Παρακολουθήστε αμερικανικά κανάλια στο Roku Ultra εκτός ΗΠΑ

Πως να παρακολουθήστε αμερικανικά κανάλια στο Roku Ultra εκτός ΗΠΑ? Λοιπόν, αγοράσατε τον εαυτό σας ένα Roku Ultra. Εάν ζείτε εκτός ΗΠΑ, πιθανότατα αναρωτιέστε πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τη νέα συσκευή ροής 4K. Όσον αφορά τα κανάλια ροής, μπορείτε να λάβετε εκατοντάδες κανάλια στο Roku εάν ζείτε στις ΗΠΑ. Σε αυτόν τον οδηγό βοήθειας, θα σας δείξω πώς να δημιουργήσετε τον απαραίτητο λογαριασμό American Roku για να λάβετε αυτές τις εφαρμογές. Μπορείτε επίσης να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε VPN ή Έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS προς την κατάργηση αποκλεισμού καναλιών ΗΠΑ στο Roku Ultra σε Καναδάς, Γερμανία, ΗΒ, Αυστραλία, Μεξικό, ή κάπου αλλού το εξωτερικο.


Παρακολουθήστε αμερικανικά κανάλια στο Roku Ultra εκτός ΗΠΑ

Παρακολουθήστε αμερικανικά κανάλια στο Roku Ultra εκτός ΗΠΑ

Πώς να αποκτήσετε αμερικανικά κανάλια στο Roku Ultra εκτός ΗΠΑ

Η διαδικασία του λήψη καναλιών ΗΠΑ στο Roku Ultra χωρίζεται σε δύο στάδια. Τα πρώτα βήματα σας απαιτούν δημιουργήστε έναν λογαριασμό American Roku. Διαφορετικά, δεν θα μπορείτε προσθέστε εφαρμογές ΗΠΑ στο Roku. Το δεύτερο βήμα περιλαμβάνει βασικά τη ρύθμιση Smart DNS ή VPN για να παρακολουθήστε αμερικανικά κανάλια στο Roku Ultra εκτός ΗΠΑ. Λοιπόν, εδώ είναι πώς μπορείτε να εγγραφείτε για λογαριασμό American Roku στο εξωτερικό.

 1. Πρώτα, εγκατάσταση VPN ή Έξυπνο DNS στον υπολογιστή / Mac σας. Αυτό είναι ένα κρίσιμο βήμα. Χωρίς αυτό, ο Roku θα επισημάνει τον λογαριασμό σας ως εκτός ΗΠΑ.
 2. Τώρα, μεταβείτε στη διεύθυνση https://my.roku.com/index και επιλέξτε “Δημιουργία λογαριασμού”.
 3. Στη συνέχεια, συμπληρώστε τις απαιτούμενες πληροφορίες και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “Συνέχεια”.
 4. Στη συνέχεια, επιλέξτε μια καρφίτσα και κάντε κλικ στην επιλογή “Συνέχεια”.
 5. Στην επόμενη σελίδα, πρέπει να έχετε επιλογές πληρωμής: Paypal ή πιστωτική κάρτα.
 6. Εάν έχετε ήδη λογαριασμό Paypal χρησιμοποιήστε την επιλογή πληρωμής Paypal. Η χώρα σας Paypal δεν επηρεάζει τον λογαριασμό σας Roku.
  • Χρησιμοποιήστε μια έγκυρη διεύθυνση ΗΠΑ για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας στο American Roku. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την Καλιφόρνια ως πολιτεία σας και το 90210 ως ταχυδρομικό σας κώδικα.
 7. Εάν επιλέξετε την πιστωτική κάρτα ως επιλογή πληρωμής, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε τη δική σας διεύθυνση που σχετίζεται με την πιστωτική σας κάρτα.
  • Στη συνέχεια, πρέπει να μετατρέψετε τον ταχυδρομικό κώδικα σε έγκυρο ταχυδρομικό κώδικα.
  • Σημειώστε την πόλη που σχετίζεται με το νέο φερμουάρ, όπως απαιτείται για τη ρύθμιση του λογαριασμού Roku.
  • Για να δημιουργήσετε έναν έγκυρο ταχυδρομικό κώδικα, πάρτε τα ψηφία από τον ταχυδρομικό σας κώδικα. Ο ταχυδρομικός κώδικας M1Z4L3 γίνεται 143. Προσθέστε μηδενικά στο τέλος, εάν έχετε λιγότερα από 5 ψηφία στον ταχυδρομικό σας κώδικα. Έτσι το 143 γίνεται ZIP 14300.
 8. Τώρα που έχετε ολοκληρώσει τον λογαριασμό σας Roku, επαναφέρετε τη συσκευή ροής Roku στις εργοστασιακές ρυθμίσεις. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τον νέο λογαριασμό American Roku στη συσκευή σας Roku.

Πώς να προσθέσετε αμερικανικά κανάλια στο Roku Ultra εκτός ΗΠΑ

Τώρα που έχετε καταχωρίσει τον λογαριασμό σας Roku στις ΗΠΑ και τον έχετε χρησιμοποιήσει για να συνδεθείτε στο Roku Ultra, ήρθε η ώρα να προσθέσετε κανάλια ΗΠΑ όπως το HBO Now, το Hulu, το Sling TV και το Amazon Prime.

 1. Πατήστε το κουμπί «Home» στο τηλεχειριστήριό σας για να ανοίξετε την κύρια οθόνη.
 2. Κάντε κύλιση προς τα κάτω και επιλέξτε “Ροή καναλιών για πρόσβαση στο Channel Store.
 3. Αναζητήστε το κανάλι που θέλετε να προσθέσετε.
 4. Μόλις βρείτε το κανάλι, πατήστε “OK” στο τηλεχειριστήριό σας.
 5. Τέλος, επιλέξτε “Προσθήκη καναλιού για να εγκαταστήσετε το κανάλι στη συσκευή σας Roku.

Χρήση VPN για παρακολούθηση καναλιών ΗΠΑ στο Roku Ultra Overseas

Το τελευταίο βήμα για να παρακολουθήσετε τα αμερικανικά κανάλια που μόλις προσθέσατε στο Roku Ultra περιλαμβάνει πλαστογράφηση της διαδικτυακής σας τοποθεσίας. Αυτό μπορεί να γίνει με δύο τρόπους. Το πρώτο είναι χρησιμοποιώντας ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, επίσης γνωστό ως VPN. Γεω-περιορισμένη κανάλια όπως Hulu, HBO GO ή Sling TV ελέγξτε τη διεύθυνση IP σας για να προσδιορίσετε εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις για παρακολούθηση του περιεχομένου τους ή όχι Το VPN σάς επιτρέπει να αποκτήσετε ένα Αμερικανική διεύθυνση IP ακόμα κι αν δεν ζείτε στις ΗΠΑ. Αυτό, με τη σειρά του, εξαπατά αυτά τα γεωγραφικά αποκλεισμένα κανάλια για να πιστέψετε ότι κατοικείτε επί του παρόντος στις ΗΠΑ.

 • Μπορείς παράκαμψη γεω-περιορισμών επιβάλλεται σε όλα τα κανάλια των ΗΠΑ που χρησιμοποιούν VPN.
 • Το VPN σας παρέχει επίσης επιπλέον μυστικότητα και ασφάλεια Σε σύνδεση. Όλη η κίνηση στο Διαδίκτυο είναι κρυπτογραφημένο.
 • Το VPN δεν μπορεί να εγκατασταθεί απευθείας στο ίδιο το Roku. Πρέπει να ρυθμίσετε τη σύνδεση VPN σε συμβατό δρομολογητή.
 • Εάν αποφασίσετε να διαμορφώσετε το VPN στο δρομολογητή σας, όλες οι συσκευές ροής που είναι συνδεδεμένες σε αυτόν το δρομολογητή θα μοιράζονται τη σύνδεση VPN, συμπεριλαμβανομένου του Roku Ultra.

Πιθανότατα αγοράσατε ένα Roku Ultra για τη λειτουργία ροής 4K. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο είναι σημαντικό να εγγραφείτε σε έναν πάροχο VPN με γρήγορους διακομιστές VPN όπως ExpressVPN. Έχουμε ελέγξει πολλές υπηρεσίες VPN. Ακολουθεί η λίστα με τους καλύτερους και ταχύτερους παρόχους VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε απεμπλοκή αμερικανικών καναλιών στο Roku Ultra.

Κατάργηση αποκλεισμού καναλιών ΗΠΑ στο Roku Ultra Outside USA με έξυπνο DNS

Εάν δεν ανησυχείτε πολύ για την κρυπτογράφηση της κίνησης στο Διαδίκτυο, χρησιμοποιήστε το Έξυπνο DNS αντί για VPN. Παρόλο που αυτή η επιλογή δεν διαθέτει τις επιπλέον δυνατότητες απορρήτου του VPN, είναι ακόμα φθηνότερη. Δεν θα αποφασίσετε ποια κανάλια θα καταργήσετε τον αποκλεισμό, καθώς αυτά καθορίζονται από την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS που χρησιμοποιείτε. Ωστόσο, όπως και με το VPN πρέπει να το κάνετε εγκαταστήστε το Smart DNS στο δρομολογητή σας. Δεν υπάρχει τρόπος να ρυθμίσετε το Smart DNS σε ένα Roku καθώς οι ρυθμίσεις δικτύου του είναι κλειδωμένες.

 • Πρέπει να αναφερθεί ότι πιθανότατα δεν θα μπορείτε να διαμορφώσετε το έξυπνο DNS στο δρομολογητή σας. Η διαδικασία περιλαμβάνει κυρίως την αλλαγή των κύριων και δευτερευόντων διευθύνσεων διακομιστή DNS. Όποιος έχει παίξει προηγουμένως με ρυθμίσεις δικτύου πρέπει να γνωρίζει πώς να το κάνει. Αν όχι, ελέγξτε αυτά τα βίντεο και τους οδηγούς εγκατάστασης.
 • Οι νέες διευθύνσεις διακομιστή DNS πρωτογενούς και δευτερεύοντος που πρέπει να χρησιμοποιήσετε παρέχονται από την υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS με την οποία εγγραφείτε.
 • Βεβαιωθείτε ότι η υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS υποστηρίζει πραγματικά την απεμπλοκή αμερικανικών καναλιών στο Roku πριν εγγραφείτε σε αυτά.

Μη εντοπιστής είναι μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS που υποστηρίζει πραγματικά κατάργηση αποκλεισμού αμερικανικών καναλιών στο Roku Ultra. Μπορείς παρακολουθήστε HBO GO, Sling TV, Amazon Prime, Hulu, ABC Πηγαίνετε εκτός ΗΠΑ και πολλά άλλα χρησιμοποιώντας τους διακομιστές DNS τους. Εγγραφή για δοκιμή 7 ημερών είναι δωρεάν και δεν χρειάζεστε πιστωτική κάρτα για να ολοκληρώσετε την εγγραφή.

Πώς να αποκτήσετε αμερικανικά κανάλια στο Roku Ultra Abroad

Ακολουθεί μια σύνοψη όλων των απαιτούμενων βημάτων που πρέπει να ακολουθήσετε για να ξεμπλοκάρετε τα κανάλια των ΗΠΑ στο Roku Ultra σας στο εξωτερικό.

 1. Πρώτα, εγγραφείτε με ένα Πάροχος VPN ή Έξυπνες υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης DNS.
 2. Ρύθμιση VPN ή Έξυπνο DNS στο δρομολογητή σας.
 3. Δημιουργήστε τον λογαριασμό σας στο American Roku αν δεν έχετε ήδη ένα.
 4. Επαναφέρετε τη συσκευή σας Roku Ultra και χρησιμοποιήστε τον λογαριασμό σας που δημιουργήθηκε πρόσφατα στις ΗΠΑ για να συνδεθείτε σε αυτήν.
 5. Προσθέστε τα αγαπημένα σας κανάλια ΗΠΑ στη συσκευή σας Roku.
 6. Παρακολουθήστε αμερικανικά κανάλια στο Roku Ultra εκτός ΗΠΑ.

Εάν χρειάζεστε βοήθεια με οποιοδήποτε από αυτά τα βήματα, απλώς ρίξτε ένα σχόλιο παρακάτω και θα κάνω ό, τι μπορώ για να σας βοηθήσω. Εάν καταλήξετε να χρησιμοποιήσετε ExpressVPN ή Μη εντοπιστής προς την παρακολουθήστε αμερικανικά κανάλια στο Roku Ultra, να μου πεις πως πάει.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map