Πώς να παρακολουθήσετε το ReelzChannel εκτός ΗΠΑ;

Ξεκίνησε το 2006, το Reelz είναι ένα αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο του οποίου το περιεχόμενο εστιάζεται Πραγματικές ιστορίες, πραγματικές ζωές, και Πραγματικές διασημότητες. Το μεγαλύτερο μέρος του προγραμματισμού περιστρέφεται γύρω από το Χόλιγουντ και τη βιομηχανία του κινηματογράφου, και αυτό το καθιστά ένα από τα καλύτερα κανάλια για να συντονιστείτε αν θέλετε να μάθετε τι συμβαίνει στην ψυχαγωγική σκηνή. Ανήκει στην Hubbard Broadcasting, το κανάλι φιλοξενεί επίσης πολλές δημοφιλείς εκπομπές όπως το Celebrity Page, The Kennedys, Hollywood Hillbillies και το World Without End.


Πώς να παρακολουθήσετε το Reelz τώρα στο εξωτερικό;

Πώς να παρακολουθήσετε το ReelzChannel εκτός ΗΠΑ?

Είναι Reelz διαθέσιμο εκτός των ΗΠΑ?

Το Reelzchannel προσφέρεται επίσης από διάφορες υπηρεσίες ροής, με το DirecTV και το πιάτο να είναι τα πιο δημοφιλή. Αν προτιμάτε να μεταδίδετε περιεχόμενο εν κινήσει, το καλύτερο στοίχημά σας είναι να δημιουργήσετε λογαριασμό στην πλατφόρμα ροής του Reelz Now. Θα πρέπει να καθορίσετε τον ψηφιακό ή δορυφορικό σας πάροχο καθώς ρυθμίζετε τον λογαριασμό σας, αλλά μόλις γίνει αυτό, θα είστε έτοιμοι.

Αυτό που ίσως δεν εκτιμάτε είναι ότι το κανάλι μπορεί να προβληθεί μόνο από χρήστες που εδρεύουν στις ΗΠΑ. Η υπηρεσία δεν είναι διαθέσιμη σε θεατές εκτός των ΗΠΑ και αυτό υλοποιείται μέσω των γεωγραφικών περιορισμών που τοποθετεί η υπηρεσία στον ιστότοπό της. Αυτά τα μπλοκ απαγορεύουν την πρόσβαση σε οποιονδήποτε δεν έχει αμερικανική διεύθυνση IP, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα κι αν έχετε εγγραφεί σε αυτήν, δεν θα μπορείτε να μεταδώσετε ροές στο Reelzchannel στο εξωτερικό.

Αυτό είναι σίγουρα άσχημα νέα για οποιονδήποτε πιστό θεατή που διαμένει στις ΗΠΑ, αλλά τυχαίνει να έχει αναρτηθεί στο εξωτερικό από τον εργοδότη του ή από οποιονδήποτε μπορεί να έχει ταξιδέψει έξω από τις ΗΠΑ για διακοπές. Καθώς η διεύθυνση IP σας καθορίζεται από τη χώρα από την οποία έχετε πρόσβαση στην υπηρεσία, θα είναι προφανές ότι βρίσκεστε στο εξωτερικό και επομένως η πρόσβασή σας θα αποκλειστεί. Αν δεν παρακολουθείτε εκπομπές από το Reelzchannel εκτός των ΗΠΑ δεν σας ταιριάζει, τότε το μόνο που μπορείτε να κάνετε για να διασφαλίσετε ότι μπορείτε να μεταδώσετε τις αγαπημένες σας εκπομπές από οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε είναι να εγγραφείτε σε ένα VPN..

Χρήση VPN για ροή του Reelzchannel εκτός των ΗΠΑ

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο σάς επιτρέπει να κρυπτογραφείτε τη σύνδεσή σας με τη σύνδεση με διακομιστές που βασίζονται σε άλλες χώρες. Με την κρυπτογράφηση της σύνδεσής σας, θα μπορείτε να αποκρύψετε ό, τι χρειάζεστε από τον ISP σας, καθώς και να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους και κανάλια μέσω των διακομιστών που βρίσκονται εκεί. Για να κάνετε streaming του Reelz, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδεθείτε με έναν αμερικανικό διακομιστή ανεξάρτητα από το πού κι αν βρίσκεστε. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα VPN για να παρακολουθήσετε το Reelz Now στον Καναδά, την Αυστραλία, το Ηνωμένο Βασίλειο ή οπουδήποτε αλλού εκτός των Ηνωμένων Πολιτειών:

  1. Εγγραφείτε για έναν πάροχο υπηρεσιών VPN.
  2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN.
  3. Συνδεθείτε σε καναδικό διακομιστή. Αυτό θα σας επιτρέψει να περιηγηθείτε στον Ιστό χρησιμοποιώντας μια αμερικανική διεύθυνση IP.
  4. Παρακολουθήστε το Reelz Now, ή οποιοδήποτε άλλο κανάλι των ΗΠΑ, από οπουδήποτε στον κόσμο.

Η χρήση ενός VPN σάς επιτρέπει επίσης να επεξεργάζεστε όλα τα γεωγραφικά μπλοκ που μπορεί να έχει τοποθετήσει ο ISP σας για να δοκιμάσετε και να διαχειριστείτε τη σύνδεσή σας. Σε αυτά περιλαμβάνονται τα όρια πεταλούδας και δεδομένων, τα οποία πραγματικά δεν πρέπει να έχετε αν πρόκειται να κάνετε ροή πολλών. Το VPN σάς επιτρέπει επίσης να εκτελείτε ευαίσθητη εργασία στο διαδίκτυο με τη διαβεβαίωση ότι η ασφάλειά σας δεν θα διακυβευτεί. Η σύνδεσή σας θα είναι κρυπτογραφημένη, επομένως τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας και τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού σας θα παραμείνουν κρυμμένα από οποιονδήποτε μπορεί να έχει κακόβουλες προθέσεις. Η χρήση ενός VPN σημαίνει επίσης ότι έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα γεωγραφικών περιορισμένων ιστότοπων και σας επιτρέπει να αλλάξετε ή να αποκρύψετε την τοποθεσία σας. 

Τα καλύτερα VPN για ροή του Reelzchannel εκτός των ΗΠΑ

Επειδή γνωρίζουμε ότι η επιλογή ενός VPN μπορεί να είναι πολύ αγχωτική, έχουμε ήδη εντοπίσει μερικά που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε που είναι σίγουρο ότι θα ξεμπλοκάρετε το Reelzchannel εκτός των ΗΠΑ.

1. ExpressVPN

Το ExpressVPN βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας ως το το καλύτερο VPN για ροή του Reelz εκτός των ΗΠΑ, Χάρη στον αριθμό των διακομιστών του περίπου 2000 διασκορπισμένα σε περισσότερες από 90 χώρες με τις ΗΠΑ. Η υπηρεσία εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους, όπου δεν υπάρχουν περιορισμοί ή κανονισμοί από μια αρχή δεδομένων. Αυτό τους επιτρέπει να προσφέρουν μια αξιόπιστη πολιτική μηδενικής καταγραφής. Η υπηρεσία είναι επίσης γνωστή για την αξιοσέβαστη ομάδα εξυπηρέτησης πελατών που είναι πάντα διαθέσιμη 24/7 μέσω email ή ζωντανής συνομιλίας.

Το ExpressVPN επιτρέπει έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις, που σημαίνει ότι θα μπορείτε να κάνετε ροή του Reelzchannel σε έως και 3 από τις ταυτόχρονες συσκευές σας. Η υπηρεσία υποστηρίζει επίσης OpenVPN, L2TP / IPSec και SSTP ως πρωτόκολλα VPN που θα μπορούσατε να χρησιμοποιήσετε και προσφέρει κρυπτογράφηση AES 256 bit για να διατηρήσετε τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες ασφαλείς. Το απεριόριστο εύρος ζώνης και η απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών έρχονται από προεπιλογή, μαζί με έναν διακόπτη kill Internet, διακομιστές stealth, υποστήριξη torrenting και τη δυνατότητα split tunneling. Εάν αυτό ακούγεται σαν τον ιδανικό παροχέα σας, θα πρέπει πραγματικά να ρίξετε μια ματιά στον Οδηγό αξιολόγησης ExpressVPN για να μάθετε περισσότερα σχετικά με αυτό.

2. BulletVPN

Ένα όνομα όπως το BulletVPN σίγουρα παραπέμπει στις ταχύτητες που θα αντιμετωπίσετε μόλις επιλέξετε να εγγραφείτε στην υπηρεσία. Με έδρα την Εσθονία, το BulletVPN είναι εύκολα μια από τις πιο αξιόπιστες υπηρεσίες για τη ροή του Reelz εκτός των ΗΠΑ και δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ καιρό για την υπηρεσία που προσφέρει την ευγένεια των εξαιρετικά γρήγορων διακομιστών της. Η υπηρεσία σάς επιτρέπει επίσης να προσθέσετε έως και 3 πολλαπλές συνδέσεις, όλες κάτω από έναν λογαριασμό, και επίσης προσφέρει OpenVPN, L2TP / IPSec, PPTP και τόσο IKEv1 όσο και IKEv2.  

Η υπηρεσία διαθέτει ένα ευρύ φάσμα υποστηριζόμενων συσκευών, καθώς υπάρχουν διαθέσιμες εφαρμογές για Android, Mac OS, iOS και Windows. Μπορείτε επίσης να ασφαλίσετε τα Apple TV, Roku, Smart TV, PS3, PS4, Xbox One ή Xbox 360 μέσω ενός εικονικού δρομολογητή. Το BulletVPN έρχεται επίσης με μια λειτουργία Smart DNS που σας βοηθά να αποκτήσετε πρόσβαση σε γεωγραφικά περιορισμένους ιστότοπους, καθώς και σε ορισμένους διακομιστές που υποστηρίζουν μεταφορές αρχείων P2P. Η διεπαφή της εφαρμογής VPN είναι επίσης πολύ εύκολη στην πλοήγηση και με μια υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών που είναι διαθέσιμη 24/7, μπορείτε να συμβουλευτείτε μια ομάδα όποτε αντιμετωπίζετε προβλήματα. Ρίξτε μια ματιά στην Αναθεώρηση BulletVPN για πιο εμπεριστατωμένη ανάλυση σχετικά με το τι θα λάβετε με μια συνδρομή BulletVPN.

3. NordVPN

Το NordVPN διαθέτει επίσης αυτήν τη λίστα ως μια αξιόπιστη υπηρεσία που μπορεί να σας βοηθήσει να ξεμπλοκάρετε το Reelz εκτός των ΗΠΑ. Ο πάροχος διαθέτει περισσότερους από 4000 διακομιστές που είναι διασκορπισμένοι σε περισσότερες από 60 χώρες και έχει πολλές δυνατότητες που έχουν σχεδιαστεί για να αξιοποιούν το μέγεθος του δικτύου του και να σας παρέχουν τη βέλτιστη ασφάλεια. Το NordVPN είναι επίσης αρκετά γενναιόδωρο για να επιτρέπει έως και 6 πολλαπλές συνδέσεις και προσφέρει επίσης μια σταθερή μηδενική καταγραφή χάρη στη βάση του στον Παναμά.

Με ένα τόσο ευρύ δίκτυο, το NordVPN είναι σε θέση να επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν σε ποιους διακομιστές θα συνδεθούν βάσει του τι ακριβώς θα ήθελαν να κάνουν. Υπάρχουν διακομιστές βελτιστοποιημένοι για ροή HD, torrenting, κοινή χρήση αρχείων P2P, καθώς και ταυτόχρονες λήψεις μεγάλων αρχείων. Το NordVPN είναι ένας από τους λίγους παρόχους που επιτρέπει την κρυπτογράφηση DoubleVPN, όπου τα δεδομένα σας περνούν από δύο διακομιστές αντί για έναν, διπλασιάζοντας έτσι την κρυπτογράφηση 256 bit AES. Η υπηρεσία έχει επίσης αφιερωμένα IP για χρήστες που θα ήθελαν ακόμη μεγαλύτερη προσοχή προς την ασφάλειά τους και προσφέρει λογισμικό CyberSec που εμποδίζει τη διακοπή της περιήγησής σας από διαφημίσεις και κακόβουλα προγράμματα, και παρόλα αυτά, αυτό δεν έχει να προσφέρει μόνο ο πάροχος. Για να μάθετε τι έχει περισσότερο το NordVPN, ρίξτε μια ματιά στην κριτική μας για το NordVPN.

Συμπέρασμα για το πώς να παρακολουθήσετε το Reelzchannel εκτός των ΗΠΑ

Η ροή του καναλιού Reelzchel έξω από τις ΗΠΑ δεν θα πρέπει να είναι πρόβλημα εάν έχετε επιλέξει τον σωστό πάροχο VPN. Σε αυτήν την κριτική, εξετάσαμε τα ExpressVPN, BulletVPN και NordVPN. τρεις προμηθευτές ανώτερου επιπέδου που είναι σίγουροι ότι θα ξεμπλοκάρουν την υπηρεσία για εσάς και εξακολουθούν να προστατεύουν τη σύνδεσή σας με την καλύτερη μορφή διαδικτυακής ασφάλειας. Εάν καταφέρετε να εγγραφείτε σε οποιοδήποτε από αυτά, μη διστάσετε να μοιραστείτε την εμπειρία σας μαζί μας αφήνοντας ένα ή δύο σχόλια στην παρακάτω ενότητα.