Πώς να αλλάξετε την περιοχή του λογαριασμού σας Roku

Μία από τις πιο διάσημες συσκευές ροής στην αγορά είναι το Roku. Με το Roku, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε περισσότερα από 4000 κανάλια, τόσο επί πληρωμή όσο και δωρεάν, από ένα μόνο σημείο πρόσβασης. Όπως γνωρίζουν οι χρήστες του Roku, ωστόσο, η περιοχή του λογαριασμού σας Roku είναι αυτή που υπαγορεύει σε ποια κανάλια έχετε πρόσβαση.


Πώς να αλλάξετε την περιοχή του λογαριασμού σας Roku

Πώς να αλλάξετε την περιοχή του λογαριασμού σας Roku

Με άλλα λόγια, για να αποκτήσετε πρόσβαση στο American Netflix, θα πρέπει να έχετε λογαριασμό American Roku. Κατά την πρόσβαση στο BBC iPlayer απαιτείται ένας βρετανικός λογαριασμός Roku. Δείτε πώς μπορείτε να αλλάξετε την περιοχή Roku και να αποκτήσετε πρόσβαση σε τοπικά κανάλια ανεξάρτητα από την τοποθεσία σας.

Πώς να αλλάξετε την περιοχή του λογαριασμού σας Roku

Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω ξεκάθαρα σχετικά με αυτό: Τα κανάλια στα οποία έχετε πρόσβαση είναι συνδεδεμένα με την περιοχή του λογαριασμού σας στο Roku. Δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε ένα βρετανικό κανάλι που έχει αποκλειστεί περιφερειακά εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου σε λογαριασμό εκτός Βρετανίας. Αυτό δεν έχει καμία σχέση με την IP σας. Για να αλλάξετε την περιοχή του λογαριασμού σας Roku, απλώς πρόκειται να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Roku με την περιοχή της επιλογής σας.

Θα το επαναλάβω για άλλη μια φορά για το κοινό στο πίσω μέρος: Εάν θέλετε μια διαφορετική περιοχή στο λογαριασμό σας στο Roku, θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν νέο λογαριασμό Roku με την περιοχή της επιλογής σας. Η περιοχή του λογαριασμού σας Roku είναι αυτή που υπαγορεύει σε ποια κανάλια έχετε πρόσβαση. Με αυτά τα λόγια, η ίδια η περιοχή του λογαριασμού δεν θα σας δώσει πρόσβαση στο περιεχόμενο που θέλετε. Η πρόσβαση σε περιεχόμενο αφού έχετε πρόσβαση σε κανάλια είναι εκεί όπου εισέρχεται η IP σας.

Ας υποθέσουμε, για παράδειγμα, ότι ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έχετε λογαριασμό Roku στο Ηνωμένο Βασίλειο, που σημαίνει ότι έχετε πρόσβαση στο BBC iPlayer, αλλά θέλετε πρόσβαση σε αμερικανικά κανάλια στο Roku. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να αλλάξετε τη χώρα Roku σε ΗΠΑ:

 1. Πρώτα, εγκατάσταση VPN ή Έξυπνο DNS στον υπολογιστή / Mac σας. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα. Χωρίς αυτό, ο Roku θα επισημάνει τον λογαριασμό σας ως εκτός ΗΠΑ.
 2. Τώρα, μεταβείτε στη διεύθυνση https://my.roku.com/index και επιλέξτε “Δημιουργία λογαριασμού”.
 3. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Συνέχεια”.
 4. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια καρφίτσα και κάντε κλικ στην επιλογή “Συνέχεια”.
 5. Στην επόμενη σελίδα, πρέπει να έχετε επιλογές πληρωμής: Paypal ή πιστωτική κάρτα.
 6. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Paypal χρησιμοποιήστε την επιλογή πληρωμής Paypal. Η χώρα σας Paypal δεν επηρεάζει τον λογαριασμό σας στο Roku.
  • Χρησιμοποιήστε μια έγκυρη διεύθυνση ΗΠΑ για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο American Roku. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Καλιφόρνια ως πολιτεία σας και το 90210 ως ταχυδρομικό σας κώδικα.
 7. Εάν επιλέξετε την πιστωτική κάρτα ως επιλογή πληρωμής, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δική σας διεύθυνση που σχετίζεται με την πιστωτική σας κάρτα.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να μετατρέψετε τον ταχυδρομικό κώδικα σε έγκυρο ταχυδρομικό κώδικα.
  • Σημειώστε την πόλη που σχετίζεται με το νέο φερμουάρ, όπως απαιτείται για τη ρύθμιση του λογαριασμού Roku.
  • Για να δημιουργήσετε έναν έγκυρο ταχυδρομικό κώδικα, πάρτε τα ψηφία από τον ταχυδρομικό σας κώδικα. Ο ταχυδρομικός κώδικας M1Z4L3 γίνεται 143. Προσθέστε μηδενικά στο τέλος, εάν έχετε λιγότερα από 5 ψηφία στον ταχυδρομικό σας κώδικα. Έτσι το 143 γίνεται ZIP 14300.
 8. Τώρα που έχετε ολοκληρώσει τον λογαριασμό σας Roku, επαναφέρετε τη συσκευή ροής Roku στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον νέο λογαριασμό American Roku στη συσκευή σας Roku.

Τώρα που έχετε λογαριασμό American Roku, θα πρέπει να έχετε πρόσβαση στα αμερικανικά κανάλια που θέλετε. Ωστόσο, δεδομένου ότι ζείτε στο Ηνωμένο Βασίλειο, έχετε διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο. Έτσι, έχετε πρόσβαση στο American Netflix ως κανάλι στη συσκευή σας Roku, αλλά δεν έχετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του καναλιού. Μην ανησυχείτε, υπάρχουν 2 τρόποι για να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο του νέου σας λογαριασμού Roku χωρίς να χρειαστεί να αγοράσετε αεροπορικό εισιτήριο.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της περιοχής του νέου λογαριασμού σας Roku χρησιμοποιώντας ένα VPN

Η πρώτη μέθοδος που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε τη διεύθυνση IP και το περιφερειακό περιεχόμενο του νέου λογαριασμού σας Roku είναι χρησιμοποιώντας ένα VPN. Ένα VPN θα σας συνδέσει σε έναν διακομιστή και θα επαναδρομολογήσει την κυκλοφορία σας μέσω αυτού του διακομιστή, αλλάζοντας τη διεύθυνση IP σας κατά τη διαδικασία. Εάν είστε συνδεδεμένοι σε έναν αμερικανικό διακομιστή, η διεύθυνση IP σας αλλάζει σε μια αμερικανική διεύθυνση IP. Στο παράδειγμα που έδωσα παραπάνω, έτσι θα μπορούσατε να αποκτήσετε πρόσβαση στο American Netflix στον λογαριασμό σας στο American Roku από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Αυτό είναι το πρόβλημα με την εγκατάσταση ενός VPN στη συσκευή σας Roku: δεν υπάρχει εφαρμογή για αυτό. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ρυθμίσετε το VPN σας με μη αυτόματο τρόπο.

Υπάρχουν 2 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να ρυθμίσετε το VPN στη συσκευή σας Roku:

 • Ρυθμίστε το VPN στο δρομολογητή σας
 • Ρυθμίστε το VPN σας σε έναν εικονικό δρομολογητή

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο για να λάβετε μια βήμα προς βήμα εξήγηση σχετικά με τον τρόπο εργασίας ενός VPN στη συσκευή Roku.

Το expressVPN είναι η πρότασή μου για το VPN που πρέπει να χρησιμοποιήσετε με το Roku Διαβάστε την κριτική μας για το καλύτερο VPN για το Roku για το 2018 εδώ για να πάρετε μια καλύτερη ιδέα για τα οφέλη αυτής της υπηρεσίας για συσκευές Roku.

Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο περιεχόμενο της περιοχής του νέου λογαριασμού σας Roku χρησιμοποιώντας ένα έξυπνο DNS

Εάν ένα VPN φαίνεται λίγο πολύ περίπλοκο για το Roku, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο DNS. Μπορείτε να διαμορφώσετε απευθείας ένα έξυπνο DNS στο δρομολογητή σας, κάνοντας τη διαδικασία λίγο πιο εύκολη. Θα πρότεινα τη χρήση του Unlocator ως το έξυπνο DNS σας. Μπορείτε ακόμη να δείτε τον καλό οδηγό τους σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του Unlocator στο δρομολογητή σας για να κάνετε τα πράγματα ακόμα πιο εύκολα για εσάς.

Ωστόσο, πρέπει να επισημάνω ότι ορισμένοι δρομολογητές δεν θα σας επιτρέψουν να αλλάξετε τις ρυθμίσεις DNS. Εάν έχετε δρομολογητή Linksys, TP-Link, Cisco, Asus, D-Link ή Linux, τότε ο δρομολογητής σας υποστηρίζει μη αυτόματη ρύθμιση παραμέτρων DNS. Σε γενικές γραμμές, η κατοχή ενός μόντεμ που υποστηρίζεται από τον ISP σας σημαίνει ότι πιθανότατα δεν θα μπορείτε να αλλάξετε το DNS σε αυτό. Σε αυτήν την περίπτωση, θα πρέπει να αγοράσετε έναν δευτερεύοντα δρομολογητή, να συνδέσετε τη θύρα WAN του δευτερεύοντος δρομολογητή με τη θύρα LAN της κύριας σας συσκευής και, στη συνέχεια, να συνδέσετε το Roku με τον δευτερεύοντα δρομολογητή σας.

Πώς να αλλάξετε την περιοχή του λογαριασμού σας Roku – Τελικές σκέψεις

Δεν είναι καλό να σταματήσετε τις συσκευές ροής σας όταν μετακινείτε χώρες ή να μεταβιβάσετε το περιεχόμενο που παρέχεται για άλλες χώρες μόνο λόγω της γεωγραφικής σας τοποθεσίας. Εάν ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα, θα μπορείτε να έχετε εύκολη πρόσβαση και ροή του διαφορετικού γεω-αποκλεισμένου περιεχομένου του Roku.