρακάτω πίνακα.

Κανάλια ροής του NBA στο FireStick

Οι οπαδοί του μπάσκετ σερβίρονται καλά στον Ιστό, καθώς υπάρχουν πολλοί τρόποι με τους οποίους μπορούν να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια NBA. Μην πειράζετε τη συνδρομή σας στο καλώδιο, καθώς υπάρχουν πολλές επιλογές εκεί έξω για κοπτικά καλωδίων που εξακολουθούν να θέλουν να απολαύσουν την παρακολούθηση παιχνιδιών NBA. Το Firestick συμβάλλει στην επίτευξη αυτού του στόχου. Ακολουθεί μια γρήγορη επισκόπηση για όσους έκαναν καλώδιο και είναι πρόθυμοι να εξερευνήσουν τον κόσμο των προσιτών υπηρεσιών ροής. Διαβάστε αυτό για να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο VPN μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με το Firestick. 

NBA League Pass

Η ομάδα σας, το παιχνίδι σας, το NBA σας. Ποτέ μην χάσετε ούτε μια στιγμή με την επίσημη εφαρμογή NBA. Μείνετε συντονισμένοι με τις τελευταίες στιγμές, τα σκορ, τα στατιστικά και τις ειδήσεις με την επίσημη εφαρμογή του National Basketball Association Το NBA League Pass άλλαξε το άθλημα του μπάσκετ όπως το γνωρίζουμε. Με 28,99 $ ανά μήνα, έχετε περισσότερους τρόπους για να παρακολουθείτε ζωντανά παιχνίδια από ποτέ. Σε περίπτωση που ζείτε επί του παρόντος στις Ηνωμένες Πολιτείες, θα πρέπει να αποκρύψετε την τοποθεσία σας για να περιηγηθείτε στο αποκλεισμό NBA και να παρακολουθήσετε την αγαπημένη σας ομάδα μπάσκετ ζωντανά στο διαδίκτυο.

Sling TV

Για 20 $ το μήνα, Sling TVΤο πορτοκαλί πακέτο σάς δίνει πρόσβαση στο δίκτυο καναλιών ESPN και στο TNT. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε τηλεόραση ABC και NBA μέσω Sling TV στο πλάι. Εάν ενδιαφέρεστε μόνο για το μπάσκετ ή σας αρέσει η άνεση πληρωμής από μήνα σε μήνα, τότε το SlingTV είναι πιθανώς μια εξαιρετική επιλογή.

PlayStation Vue

PlayStation Vue »Το πακέτο σας προσφέρει ESPN, ESPN2, TNT και ABC. Με τη συνδρομή 40 $ στο PlayStation Vue, αποκτάτε ABC στην εφαρμογή χωρίς να χρειάζεται να συνδεθείτε στο WatchESPN. Εάν πραγματοποιήσετε αναβάθμιση στο πακέτο Core $ 45, έχετε πρόσβαση και στην τηλεόραση NBA.

Hulu με ζωντανή τηλεόραση

Χούλου Πρόσφατα πρόσθεσε ένα πακέτο ζωντανής ροής τηλεόρασης που περιλαμβάνει ESPN, ESPN2, ABC και TNT για 40 $ ανά μήνα. Αυτό το πακέτο έχει επίσης πρόσβαση σε τηλεοπτικές εκπομπές κατά παραγγελία και ταινίες που ο Hulu είναι πιο γνωστός για την τηλεόραση NBA.

Fubo TV

Ροή ζωντανής τηλεόρασης & Αθλητισμός σε οποιαδήποτε συσκευή ανά πάσα στιγμή, οπουδήποτε. Παρακολουθήστε και DVR τα κανάλια που σας αρέσουν χωρίς συμβόλαια ή δεσμεύσεις. Όχι μόνο fuboTV έχετε τα NFL, NBA και MLB, αλλά μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε NHL, NASCAR, γκολφ, πυγμαχία, MMA και άλλα. Η επίσημη μηνιαία τιμή για το Fubo Premier μειώνεται στα 39,99 $ από την τιμή που ανακοινώθηκε προηγουμένως στα 49,99 $ ανά μήνα.

Παρακολουθήστε το NBA στο Firestick

Με τίποτα άλλο από μια συσκευή ροής και μια σύνδεση στο Διαδίκτυο, μπορείτε να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια NBA από οπουδήποτε σε όλο τον κόσμο χρησιμοποιώντας το FireStick. Ας ελπίσουμε ότι αυτή η λίστα διαφορετικών τρόπων παρακολούθησης του NBA στο διαδίκτυο θα σας βοηθήσει να παρακολουθείτε την μπάλα ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας. Έχετε άλλους τρόπους παρακολούθησης του παιχνιδιού; Έχετε κάποιες τροποποιήσεις που νομίζετε ότι πρέπει να γνωρίζουμε; Ενημερώστε μας στα σχόλια παρακάτω.