Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο FireStick

Πρέπει να υπάρχει κάτι τόσο μαγευτικό για το ότι τα παιδιά ρίχνουν το ένα στο άλλο που θα δικαιολογούσαν γιατί οι άνθρωποι περιμένουν ανυπόμονα την έναρξη της σεζόν NFL. Με μόνο 16 αγώνες τη σεζόν, κάθε αγώνας είναι το χτίσιμο του postseason, που είναι η πιο συναρπαστική εποχή του χρόνου. Δεν υπάρχει άθλημα όπως το NFL. Η δημοτικότητα του NFL εξακολουθεί να εκτοξεύει κάθε άλλο επαγγελματικό αθλητικό πρωτάθλημα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Είναι ένα τόσο σημαντικό άθλημα που η Amazon έπρεπε να συμμετάσχει στη δράση, αποκτώντας τα δικαιώματα να μεταδίδει το Football Night της Πέμπτης στους ιδιοκτήτες του Amazon FireStick. Εάν διαθέτετε FireStick και είστε οπαδός του NFL, τότε πρέπει να γνωρίζετε ότι το Amazon FireStick έχει μερικές εξαιρετικές επιλογές για να σας φέρει ζωντανά κάθε παιχνίδι NFL. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το NFL στο Firestick.

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Firestick

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο Firestick

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο FireStick

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το NFL είναι μια τεράστια συμφωνία στις ΗΠΑ, αλλά υπάρχει μια παρόμοια βάση θαυμαστών διάσπαρτη σε όλο τον κόσμο. Πολλά από αυτά τυχαίνει να είναι Αμερικανοί απόδημοι που δεν μπορούν παρά να παρακολουθήσουν την σεζόν NFL γιατί έχει γίνει μέρος της κουλτούρας τους. Το πρόβλημα με την παρακολούθηση του NFL στο εξωτερικό είναι τα κανάλια που το μεταδίδουν. Όλοι περιορίζονται στην προβολή των ΗΠΑ και δεν είναι δυνατή η πρόσβαση τους εκτός ΗΠΑ.

Πώς να παρακολουθήσετε το NFL στο FireStick χρησιμοποιώντας ένα VPN

Ένα VPN, ωστόσο, είναι κάτι παραπάνω από ικανό να τους φέρει την σεζόν NFL στις οθόνες τους όπου κι αν βρίσκεστε. Αυτό είναι όπου ένα VPN αποδεικνύεται ότι είναι σωτήριο και το πρώτο σας μέσο στο οποίο λειτουργεί. Το Firestick είναι το καλύτερο εργαλείο ροής που διαθέτετε και για να παρακολουθήσετε το NFL, θα πρέπει να εγκαταστήσετε ένα VPN σε αυτό για να αποκλείσετε τον αποκλεισμό καναλιών όπως Sling TV, Directv Now, Fubo TV, NFL Game Pass και ESPN. Διαβάστε αυτό για να μάθετε ποιο είναι το καλύτερο VPN μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το NFL έξω από τις ΗΠΑ. Να τι πρέπει να κάνετε για να παρακολουθήσετε το NFL.

  1. Εγγραφείτε με έναν πάροχο υπηρεσιών.
  2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στη συσκευή σας.
  3. Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε σε αυτήν χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό VPN που μόλις δημιουργήσατε.
  4. Στην εφαρμογή, συνδεθείτε σε έναν αμερικανικό διακομιστή.
  5. Απολαύστε την αδρεναλίνη κατά τη ροή των παιχνιδιών NFL.

Θέλετε να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας ποδοσφαιριστές να πέφτουν και να λερώνονται κάθε Πέμπτη; Θέλω να παράκαμψη?  Έχουμε το VPN μόνο για αυτό: ExpressVPN. Θα σας δώσει μια επιτυχημένη εμπειρία απεμπλοκής. Είναι ένας πάροχος υπηρεσιών που παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες και εξαιρετικές επιδόσεις. Θα λάβετε εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών. Ωστόσο, εάν θέλετε να χρησιμοποιήσετε διαφορετικό πάροχο υπηρεσιών VPN, ελέγξτε τον παρακάτω πίνακα. 

Κανάλια που μεταδίδουν το NFL στο FireStick

Τα άτομα που διαθέτουν FireSticks έχουν μια ποικιλία καναλιών ροής NFL για να διαλέξετε. Ξεχάστε το καλώδιο, όλα τα καλώδια που κάνατε ποτέ ήταν να φορτίσετε κουβά με πολλά χρήματα. Οι υπηρεσίες ροής για τις οποίες μιλάμε είναι πολύ φθηνότερες και προσφέρουν καλύτερη επιλογή καναλιών. Οι θαυμαστές της NFL, κυρίως Αμερικανοί, θέλουν να φωνάξουν, να φωνάξουν, να φωνάξουν και, στις περισσότερες περιπτώσεις, να καταραστούν, αλλά δεν θα μπορούν να το κάνουν αν βρίσκονται εκτός των ΗΠΑ ή εάν δεν έχουν τα κανάλια που Παιχνίδια. Το Amazon FireStick είναι μια εξαιρετική συσκευή για την καλύτερη εμπειρία διαδικτυακής ροής NFL μέσω της τηλεόρασής σας. Επειδή η εμπειρία ροής με το FireStick διαφέρει ανάλογα με τη γεωγραφική σας τοποθεσία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε ένα VPN σε αυτό. Η εμπειρία ροής σας θα βελτιωνόταν με αυτόν τον τρόπο. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα κανάλια που μπορείτε να αποκτήσετε στο FireStick:

NFL GAME PASS

Το Game Pass είναι η επίσημη εφαρμογή του NFL είναι η καλύτερη, καθαρή εφαρμογή ποδοσφαίρου για οποιονδήποτε θαυμαστή, με ζωντανά τοπικά και πρωταρχικά παιχνίδια, συναρπαστικά βίντεο και στιγμιότυπα και επαναλήψεις κάθε παιχνιδιού με το NFL Game Pass (απαιτείται συνδρομή). Ωστόσο, NFL Game Pass δεν σας επιτρέπει να παρακολουθείτε παιχνίδια ζωντανής ροής, κάτι που είναι πολύ ενοχλητικό για τους κόπτες καλωδίων. Θα χρειαστείτε ένα VPN για πρόσβαση στο Game Pass εάν βρίσκεστε εκτός των ΗΠΑ. Η εφαρμογή NFL διατηρεί τους θαυμαστές πλήρως ενημερωμένους για όλη τη διάρκεια της σεζόν, με εκπληκτικά νέα, καλύτερες στιγμές, στατιστικά στοιχεία του NFL & περισσότερο. Δεν έχει σημασία πού βρίσκεστε, έχετε καλύψει η εφαρμογή NFL.

TV SLING 

Sling TV προσφέρει περισσότερα από 25 κανάλια όπως ESPN, NFL Network, συν FOX, NBC και ABC. Σας επιτρέπει να κάνετε έλεγχο ταυτότητας των εφαρμογών FOX Sports Go, NBC και WatchESPN. Δυστυχώς, το CBS δεν περιλαμβάνεται στη σύνθεση καναλιών. Η εφαρμογή Sling TV μπορεί να βρεθεί σε Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast, καθώς και Samsung και LG Smart TV. Δεν υπάρχουν δεσμεύσεις με αυτήν την υπηρεσία καθώς μπορείτε να εγγραφείτε μόνο για τη σεζόν NFL και στη συνέχεια να ακυρώσετε.

DirecTV τώρα

Το Directv ήταν εξαιρετικό για τη δημιουργία κάτι που συνδέεται σε τηλεόραση και λειτουργεί. Αυτή η υπηρεσία ροής προσφέρει πάνω από 60 κανάλια, όπως DirecTV, λαμβάνετε ESPN, συν FOX, NBC, ABC και CBS. Η εγγραφή σας στο DirecTV σάς επιτρέπει να πιστοποιείτε τις εφαρμογές FOX Sports Go, NBC Sports, NBC και ESPN. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το DirecTV για να παρακολουθήσετε την 99η σεζόν NFL χωρίς καλώδιο στις ΗΠΑ. Η δωρεάν δοκιμή 7 ημερών για να παρακολουθήσετε όλες τις μεγάλες αθλητικές εκδηλώσεις ζωντανά στο διαδίκτυο. Το DirecTV Now διαθέτει την πιο δροσερή διεπαφή και τις καλύτερες εφαρμογές για συσκευές Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, iOS και Android.


 HULU LIVE TV

Χούλου Το πακέτο προσφέρει πάνω από 50 κανάλια. Σίγουρα, σας προσφέρει ESPN, αλλά όχι το NFL Network (ή το NBA TV, MLB Network). Αυτή η υπηρεσία ροής σάς επιτρέπει να κάνετε έλεγχο ταυτότητας εφαρμογών WatchESPN, FOX Sports Go και NBC Sports. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή του Hulu για να παρακολουθήσετε την σεζόν NFL 2018/2019 χωρίς την ανάγκη καλωδιακής συνδρομής. Σε περίπτωση που έχετε ήδη λογαριασμό Hulu VOD, μπορείτε απλώς να εγγραφείτε στο πρόγραμμα Ζωντανής τηλεόρασης και να λάβετε CBS. Ενώ το Hulu Live TV είναι καινούργιο σε σύγκριση με τις άλλες επιλογές αυτής της λίστας, είναι μια εξαιρετική εναλλακτική λύση για να παρακολουθείτε ζωντανά αθλήματα χωρίς την ανάγκη καλωδίου.

VUE PLAYSTATION

Αποκτήστε ζωντανά αθλήματα, ειδήσεις, ταινίες και πολλά άλλα με έναν ισχυρό προγραμματισμό DVR και On Demand, όλα χωρίς ετήσιο συμβόλαιο και χωρίς έκπληξη. Πραγματοποιήστε λήψη της εφαρμογής και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας στο PlayStation ™ Network για να ξεκινήσετε να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση στη συσκευή σας. Παίρνετε περισσότερα από 45 κανάλια με αυτό το πακέτο όπως ESPN, NFL Network και FOX, ABC, NBC και CBS σε επιλεγμένες περιοχές. PlayStation Vue Σας επιτρέπει επίσης να κάνετε έλεγχο ταυτότητας των εφαρμογών FOX Sports Go, NB και WatchESPN. Πριν πραγματοποιήσετε οποιαδήποτε αγορά, βεβαιωθείτε καλύτερα ότι τα παιχνίδια και τα κανάλια NFL που θέλετε είναι διαθέσιμα πριν εγγραφείτε σε αυτήν την υπηρεσία

Παρακολουθήστε το NFL στο FireStick

Το NFL κυριαρχεί στις τηλεοπτικές βαθμολογίες από τη στιγμή που ξεκινά μέχρι να τελειώσει με χιλιάδες άτομα να παρακολουθούν. Πραγματοποιήστε λήψη του NFL Game Pass στο FireStick λίγο πριν ξεκινήσει η νέα σεζόν. Σοβαρά. Αποκτήστε την πλήρη σεζόν στο FireStick και παρακολουθήστε όλα τα παιχνίδια προ-σεζόν, τα πλήρη παιχνίδια σεζόν 17 εβδομάδων, τα παιχνίδια μετά την σεζόν και τα παιχνίδια υπέρ σούπερ μπολ. Γνωρίζουμε για το γεγονός ότι θέλετε να ζήσετε τα συναισθήματα που δημιουργούνται από την παρακολούθηση της απόλυτης αναμέτρησης. Ξέρετε, για τη δική σας ευχαρίστηση προβολής, αποκτήστε ένα VPN στο Firestick και μεταφέρετε όλα τα παιχνίδια NFL.