Πώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 στο FireStick χωρίς καλώδιο

Υπέροχοι ειδήσεις ποδοσφαίρου και κόπτες κορδονιών. Πολλές πλατφόρμες ροής μεταδίδουν το 54ο Super Bowl επί 2 Φεβρουαρίου 2020. Ενώ η Fox Sports είναι ο επίσημος ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός στις ΗΠΑ, οι κόπτες καλωδίων έχουν επίσης διάφορους τρόπους για να μεταδώσουν ζωντανά το Mega Event ζωντανά. Τώρα, αυτός ο οδηγός στοχεύει Φωτιά ραβδί χρήστες, και να πάρει το Η ζωντανή ροή του Super Bowl στη συσκευή δεν ήταν ποτέ πιο εύκολο. Να τι πρέπει να κάνετε.

Πώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 στο FireStick χωρίς καλώδιο

Πώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 στο FireStick χωρίς καλώδιο

Super Bowl 2020 στο FireStick – Οι εφαρμογές με δυνατότητα λήψης

Το να έχεις επίσημο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό είναι ένα πράγμα και να έχεις αποκλειστικές εφαρμογές στο Fire Stick είναι άλλο. Σήμερα, εστιάζουμε σε κανάλια που προσφέρουν ζωντανή ροή Super Bowl χωρίς την ανάγκη καλωδιακής συνδρομής.

Τα καλά νέα είναι, το Fire Stick παρέχει πολλά. Αλλά προτού συνεχίσουμε, πρέπει να επισημάνουμε ότι αυτά τα κανάλια περιορίζονται γεωγραφικά σε ορισμένες τοποθεσίες.

Βλέπετε, είτε πρόκειται για τον επίσημο ιστότοπο / πελάτη τους είτε για μια ειδική εφαρμογή στο Fire Stick, αυτές οι υπηρεσίες εξακολουθούν να ισχύουν γεω-αποκλεισμός. Αυτό περιορίζει την πρόσβαση των χρηστών στο συγκεκριμένες τοποθεσίες.

Κάθε διαδικτυακό κανάλι ροής μπορεί να καθορίσει την τρέχουσα τοποθεσία σας έως εξέταση της διεύθυνσης IP σας. Εάν δεν βρίσκεστε στην περιοχή κάλυψης, θα αποκλείσετε σχεδόν αμέσως, ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιείτε.

Αυτό είναι ένα πρόβλημα που θα επιλύσουμε αργότερα στο άρθρο. Προς το παρόν, εδώ είναι ο επίσημος μη καλωδιακά κανάλια Super Bowl διαθέσιμο για λήψη στο Fire Stick:

 • DAZN (Καναδάς και Γερμανία)
 • Hulu + Live TV (Ηνωμένες Πολιτείες)
 • Sling TV (Ηνωμένες Πολιτείες)
 • BBC iPlayer (Ηνωμένο Βασίλειο)

Το πρόβλημα αντιμετωπίζεται, τα κανάλια έχουν αναφερθεί. Τώρα, το μόνο που μένει είναι να σας διδάξω πώς να εγκαταστήσω οποιοδήποτε από αυτά, αν όχι όλα, και ξεβουλώνω εάν ζείτε σε μη υποστηριζόμενες περιοχές.

Οι ειδικές εφαρμογές του Fire Stick – Διαδικασία εγκατάστασης

Λάβετε υπόψη ότι παρόλο που δεν απαιτείται εγγραφή μέσω καλωδίου για να παρακολουθήσετε το παιχνίδι, εξακολουθείτε να έχετε χρειάζεστε συνδρομή στο επιλεγμένο κανάλι. Έχετε δει τις περιοχές όπου τα κανάλια είναι διαθέσιμα παραπάνω.


Αυτό που μένει είναι ότι πρέπει να διαλέξετε ένα ανάλογα με το τι σας ταιριάζει καλύτερα και να το εγκαταστήσετε στη συσκευή σας Fire Stick. Θα πάρουμε το DAZN ως παράδειγμα, καθώς είναι ένα από τα κορυφαία κανάλια στον αθλητισμό και προσφέρει Δωρεάν δοκιμή 30 ημερών σε νέους χρήστες

Η συνδρομή του DAZN είναι πολύ φθηνή σε σύγκριση με αυτό που θα λάβετε ως αντάλλαγμα. Δεν μπορείτε απλώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl, αλλά θα έχετε πρόσβαση σε αυτό δεκάδες άλλες αθλητικές εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο.

Με αυτά τα λόγια, ας σας καθοδηγήσουμε πώς να εγκαταστήσετε το DAZN στο Amazon Fire Stick. Σημείωση: Το ίδιο μπορεί να γίνει για όλα τα κανάλια που αναφέρονται παραπάνω.

 1. Ξεκινήστε το δικό σας FireStick και επιλέξτε το λειτουργία αναζήτησης.
 2. Πληκτρολογήστε DAZN και κάντε κλικ στην εφαρμογή.
 3. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στο ‘Παίρνω’.
 4. Τώρα επιλέξτε ‘Κατεβάστε’.
 5. Η εφαρμογή DAZN θα γίνει τώρα λήψη και εγκατάσταση στο FireStick.
 6. Θα είσαι ικανός να μεταδώστε το Super Bowl 2020 δωρεάν ζωντανά στο Amazon Fire TV.

Τώρα που καλύψαμε το τμήμα εγκατάστασης, θα πρέπει να σας υπενθυμίσουμε αυτό Το DAZN περιορίζεται σε ορισμένες περιοχές και τα άλλα κανάλια που αναφέρονται παραπάνω. Στο επόμενο μέρος, θα μάθετε ακριβώς πώς να τους κάνετε να λειτουργούν εκτός της αρχικής περιοχής κάλυψης.

Stream Super Bowl στο FireStick – Παγκόσμια κάλυψη

Όπως ανέφερα παραπάνω, θα μπορείτε να παρακολουθήσετε το Super Bowl δωρεάν μόνο σε επιλεγμένες χώρες. Για παράδειγμα, στο Τηλεόραση Sling περίπτωση, Αμερικάνοι πρώην πατέδες Καναδάς, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία ή αλλού στο εξωτερικό, δεν θα μπορεί να έχει πρόσβαση στο περιεχόμενό του λόγω γεωγραφικών περιορισμών.

Δηλώσαμε ότι η διεύθυνση IP σας είναι υπεύθυνη για τέτοια μπλοκ καθώς βοηθά το κανάλι προσδιορίζοντας την τοποθεσία σας. Όταν μιλάμε για Sling TV, απαιτείται μια αμερικανική διεύθυνση IP. Διαφορετικά, θα λάβετε τα ακόλουθα μήνυμα γεωγραφικού σφάλματος:

“Λυπόμαστε. Η Sling TV διατίθεται μόνο στις ΗΠΑ. Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας.”Σφάλμα τοποθεσίας τηλεόρασης Sling

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Sling TV, πρέπει να πλαστογραφήσετε την ηλεκτρονική σας τοποθεσία στις ΗΠΑ. Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να το κάνετε αυτό είναι χρησιμοποιώντας ένα Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο. Βλέπετε, ένα VPN είναι ένα εργαλείο που αναδρομολογεί τα δεδομένα σας μέσω ενός αποκλειστικού διακομιστή στο δίκτυό του.

Μόλις συνδεθεί, το VPN κρυπτογραφεί την κυκλοφορία σας (Προσθέτει ασφάλεια) και κρύβει τη διεύθυνση IP σας (Προσθέτει ανωνυμία).

Με μια κρυφή διεύθυνση IP, το VPN θα σας εκχωρήσει μια προσωρινή με βάση τη χώρα όπου βρίσκεται ο διακομιστής. Για παράδειγμα, εάν εσείς συνδεθείτε σε διακομιστή ΗΠΑ, θα λάβετε ένα Αμερικανική διεύθυνση IP. Ως αποτέλεσμα, θα μπορείτε να μεταδώσετε ροές όπως το Sling TV, το Hulu και άλλα κανάλια με έδρα τις ΗΠΑ, όπου κι αν βρίσκεστε.

Ξεμπλοκάρισμα των καναλιών Fire Stick στο εξωτερικό – Τα βήματα

Δεν είναι πιο εύκολο, για να είμαι ειλικρινής. Απλά πρέπει να ακολουθήσετε μερικά βήματα και θα παρακολουθείτε το Super Bowl 2020 στο Fire Stick σε χρόνο μηδέν:

 1. Αρχικά, εγγραφείτε με έναν πάροχο VPN υψηλής ποιότητας. Η πρότασή μας πηγαίνει ExpressVPN.
 2. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στο FireStick. Μπορείτε να πάρετε τον πελάτη απευθείας από το κατάστημα.
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή VPN, συνδεθείτε και μεταβείτε στη λίστα διακομιστών.
 4. Τώρα, ανάλογα με το κανάλι που κατεβάσατε, συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN ανάλογα:
  • Διακομιστής ΗΠΑ για Sling TV ή Hulu.
  • Διακομιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο για το BBC iPlayer.
  • Γερμανικός ή καναδικός διακομιστής για DAZN.
 5. Εκκινήστε την εφαρμογή του καναλιού.
 6. Μεταδώστε το 2020 Super Bowl ζωντανά οπουδήποτε στο Fire Stick χωρίς καλώδιο.

Όσον αφορά το καλύτερο VPN, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 χωρίς καλώδια ζωντανά στο FireStick, ExpressVPN είναι ακριβώς στην κορυφή. Έχουν μια αποκλειστική εφαρμογή VPN για το Amazon FireStick και προσφέρουν επίσης εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών. Άλλοι κορυφαίοι πάροχοι υπηρεσιών VPN που μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε παρατίθενται παρακάτω.

Πώς να παρακολουθήσετε το Super Bowl 2020 στο FireStick χωρίς καλώδιο

Αυτό είναι βασικά το μόνο που πρέπει να γνωρίζετε σχετικά με τον τρόπο ροής του 54η έκδοση απο Super Bowl στο FireStick live χωρίς καλώδια. Ποιες είναι οι προβλέψεις σας για το Σαν Φρανσίσκο 49ers εναντίον. Αρχηγούς του Κάνσας Σίτι? Ανυπομονώ για το ημίχρονο σόου J-Lo και Shakira; Μοιραστείτε τις σκέψεις σας παρακάτω.