Πώς να παρακολουθήσετε το Open Championship 2019 Live Online

Είστε ενθουσιασμένοι που βλέπετε τον Francesco Molinari να υπερασπίζεται τον πολυπόθητο Claret Jug στο Open Championship 2019? Εάν ναι, συντονιστείτε από 18 Ιουλίου έως 21 Ιουλίου 2019 και να παρακολουθήσετε όλη την ιστορική δράση γκολφ που πηγαίνει στο Royal Portrush Golf Club, County Antrim, Βόρεια Ιρλανδία. Sky Sports και NBC Sports θα μεταδώσει το μεγάλο Open στο Ηνωμένο Βασίλειο και τις ΗΠΑ αντίστοιχα. Ωστόσο, και τα δύο αυτά κανάλια είναι γεω-περιορισμένη. Αλλά μην ανησυχείτε, ό, τι κι αν συμβεί τις επόμενες τέσσερις ημέρες, δεν χρειάζεται να χάσετε μια κούνια. Αυτός είναι ο λόγος που είμαι εδώ στην πρώτη θέση. Δείτε πώς μπορείτε παρακολουθήστε το Open Championship 2019 ζωντανά οπουδήποτε.


Stream Open Chamionship Royal Birkdale Ζωντανά

Πώς να παρακολουθήσετε το Open Championship 2019 Live Online

Τα ανοιχτά κανάλια ροής 2019

Όπως ανέφερα παραπάνω, τα κανάλια που μεταδίδουν την 148η έκδοση του τουρνουά είναι γεω-περιορισμένη στις δικές τους χώρες. Με άλλα λόγια, εάν ζείτε εκτός αυτών των περιοχών, εσείς δεν θα έχετε πρόσβαση σε κανένα από τα περιεχόμενα των υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της ζωντανής ροής του Open 2019. Βλέπετε, οι υπηρεσίες ροής μπορούν και θέλουν καθορίστε την πραγματική τοποθεσία σας εξετάζοντας τη διεύθυνση IP σας μόλις προσεγγίσετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή τους.

Όταν το κανάλι καταλάβει ότι δεν βρίσκεστε στην περιοχή κάλυψης, θα αποκλείσει την πρόσβασή σας ταυτόχρονα. Λοιπόν, αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Έκανα αυτόν τον οδηγό για έναν λόγο, θυμάσαι; Θα σας δείξω πώς να ξεμπλοκάρετε κανένα από αυτά τα κανάλια αργότερα σε αυτό το άρθρο. Προς το παρόν, ρίξτε μια ματιά οι υπηρεσίες που μεταδίδουν το 2019 Open στην παρακάτω λίστα:

 • NBC Sports (ΗΠΑ)
 • Sky Go (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)
 • Τώρα τηλεόραση (ΗΝΩΜΕΝΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ)
 • Fubo TV (ΗΠΑ, δωρεάν δοκιμή 7 ημερών)
 • Kayo Sport (Αυστραλία)
 • Παιχνίδι OSN (Μέση Ανατολή)

Πώς να παρακολουθήσετε το Open Championship 2019 Live με VPN

Η παράκαμψη των περιφερειακών περιορισμών δεν γίνεται πιο εύκολη όταν χρησιμοποιείτε ένα VPN. Θα έχετε πρόσβαση σε Sky Go, NBC Sports, Kayo Sports, καθώς και όλα τα κανάλια σε όλο τον κόσμο όπου το VPN διαθέτει διακομιστές.

ΕΝΑ Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο κρύβει τη δημόσια διεύθυνση IP σας και το αντικαθιστά με προσωρινό ανάλογα με το διακομιστή στον οποίο συνδέεστε. Μόλις δημιουργηθεί μια σύνδεση, θα βλέπετε ως χρήστη που έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο από αυτήν την περιοχή. Ως αποτέλεσμα, αποκτάτε πλήρη πρόσβαση στο αποκλειστικό διαδικτυακό περιεχόμενο αυτής της περιοχής.

Πάρτε το NBC Sports, για παράδειγμα, βασίζεται στις ΗΠΑ και επιτρέπει την προβολή για όσους διαμένουν στη χώρα. Εάν βρίσκεστε στο εξωτερικό, απλά συνδεθείτε σε διακομιστή ΗΠΑ, αποκτήστε ένα Αμερικανική διεύθυνση IP, και το κανάλι είναι στη διάθεσή σας. Τόσο απλό.

Εκτός από την παράκαμψη των γεωγραφικών περιορισμών, τα VPN ήταν, είναι και θα είναι πάντα εργαλεία ασφαλείας. Έρχονται με κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού για να διασφαλίσετε την ασφάλειά σας στο Διαδίκτυο συνεχώς όταν είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Επιπλέον, όταν συνδέεστε, εσείς καλύψτε τη διεύθυνση IP σας, σωστά? Λοιπόν, αυτό δεν είναι μόνο η πρόσβαση σε περιορισμένα κανάλια, αλλά μπορείτε επίσης να φτάσετε σερφάρετε στο διαδίκτυο χωρίς ανίχνευση και αποφύγετε τις συνήθειες παρακολούθησης του ISP σας.

Κάντε ροή στο Open 2019 – The Steps

Τώρα που γνωρίζετε τι είναι και είναι ικανό ένα VPN, θα προχωρήσουμε στη διαδικασία ξεμπλοκαρίσματος; Δείτε πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια οπουδήποτε στον κόσμο και παρακολουθήστε ζωντανά το UK Open:

 1. Λάβετε συνδρομή VPN κάνοντας εγγραφή με μια αξιόπιστη υπηρεσία VPN. Αν δεν ξέρετε τι να επιλέξετε, σας συμβουλεύω να επενδύσετε ExpressVPN (Θα περιγράψω περισσότερα παρακάτω).
 2. Μόλις δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, μείνετε στη σελίδα τους και λάβετε την ειδική αίτησή τους με βάση τη συσκευή που χρησιμοποιείτε. Τα VPN είναι συνήθως συμβατά με iPhone, iPad, Windows, Mac και Fire TV.
 3. Λήψη εφαρμογής, ελέγξτε. Τώρα, ξεκινήστε το και συνδεθείτε με τον λογαριασμό σας VPN.
 4. Αυτό το βήμα εξαρτάται από το κανάλι με το οποίο έχετε επιλέξει να εργαστείτε. Πρέπει να συνδεθείτε σε διακομιστή όπου είναι διαθέσιμη η υπηρεσία:
  • Διακομιστής ΗΠΑ για το NBC Sports.
  • Διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο για το Sky Go.
  • Αυστραλιανός διακομιστής για Kayo Sport, κ.λπ…
 5. Θα γνωρίζετε εάν η σύνδεση δημιουργήθηκε όταν το “Συνδεδεμένος” ανάβει με πράσινο χρώμα.
 6. Τέλος, ξεκινήστε το επιλεγμένο κανάλι σας και μεταδώστε το Open Championship 2019 ζήστε όπου κι αν βρίσκεστε.

Έχω δοκιμάσει δεκάδες VPN όλα αυτά τα χρόνια και κανένα από αυτά δεν πλησίασε ExpressVPN. Πρότεινα αυτό το VPN επειδή ξέρω τι είναι ικανό, είμαι πελάτης. Ονα προσφέρετε γρήγορους διακομιστές στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Αυστραλία και τον Καναδά. Λοιπόν, αυτό είναι μόνο μέρος του καθώς καυχιέται Δίκτυο διακομιστών 2000+. Δοκιμάστε τα, έχουν ένα Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών. Δεν θα χάσεις τίποτα. Εάν το ExpressVPN δεν είναι το φλιτζάνι του τσαγιού σας, ρίξτε μια ματιά άλλους κορυφαίους παρόχους παρακάτω.

Πώς να κάνετε streaming του Open Championship με έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS

Δεν φαίνεται να ξεπερνάτε την ταχύτητα που προκαλεί μια κρυπτογράφηση VPN που προκαλεί; Μην ανησυχείτε παιδιά, έχετε μια εναλλακτική λύση, εισάγετε Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS. Αυτή η υπηρεσία είναι μια εντελώς διαφορετική μέθοδος, αλλά οδηγεί τελικά στα ίδια αποτελέσματα. Το Smart DNS λειτουργεί από ανακατανομή των κομματιών της κυκλοφορίας σας που αντικατοπτρίζουν πού βρίσκεστε πραγματικά. Τα υπόλοιπα παραμένουν ανεμπόδιστα. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε οποιοδήποτε κανάλι σε όλο τον κόσμο, εάν το υποστηρίζει ο έξυπνος πάροχος DNS.

Όπως κάθε υπηρεσία, υπάρχει το καλό και το κακό. Αυτό ισχύει επίσης για το Smart DNS Proxy. Δείτε τα παρακάτω:

 • Πρώτον, το Smart DNS μπορεί να ρυθμιστεί σε ένα ευρύ φάσμα συσκευών. Αυτό είναι 1 έναντι VPN. Κυριολεκτικά μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό περιεχομένου χρησιμοποιώντας το likes PlayStation, Roku, Android, iOS, Mac, Windows, Apple TV, Amazon Fire Stick, Xbox και άλλα.
 • Η υπηρεσία δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας, που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει πρόσθετη ασφάλεια. Θα σερφάρετε στο Διαδίκτυο χωρίς προστασία και σε πλήρη παραβίαση. Ωστόσο, η σύνδεσή σας παραμένει σε πλήρη ταχύτητα.
 • Έξυπνο DNS δεν αλλάζει τη διεύθυνση IP σας. Αυτό είναι καλό αν το πιστεύεις ότι μπορείς πρόσβαση στις τοπικές τηλεοπτικές υπηρεσίες σας και γεωγραφικά περιορισμένα ταυτόχρονα. Αφ ‘ετέρου, η τοποθεσία σας είναι εκτεθειμένη.

Ακριβώς όπως πρότεινα το ExpressVPN παραπάνω για έναν πάροχο VPN, συνιστώ ανεπιφύλακτα τη χρήση του Μη εντοπιστής στο τμήμα Smart DNS. Έχει περάσει από το 2013 και κατάφερε να καταργήσει τον αποκλεισμό περισσότερα από 233 κανάλια σε όλο τον κόσμο. Αυτός είναι ένας αριθμός που κανένας από τους άλλους παρόχους στην αγορά δεν μπόρεσε να επιτύχει. Είναι απίστευτα γρήγορη και αξιόπιστη. Δοκιμάστε την υπηρεσία τους, υπάρχει ένα δωρεάν δοκιμή 7 ημερών σε περίπτωση που έχετε αμφιβολίες, δεν απαιτούνται πληροφορίες πιστωτικής κάρτας.

Open Championship 2019 – Τι είναι

Το Open 2019 επιστρέφει για πρώτη φορά στη Βόρεια Ιρλανδία πάνω από 60 χρόνια. Είναι μία από τις, αν όχι οι παλαιότερες και πιο ιστορικές μεγάλες εταιρείες που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο σε μια σειρά μαθημάτων premium συνδέσεων στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πέρυσι, ο Francesco Molinari άρπαξε το Claret Jug στο Carnoustie. Τάιγκερ Γουντς θα προσπαθήσει να κερδίσει τη δεύτερη μεγάλη του φετινή σεζόν μετά από μια σοκαριστική νίκη στο 2019 Masters, ενώ Ρόρι Μακλίρο μπαίνει ως το αγαπημένο.

Ποιος πιστεύετε ότι θα είναι ο νικητής του τρέχοντος έτους; Λοιπόν, υποθέτω ότι πρόκειται να είναι μια επική αναμέτρηση καθώς οι προηγούμενοι πρωταθλητές αγωνίζονται στο 148ο Ανοιχτό Πρωτάθλημα. Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά από τα κορυφαία ονόματα.

 • Francesco Molinari
 • Τζόρνταν Σπίεθ
 • Henrik Stenson
 • Ζαχ Τζόνσον
 • Ρόρι Μακλίρο
 • Φιλ Μίκελσον
 • Έρνι Έλς
 • Ντάρεν Κλάρκ
 • Louis Oosthuizen
 • Στιούαρτ Κινκ
 • Pádraig Harrington
 • Τάιγκερ Γουντς
 • Ντέιβιντ Ντουβάλ
 • Ντέιβιντ Ντουβάλ
 • Πολ Λόρι
 • Τομ Λέμαν

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά στο Πρόγραμμα Open Open 2019. Με αυτόν τον τρόπο, δεν θα χάσετε μια κούνια.

Πώς να παρακολουθήσετε το Open Championship στο Carnoustie Live Online?

Οι Tiger Woods και Rory Mcllroy είναι φαβορί για να κερδίσουν το πολυπόθητο Claret Jug στο Royal Portrush φέτος. Ποιος παίκτης γκολφ πιστεύετε ότι θα αποχωρήσει νικηφόρα στο βρετανικό Open 2019; Χρησιμοποίησες VPN ή Έξυπνο DNS για να λάβετε το κανάλι που θέλετε; Μοιραστείτε τις σκέψεις και τις προβλέψεις σας παρακάτω.