Κατάργηση αποκλεισμού Sling TV στο Amazon Fire TV εκτός ΗΠΑ

Πώς να παρακολουθήσετε Sling TV στο Amazon Fire TV Stick εκτός ΗΠΑ? Το Sling TV γίνεται αργά αλλά σταθερά ένα από τα σημαντικότερα κανάλια συνεχούς ροής των ΗΠΑ. Το γεγονός ότι μπορείτε τώρα παρακολουθήστε το Sling στο Amazon Fire TV, το Apple TV, το Roku και το Xbox σημαίνει ότι όλο και περισσότερο Αμερικάνικα κοπτικά καλωδίων εγγραφείτε στο ζωντανή ροή ΗΠΑ Υπηρεσίες. Μια καλύτερη επιλογή από κορυφαία κανάλια των ΗΠΑ έπαιξε επίσης το ρόλο της στην άνοδο του Sling. Αλλά τι γίνεται Αμερικάνοι ομογενείς ζουν στο εξωτερικό Ηνωμένο Βασίλειο, Καναδά ή Αυστραλία? Λοιπόν, το Sling TV είναι geoblocked εκτός ΗΠΑ Τα καλά νέα είναι ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε VPN ή Έξυπνο DNS προς την ξεμπλοκάρετε και παρακολουθήστε Sling TV στο εξωτερικό, οπου κι αν είσαι.


Κατάργηση αποκλεισμού Sling TV στο Amazon Fire TV εκτός ΗΠΑ

Κατάργηση αποκλεισμού Sling TV στο Amazon Fire TV εκτός ΗΠΑ

VPN έναντι έξυπνων διακομιστών μεσολάβησης DNS – Τα βασικά

Εάν δεν είστε τόσο καλά εξοικειωμένοι με VPN ή Έξυπνο DNS, δεν υπάρχει λόγος πανικού. Και τα δύο έχουν χρησιμοποιηθεί εδώ και αρκετό καιρό από τους καθημερινούς χρήστες του Διαδικτύου παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών. Ωστόσο, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργεί κάθε μέθοδος διαφέρει. VPN, για τις περιπτώσεις, αλλάζει τη διεύθυνση IP σας και κρυπτογραφεί όλη την κυκλοφορία σας στο Διαδίκτυο. Αυτό το καθιστά πολύ δημοφιλές στους χρήστες του Διαδικτύου που θέλουν ένα επιπλέον επίπεδο μυστικότητα.

Έξυπνο DNS από την άλλη πλευρά, ακολουθεί μια διαφορετική προσέγγιση. Η δημόσια διεύθυνση IP σας θα εξακολουθήσει να είναι η ίδια μετά τη ρύθμιση του Smart DNS στη συσκευή ροής σας. Η κίνηση στο Διαδίκτυο δεν είναι κρυπτογραφημένη. Μπορείτε να διαμορφώσετε το Έξυπνο DNS απευθείας στις περισσότερες συσκευές ροής, συμπεριλαμβανομένου του Amazon Fire TV. Οι εφαρμογές VPN μπορούν να εγκατασταθούν μόνο σε υπολογιστές, Mac, iOS και Android.

Και οι δύο μέθοδοι είναι μια βιώσιμη επιλογή σε όρους κατάργηση αποκλεισμού Sling TV εκτός ΗΠΑ.

Παρακολουθήστε Sling TV εκτός ΗΠΑ με Smart DNS Proxies

Το γεγονός ότι μπορείτε να ρυθμίσετε το Smart DNS απευθείας στο Amazon Fire TV καθιστά αυτή τη μέθοδο ιδιαίτερα δημοφιλή σε άτομα που ξεμπλοκάρετε το Sling TV στο Fire TV εκτός ΗΠΑ. Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τις παραμέτρους του υπολογιστή, του Mac ή του δρομολογητή σας για να λειτουργήσει. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Smart DNS για να ξεμπλοκάρετε το Sling TV στο Amazon Fire TV στο εξωτερικό.

 1. Αρχικά, πρέπει να εγγραφείτε με μια υπηρεσία διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS που υποστηρίζει την απεμπλοκή του Sling TV στο Amazon Fire TV. Μη εντοπιστής ταιριάζει σε αυτόν τον λογαριασμό.
 2. Αφού δημιουργήσετε τον λογαριασμό Smart DNS, κατευθυνθείτε προς το σελίδα εντολών εγκατάστασης, και κάντε κλικ στο Amazon Fire TV. Δεν έχει σημασία αν είστε κάτοχος του Fire TV Box ή του Fire TV Stick καθώς και οι δύο ρυθμίζονται με τον ίδιο τρόπο.
 3. Ακολουθήστε τις οδηγίες για να εισάγετε το Κωδικοί DNS στην Fire TV σας.
 4. Παρακολουθήστε Sling TV στο Amazon Fire TV εκτός ΗΠΑ.

Αυτά τα βήματα μπορεί να φαίνεται εύκολο να είναι αληθινά, αλλά αυτό έπρεπε να κάνω ξεμπλοκάρετε το Sling TV στο Fire TV Stick. Μου πήρε κυριολεκτικά περίπου 10 λεπτά από τη λήψη του Αποκλεισμός λογαριασμού για τη ρύθμιση του Smart DNS στο Fire TV και βλέποντας Sling TV εκτός ΗΠΑ. Χάρη σε ένα συνημμένο χωρίς χορδές 7ήμερη δοκιμή, μπορούσα να εγγραφείτε με το Unlocator χωρίς ανάγκη πιστωτικής κάρτας. Αν αποφασίσετε να αναβαθμίσετε τη συνδρομή σας στο Unlocator μετά από αυτό, έχετε επίσης δικαίωμα επιστροφής χρημάτων χωρίς ερωτήσεις 14 ημερών.

Πώς να ξεμπλοκάρετε το Sling TV εκτός ΗΠΑ με VPN

Δεδομένου του επιπλέον στρώματος του μυστικότητα Παίρνω με VPN, Συνήθως είναι το προτιμώμενο «όπλο της επιλογής μου» όταν πρόκειται παρακάμπτοντας τους γεωγραφικούς περιορισμούς. Ωστόσο, με την απουσία ενός Πελάτης VPN στην ίδια την Fire TV, έπρεπε να επανέλθω στη δημιουργία μιας σύνδεσης VPN στο δικό μου Δρομολογητής DD-WRT. Ενώ αυτή η διαδικασία είναι εφικτή, μπορεί να φαίνεται πολύ περίπλοκη για τους αρχάριους VPN.

 • Εάν έχετε προηγούμενη γνώση της ρύθμισης VPN σε έναν δρομολογητή, προτείνω σίγουρα τη χρήση VPN αντί του Smart DNS ξεμπλοκάρετε το Sling TV στο Amazon Fire TV.
 • Δημιουργία σύνδεσης με ένα Αμερικανικός διακομιστής VPN μέσω του δρομολογητή σας έχει τεράστια οφέλη.
 • Όλες οι συσκευές ροής σας φαίνεται να βρίσκονται στις ΗΠΑ.
 • Θα έχετε πρόσβαση σε όλους γεω-περιορισμένα κανάλια ΗΠΑ συμπεριλαμβανομένου Netflix, Amazon Prime, Hulu, Sling, HBO Go και ABC GO.
 • VPN κρυπτογράφηση αποτρέπει τον ISP σας, καθώς και άλλους πιθανούς υποκλοπείς να κατασκοπεύουν τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα. Κρατήστε μακριά αυτά τα αδιάκριτα μάτια.

ExpressVPN έχουν λεπτομερή οδηγοί εγκατάστασης που με βοήθησε πολύ όταν διαμόρφωσα για πρώτη φορά το VPN στο δρομολογητή μου. Εάν θέλετε να κάνετε μια λήψη στο VPN, κατευθυνθείτε προς το ExpressVPN. Έχουν περίοδο επιστροφής 30 ημερών. Έτσι, εάν για οποιονδήποτε λόγο, θέλετε τα χρήματά σας πίσω μέσα στον πρώτο μήνα, είστε εγγυημένοι ότι θα τα επιστρέψετε. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε άλλους παρόχους VPN για να ξεμπλοκάρετε το Sling TV στο Amazon Fire TV εκτός ΗΠΑ.

Πώς να παρακολουθήσετε τηλεόραση Sling εκτός ΗΠΑ στο Amazon Fire TV Stick?

Η διαδικασία δημιουργίας Έξυπνο DNS ή VPN προς την παρακολουθήστε Sling TV στο Amazon Fire TV είναι το ίδιο ανεξάρτητα από το αν έχετε το Fire TV Box ή το Stick. Όταν επιλέγετε την υπηρεσία Smart DNS / VPN, το φθηνότερο δεν σημαίνει πάντα καλύτερο. Βεβαιωθείτε ότι οποιαδήποτε υπηρεσία χρησιμοποιείτε παράκαμψη περιφερειακών περιορισμών έχει μια σαφή πολιτική επιστροφής. Διαδικτυακή υποστήριξη είναι επίσης απαραίτητο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map