Πώς να παρακολουθήσετε το NHL στο FireStick Live

Το NHL “All Out, All Game, All Season” πλησιάζει γρήγορα και πρόκειται να ξεκινήσει στις 15 Σεπτεμβρίου. Θα είναι μια συναρπαστική σεζόν, την οποία οι θαυμαστές δεν μπορούν να χάσουν. Οι οπαδοί του NHL που τυχαίνει να είναι Κάτοχοι FireStick θα χαίρονται που γνωρίζουν ότι μπορούν ροή της σεζόν NHL χρησιμοποιώντας το FireStick.

Ωστόσο, εάν δεν είναι στις ΗΠΑ, δεν έχουν άλλη επιλογή από το να καθίσουν στον πάγκο. Εκτός αν, φυσικά, αυτοί οι θαυμαστές χρησιμοποιήστε ένα VPN για να ξεμπλοκάρετε οποιοδήποτε κανάλι δεν είναι διαθέσιμο σε αυτά που είναι. Σε περίπτωση που δεν ξέρετε για τι μιλάω, αυτό το άρθρο τα εξηγεί όλα.

Πώς να παρακολουθήσετε το NHL στο FireStick

Πώς να παρακολουθήσετε το NHL στο FireStick

Πώς να παρακολουθήσετε το NHL στο FireStick χρησιμοποιώντας ένα VPN

Ετοιμαστείτε τους οπαδούς του NHL καθώς θα παρακολουθήσετε το καλύτερο παιχνίδι χόκεϋ της ζωής σας. Και ένα VPN είναι το εργαλείο που θα χρειαστείτε για ροή στο Firestick. Οι διακομιστές Firestick ως ένα αξιοπρεπές εργαλείο για αυτό το είδος εργασίας. Όμως, θα πρέπει να έχετε ένα VPN για να έχετε πρόσβαση σε όλα αυτά τα κανάλια NHL. Αφού εγκαταστήσετε ένα, αποκτά κανάλια πρόσβασης όπως Sling TV, Directv Now, Fubo TV, NHL.TV και ESPN.

Με τη βοήθεια του καλύτερο VPN, θα ξέρετε ποιο VPN να χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το NHL στο εξωτερικό. Επίσης, ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε παρακολουθήστε το NHL στο Firestick όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN:

  1. Εξετάστε όλα τα διαθέσιμα VPN στην αγορά.
  2. Εγγραφείτε σε αυτό το βρίσκεις πιο κατάλληλο.
  3. Μόλις εγγραφείτε, δημιουργήστε έναν λογαριασμό VPN.
  4. Εγκαταστήστε την εφαρμογή και ενεργοποιήστε το. 
  5. Συνδεθείτε.
  6. Αναζήτηση στην εφαρμογή για διακομιστές στις χώρες που θέλετε.
  7. Συνδεθείτε, σε αυτήν την περίπτωση, σε διακομιστή VPN ΗΠΑ.
  8. Ως εικονικός τοπικός στις ΗΠΑ, ροή ολόκληρης της σεζόν NHL.

Αν θέλετε παράκαμψη και παρακολουθήστε τα παιχνίδια NHL, θα χρειαστείτε έναν παροχέα υπηρεσιών όπως ExpressVPN. Αυτός ο πάροχος θα σας εγγυηθεί τα αποτελέσματα που αναζητάτε. Το ExpressVPN υπόσχεται εντυπωσιακές υπηρεσίες και προσφέρει ισχυρές παραστάσεις.

Μπορείτε επίσης να επωφεληθείτε από πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών και εξαιρετική υποστήριξη πελατών. Ωστόσο, σε περίπτωση που δεν το θεωρήσατε κατάλληλο για τις ανάγκες σας, μπορείτε πάντα να δείτε άλλα VPN, τα οποία μπορείτε να βρείτε στον παρακάτω πίνακα.

Κανάλια που μεταδίδουν το NHL στο FireStick

Οι ιδιοκτήτες του FireStick διαθέτουν πολλά κανάλια ροής NHL για να διαλέξετε. Το καλώδιο είναι εκτός λειτουργίας και οι υπηρεσίες ροής είναι διαθέσιμες. Αυτές οι συγκεκριμένες υπηρεσίες έχουν ένα ευρύ φάσμα καναλιών και προσφέρουν προσιτές τιμές. Οπαδοί του χόκεϊ που ζουν εκτός ΗΠΑ δεν θα έχουν πρόσβαση σε καμία από αυτές τις υπηρεσίες ροής χωρίς πάροχο υπηρεσιών VPN.

Το Amazon FireStick είναι μια εξαιρετική συσκευή για ροή του NHL από, ωστόσο, χωρίς VPN εκτός των ΗΠΑ, είναι άχρηστο. Επειδή αυτό που βλέπετε στο FireStick βασίζεται στη γεωγραφική σας τοποθεσία, ένα VPN είναι απόλυτη αναγκαιότητα. Για παράδειγμα, εάν ζείτε εκτός των ΗΠΑ, δεν θα μπορείτε να κάνετε streaming, πόσο μάλλον να έχετε πρόσβαση σε υπηρεσίες όπως Hulu, NHL.TV ή HBO Go.


Ρίξτε μια ματιά σε μερικά από τα κανάλια που μπορείτε να αποκτήσετε στο FireStick για να παρακολουθήσετε τα παιχνίδια NHL:

1. NHL.TV

ο ΝΗΛ μόλις κυκλοφόρησε μια νέα εφαρμογή για όλα τα μοντέλα Amazon Fire TV, Fire TV Stick και Fire TV Edition. Η νέα εφαρμογή παρέχει πρόσβαση στην τηλεόραση NHL όπου οι οπαδοί του χόκεϊ μπορούν να παρακολουθούν παιχνίδια εκτός αγοράς ζωντανά και κατ ‘απαίτηση.

Η εφαρμογή περιλαμβάνει ένα δωρεάν παιχνίδι της εβδομάδας για να το δοκιμάσετε, αλλά θα χρειαστείτε μια συνδρομή στο NHL TV για να απολαύσετε όλα όσα διαθέτει η εφαρμογή. Τα παιχνίδια μέσω της εφαρμογής NHL μεταδίδονται σε HD σε 60 καρέ ανά δευτερόλεπτο.

2. Τηλεόραση Sling 

Sling TV Η υπηρεσία προσφέρει στους συνδρομητές της περισσότερα από 25 κανάλια όπως ESPN, Center Ice και ABC. Με αυτήν τη συνδρομή, μπορείτε να πιστοποιήσετε τις εφαρμογές FOX Sports Go, NBC και WatchESPN στις συσκευές ροής. Δυστυχώς, το CBS δεν ανήκει στη σύνθεση του καναλιού.

Το πιο σημαντικό, η εφαρμογή Sling TV είναι συμβατή με Roku, Apple TV, Amazon Fire TV, iOS, Android, Chromecast, καθώς και με Samsung και LG Smart TV. Έχετε την επιλογή να εγγραφείτε μόνο για την σεζόν NHL και μετά να ακυρώσετε. Με το Sling TV, δεν είστε υποχρεωμένοι να αναλάβετε δεσμεύσεις.

3. Ζωντανή τηλεόραση Hulu

Χούλου έρχεται με ένα πακέτο που προσφέρει πάνω από 50 κανάλια. Αυτή η υπηρεσία ροής σάς επιτρέπει να κάνετε έλεγχο ταυτότητας εφαρμογών WatchESPN, FOX Sports Go και NBC Sports. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή της Hulu για να παρακολουθήσετε την σεζόν NHL χωρίς συνδρομή μέσω καλωδίου.

Εάν διαθέτετε ήδη λογαριασμό Hulu VOD, εγγραφείτε στο πρόσθετο ζωντανής τηλεόρασης. Ενώ μερικοί μπορεί να συγκρίνουν το Hulu Live TV με τις άλλες υπηρεσίες της λίστας, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να μεταδώσετε ζωντανά αθλητικά χωρίς καλώδιο.

4. PlayStation Vue

PlayStation Vue είναι μια υπηρεσία ροής που προορίζεται για κόφτες καλωδίων. Σας παρέχει NBCSN και CNBC. Τα πιο συχνά τηλεοπτικά παιχνίδια κανονικής περιόδου στις Η.Π.Α. βρίσκονται στο NBCSN και ορισμένα παιχνίδια πλέι-οφ στο NBCSN και το CNBC.

Έχοντας το πρόσθετο PlayStation Vue θα μπορείτε να παρακολουθείτε κάθε παιχνίδι μετά την περίοδο σε NBC, NBCSN και CNBC, καθώς και κάθε “παιχνίδι της εβδομάδας” κανονικής σεζόν στο NBC.

5. DirecTV Τώρα

Μια προσφορά 60 καναλιών με DirecTV τώρα, περιλαμβάνει ESPN, FOX, NBC, ABC και CBS, καθώς και τη δυνατότητα ελέγχου ταυτότητας όλων αυτών. Πολλοί συνδρομητές DirecTV επαίνεσαν την ομαλή διεπαφή της υπηρεσίας και την υψηλή συμβατότητα συσκευών. Μπορείτε να αποκτήσετε το DirecTV Now σε Amazon Fire TV, Roku, Apple TV, iOS και πολλές συσκευές Android.

Επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών της υπηρεσίας και παρακολουθήστε τις πιο σημαντικές αθλητικές εκδηλώσεις ζωντανά στο διαδίκτυο. Μπορείτε ακόμη και να παρακολουθήσετε την σεζόν NHL στο DirecTV χωρίς καλώδιο και εκτός ΗΠΑ.

Παρακολουθήστε το NHL στο FireStick

Έχοντας ένα αξιόπιστο VPN σε ένα FireStick συνιστάται πάντα για λόγους απορρήτου, ασφάλειας και ροής. Το μόνο που πρέπει να κάνετε για να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια ροής NHL είναι να αποκτήσετε ένα VPN. Στη συνέχεια, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή όπου οι πάροχοι καλωδιακής τηλεόρασης δεν μεταδίδουν τα παιχνίδια και μεταδίδουν σε ροή όλα τα παιχνίδια NHL όποτε θέλετε.

Παρακολουθήστε τα κόλπα καπέλων Gordie Howe, καλωσορίστε τα ginos και γιορτάστε μια αληθινή αφότου ξεκλειδώσετε τα κανάλια με ένα VPN και με ενημερώστε τα παρακάτω στα παρακάτω σχόλια.