Πώς να παρακολουθήσετε το Vanity Fair στο ITV στο εξωτερικό

«Σε έναν κόσμο όπου ο καθένας αγωνίζεται για αυτό που δεν αξίζει να έχει κανείς, κανείς δεν είναι πιο αποφασισμένος να ανέβει στα ύψη της Αγγλικής Εταιρείας από την κυρία Rebecca Sharp.« Αν υπάρχει ένα πράγμα που αξίζει να έχει, είναι η τελευταία αναψυχή του κλασικού Βικτωριανό μυθιστόρημα Vanity Fair στο ITV. Οι θαυμαστές ενός θεατρικού δράματος περιόδου και μια επανάληψη της βικτοριανής ιστορίας σίγουρα θα απολαύσουν τη σειρά που έκανε πρεμιέρα στις 2 Σεπτεμβρίου. Οι κάτοικοι του Ηνωμένου Βασιλείου δεν θα μπορούν να παρακολουθήσουν το Vanity Fair επειδή βρίσκονται εκτός Ηνωμένου Βασιλείου όπου δεν είναι διαθέσιμο ITV. Ωστόσο, εξακολουθούν να μπορούν να αποκτήσουν ITV στο εξωτερικό εάν κάνουν χρήση ενός VPN ή ενός έξυπνου διακομιστή μεσολάβησης DNS. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Vanity Fair σε ITV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου χρησιμοποιώντας ένα VPN ή Smart DNS σε υπολογιστή, Mac, Android, iPhone, iPad, Smart TV, PS3, PS4, Xbox, Apple TV και Roku.


Πώς να παρακολουθήσετε το Vanity Fair στο ITV στο εξωτερικό

Πώς να παρακολουθήσετε το Vanity Fair στο ITV στο εξωτερικό

Πώς να παρακολουθήσετε Vanity Fair σε ITV στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας ένα VPN

Όταν προσπαθείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο ITV στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Αυστραλία ή τον Καναδά, εμφανίζεται ένα μήνυμα σφάλματος. Αυτό οφείλεται βασικά στο γεγονός ότι οι υπηρεσίες ροής του ITV αποκλείονται γεωγραφικά με βάση τη διεύθυνση IP με την οποία συνδέονται οι χρήστες. Πρέπει να είστε κάτοικος της περιοχής που βρίσκεται στο Ηνωμένο Βασίλειο και να συνδέεστε από τη χώρα για να έχετε πρόσβαση στο ITV. Παρά τους περιορισμούς αυτούς, οι χρήστες που ζουν εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να κάνουν χρήση ενός VPN για πρόσβαση στο ITV και να παρακολουθήσουν το Vanity Fair. Είναι πολύ απλό αν ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

 1. Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε είναι να εγγραφείτε σε μια υπηρεσία VPN.
 2. Στη συνέχεια, δημιουργείτε έναν λογαριασμό VPN.
 3. Πραγματοποιήστε λήψη και εγκατάσταση της εφαρμογής VPN στη συσκευή στην οποία θέλετε να κάνετε streaming το Vanity Fair.
 4. Εκκινήστε την εφαρμογή και συνδεθείτε σε έναν διακομιστή VPN στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 5. Αφού συνδεθείτε σε έναν διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου, θα λάβετε ένα προσωρινό Διεύθυνση IP Britsih που φαίνεται ότι βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 6. Τώρα που έχετε βρετανικό IP, μπορείτε εύκολα να αποκτήσετε πρόσβαση στο ITV και να παρακολουθήσετε το Vanity Fair.

Με ExpressVPN, μπορείτε να καταργήσετε τον αποκλεισμό όλων των ειδών γεωγραφικού περιεχομένου. Αυτός είναι ένας πλήρης παροχέας υπηρεσιών που προσφέρει τα καλύτερα πρωτόκολλα κρυπτογράφησης και ποιοτικές υπηρεσίες. Η εξαιρετική χρηστικότητα του ExpressVPN και η αυστηρή πολιτική “Χωρίς αρχεία καταγραφής” είναι οι λόγοι για τους οποίους αυτός ο πάροχος είναι ο ηγέτης στην αγορά. Ακολουθούν ορισμένοι άλλοι πάροχοι υπηρεσιών που μπορούν να καταργήσουν τον αποκλεισμό ITV που αναφέρονται στον παρακάτω πίνακα.

Πώς να παρακολουθήσετε Vanity Fair σε ITV στο εξωτερικό χρησιμοποιώντας έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS

Οι έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS και VPN έχουν παρόμοιες λειτουργίες, αλλά λειτουργούν με διαφορετικούς τρόπους. Ενώ ένα VPN κρυπτογραφεί και επαναπροσανατολίζει όλη την επισκεψιμότητά σας, ένα έξυπνο DNS επαναπροσανατολίζει μόνο την κίνηση που καθορίζει τη γεωγραφική σας τοποθεσία. Από αυτό προέρχεται ο όρος «Έξυπνος». Ένα έξυπνο DNS είναι επίσης γρήγορο, επειδή δεν κρυπτογραφεί όλα τα δεδομένα των χρηστών. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να αλλάξετε τον διακομιστή DNS στη συσκευή που θέλετε να υποστηρίξετε iPad, iPod, iPhone, Android, PS, Xbox, Wii, Apple TV, Roku, WD κ.λπ. ή το δρομολογητή σας για πλήρη υποστήριξη στο οικιακό σας δίκτυο. Μπορείτε να παρακολουθήσετε πολλές περιοχές ταυτόχρονα. Για παράδειγμα, το ITV ή το BBC Iplayer ως τηλεοπτικό περιεχόμενο στο Ηνωμένο Βασίλειο και το Canalplus ως γαλλικό περιεχόμενο, απολαμβάνοντας το Netflix των ΗΠΑ. Όλοι χρησιμοποιούν την ίδια διαμόρφωση. Δείτε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε το Vanity Fair σε ITV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου:

 1. Αρχικά, κατευθυνθείτε στο Unlocator και εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμή 7 ημερών.
 2. Ακολουθήστε αυτά τα βίντεο / οδηγούς ρύθμισης για να διαμορφώσετε το έξυπνο DNS στη συσκευή ροής σας.
 3. Μεταβείτε στον ιστότοπο της ITV.
 4. Απολαύστε τη ροή Vanity Fair εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου.

Μη εντοπιστής είναι ο καλύτερος διακομιστής μεσολάβησης Smart DNS που θα μπορούσατε να ζητήσετε. Μπορεί να ξεμπλοκάρει περισσότερα από 200 κανάλια και να σας δώσει το περιεχόμενο που θέλετε, όπου κι αν βρίσκεστε. Με το Unlocator, οι απαγορεύσεις καταργούνται και οι γεω-περιορισμοί παρακάμπτονται μέσα σε λίγα λεπτά.

Σχετικά με το Vanity Fair

Κάθε επεισόδιο ξεκινά με τον αφηγητή / συγγραφέα Thackeray (που παίζεται από τον Michael Palin) να παρουσιάζει την δόση. Ο ρόλος του αντιπροσωπεύει τον αναξιόπιστο αφηγητή που εμφανίζεται στο πρωτότυπο μυθιστόρημα. Η περίληψη από το ITV έχει ως εξής: «Η προσαρμογή του λογοτεχνικού κλασικού κ. Thackeray από τον Gwyneth Hughes βρίσκεται στο σκηνικό των Ναπολεόντων Πολέμων και ακολουθεί την Becky Sharp καθώς προσπαθεί να βγει από την φτώχεια και να κλιμακώσει τα ύψη της Αγγλικής Εταιρείας. Η ιστορία της για «κακομεταχείριση, εγκληματικότητα, χαρούμενη, ερωτική, τσίμπημα, γέλιο, εξαπάτηση, μάχη και χορό», την πηγαίνει μέχρι το δικαστήριο του Βασιλιά Τζορτζ IV, μέσω της Μάχης του Βατερλώ, σπάζοντας καρδιές και χάνοντας περιουσίες καθώς πηγαίνει “

Παρακολουθήστε Vanity Fair στο ITV Abroad

Ο επικεφαλής της Δράμας του ITV Polly Hill είπε αυτό για τη δραματική σειρά: «Το Vanity Fair είναι το τέλειο κλασικό για προσαρμογή για το ITV και τα εντυπωσιακά σενάρια του Gwyneth Hughes ζωντανεύουν το μυθιστόρημα με τρόπο που πραγματικά θα συνδεθεί με ένα σύγχρονο κοινό. ” Τώρα που γνωρίζετε ότι υπάρχουν περισσότεροι από ένας τρόποι ροής του Vanity Fair εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι αδικαιολόγητο ότι δεν το παρακολουθείτε ακόμα. Είτε ένα VPN είτε ένα έξυπνο DNS μπορεί να σας φέρει ITV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου και ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε στον κόσμο.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map