Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν ζωντανά στο διαδίκτυο

Είναι κρίμα που Τα κανάλια και οι υπηρεσίες του ΗΒ είναι αποκλεισμένα έξω από τα βρετανικά σύνορα. Με άλλα λόγια, κανείς εκτός του ΗΒ δεν μπορεί να έχει πρόσβαση σε αυτά τα κανάλια ή τις υπηρεσίες λόγω γεωγραφικών περιορισμών.


Ορισμένο από το καλύτερο περιεχόμενο της τηλεόρασης μεταδίδεται σε υπηρεσίες ροής με βάση το Ηνωμένο Βασίλειο και δεν θέλω να χάσω διασκεδαστικό περιεχόμενο, ειδικά όταν έχω δύο εργαλεία που μπορεί να με βοηθήσει να διορθώσω την κατάσταση. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN και Έξυπνο DNS στο πλεονέκτημα της ροής σας.

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν ζωντανά στο διαδίκτυο

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο δωρεάν ζωντανά στο διαδίκτυο

Ροή τηλεόρασης στο Ηνωμένο Βασίλειο στο εξωτερικό με VPN

Έτσι λειτουργούν οι πάροχοι περιεχομένου. Εξετάζουν τη διεύθυνση IP σας και εντοπίζουν από πού συνδέεστε στο Διαδίκτυο. Εάν βρίσκεστε οπουδήποτε εκτός της χώρας όπου βασίζεται το περιεχόμενο που θέλετε, η απόπειρα πρόσβασης θα τερματιστεί.

Οπότε Το κανάλι με βάση τη Βρετανία δεν είναι προσβάσιμο σε χρήστες που συνδέονται εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Ωστόσο, εάν αυτοί αλλάξτε τη διεύθυνση IP τους σε βρετανική, θα έχουν πρόσβαση σε βρετανικό υλικό. Αυτή η τεχνική περιλαμβάνει ένα stealth VPN που όχι μόνο αναδρομολογεί την κυκλοφορία σας μέσω του διακομιστή της επιλογής σας (στη χώρα που θέλετε) αλλά και προστατεύστε τα δεδομένα σας ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Με ένα VPN, θα φτάσετε απόκρυψη της αρχικής σας διεύθυνσης IP και αντικαταστήστε το με ένα που αποκαλύπτει μια διαφορετική γεωγραφική τοποθεσία. Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε αποκτήστε τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε:

 1. Το πρώτο βήμα σας αφορά λήψη συνδρομής VPN. Αποφύγετε αυτά τα δωρεάν VPN όπως το Hola.
 2. Ρύθμιση λογαριασμού VPN.
 3. Είναι ώρα να κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN από τον ιστότοπο.
 4. Τώρα εσύ ξεκινήστε την εφαρμογή και αναζητήστε έναν διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 5. Συνδεθείτε σε αυτόν τον διακομιστή του ΗΒ και κερδίστε ένα Βρετανική διεύθυνση IP.
 6. Αυτή είναι μια προσέγγιση που θα σας επιτρέψει ξεμπλοκάρετε όλα τα είδη καναλιών του Ηνωμένου Βασιλείου στο εξωτερικό.

Καλύτερο VPN για τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο

Δεν ξέρω για σένα, αλλά παίρνω τον εαυτό μου ExpressVPN συνδρομή. Έχω φτάσει στην ανακάλυψη ότι είναι το καλύτερο VPN που μπορώ να κατέχω. Θυμάμαι να το δοκιμάσω για πρώτη φορά. Μου προσφέρθηκε 30 ημέρες για να σκεφτώ αυτήν τη δέσμευση. Αν δεν μου άρεσε, θα μπορούσα ζήτησε επιστροφή χρημάτων χωρίς ερωτήσεις. Του Οι δυνατότητες ροής είναι απίστευτα καλές. Τώρα, ξέρω ότι το ExpressVPN είναι το καλύτερο VPN που μπορείτε να έχετε, αλλά σε περίπτωση που δεν είναι εντός του προϋπολογισμού, ρίξτε μια ματιά στα άλλα VPN στα οποία μπορείτε να εγγραφείτε.

Αποκτήστε διαδικτυακή τηλεόραση στο Ηνωμένο Βασίλειο στο Διαδίκτυο με έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS

Αυτή η τεχνολογία είναι λίγο διαφορετική από ένα VPN όσον αφορά την ασφάλεια καθώς δεν διασφαλίζει τη σύνδεσή σας στο διαδίκτυο. Σε αντίθεση με ένα VPN, δεν λαμβάνετε νέα διεύθυνση IP. Η δική σας θα παραμείνει η ίδια και θα παραμείνει ορατή στο κοινό.

Μόλις διαμορφώσετε το Έξυπνο DNS στη συσκευή ροής, θα μπορείτε να το κάνετε εύκολα να παρακάμψετε τους γεω-περιορισμούς επιβάλλεται στο περιεχόμενο στο οποίο θέλετε να αποκτήσετε πρόσβαση. Τα δεδομένα και η επισκεψιμότητά σας θα ανακατευθυνθούν μέσω ενός από τους καθορισμένους διακομιστές του, κάνοντάς σας να φαίνεται ότι βρίσκεστε σε πολλά μέρη ταυτόχρονα. Ωστόσο, λάβετε υπόψη ότι δεν μπορείτε να ξεμπλοκάρετε τα πάντα με ένα SmartDNS εκτός εάν αυτό που χρησιμοποιείτε υποστηρίζει τέτοια απεμπλοκή.

Τώρα, εάν βρήκατε ένα Έξυπνο DNS κατάλληλο για εργαλείο κατάργησης αποκλεισμού, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Αποκτήστε μια συνδρομή Unlocator και εγγραφείτε για τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.
 2. Πρέπει να διαμορφώστε το Έξυπνο DNS στη συσκευή σας. Αυτά τα βίντεο / φροντιστήριο ρύθμισης μπορούν να σας βοηθήσουν.
 3. Αποκτήστε πλήρη πρόσβαση στα κανάλια του ΗΒ που υποστηρίζει το Unlocator.

Το καλύτερο πράγμα για το Unlocator είναι ότι εσύ δεν χρειάζομαι πιστωτική κάρτα για να εγγραφείτε μαζί του. Το Έξυπνο DNS του υποστηρίζει την απεμπλοκή των BBC iPlayer, ITV, Channel 4, TVPlayer, Now TV και Sky Go. Είναι το μόνο που μπορούσα να ζητήσω λογικές τιμές. Αυτή η δανική εταιρεία γνωρίζει τι θέλουν οι πελάτες και παραδίδει ανάλογα. Μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό περισσότερων από 220 καναλιών κατά τη διάρκεια μιας δοκιμής 7 ημερών. Σε περίπτωση που δεν σας αρέσει, μπορείτε πάντα να καταργήσετε την εγγραφή σας.

Τα καλύτερα τηλεοπτικά κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου για παρακολούθηση στο εξωτερικό

Η χρήση VPN ή έξυπνων διακομιστών μεσολάβησης DNS σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση στα ακόλουθα κανάλια ανεξάρτητα από το πού ζείτε αυτήν τη στιγμή.

 • BBC iPlayer
 • Κόμβος ITV
 • Κανάλι 4 (4oD)
 • Κανάλι 5 (my5)
 • Sky Go
 • Sky Sports
 • Τώρα τηλεόραση
 • TVPlayer
 • Ηνωμένο Βασίλειο Amazon Prime
 • Netflix Ηνωμένο Βασίλειο

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο ΗΒ στο εξωτερικό ζωντανά δωρεάν online

Λόγω διαφόρων συμφωνίες αδειοδότησης, Είναι πολύ απίθανο τα τηλεοπτικά κανάλια του Ηνωμένου Βασιλείου όπως το BBC και το ITV να είναι διαθέσιμα στο εξωτερικό στο εγγύς μέλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι απαραίτητο να χρησιμοποιείτε υπηρεσίες όπως το ExpressVPN και άλλους κορυφαίους παρόχους VPN του Ηνωμένου Βασιλείου για να λαμβάνετε την καθημερινή τηλεοπτική σας ενημέρωση.

Έχετε χρησιμοποιήσει τέτοιες υπηρεσίες σε ΗΠΑ, Καναδά, Αυστραλία ή αλλού στο εξωτερικό για ροή τηλεοπτικής μετάδοσης στο ΗΒ; Μοιραστείτε την εμπειρία ή τις ερωτήσεις σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.