Πώς να επιδιορθώσετε εύκολα το σφάλμα Unblock-US Netflix Proxy

Το Netflix προκάλεσε «πόλεμο» στις υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης Smart DNS και Κατάργηση αποκλεισμού ΗΠΑ είναι ένας από τους πληγέντες. Το Unblock-US, μαζί με άλλες έξυπνες υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης DNS προσπαθούσαν διορθώσετε οι περίφημοι Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν τις καθημερινές τους δραστηριότητες στο διαδίκτυο. Ο έξυπνος πάροχος DNS Unblock-Us έχει αναζητήσει τρόπους παράκαμψη της απαγόρευσης διακομιστή μεσολάβησης Netflix, Ωστόσο, οι χρήστες του εξακολουθούν να λαμβάνουν ένα μήνυμα σφάλματος κατά την προσπάθεια πρόσβασης στο Netflix US.


Μέχρι το Unblock-US να βρει μια μόνιμη επιδιόρθωση, οι χρήστες μπορούν παράκαμψη του Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix μήνυμα για άλλη μια φορά χάρη στις λύσεις που βρήκα. Έχω δοκιμάσει πολλές μεθόδους για να καταργήσω τον αποκλεισμό του American Netflix εκτός των ΗΠΑ. ExpressVPN και Μη εντοπιστής έχουν αποδειχθεί οι πιο αξιόπιστες λύσεις αλλάζοντας την περιοχή του Netflix στις ΗΠΑ.

Unblock-US Netflix Proxy Error - Τρόπος διόρθωσης με εναλλακτική λύση VPN

Unblock-US Netflix Proxy Error – Τρόπος διόρθωσης με εναλλακτική λύση VPN

Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix 

Οι διακομιστές μεσολάβησης VPN και Smart DNS αποτελούν εδώ και καιρό τις πιο αξιόπιστες μεθόδους παρακάμπτοντας τους περιφερειακούς περιορισμούς και κατάργηση αποκλεισμού καναλιών που συνήθως αποκλείονται στη χώρα σας. Πολλά γεωγραφικά περιορισμένα κανάλια ροής έχουν προσπαθήσει για να αποκλείσετε υπηρεσίες VPN και Smart DNS με διαφορετικά ποσοστά επιτυχίας. Το 2016, η Netflix ανακοίνωσε ότι πρόκειται να περιορίσει τη χρήση διακομιστή μεσολάβησης VPN ή Smart DNS για αλλαγή περιοχών Netflix, δηλώνοντας:

«Όσοι χρησιμοποιούν διακομιστές μεσολάβησης και αποκλεισμούς θα μπορούν να έχουν πρόσβαση μόνο στην υπηρεσία στη χώρα στην οποία βρίσκονται αυτήν τη στιγμή.»

Θα έχετε τη δυνατότητα πρόσβασης και ροής στην τοπική σας περιοχή Netflix. Εάν δοκιμάσετε κάτι διαφορετικό, θα συναντήσετε τα ακόλουθα Σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix μήνυμα:

«Φαίνεται ότι χρησιμοποιείτε ένα πρόγραμμα αποκλεισμού ή διακομιστή μεσολάβησης. Απενεργοποιήστε οποιαδήποτε από αυτές τις υπηρεσίες και δοκιμάστε ξανά. ”

Δεν πέτυχαν πολλές υπηρεσίες VPN / Smart DNS παρακάμπτοντας ή διόρθωση του σφάλματος για τους χρήστες τους λόγω της νέας πολιτικής του Netflix. Μπορώ να επιβεβαιώσω * την ύπαρξη μιας μεθόδου που μπορεί ξεβουλώνω και ροή American Netflix οπουδήποτε εκτός Αμερικής. Αυτό λειτουργεί το Netflix VPN είναι ExpressVPN.

* Από τις 20 Μαΐου 2019.

Κατάργηση αποκλεισμού σφαλμάτων διακομιστή μεσολάβησης Netflix ΗΠΑ – Επιδιόρθωση με VPN

Είτε η υπηρεσία Unblock-US είτε άλλες έξυπνες υπηρεσίες διακομιστή μεσολάβησης DNS θα μπορούν να βρουν μια μόνιμη επιδιόρθωση για το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης δεν είναι ακόμη αναγνωρισμένη. Το Netflix είναι σοβαρό για την καταστολή των διακομιστών μεσολάβησης. Ο αποκλεισμός VPN είναι μια διαφορετική ιστορία. Οι πάροχοι VPN λειτουργούν διαφορετικά σε σύγκριση με τους έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS. Με ένα έξυπνο DNS, είναι πιο δύσκολο για το Netflix να εντοπίσει εάν χρησιμοποιείτε ή όχι ένα VPN.

 • Η νέα «πολιτική» του Netflix κατά των έξυπνων διακομιστών μεσολάβησης DNS και υπηρεσιών VPN με έκανε να χρησιμοποιώ ExpressVPN προς την ξεμπλοκάρετε και παρακολουθήστε το American Netflix εκτός των ΗΠΑ.
 • Σύνδεση με έναν αμερικανικό διακομιστή VPN ξεμπλοκάρετε όλα τα κανάλια των ΗΠΑ ταυτόχρονα. Παρακολουθήστε μας Netflix, HBO GO, Showtime Anytime, Hulu ή ABC Go με μία διαμόρφωση VPN.
 • Επιπλέον, ένα VPN σας επιτρέπει να το κάνετε παράκαμψη γεωγραφικών μπλοκ. Ένα VPN λειτουργεί επίσης πλήρη κρυπτογράφηση κίνησης, προστατεύοντας τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες από πιθανούς υποκλοπές.
 • Τα VPN, σε αντίθεση με τους έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS, δεν επηρεάζονται από Παραβίαση DNS και διαφανείς διακομιστές μεσολάβησης.

ExpressVPN προσφορές περίοδο επιστροφής χρημάτων 30 ημερών στην οποία μπορείτε να πάρετε πίσω τα χρήματά σας σε περίπτωση που δεν ήσασταν ικανοποιημένοι. Καθώς τα πράγματα ισχύουν, δεν χρειάζεται να ακολουθήσετε αυτόν τον δρόμο καθώς ο πάροχος της εταιρείας συνεχίζει να επιδεικνύει τις δυνατότητες ξεμπλοκαρίσματος του American Netflix.

Πώς να αποκτήσετε το αμερικανικό Netflix στο εξωτερικό με VPN

Ακολουθούν τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Netflix US στο εξωτερικό.

 1. Εγγραφείτε σε έναν πάροχο υπηρεσιών VPN που μπορείτε να κατεβάσετε σε οποιαδήποτε συσκευή.
 2. Αφού δημιουργήσετε έναν λογαριασμό VPN, συνδεθείτε για να ενεργοποιήσετε την εφαρμογή.
 3. Αναζήτηση για έναν αμερικανικό διακομιστή VPN.
 4. Συνδεθείτε σε αυτόν τον διακομιστή των ΗΠΑ.
 5. Μπορείς τώρα δοκιμάστε να επισκεφθείτε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή του Netflix.
 6. Εάν είναι επιτυχής, θα μπορείτε να κάνετε streaming του περιεχομένου της American Netflix.

Καλύτερο VPN

Εάν θέλετε μια καλή ευκαιρία να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Netflix US, καλύτερα να εγγραφείτε ExpressVPN. Με αυτό το VPN, γνωρίζετε ότι θα διασφαλίσετε την κατάργηση αποκλεισμού του American Netflix στο εξωτερικό. Αυτό που είναι ενδιαφέρον για το ExpressVPN είναι ότι είναι προσφέρει στους χρήστες έξυπνους διακομιστές μεσολάβησης DNS που είναι συμβατοί με μεγάλο αριθμό συσκευών PS3, PS4, Xbox, FireTV, Roku, Smart TV και δρομολογητές. Η ύπαρξη μιας τέτοιας εναλλακτικής λύσης είναι απαραίτητη επειδή καμία από αυτές τις συσκευές δεν διαθέτει πελάτες VPN, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να εγκαταστήσετε απευθείας ένα VPN σε αυτές.

Λύση σφάλματος κατάργησης αποκλεισμού ΗΠΑ-Netflix – Έξυπνη λύση διακομιστή μεσολάβησης DNS

Εάν έχετε Ζητήματα σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης Netflix με το Unblock-Us, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλες έξυπνες υπηρεσίες DNS.

Πρόσφατα έχω δοκιμάσει πολλά από αυτά. Προς το παρόν, μπορώ να αλλάξω την περιοχή του Netflix στις ΗΠΑ χρησιμοποιώντας το Unlocator. Μπορείτε να εγγραφείτε στο Unlocator δωρεάν. ο η δοκιμαστική περίοδος είναι επτά ημέρες, που σας δίνει περισσότερο από αρκετό χρόνο για να δοκιμάσετε την υπηρεσία τους.

 • Ένας έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS είναι συμβατό με τις περισσότερες συσκευές ροής. Παράκαμψη του σφάλματος διακομιστή μεσολάβησης σε iPhone, iPad, Android, Apple TV, Smart TV, Amazon Fire TV, Chromecast, PC, Mac ή Roku.
 • Εσύ δεν χρειάζεται να αλλάξετε τις ρυθμίσεις δικτύου όποτε θέλετε να παρακολουθήσετε ένα κανάλι ροής από διαφορετική περιοχή.
 • Χωρίς κρυπτογράφηση κίνησης Διαδικτύου Επίσης, δεν περιλαμβάνονται αλλαγές διεύθυνσης IP κατά τη χρήση του Smart DNS.

Λοιπόν, δώστε Μη εντοπιστής δοκιμάστε αν θέλετε να συνεχίσετε κατάργηση αποκλεισμού του American Netflix εκτός των ΗΠΑ. Αυτή η διαδικασία εγγραφής δεν χρειάζεται πιστωτική κάρτα.

Πώς να επιδιορθώσετε το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix για κατάργηση αποκλεισμού ΗΠΑ – Χρησιμοποιήστε εναλλακτική λύση VPN

Το Unblock-US μπορεί τελικά να βρει ένα σταθερή λύση για το σφάλμα διακομιστή μεσολάβησης Netflix. Στο μεταξύ, μπορείτε να μεταβείτε σε ένα VPN ή Έξυπνος διακομιστής μεσολάβησης DNS προς την τροποποιήστε την περιοχή Netflix και αλλάξτε το για να ταιριάζει με αυτό των ΗΠΑ.

Αφού το διαβάσετε, ποια λύση βλέπετε ότι χρησιμοποιείτε; Τώρα, σε περίπτωση που έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά, μοιραστείτε στην ενότητα σχολίων παρακάτω πόσο χρήσιμη ήταν η μέθοδος – την οποία χρησιμοποιήσατε -.