Πώς να παρακάμψετε το Net Nanny

Ο ρυθμός με τον οποίο η τεχνολογία υιοθετείται από παιδιά σε πολύ μικρή ηλικία είναι πολύ υψηλός αυτές τις μέρες. Τις περισσότερες φορές, είναι πιθανό να βρούμε νέους να αφιερώνουν χρόνο στις έξυπνες κινητές συσκευές τους. Θα μπορούσαν να είναι απασχολημένοι να παίζουν παιχνίδια, να περνούν μέσα από κοινωνικά μέσα, να μεταδίδουν βίντεο ή απλά να περιηγούνται άνετα στο Διαδίκτυο. Ο ιστός παρουσιάζει μια σχεδόν απεριόριστη πηγή γνώσης, όπου μπορούν να γνωρίσουν οτιδήποτε θέλουν μέσω μιας απλής αναζήτησης.


Πώς να παρακάμψετε το Net Nanny

Πώς να παρακάμψετε το Net Nanny

Η ανάγκη για περιορισμούς στο Διαδίκτυο

Αυτή η ευκολία πρόσβασης σε περιεχόμενο έρχεται επίσης με το δικό της μερίδιο των προβλημάτων. Ορισμένα τμήματα του ιστού αφήνονται καλύτερα για ένα πιο ώριμο κοινό, καθώς περιέχουν περιεχόμενο ακατάλληλο για παιδιά. Ως εκ τούτου, υπάρχει ανάγκη να υπάρχει κάποια μορφή λογοκρισίας, ώστε τα παιδιά να παραμένουν μακριά από δυνητικά επιβλαβές περιεχόμενο. Η πιο δημοφιλής μορφή γονικού ελέγχου που είναι γνωστό ότι εφαρμόζουν οι περισσότεροι κηδεμόνες είναι ένα εργαλείο φιλτραρίσματος γνωστό ως Net Nanny.

Τι είναι το Net Nanny?

Το Net Nanny υπάρχει εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια και αποτελεί το προτιμώμενο εργαλείο φιλτραρίσματος περιεχομένου για τόσους πολλούς ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Η εφαρμογή επιτρέπει στους διαχειριστές να ελέγχουν το είδος του περιεχομένου που μπορεί να προβληθεί σε μια συσκευή. Το Net Nanny έχει υιοθετηθεί επίσης από σχολεία και εταιρείες ως εργαλείο που βοηθά στην ενίσχυση της παραγωγικότητας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, το λογισμικό χρησιμοποιείται για τον αποκλεισμό οποιωνδήποτε ιστότοπων που ενδέχεται να αποσπά την προσοχή στη δραστηριότητά σας.

Αυτό περιλαμβάνει ιστότοπους τυχερών παιχνιδιών, ιστότοπους στοιχημάτων, ιστότοπους συνομιλίας ή ακόμη και πορνογραφία. Το μόνο ζήτημα που μπορεί να θέσει ειδικά στο χώρο εργασίας ή στο σχολείο είναι ότι μερικές φορές το λογισμικό αποκλείει την πρόσβαση σε ιστότοπους που μπορεί να χρειαστείτε για έρευνα ή μελέτες. Η επικοινωνία με τον διαχειριστή σας ενδέχεται να διαρκέσει περισσότερο από όσο θα θέλατε. Αυτή δεν είναι μια επιλογή που θέλετε να εξερευνήσετε, οπότε μένετε να αναζητάτε τρόπους παράκαμψης των εφέ φιλτραρίσματος του λογισμικού.

Πώς να παρακάμψετε το Net Nanny – Χρήση VPN

Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος αντιμετώπισης του Net Nanny είναι με τη χρήση ενός VPN. Το VPN σημαίνει εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Αυτή είναι μια λύση που σας επιτρέπει να συνδεθείτε σε απομακρυσμένους διακομιστές σε όλο τον κόσμο που κρύβουν τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφούν τη σύνδεσή σας. Μόλις δημιουργήσετε μια σύνδεση, η κυκλοφορία σας δεν χρησιμοποιεί πλέον τη συμβατική διαδρομή για πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η επισκεψιμότητά σας αποκρυπτογραφείται και αυτό αποκρύπτει τα δεδομένα που μεταφέρονται από τη σύνδεσή σας. Αυτό σημαίνει ότι η Net Nanny δεν θα μπορεί να διαβάσει την επισκεψιμότητά σας και επομένως δεν θα μπορεί να φιλτράρει κανένα περιεχόμενο. Στη συνέχεια, θα έχετε ελεύθερη πρόσβαση σε ό, τι περιεχόμενο θέλετε. Ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να παρακάμψετε το Net Nanny με τη βοήθεια ενός VPN:

  1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN όπως το ExpressVPN.
  2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN σε υπολογιστή, Mac, Android, iPhone ή iPad.
  3. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN από μέσα.
  4. Τέλος, περιηγηθείτε ελεύθερα και ανώνυμα στον Ιστό.

Η πρόσβασή σας στο Διαδίκτυο δεν κρύβεται απλώς από το λογισμικό Net Nanny. Θα μπορείτε επίσης να αποτρέψετε τον ISP σας να γνωρίζει τι έχετε κάνει στο διαδίκτυο. Αυτό θα τους αποτρέψει από την υποκλοπή και την εύρεση οτιδήποτε είναι ότι περνάτε τον περισσότερο χρόνο σας. Παρά το γεγονός ότι η χρήση VPN σημαίνει ότι η σύνδεσή σας επιβραδύνεται ελαφρώς, η επιλογή του σωστού παρόχου σάς επιτρέπει να μειώσετε αυτό το αντίθετο εφέ στο ελάχιστο. 

Καλύτερα VPN για παράκαμψη Net Nanny

Ο τεράστιος αριθμός υπηρεσιών VPN που διατίθενται μέσω μιας απλής αναζήτησης μπορεί να κάνει την επιλογή του σωστού παρόχου αρκετά δύσκολη. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο καταλήξαμε σε μια λίστα υπηρεσιών που είμαστε σίγουροι ότι θα κρατήσει την κυκλοφορία σας καλά κρυφή και τις ταχύτητές σας υψηλές. Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα VPN για παράκαμψη του Net Nanny:

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN διατηρεί αρκετά καλά μια από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες VPN στις οποίες μπορείτε να απευθυνθείτε για την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο. Η υπηρεσία διαθέτει ένα ισχυρό δίκτυο διακομιστών 2000+, όλα διασκορπισμένα σε περίπου 94 χώρες. Με έδρα τις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, το ExpressVPN διατηρεί μια αυστηρή πολιτική μηδενικής καταγραφής και χρησιμοποιεί κρυπτογράφηση AES 256 bit για να διατηρεί την περιήγηση του χρήστη ιδιωτική και ασφαλή. Η υπηρεσία επιτρέπει έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις, όλες κάτω από έναν λογαριασμό. Αυτό μπορεί να αυξηθεί περαιτέρω εάν επιλέξετε να κατεβάσετε τον πελάτη ExpressVPN απευθείας στο δρομολογητή σας.

Ως βραβευμένη υπηρεσία, μία από τις πτυχές αυτού του παρόχου που την κάνει να ξεχωρίζει είναι η εξυπηρέτηση πελατών της. Η καλά εκπαιδευμένη ομάδα της μπορεί να επικοινωνήσει 24/7 μέσω κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης, μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή ακόμα και ζωντανών μηνυμάτων. Η υπηρεσία διαθέτει επίσης ειδικά χαρακτηριστικά, όπως split tunneling που επιτρέπουν στους χρήστες να επιλέξουν ποια κίνηση θα κρυπτογραφηθεί. Υπάρχει επίσης ένας αυτόματος διακόπτης εξουδετέρωσης Διαδικτύου που ξεκινά κάθε φορά που διακυβεύεται η σύνδεση VPN. Το Tor over VPN λειτουργεί επίσης εξαιρετικά με την υπηρεσία και σας επιτρέπει να βελτιώσετε την ανωνυμία σας. Αυτές μαζί με μια σειρά από άλλες υπηρεσίες θα σας βοηθήσουν να διασφαλίσετε ότι θα δουλέψετε γύρω από οποιαδήποτε φίλτρα Net Nanny. Ρίξτε μια ματιά στην Αναθεώρηση ExpressVPN για περισσότερες πληροφορίες.

2. IPVanish

Το IPVanish δεν αφήνει καμία ένδειξη για το τι θα σας βοηθήσει να κάνετε μόλις εγγραφείτε. Θα λάβετε το IPVanish σας και αυτό οφείλεται σε μια ποικιλία χαρακτηριστικών που διαθέτει ο πάροχος. Αρχικά, η υπηρεσία προσφέρει έως και 1500 διακομιστές για σύνδεση. Συλλογικά, χρησιμοποιούν περισσότερες από 40.000 διαφορετικές IP. Αυτά είναι παραπάνω από αρκετά για να αποφευχθεί η συμφόρηση του δικτύου και να διασφαλιστεί πάντα ότι οι πελάτες έχουν έναν διακομιστή για να συνδεθούν. Το IPVanish δεν υπόσχεται κανένα όριο στο εύρος ζώνης τους, καθώς και κανένα όριο στην αλλαγή διακομιστή.

Η εγγραφή στο IPVanish σημαίνει ότι μπορείτε να συνδέσετε έως και 10 συσκευές ταυτόχρονα και αυτό είναι υπέροχο ειδικά για μια μικρή επιχείρηση. Η ασφάλεια είναι επίσης κορυφαία στην κρυπτογράφηση AES 256 bit. Το IPVanish είναι επίσης σε πλήρη υποστήριξη για χρήστες που θέλουν να torrent. Επιτρέπουν απεριόριστες μεταφορές αρχείων P2P, καθώς και ανώνυμο torrent. Η υπηρεσία είναι επίσης εξαιρετική για όσους θέλουν να μεταδώσουν περιεχόμενο σε HD χάρη στις εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες. Εάν επιλέξετε να μην κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη VPN, μπορείτε πάντα να χρησιμοποιήσετε τον διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5. Πρόκειται για μια διαδικτυακή πλατφόρμα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αποκρύψετε την τοποθεσία σας και να περάσετε από γεω-περιοριστικούς αποκλεισμούς. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το τι μπορεί να κάνει το IPVanish για εσάς, ρίξτε μια ματιά στην κριτική IPVanish.

3. NordVPN

Η λίστα μας θα ήταν ελλιπής εάν δεν συμπεριλάβαμε το NordVPN. Αυτός ο πάροχος που βασίζεται στον Παναμά χρησιμοποιεί επίσης κρυπτογράφηση AES 256 bit, αλλά διαθέτει μια σειρά από δυνατότητες που προσθέτουν ακόμη περισσότερα στο επίπεδο ασφάλειας. Το πρώτο είναι η διπλή υπηρεσία κρυπτογράφησης VPN. Λειτουργεί δρομολογώντας την κίνηση των χρηστών μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν, διπλασιάζοντας έτσι το επίπεδο κρυπτογράφησης. Χάρη στο μεγάλο δίκτυο των 4000+ διακομιστών, το NordVPN επιτρέπει επίσης στους χρήστες να επιλέγουν διακομιστές στους οποίους πρέπει να συνδεθούν. Αυτό γίνεται με βάση το είδος της εργασίας που επιδιώκει στο διαδίκτυο. Υπάρχουν διακομιστές βελτιωμένοι για πράγματα όπως ροή HD, torrenting, μαζικές λήψεις ή παιχνίδια.

Το NordVPN προσφέρει επίσης το είδος του λογισμικού που βοηθά στη διατήρηση της ασφαλούς περιήγησής σας. Υπάρχει λογισμικό Cybersec που αποτρέπει την καταπολέμηση κακόβουλου λογισμικού και διαφημιστικών διαφημίσεων, καθώς και το SmartPlay για πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους και κανάλια. Με αυτόν τον πάροχο, θα έχετε τη δυνατότητα να έχετε έως και 6 ταυτόχρονες συνδέσεις και 24/7 υποστήριξη από την ομάδα εξυπηρέτησης πελατών. Η υπηρεσία προσφέρει OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP και SSTP ως πρωτόκολλα VPN και προσφέρει επίσης αποκλειστικές υπηρεσίες IP για όσους επιθυμούν να εγγραφούν. Για να μάθετε περισσότερα για το NordVPN και τι να περιμένετε, ρίξτε μια ματιά στην κριτική NordVPN.

Περίληψη για το πώς να παρακάμψετε το Net Nanny

Η σύντομη επισκόπηση μας για τα καλύτερα VPN για παράκαμψη του Net Nanny τελειώνει, έχοντας εξετάσει τα τρία καλύτερα VPN του κλάδου στα οποία θα μπορούσατε να εγγραφείτε. Σε περίπτωση που έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή σχόλια, μη διστάσετε να τα αφήσετε στην παρακάτω ενότητα σχολίων και θα χαρούμε να σας απαντήσουμε.