Πώς να παρακολουθήσετε ζωντανά το Six Nations 2020 Live Stream;

Οι φετινές εκδόσεις των Έξι Εθνών θα ξεκινήσουν την 1η Φεβρουαρίου 2020 και θα λήξουν στις 14 Μαρτίου 2020. Αγγλία, Γαλλία, Ιρλανδία, Σκωτία, Ιταλία, και Ουαλία όλοι θα διαγωνιστούν για το Championship Trophy. Δεκάδες κανάλια συνεχούς ροής φέρνουν τον ανταγωνισμό στη μικρή οθόνη σας, αλλά είναι όλα περιορισμένος στις δικές τους περιοχές. Σε αυτόν τον οδηγό, θα σας δείξουμε πώς να ξεμπλοκάρετε αυτά τα κανάλια στο εξωτερικό και παρακολουθήστε το Guinness Six Nations 2020 ζήστε οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.


Πώς να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή Six Nations 2019;

Πώς να παρακολουθήσετε τη ζωντανή ροή Six Nations 2020?

Έξι εθνικά κανάλια ροής 2020

Ο διαγωνισμός είναι ένα από τα πιο δημοφιλή γεγονότα Ράγκμπι στον κόσμο. Γι ‘αυτό αξίζει ένα παγκόσμια τηλεοπτική κάλυψη έτσι ώστε οποιοσδήποτε κόσμος να μπορεί να συντονιστεί και να παρακολουθήσει τη δράση.

Ωστόσο, προτού προχωρήσουμε, πρέπει να γνωρίζετε ότι τα κανάλια που μεταδίδουν τον διαγωνισμό Six Nation περιορίζονται γεωγραφικά στην περιοχή τους. Είναι αυτό που αποκαλούμε γεω-αποκλεισμός, έναν μηχανισμό που χρησιμοποιείται για τον περιορισμό της πρόσβασης των χρηστών με βάση τους φυσική τοποθεσία.

Το κανάλι μπορεί να καθορίσει το πού βρίσκεστε εξετάζοντας το δικό σας διεύθυνση IP. Εάν δεν είναι έγκυρο στη χώρα όπου το κανάλι έχει το δικαίωμα να μεταδίδει το περιεχόμενο, θα είστε αμέσως μπλοκαρισμένο.

Ωστόσο, αυτό είναι ένα ζήτημα που θα επιλύσουμε αργότερα σε αυτόν τον οδηγό. Όσο για τώρα, εδώ είναι το Επίσημοι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς Six Nations 2020:

Για να βρούμε μια λύση, πρέπει πρώτα να αντιμετωπίσουμε το πρόβλημα και το κάναμε. Προφανώς, το δικό σας διεύθυνση IP είναι ο κύριος λόγος που δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στα κανάλια από το εξωτερικό. Λοιπόν, πρόκειται να αλλάξει στην επόμενη ενότητα του άρθρου.

Πώς να παρακολουθήσετε 6 Nations 2020 ζωντανά με VPN

Ωστε να ξεμπλοκάρετε οποιοδήποτε από τα κανάλια συνεχούς ροής Six Nations που αναφέρονται παραπάνω στο εξωτερικό, πρέπει να το κάνετε πλαστογραφήστε την τοποθεσία σας στο διαδίκτυο. Ας πούμε ότι θέλετε παρακολουθήστε BBC iPlayer ή ITV ζωντανά εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η τρέχουσα διεύθυνση IP σας αποκαλύπτει την τοποθεσία σας στο γεωγραφικά περιορισμένο κανάλι που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε. Εάν ζείτε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, το κανάλι θα το καθορίσει αμέσως και θα αποκλείσει την πρόσβασή σας. Εδώ είναι το μήνυμα γεωγραφικού σφάλματος θα λάβετε:

«Το BBC iPlayer λειτουργεί μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Δυστυχώς, οφείλεται σε ζητήματα δικαιωμάτων. “BBC iPlayer Doctor Who Σφάλμα

Με απόκρυψη της πραγματικής σας IP, αυτό το κανάλι θα πιστεύει ότι βρίσκεστε σε μια περιοχή όπου η ζωντανή ροή τους είναι διαθέσιμη. Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό? Λοιπόν, με ένα Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο όλα αυτά μπορούν να γίνουν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Ένα VPN αναδρομολογεί την επισκεψιμότητά σας μέσω ενός αποκλειστικού διακομιστή σε μια χώρα της επιλογής σας. Μόλις συνδεθείτε, το VPN προστατεύει τα δεδομένα σας και κρύβει τη διεύθυνση IP σας, σας εκχωρεί προσωρινό έγκυρο στην περιοχή όπου βασίζεται ο διακομιστής.

Για παράδειγμα, εάν βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο, λαμβάνετε ένα Βρετανική διεύθυνση IP. Ως αποτέλεσμα, μπορείτε να μεταδώσετε ροές όπως τα BBC iPlayer, ITV και άλλα κανάλια με έδρα το Ηνωμένο Βασίλειο όπου κι αν βρίσκεστε.

Τα βήματα

Πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο να κάνεις. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια ολοκληρωμένη διαδικασία βήμα προς βήμα και θα παρακολουθείτε το Six Nations 2020 οπουδήποτε και χωρίς χρόνο:

 1. Αρχικά, εγγραφείτε με μια υπηρεσία VPN. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα ExpressVPN αν θέλετε μια μεγάλη διανομή διακομιστή και γρήγορες ταχύτητες.
 2. Στη συνέχεια, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή ExpressVPN στο Android, iPhone, iPad, PC ή Mac.
 3. Τώρα, ξεκινήστε την εφαρμογή, Συνδεθείτε, και μεταβείτε στη λίστα διακομιστών.
 4. Συνδεθείτε σε έναν διακομιστή με βάση το κανάλι στον οποίο θέλετε να παρακολουθήσετε τον διαγωνισμό:
  • Διακομιστής ΗΠΑ για το NBC Sports.
  • Διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο για το BBC iPlayer και το ITV.
  • Γερμανικός διακομιστής για DAZN, κ.λπ…
 5. Επισκεφτείτε τον ιστότοπο του καναλιού ή ενεργοποιήστε την ειδική εφαρμογή του, εάν υπάρχει.
 6. Τελικά, παρακολουθήστε το Six Nations 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο οπουδήποτε στον κόσμο.

Ενώ ExpressVPN είναι το καλύτερο στην επιχείρηση όταν πρόκειται για τον αποκλεισμό αθλητικών καναλιών από όλο τον κόσμο, υπάρχουν και άλλες υπηρεσίες VPN που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών επισης. Ρίξτε μια ματιά στον παρακάτω πίνακα.

Πώς να κάνετε streaming Six Nations Live Online με έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS

Έξυπνο DNS είναι μια εναλλακτική επιλογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ξεμπλοκάρετε τα γεω-αποκλεισμένα κανάλια από όλο τον κόσμο. Αν και σε αυτήν την περίπτωση, η ποσότητα των καναλιών που μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό είναι περιορισμένη. Η διεύθυνση IP σας δεν είναι επίσης κρυμμένη.

Το έξυπνο DNS, ωστόσο, είναι συμβατό με όλες τις συσκευές ροής, δηλαδή μπορείτε να το ρυθμίσετε απευθείας σε σχεδόν οποιαδήποτε πλατφόρμα. Υπάρχει μια πολύ μεγάλη διαφορά μεταξύ του Smart DNS και του VPN, αλλά τα αποτελέσματα γεωγραφικού αποκλεισμού είναι τα ίδια εκτός από:

 • Μπορείτε να διαμορφώσετε τους κωδικούς DNS σε Android, iOS, PC, Mac, Apple TV, Chromecast, PlayStation, Xbox και Smart TV.
 • Το Έξυπνο DNS δεν κρυπτογραφεί τα δεδομένα σας (Χωρίς επιπλέον ασφάλεια), το οποίο σας επιτρέπει να κάνετε ροή περιεχομένου με περιορισμένο γεωγραφικό περιορισμό με ελάχιστη απώλεια ταχύτητας.
 • Η διαμόρφωση του έξυπνου DNS δεν αλλάζει τη διεύθυνση IP σας. Αυτό σας επιτρέπει να έχετε ταυτόχρονα πρόσβαση σε περιορισμένα και τοπικά κανάλια.

Όλα τα VPN που αναφέρονται στον παραπάνω πίνακα προσφέρουν μια έξυπνη υπηρεσία DNS. Ωστόσο, Μη εντοπιστής είναι το μόνο που σας επιτρέπει να το αγοράσετε μόνο του. Εάν το ξεμπλοκάρισμα των καναλιών είναι το μόνο που ψάχνετε, τότε αυτή θα ήταν η φθηνότερη και καλύτερη επιλογή για εσάς.

Πρόγραμμα Έξι Εθνών 2020

Η έκδοση 2020 του διαγωνισμού Six Nation θα δει για άλλη μια φορά τη Γαλλία, την Αγγλία, την Ιταλία, την Ιρλανδία, τη Σκωτία και την Ουαλία να προχωρήσουν επικεφαλής κατά τη διάρκεια των πέντε συναρπαστικών αγώνων του Σαββατοκύριακου με ράγκμπι.

Αυτός ο επικός διεθνής διαγωνισμός θα ξεκινήσει 1 Φεβρουαρίου 2020 και τελειώστε 14 Μαρτίου 2020. Σε αντίθεση με τον Γύρο 1 έως 4, ο πέμπτος γύρος θα διεξαχθεί την ίδια ημέρα, στις 14 Μαρτίου, με την ονομασία «Σούπερ Σάββατο», που ξεκινά με την Ουαλία εναντίον της Σκωτίας στο Στάδιο Πριγκηπάτου

Τώρα, με αυτό είπε, ας ρίξουμε μια ματιά στο πώς Παιχνίδια Guinness Six Nations 2020 θα εμφανιστεί:

Πρώτος γύρος

 • Ιταλία – Ουαλία – 1 Φεβρουαρίου
 • Ιρλανδία κατά Σκωτίας – 1 Φεβρουαρίου
 • Γαλλία κατά Αγγλίας – 2 Φεβρουαρίου

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ

 • Ουαλία κατά Ιρλανδίας – 8 Φεβρουαρίου
 • Σκωτία κατά Αγγλίας – 8 Φεβρουαρίου
 • Ιταλία κατά Γαλλίας – 9 Φεβρουαρίου

Γύρος τρίτος

 • Ιταλία κατά Σκωτίας – 22 Φεβρουαρίου
 • Ουαλία κατά Γαλλίας-22 Φεβρουαρίου
 • Αγγλία – Ιρλανδία – 23 Φεβρουαρίου

Γύρος τέσσερις

 • Ιρλανδία κατά Ιταλίας – 7 Μαρτίου
 • Αγγλία – Ουαλία – 7 Μαρτίου
 • Σκωτία κατά Γαλλίας – 8 Μαρτίου

Γύρος πέντε

 • Ουαλία κατά Σκωτίας – 14 Μαρτίου
 • Ιταλία κατά Αγγλίας– 14 Μαρτίου
 • Γαλλία κατά Ιρλανδίας – 14 Μαρτίου

Πώς να παρακολουθήσετε το 2020 Six Nations Free Live Online?

Σίγουρα θα είναι ενδιαφέρον να δούμε πώς βρίσκονται τα τελευταία 6 έθνη φέτος. Ποιο έθνος νομίζετε ότι θα βγει στην κορυφή; Σε περίπτωση που χρειάζεστε βοήθεια για τη ρύθμιση ExpressVPN ή Μη εντοπιστής προς την κάντε streaming το Guinness 6 Nations ζωντανά στο διαδίκτυο, παρακαλώ ενημερώστε μας αφήνοντας ένα σχόλιο παρακάτω.