Είναι το VPN νόμιμο στα ΗΑΕ;

Χρησιμοποιεί το VPN στα ΗΑΕ νόμιμο ή όχι? Οι κάτοικοι των ΗΑΕ ζουν σε έναν κόσμο όπου εγκαθίστανται ορισμένοι περιορισμοί για να παραμείνουν ασφαλείς και να κρατήσουν την κυβέρνησή τους ευτυχισμένη. Οι άνθρωποι που ζουν στα ΗΑΕ υπόκεινται σε αυστηρούς περιορισμούς στο Διαδίκτυο που τους καθιστούν αδύνατο να έχουν πρόσβαση σε συγκεκριμένο υλικό. Δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε την αμερικανική έκδοση του καναλιού ροής Netflix ή να μεταβείτε σε έναν ιστότοπο γνωριμιών ή ακόμα και να συνομιλήσετε μέσω βίντεο με τους φίλους σας στο Skype, όλα αυτά απαγορεύονται στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τέτοιοι περιορισμοί είναι παράγοντες που οδηγούν στην ανάγκη, τη ζήτηση και τη χρήση των VPN. Τώρα, τι θα συμβεί αν η κυβέρνηση αποφασίσει να απαγορεύσει και τα VPN?


Είναι το VPN νόμιμο στα ΗΑΕ;

Είναι το VPN νόμιμο στα ΗΑΕ?

Δυστυχώς, αυτό συνέβη. Έχει εκδοθεί ένας νόμος που περιορίζει τη χρήση των VPN και τα πράγματα πήραν το χειρότερο. Η απαγόρευση VPN εμπίπτει στον αριθμό 12 σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο του 2016 σχετικά με τον νόμο περί εγκλήματος στον κυβερνοχώρο που ποινικοποιεί τη χρήση VPN στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Τώρα, δεν είναι μόνο αποκλεισμένοι ιστότοποι, υπηρεσίες και VoIP στα ΗΑΕ, αλλά και τα VPN που τα ξεμπλοκάρουν. Αυτή η απαγόρευση έχει αφήσει τους πολίτες των ΗΑΕ να κάνουν ερωτήσεις για το “Τώρα τι;” και “Αυτό σημαίνει ότι τα VPN είναι παράνομα τώρα;”

Είναι το VPN νόμιμο στα ΗΑΕ?

Η αντίστοιχη διάταξη του νόμου περί εγκλημάτων στον κυβερνοχώρο ορίζει τα εξής: «Κάθε άτομο που παρακάμπτει τη διεύθυνση πρωτοκόλλου του Διαδικτύου χρησιμοποιώντας μια παραπλανητική διεύθυνση ή μια διεύθυνση που ανήκει σε άλλους ή με οποιοδήποτε άλλο μέσο με σκοπό τη διάπραξη εγκλήματος ή την αποτροπή της ανακάλυψής του, τιμωρείται με φυλάκιση και πρόστιμο όχι μικρότερο από ( 150.000 AED) και δεν υπερβαίνει (500.000 AED) ή με οποιαδήποτε από αυτές τις ποινές. “

Ο νόμος ορίζει ότι οι άνθρωποι επιτρέπονται μόνο χρήση νομικών υπηρεσιών VPN αλλιώς υποφέρετε τις συνέπειες είτε φυλάκισης είτε προστίμων ανάλογα με τη σοβαρότητα του εγκλήματος. Σύμφωνα με τον νόμο αριθ. 9 για το έγκλημα στον κυβερνοχώρο, η αστυνομία και οι αρχές μπορούν να λάβουν νομικά μέτρα εναντίον εκείνων που χρησιμοποιούν παράνομα VPN για άλλες ακατάλληλες δραστηριότητες.

Επομένως, εάν ένας πολίτης Εμιράτης ή ένας απόδημος που ζει στα ΗΑΕ χρησιμοποιεί VPN για νόμιμους σκοπούς, το η χρήση του ίδιου του VPN δεν θα ήταν παράνομη.

Συνοπτικά, θα πρέπει να μπορείτε να χρησιμοποιείτε VPN στα ΗΑΕ, εφόσον ο πάροχος υπηρεσιών VPN είναι νόμιμος και δεν διαπράττετε εγκλήματα στον κυβερνοχώρο ενώ είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή VPN.

Τι είναι ένα VPN?

Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο δημιουργεί μια σήραγγα που καθίσταται προσβάσιμη μετά τη σύνδεση με έναν ξένο διακομιστή. Ένα VPN κρυπτογραφεί και ασφαλίζει τη σύνδεσή σας, ώστε να μην χρειάζεται να ανησυχείτε για το τι κάνετε στο διαδίκτυο. Μετά την αλλαγή στην IP σας, γίνετε ανώνυμοι και μη ανιχνεύσιμοι από τους παρόχους υπηρεσιών Διαδικτύου. Σας παρέχεται επίσης προστασία από χάκερ, επιτήρηση και διαδικτυακούς κινδύνους.

Σύνδεσμος παροχέα RankVPN
τάξηvpn-πάροχος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Εφαρμογές για όλες τις συσκευές σας
 • 24/7 Ζωντανή υποστήριξη
 • Αποκλειστική έκπτωση 49%!

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

τάξηvpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το BulletVPN
τάξηvpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το NordVPN
4vpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το Surfshark

Τι χρησιμοποιούνται τα VPN στα ΗΑΕ?

Οι κάτοικοι των ΗΑΕ δεν έχουν έναν, αλλά πολλούς λόγους που δικαιολογούν τη χρήση VPN.

 1. Ασφαλής σύνδεση: Η σύνδεση σε δημόσια δίκτυα σε καφετέριες και εστιατόρια στα ΗΑΕ μπορεί να εξασφαλιστεί με ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.
 2. Μάσκα διεύθυνσης IP: Η αλλαγή της διεύθυνσης IP σας δίνει την ελευθερία να περιηγείστε στο Διαδίκτυο με ασφάλεια και ιδιωτικότητα στα ΗΑΕ.
 3. Επιτρέψτε την πρόσβαση σε αποκλεισμένο περιεχόμενο: Τα VPN παραχωρούν στους χρήστες τους πρόσβαση σε Skype, Facetime και άλλες υπηρεσίες VoIP όπου απαγορεύονται στα ΗΑΕ.
 4. Προστασία δεδομένων: Οι αυστηρές κρυπτογραφίες και οι πολιτικές καταγραφής που προσφέρουν οι πάροχοι υπηρεσιών VPN καθιστούν τα διαδικτυακά δεδομένα των χρηστών ως ιδιωτικά και απρόσιτα ούτε από την κυβέρνηση ούτε από τους ISP.
 5. Παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών: Η κατοχή ενός VPN σάς επιτρέπει να παρακολουθείτε τις αγαπημένες σας ταινίες, τηλεοπτικές εκπομπές, ζωντανές αθλητικές εκδηλώσεις και υπηρεσίες όπως το Netflix των ΗΠΑ και το Spotify ακόμα και αν τα ΗΑΕ δεν τα μεταδίδουν σε ροή.
 6. Διατήρηση της ιδιωτικής ζωής: Η κυβέρνηση των ΗΑΕ παρακολουθεί τη διαδικτυακή δραστηριότητα των πολιτών της, πράγμα που σημαίνει ότι το απόρρητο δεν διατηρείται εκεί. Ωστόσο, αυτό μπορεί να αλλάξει με την εγγραφή με VPN.

Καλύτερα VPN για Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

Ακολουθεί μια λίστα παρόχων υπηρεσιών VPN που χρησιμοποιούνται πιο συχνά στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Για μια εις βάθος ανάλυση καθενός από αυτά τα VPN, ρίξτε μια ματιά στο καλύτερο VPN για έλεγχο στα ΗΑΕ.

ExpressVPN

ExpressVPN είναι το νούμερο ένα στη λίστα μας. Οι διακομιστές τους είναι παρόντες σε περισσότερες από 90 χώρες, οπότε η σύνδεση σε μία ανεξάρτητα από την απόσταση δεν πρέπει να αποτελεί πρόβλημα. Η άρση αποκλεισμού Skype, Netflix, Whatsapp ή BBC στα ΗΑΕ είναι εγγυημένη με το ExpressVPN. Το εύχρηστο λογισμικό, οι ισχυρές μέθοδοι κρυπτογράφησης και οι γρήγορες ταχύτητες είναι όλοι ενθαρρυντικοί παράγοντες για την εγγραφή στις υπηρεσίες τους.

NordVPN

NordVPN’s Η μέθοδος διπλής κρυπτογράφησης όπου η κίνηση δρομολογείται μεταξύ δύο διακομιστών αντί ενός παρέχει στον χρήστη μια αίσθηση ασφάλειας, η οποία είναι πολύ απαραίτητη για να γίνει αισθητή στα ΗΑΕ. Επίσης, δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής των δραστηριοτήτων του Διαδικτύου των χρηστών τους και λειτουργούν με γρήγορες ταχύτητες.

IPVanish

IPVanish προσφέρει PPTP, L2TP και OpenVPN ως επιλεγμένα πρωτόκολλα, όλα υποστηρίζονται από κρυπτογράφηση AES 256-bit. Εάν αυτό δεν αντιπροσωπεύει την ασφάλεια, τότε τι συμβαίνει; Για να κάνει τα πράγματα ακόμη πιο ασφαλή, το IPVanish δεν διατηρεί αρχεία καταγραφής της επισκεψιμότητας των χρηστών του. Παρέχουν επίσης υψηλές ταχύτητες διακομιστή, κάτι που είναι σημαντικό για όσους σχεδιάζουν ροή ειδήσεων, ζωντανές μεταδόσεις ή αθλητικές εκδηλώσεις από το αγαπημένο τους κανάλι ή ιστότοπο στα ΗΑΕ.

VPN στα ΗΑΕ, νόμιμα ή παράνομα?

Ο λόγος για τον οποίο οι αρχές των ΗΑΕ εκδίδουν όλους αυτούς τους νόμους και περιορίζουν την ελευθερία του Διαδικτύου των χρηστών είναι κατανοητός, αλλά κάπως παράλογος. Η κυβέρνηση φοβάται ότι εάν δεν λάβει τις απαραίτητες προφυλάξεις, οι πολίτες ενδέχεται να εκτεθούν σε κακόβουλο περιεχόμενο που θα μπορούσε ενδεχομένως να καταστρέψει την κοινότητα. Αυτό που ένας πολίτης επιλέγει να κάνει στο διαδίκτυο είναι μόνο η επιχείρησή του και εδώ και πολύ καιρό ένα VPN ενθαρρύνει αυτήν την ανεξαρτησία στο διαδίκτυο. Οι πολίτες στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα επιτρέπεται να χρησιμοποιούν μόνο νόμιμα VPN, διαφορετικά, θα πρέπει να αντιμετωπίσουν σοβαρές νομικές συνέπειες. Ωστόσο, η χρήση ενός νόμιμου VPN είναι καλύτερη από τη μη χρήση καθόλου.  

σχετικές αναρτήσεις

 • Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix Offline Streaming

  Πώς να παρακολουθήσετε το Netflix Offline Streaming?

  Χωρίς σχόλια | 1 Δεκεμβρίου 2016

 • 10 μυστικά Netflix που δεν γνωρίζετε

  10 μυστικά Netflix που δεν γνωρίζετε

  Χωρίς σχόλια | 11 Ιανουαρίου 2017

 • Παράκαμψη γεωγραφικών περιορισμών και σφαλμάτων τοποθεσίας σε λίγα λεπτά

  Τρόπος παράκαμψης γεωγραφικών περιορισμών και σφαλμάτων τοποθεσίας

  56 Σχόλια | 8 Απρ 2014

 • Πώς να παρακολουθήσετε το Eir Sport εκτός Ιρλανδίας

  Πώς να παρακολουθήσετε το Eir Sport εκτός Ιρλανδίας

  Χωρίς σχόλια | 4 Φεβρουαρίου 2019

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Κάρολος

Συσκευές ροής geek. Ενδιαφέρεστε για κάθε μικρό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την παράκαμψη των περιφερειακών περιορισμών. Ένας άπληστος πιστός στο δικαίωμα προστασίας του διαδικτυακού απορρήτου. Ο Charles έχει επίσης ελέγξει πολλούς παρόχους υπηρεσιών VPN και ξέρει πώς να διαχωρίσει τα καλά μήλα από τα κακά.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map