Καλύτερο VPN για κατάργηση αποκλεισμού του GitHub από οπουδήποτε

Εάν είστε προηγμένος προγραμματιστής, είμαι σίγουρος ότι έχετε ακούσει CVS και SVN. Λοιπόν, αυτές οι υπηρεσίες κοινής χρήσης και δημοσίευσης κώδικα είναι παρόμοιες στο παρελθόν τώρα. Github είναι ο νέος παίκτης στον κλάδο της τεχνολογίας και μπορούμε να πούμε γιατί οι προγραμματιστές είναι ενθουσιασμένοι για αυτό. Ωστόσο, το έργο ανοιχτού κώδικα είναι αποκλειστεί σε ορισμένες περιοχές. Αλλά αυτό δεν πρέπει να ισχύει για πολύ. Με VPN, μπορείς πρόσβαση στον ιστότοπο του Github παρά την τρέχουσα τοποθεσία σας απλά πρέπει να ξέρετε με ποιο VPN να εργαστείτε. Έτσι, χωρίς άλλη παραλλαγή, εδώ είναι το καλύτερα VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Github οπουδήποτε.


Καλύτερο VPN για κατάργηση αποκλεισμού του Github οπουδήποτε

Καλύτερο VPN για κατάργηση αποκλεισμού του Github οπουδήποτε

GitHub – Η πιο δημοφιλής γάτα στο Διαδίκτυο

Λογότυπο GithubΠίσω το 2008, Λογική Awesome LLC εισήχθη στον κόσμο από Chris Wanstrath, P. J. Hyett, Tom Preston-Werner και Scott Chacon χρησιμοποιώντας Ruby on Rails.

Τώρα, το όνομα άλλαξε, αλλά η λέξη Awesome παρέμεινε ως τίτλος που άξιζε αυτός ο ανοιχτός κώδικας. Γνωστό σήμερα ως Github, το Θυγατρική της Microsoft είναι ένας κεντρικός υπολογιστής για έλεγχο έκδοσης ανάπτυξης λογισμικού.

Στον ιστότοπο του Github, μπορείτε πλήθος και αναθεώρηση κώδικα, διαχείριση έργων, και κατασκευή λογισμικού παράλληλα με εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο.

Όπως ανέφερα, η εταιρεία ήταν αποκτήθηκε από τη Microsoft το 2018 για 7,5 δισεκατομμύρια δολάρια. Μπορείτε να εγγραφείτε χρησιμοποιώντας τρεις μεθόδους: δωρεάν, επαγγελματικούς και εταιρικούς λογαριασμούς.

Οι δωρεάν λογαριασμοί χρησιμοποιήθηκαν συνήθως για τη φιλοξενία κωδικών ανοιχτού κώδικα. Ωστόσο, μέχρι το 2019, το GitHub προσέφερε απεριόριστα ιδιωτικά αποθετήρια σε όλα τα σχέδια, συμπεριλαμβανομένων των δωρεάν λογαριασμών. Κανένας δεν μένει πια, εε?

Ο ιστότοπος έγινε πολύ δημοφιλής όλα αυτά τα χρόνια. Έχει περισσότερα από 37 εκατομμύρια χρήστες και 100 εκατομμύρια + αποθετήρια. Αυτό περιλαμβάνει τουλάχιστον 27 εκατομμύρια δημόσια αποθετήρια, που το κάνει τεχνικά το μεγαλύτερο πλήθος πηγών σε όλο τον κόσμο.

Το Git to the Hub

Εάν θέλετε να καταλάβετε καλύτερα το GitHub, πρέπει πρώτα να τυλίξετε το κεφάλι σας γύρω από αυτό που το κάνει σήμερα. Ας ξεκινήσουμε με το μέρος Git. Παρόμοιο με CVS, είναι ένα έκδοση ανοιχτού κώδικα του συστήματος ελέγχου. Ο εγκέφαλος πίσω από αυτό είναι ο Linus Torvalds, ίσως να τον γνωρίζετε από το παγκόσμιο φαινόμενο, Linux. Είναι παρόμοιο με του Ανατροπή, CVS και Mercurial, για να αναφέρουμε μερικά.

Βλέπετε, όταν οι προγραμματιστές δημιουργούν οτιδήποτε, συνεχίζουν να ενημερώνουν τους κωδικούς, κυκλοφορώντας νέες εκδόσεις κάθε τόσο. Αυτά τα συστήματα ελέγχου παρακολουθείτε αυτές τις αναθεωρήσεις και αποθηκεύστε τις τροποποιήσεις σε ένα κεντρικό αποθετήριο.

Αυτό βοηθά τους προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο να συνεργάζονται εύκολα μεταξύ τους όπως αυτοί Κατεβάστε οποιαδήποτε έκδοση, Κάνε αλλαγές, και μεταφόρτωση τη δουλειά τους για λήψη άλλων ατόμων.

Οι περισσότεροι χρήστες που χρησιμοποιούν Linux πρέπει να είναι εξοικειωμένοι με αυτήν τη διαδικασία. Είναι πολύ συνηθισμένο να κατεβάζετε αρχεία που χρειάζεστε – ειδικά για προετοιμασία σύνταξη προγράμματος από τον πηγαίο κώδικα. Δεν είναι σωστό geeks Linux?

Αλλά τι το κάνει καλύτερο από άλλα συστήματα; Λοιπόν, το Github αποθηκεύει τις αλλαγές αρχείων πιο αποδοτικά, και αυτό εγγυάται την ακεραιότητα των αρχείων. Αυτό είναι το μέρος Git.

Δεν νομίζω ότι Κεντρικό σημείο Εντούτοις, η ενότητα χρειάζεται μια μακρά εξήγηση. Έχουμε δημιουργήσει το σύστημα, αλλά από πού παίρνουν οι άνθρωποι αυτό που θέλουν – το Hub. GitHub.com είναι το σημείο όπου οι προγραμματιστές αποθηκεύουν τα έργα και το δίκτυό τους με παρόμοια άτομα. Αυτό είναι όλο.

Διαθεσιμότητα – Οι χρήστες δεν μπορούν να λάβουν το GitHub

Το GitHub εμφανίστηκε από τις ΗΠΑ, και εξαιτίας αυτού, η εταιρεία πρέπει συμμορφωθείτε με τους νόμους περί εξαγωγών των ΗΠΑ. Ο ιστότοπος είναι διαθέσιμος σε ολόκληρο τον κόσμο εκτός από ορισμένες χώρες. Δυστυχώς, οι χρήστες σε ορισμένες περιοχές δεν θα μπορούν πλέον να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία. Που περιλαμβάνει Συρία, Ιράν, Κριμαία, Βόρεια Κορέα και Κούβα

Πίσω όταν ο Μπαράκ Ομπάμα ήταν ακόμη πρόεδρος, αυτός επέβαλε κυρώσεις στη Συρία και την Κριμαία. Τώρα, Ντόναλντ Τραμπ ανέβασε το παιχνίδι και υπέγραψε νέες εμπορικές κυρώσεις κατά Ιράν.

Η εταιρεία που ανήκει στη Microsoft αντιμετώπισε τον τρόπο με τον οποίο αποκλείει τους χρήστες. Δεν ακολουθεί εθνικότητες ή εθνικότητες; βασίζεται σε χρήστες » Διευθύνσεις IP για τον προσδιορισμό της τοποθεσίας ενός ατόμου. Εάν ζείτε σε μία από τις περιοχές που αναφέρονται παραπάνω, αυτό μήνυμα γεωγραφικού σφάλματος θα εμφανιστεί:

“Αυτό το αποθετήριο έχει απενεργοποιηθεί. Λόγω των περιορισμών της νομοθεσίας περί εμπορικών ελέγχων στις ΗΠΑ, αυτό το αποθετήριο έχει απενεργοποιηθεί. “GitHub Geo-σφάλμα

Μην νομίζετε ότι η εταιρεία δεν γνωρίζει τη ζημία που προκαλεί προγραμματιστές στη χώρα, αλλά τι μπορούν να κάνουν. Πρέπει συμμορφώνονται με το αμερικανικό δίκαιο. Ακόμα και ο Διευθύνων Σύμβουλος της Github Νατ Φρίντμαν εξήγησε πόσο ατυχές είναι αυτό το ζήτημα. Σύμφωνα με το tweet του:Τιτίβισμα Nat Friedman

Λοιπόν, δεν χρειάζεται να παραμείνει έτσι. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτός ο οδηγός υπήρχε αρχικά. Ας πηδήσουμε κατευθείαν στο Διαδικασία απεμπλοκής Github.

GitHub παντού – τα βήματα

Αν και το GitHub δεν ανέχεται αυτήν τη μέθοδο, εξακολουθεί να είναι ο μόνος τρόπος να το κάνουμε. ναι, παράκαμψη των γεω-περιορισμών και αλλάξτε την τοποθεσία σας χρησιμοποιώντας ένα Εικονικό ιδιωτικό δίκτυο.

Ένα VPN σάς επιτρέπει να κάνετε με ασφάλεια πρόσβαση σε ιδιωτικό δίκτυο και κοινή χρήση δεδομένων από απόσταση μέσω δημόσιων δικτύων. Είναι σαν μια ιδιωτική σήραγγα ή ένα τείχος προστασίας προστατεύει τα δεδομένα σας από διαδικτυακές απειλές.

Παράλληλα με το κρυπτογράφηση στρατιωτικού βαθμού, Τα δεδομένα σας φαίνεται να προέρχονται από τη χώρα στην οποία βασίζεται ο διακομιστής στον οποίο έχετε συνδεθεί. Για παράδειγμα, εάν συνδεθείτε σε ένα Αμερικανικός διακομιστής, θα λάβετε ένα Διεύθυνση IP ΗΠΑ, που σας σηματοδοτεί τεχνικά ως Κάτοικος των ΗΠΑ.

Ως αποτέλεσμα, θα μπορείτε πρόσβαση σε περιεχόμενο που βασίζεται στις ΗΠΑ παρά την τρέχουσα τοποθεσία σας. Με αυτό είπε, επιτρέψτε μου να σας δείξω πώς μπορείτε ξεμπλοκάρετε το Github οπουδήποτε στον κόσμο:

 1. Αρχικά, ρίξτε μια ματιά στους παρόχους VPN που παρουσιάζονται παρακάτω και Εγγραφείτε σε έναν από αυτούς.
 2. Μετά από αυτό, ενώ εξακολουθούν να βρίσκονται στον επίσημο ιστότοπό τους, κατεβάστε και εγκαταστήστε την εφαρμογή VPN τους. Εάν δεν μπορείτε να το βρείτε, χρησιμοποιήστε τη μητρική σας App Store.
 3. Επόμενο, Σύνδεση με το δικό σου όνομα χρήστη και κωδικός.
 4. Μεταβείτε στη λίστα διακομιστών και συνδεθείτε σε διακομιστή ΗΠΑ.
 5. Τελικά, ξεκινήστε τον ιστότοπο του GitHub και χρησιμοποιήστε το όπως κάθε προγραμματιστής που εδρεύει στις ΗΠΑ.

Καλύτερο VPN για κατάργηση αποκλεισμού του GitHub οπουδήποτε

Το GitHub είναι ένας ουσιαστικός πόρος για εκατομμύρια προγραμματιστές σε όλο τον κόσμο. Αλλά όταν μιλάμε για VPN, υπάρχουν εκατοντάδες στην αγορά. Ωστόσο, λίγα από αυτά είναι αξιόπιστος, αξιόπιστος και αξιόπιστος.

Δεν μπορείτε απλώς να εμπιστευτείτε οποιονδήποτε πάροχο VPN στον οποίο ενδέχεται να σκοντάψετε. Ορισμένοι παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη προτού επενδύσετε τα χρήματά σας σε έναν πάροχο (έμφαση στο Invest your Money).

Γιατί; Επειδή δεν πρόκειται να μιλήσω για δωρεάν παρόχους VPN. Αυτές οι υπηρεσίες θα κάνεις περισσότερο κακό παρά καλό, αν το καλό είναι μια επιλογή, αρχικά.

Θα διαβάσετε μια ενότητα μετά τον έλεγχο σχετικά με τους κινδύνους των δωρεάν VPN και ορισμένων άλλων premium που ενδέχεται να έχουν αλλάξει υποταγή. Προς το παρόν, ας επικεντρωθούμε στο καλύτερα VPN για να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Github σε όλο τον κόσμο. Πάμε.

ExpressVPN

Εξώφυλλο ExpressVPN

ExpressVPN ήταν από τότε 2009, προσφέροντας στους χρήστες το καλύτερη ποιότητα στον κλάδο. Ναι, αυτός είναι ο λόγος που πήρε την πρώτη θέση στη λίστα μας για σήμερα. Αλλά τι το κάνει τόσο ξεχωριστό; Λοιπόν, είναι τα χαρακτηριστικά που παρέχει φυσικά.

Η υπηρεσία διαθέτει περισσότερα από 3000 διακομιστές σε 160 τοποθεσίες σε 94 χώρες. Εάν αυτό δεν σας δίνει απεριόριστη πηγή περιεχομένου με γεωγραφικό περιορισμό, Δεν ξέρω τι θα. Επιπλέον, το ExpressVPN έχει αποδείξει με την πάροδο του χρόνου ότι μπορεί να λειτουργήσει γύρω από τους ισχυρότερους μηχανισμούς αποκλεισμού στον κόσμο.

Μπορείτε ακόμη να έχετε πρόσβαση σε ό, τι θέλετε Κίνα παρά το Σινικό Τείχος. Έτσι, εάν ένα VPN μπορεί να παρακάμψει το Μεγάλο Τείχος προστασίας της Κίνας, η παράκαμψη των περιορισμών του Github θα ήταν ένα κομμάτι κέικ.

Επίσης, το ExpressVPN επιτρέπει Linux χρήστες να χρησιμοποιούν την αποκλειστική εφαρμογή της στη συσκευή τους. Λοιπόν, αυτό είναι ένα κρίσιμο χαρακτηριστικό σε περίπτωση που χρησιμοποιείτε Github, όχι?

Το απόρρητο των χρηστών πρέπει να είναι πρώτο όταν θέλετε να καταργήσετε τον αποκλεισμό του Github. Ας μην ξεχνάμε ότι βρίσκεστε σε χώρες με υψηλοί περιορισμοί, όπως Ιράν. Η χώρα επίσης αποκλείει VPN στην περιοχή, αλλά δεν μπόρεσε να εμποδίσει το ExpressVPN να παρέχει στους χρήστες την ελευθερία στο διαδίκτυο που θέλουν.

Ο πάροχος είναι σταθερά γρήγορος και έχει διακομιστές stealth για να σας βοηθήσουμε να παρακάμψετε τυχόν μπλοκ ISP. Συνδρομητικά, το ExpressVPN είναι λίγο πιο ακριβός αλλά θα λάβετε τελικά αυτό που πληρώνετε.

Πλεονεκτήματα

 • Αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
 • Τεράστιο δίκτυο διακομιστών
 • Εκπληκτικές γρήγορες ταχύτητες
 • Σκοτώστε το διακόπτη
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • MediaStreamer (Έξυπνο DNS)
 • Κρυπτογράφηση AES-256
 • Υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας

Μειονεκτήματα

 • Κοστίζει λίγο περισσότερο από άλλους

NordVPN

Κάλυμμα NordVPN

NordVPN είναι ένας άλλος τρόπος να ξεμπλοκάρετε το GitHub αλλά σε χαμηλότερη τιμή. Αλλά η τιμή δεν είναι η καλύτερη ποιότητα που έχει το NordVPN. Λοιπόν, είναι όλα όσα προσφέρει αυτός ο πάροχος. Ας ξεκινήσουμε με τα βασικά. Το NordVPN είναι με έδρα τον Παναμά, οπότε δεν υπάρχει διατήρηση δεδομένων, καθώς απέχει πολύ από την εμβέλεια του Πέντε μάτια.

Η υπηρεσία διαθέτει διακομιστές παντού 60 χώρες. Είναι μικρότερο από το ExpressVPN όσον αφορά την προσέγγιση χρηστών, αλλά όχι όσον αφορά τους αριθμούς. Όλο το δίκτυο διακομιστών είναι κοντά 5000, καθιστώντας το το μεγαλύτερο μεταξύ όλων των VPN στον κλάδο.

Το NordVPN απέδειξε ότι θα μπορούσε κατάργηση αποκλεισμού περιορισμένου περιεχομένου ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκεστε. Για παράδειγμα, πάρτε το Netflix. Το ισχυρό του μπλοκ δεν μπόρεσε να εμποδίσει την πρόσβαση του NordVPN στο αμερικανικό περιεχόμενό του.

Όσον αφορά την ασφάλεια, το NordVPN χρησιμοποιεί Κρυπτογράφηση AES-256-GCM με κλειδί DH 2048-bit. Δεν είναι μόνο αυτό; πρέπει να ελέγξετε τα αποκλειστικά χαρακτηριστικά του, τα οποία περιλαμβάνουν Κρυπτογράφηση Double Hop και CyberSec.

Πρώτον, η δυνατότητα διπλού VPN είναι ένας μηχανισμός που αναδρομολογεί τα δεδομένα σας δύο διακομιστές VPN αντί για ένα. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η κυκλοφορία σας κρυπτογραφημένο δύο φορές, καθιστώντας το ακόμα πιο ασφαλές από ό, τι πριν.

CyberSec, από την άλλη πλευρά, είναι ένας τρόπος για να αποτρέψετε οποιοδήποτε ανεπιθύμητο λογισμικό που μπορεί να στοχεύει τη συσκευή σας. Που περιλαμβάνει ιούς, κακόβουλο λογισμικό και οποιοδήποτε κακόβουλο λογισμικό το World Wide Web διαθέτει καταστήματα για εσάς.

Το Nord σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό VPN σας έξι συσκευές ταυτόχρονα. Για να μην αναφέρουμε, μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το VPN πλήρως χάρη σε αυτό Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών.

Πλεονεκτήματα

 • Κρυπτογράφηση 2048-bit
 • Πολιτική μη καταγραφής
 • Δωρεάν Έξυπνο DNS
 • 4900+ διακομιστές σε 60 χώρες
 • Διπλό Hop VPN
 • Έξι ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Δυνατότητα CyberSec
 • Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών

Μειονεκτήματα

 • Δοκιμές ταχύτητας όπου η αποτυχία σε ορισμένους διακομιστές

BulletVPN

Εξώφυλλο BulletVPN

BulletVPN δεν είναι τόσο μεγάλο από έναν πάροχο, αλλά ο αντίκτυπος ασφαλείας που έχει στον κλάδο είναι αρκετά μεγάλος. Όταν μιλάμε για το δίκτυο διακομιστών του, καλύπτει σχεδόν 30 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Αυτό είναι αρκετά αξιοπρεπές για έναν πάροχο που δεν υπάρχει εδώ και πολύ καιρό. Αλλά αυτό που είναι καλό είναι ότι οι διακομιστές που προσφέρει είναι καρφιτσωμένο στρατηγικά σε χώρες με υψηλή ζήτηση, συμπεριλαμβανομένης της ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο και το μεγαλύτερο μέρος της Ασίας.

Αυτό που είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι ότι αυτός ο νεοφερμένος μπορεί ξεμπλοκάρετε το Netflix και τους αρέσει χωρίς εμπόδια. Εάν αυτοί οι γίγαντες είναι απεριόριστοι, τι μπορούμε να πούμε για το GitHub?

Όσον αφορά την ασφάλεια, το BulletVPN σας προσφέρει την επιλογή μεταξύ πέντε διαφορετικών πρωτοκόλλων VPN, συμπεριλαμβανομένων των PPTP, L2TP, OpenVPN, IKEv1 και IKEv2. Όσον αφορά την ασφάλεια, πρέπει πάντα να ψάχνετε OpenVPN.

Επιπλέον, το BulletVPN προσθέτει επίσης ένα δωρεάν διακομιστής μεσολάβησης DNS στις υπηρεσίες του, καθιστώντας τον έναν πλήρη υβριδικό πάροχο με πολλά να προσφέρει. Ας μην ξεχνάμε ότι είναι ένα από τα ταχύτερα VPN εκεί έξω, καθώς οι διακομιστές του είναι καλά βελτιστοποιημένοι για ροή HD και διαδικτυακά παιχνίδια.

Όλα τα VPN στη λίστα μας προσφέρουν διακόπτη Kill. Ωστόσο, το BulletVPN προσθέτει ένα επιπλέον χέρι βοήθειας με τη μορφή Bullet Shield. Είναι μια τεχνολογία που δεν σας επιτρέπει να συνδεθείτε στο Διαδίκτυο, εκτός εάν είστε συνδεδεμένοι σε έναν από τους διακομιστές του BulletVPN. Εάν αυτό δεν ενισχύει το απόρρητό σας, δεν ξέρω τι θα γίνει.

Σε περίπτωση που το VPN δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας (που αμφιβάλλω), μπορείτε πάντα να ζητήσετε ένα επιστροφή χρημάτων εντός 30 ημερών από την αγορά.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ρίξτε μια ματιά παρακάτω:

Πλεονεκτήματα

 • Πολιτική μηδενικού λογισμικού
 • Πολλά πρωτόκολλα VPN
 • Πολύ γρήγοροι διακομιστές
 • Δωρεάν λειτουργία Smart DNS
 • Bullet Shield
 • Συμβατό με διάφορα λειτουργικά συστήματα
 • Πέντε ταυτόχρονες συνδέσεις
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Αυτόματος διακόπτης θανάτωσης

Μειονεκτήματα

 • Διακομιστές σε 30 χώρες

SurfShark

SurfShark

Surfshark είναι το είδος του νέου παιδιού στο μπλοκ. Είναι ακόμα νέο, αλλά μην το αφήσετε να σας ξεγελάσει. Έχει αρκετά χαρακτηριστικά ανταγωνιστείτε τους γίγαντες, συμπεριλαμβανομένων των οπαδών του ExpressVPN.

Ο πάροχος VPN επιτρέπει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις, που σημαίνει ότι εσείς και όλοι όσοι γνωρίζετε μπορείτε να επωφεληθείτε από έναν λογαριασμό VPN. Είμαι απόλυτα σίγουρος ότι κανένας άλλος πάροχος VPN δεν προσφέρει τέτοια υπηρεσία.

Όσον αφορά το δίκτυο διακομιστών του, το SurfShark έχει τελειώσει 800 διακομιστές σε πενήντα χώρες. Είναι αρκετά μεγάλο, δεδομένου ότι η υπηρεσία είναι ακόμα νέα. Ίσως θέλετε να γνωρίζετε ότι το SurfShark είναι επίσης ικανό κατάργηση αποκλεισμού του Netflix σε οποιονδήποτε διακομιστή.

Το SurfShak υιοθετεί ένα αυστηρή πολιτική μη καταγραφής, που διασφαλίζει ότι η εταιρεία δεν αποθηκεύει τα δεδομένα σας ή παρακολουθεί τις δραστηριότητες περιήγησής σας. Επιπλέον, το VPN υπερέχει στο τμήμα ασφαλείας, αλλά μαραίνεται με ταχύτητα. Ειλικρινά, δεν ήταν όλοι οι διακομιστές που δοκίμασα αργός, μόνο μερικά από αυτά. Αυτό είναι λίγο υποσχόμενο τουλάχιστον.

Ο πάροχος σάς επιτρέπει επίσης να ζητήσετε επιστροφή χρημάτων εάν η υπηρεσία δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επικοινωνήσετε με την ομάδα υποστήριξής τους μέσω ζωντανή συζήτηση εντός 30 ημερών από την αγορά. Μετά από αυτό, μπορείτε να πάρετε ένα πλήρη επιστροφή.

Πλεονεκτήματα

 • Κρυπτογράφηση στρατιωτικού επιπέδου
 • Απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις
 • 800+ διακομιστές σε 50 χώρες
 • Κατάργηση αποκλεισμού Netflix
 • Αυτόματος διακόπτης θανάτωσης
 • Διπλό VPN
 • Πολιτική μηδενικής καταγραφής
 • Δωρεάν Έξυπνο DNS

Μειονεκτήματα

 • Η μηνιαία συνδρομή είναι λίγο ακριβή
 • Ανυψωτικές ταχύτητες σε ορισμένους διακομιστές

GitHub έναντι Αναξιόπιστων / Δωρεάν VPN

Εάν θέλετε να εξοικονομήσετε χρήματα εγγραφείτε στο δωρεάν VPN, όχι. Οχι σοβαρά, όχι.

Πιθανότατα το διαβάζετε επειδή μπείτε στον πειρασμό να το αποκτήσετε και σας προτείνω να κοιτάξετε το αντίθετο.

Οι δωρεάν πάροχοι VPN είναι δίκαιοι ένδοξος πληρεξούσιος. Αυτοί μπορούν δείτε όλη την κυκλοφορία σας, και κάντε με αυτό που θέλουν – συμπεριλαμβανομένου ξύλευση. Ποτέ δεν γνωρίζετε την αληθινή πίστη ενός VPN, εκτός εάν η εξειδίκευσή σας βρίσκεται σε αυτόν τον τομέα.

Εξετάζω τα VPN εδώ και πολύ καιρό, και μέχρι τώρα, εξακολουθώ να συμβουλεύω τα δωρεάν.

Πες μου, πώς μπορεί ένα VPN να αντέξει τους διακομιστές του (που κοστίζουν μια περιουσία) εάν είναι δεν χρεώνεται για τις υπηρεσίες του?

Ανετα, γίνεστε η κύρια πηγή εσόδων τους. Αυτές οι υπηρεσίες πωλούν τα δεδομένα σας στο αδελφές εταιρείες σε αντάλλαγμα για έσοδα. Γιατί να το θέλει κάποιος?

Α, ισχυρίζονται ότι δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής; Φυσικά. Αυτό είναι ακριβώς αυτό a θα ισχυριστεί κακόβουλος πάροχος VPN. Εν ολίγοις: η μόνη ασφαλής υπόθεση είναι ότι καταγράφεται κάθε δωρεάν πάροχος VPN. Γι ‘αυτό μείνετε μακριά.

Μου πήρε πολύ χρόνο για να κάνω αυτήν την κριτική μόνο για να σας βοηθήσω. Επομένως, μην εμπιστεύεστε κανένα VPN μόνο και μόνο επειδή το βλέπετε εκεί. Ακόμη και οι πάροχοι premium έχουν τα μειονεκτήματά τους. Δεν είναι σωστό HideMyAss?

Το VPN παρέδωσε δυνητικά ενοχλητικά δεδομένα στους ομοσπονδιακούς σε απάντηση δικαστικής απόφασης. Δεν έχει σημασία ποιος είναι ο λόγος εάν δηλώσετε ότι δεν κρατάτε αρχεία καταγραφής, από πού προέρχονται αυτά τα δεδομένα; Πρόσεχε. Τα VPN στη λίστα μας δεν διατηρούν αρχεία καταγραφής. Χρησιμοποιήστε τις πληροφορίες που λάβατε εδώ σήμερα.

Καλύτερο VPN για GitHub – Χωρίσματα

Λοιπόν, το έχετε. Ανεξάρτητα από το πού διαμένετε, είτε είναι Συρία, Ιράν, Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, ή οπουδήποτε αλλού στον κόσμο, μπορείτε πρόσβαση στο GitHub χωρίς κόπο. Απλά θυμηθείτε να διαλέξετε ένα VPN που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

Κάθε πάροχος VPN παραπάνω θα το κάνει ξεμπλοκάρετε το GitHub. Ωστόσο, μην ξεχάσετε αυτό που ψάχνετε από την άποψη του απορρήτου. Διαβάστε καλά την κριτική και επιτρέψτε μου να ξέρω στην ενότητα σχολίων ποιος πάροχος VPN επιλέξατε ως online συνεργάτη σας.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map