Καλύτερο VPN για TuneIn – Κατάργηση αποκλεισμού εκτός ΗΠΑ

Η εύρεση μιας υπηρεσίας ραδιοφώνου που προσφέρει την ποικιλία μουσικής που ταιριάζει στο γούστο σας είναι πολύ πιο εύκολη σήμερα χάρη στο Διαδίκτυο. Μπορείτε να βρείτε πολλά από αυτά μέσω μιας απλής διαδικτυακής αναζήτησης. Πολύ λίγοι ταιριάζουν με την ποιότητα που θα πάρετε αν πάτε για το TuneIn. Θεωρείται το Netflix του ραδιοφώνου, αυτός ο δωρεάν ιστότοπος ροής μουσικής έχει μερικά αρκετά εντυπωσιακά χαρακτηριστικά. Αυτό που ξεχωρίζει είναι ότι θα σας επιτρέψει να βρείτε έναν ραδιοφωνικό σταθμό που παίζει μουσική από οποιονδήποτε καλλιτέχνη θέλετε να ακούσετε. Εκτός από το ότι είναι ελεύθερο στη χρήση, επίσης δεν σας ρίχνουν διαφημίσεις καθώς απολαμβάνετε τη μουσική σας.


Καλύτερο VPN για TuneIn - Κατάργηση αποκλεισμού εκτός ΗΠΑ

Καλύτερο VPN για TuneIn – Κατάργηση αποκλεισμού εκτός ΗΠΑ

Είναι TuneIn οποιοδήποτε καλό?

Μπορείτε να επιλέξετε να απολαύσετε αποκλειστικά την υπηρεσία μέσω του ιστότοπού τους ή να επιλέξετε την εφαρμογή για κινητά, ώστε να μπορείτε να ακούτε ακόμα και όταν είστε εν κινήσει. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη για ένα ευρύ φάσμα συσκευών και διαθέτει εκδόσεις που μπορούν ακόμη και να λειτουργήσουν σε επιλεγμένα μοντέλα αυτοκινήτων. Η χρήση της εφαρμογής για ροή έχει αρκετά ενδιαφέροντα πλεονεκτήματα από τη χρήση του ιστότοπου. Η εφαρμογή σάς επιτρέπει να χρησιμοποιείτε πιο διαφορετικά κριτήρια αναζήτησης, όπως γλώσσα, δημοφιλείς σταθμούς και κορυφαία podcast για να αναζητήσετε έναν σταθμό. Μπορείτε ακόμη να δείτε ποιος άλλος μεταξύ των επαφών σας χρησιμοποιεί το TuneIn. Υπάρχει επίσης μια λειτουργία αυτοκινήτου που καθιστά πολύ εύκολο να περιηγηθείτε σε σταθμούς, ειδικά όταν οδηγείτε.

Οι χρήστες που επιλέγουν το πακέτο premium έχουν πρόσβαση σε αγώνες Premier League, 40.000 ηχητικά βιβλία και περισσότερους από 600 σταθμούς μουσικής χωρίς διαφημίσεις.

Πού είναι διαθέσιμο το TuneIn?

Δυστυχώς, η υπηρεσία κυκλοφόρησε μόνο σε χρήστες με έδρα τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά. Αυτό είναι ένα μεγάλο χτύπημα ειδικά για τους χρήστες που τείνουν να ταξιδεύουν πολύ. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στην premium υπηρεσία τους ενώ βρίσκονται στο εξωτερικό.

Η υπηρεσία TuneIn βασίζεται στην IP ή τη Διεύθυνση πρωτοκόλλου Διαδικτύου για να εξακριβώσει εάν βρίσκεστε εντός της υποστηριζόμενης περιοχής. Αυτή είναι η διεύθυνση που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση της σύνδεσης του υπολογιστή σας στο Διαδίκτυο και μεταδίδει πληροφορίες όπως η τοποθεσία και η ταυτότητά σας. Για να αποκτήσετε πρόσβαση στην υπηρεσία TuneIn ενώ βρίσκεστε εκτός ΗΠΑ, Ηνωμένου Βασιλείου ή Καναδά, θα χρειαστείτε ένα εργαλείο που μπορεί να αποκρύψει τη διεύθυνση IP σας ή να σας κάνει να φαίνεται σαν να βρίσκεστε εντός των αποδεκτών περιοχών. Εισαγάγετε VPN.

Καλύτερο VPN για TuneIn – Πώς βοηθά ένα VPN

Για όσους δεν έχουν ξανακούσει τον όρο, το VPN σημαίνει Virtual Private Network. Ουσιαστικά είναι μια ομάδα διακομιστών στους οποίους μπορείτε να συνδεθείτε ώστε να κρυπτογραφήσετε την επισκεψιμότητα περιήγησής σας. Οι διακομιστές βασίζονται σε διαφορετικά μέρη του κόσμου. Εάν βρείτε μια υπηρεσία που έχει αρκετό αριθμό από αυτές στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στον Καναδά, θα έχετε πρόσβαση στην premium υπηρεσία του TuneIn ανεξάρτητα από το πού βρίσκεστε.

Η σύνδεση με έναν από αυτούς τους διακομιστές σάς επιτρέπει να αλλάξετε από την πραγματική διεύθυνση IP σε εικονική. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο απορρήτου σας και να παραμείνετε ανώνυμοι ενώ είστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο. Ένα VPN σάς επιτρέπει επίσης να έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα καναλιών και ιστότοπων με περιορισμένους γεωγραφικούς περιορισμούς. Κρύβει επίσης τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα από τον ISP σας. Με αυτόν τον τρόπο θα απαλλαγείτε από οποιαδήποτε από τις προσπάθειές τους να καταστρέψουν τη σύνδεσή σας. 

Τα καλύτερα VPN για το TuneIn

Για να διασφαλίσουμε ότι καταλήγετε με τη σωστή επιλογή, έχουμε μερικές προτάσεις με τις οποίες μπορείτε να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας. Κοίτα.

1. ExpressVPN

Οι υπηρεσίες δεν τείνουν να παρέχουν το 100% των πλεονεκτημάτων και υπηρεσιών όπως διαφημίζονται. Ωστόσο, το ExpressVPN είναι διαφορετικό. Αυτός ο premium πάροχος VPN εδρεύει στις Βρετανικές Παρθένες Νήσους. Αυτό εξυπηρετεί προς όφελός του, καθώς η περιοχή δεν υπόκειται σε κανονιστική δικαιοδοσία δεδομένων. Αυτό σημαίνει ότι δεν υποχρεούνται να κοινοποιούν τα δεδομένα των πελατών τους σε καμία αρχή. Αυτό προσθέτει αξιοπιστία στην πολιτική μηδενικής καταγραφής.

Το ExpressVPN διαθέτει πάνω από 2000 διακομιστές στο δίκτυό του, πράγμα που σημαίνει ότι είναι πολύ απίθανο να χάσετε έναν διακομιστή για να συνδεθείτε. Υπάρχει επίσης μια σειρά από ασαφείς διακομιστές σε περίπτωση που βρίσκεστε σε μια χώρα όπου απαγορεύεται η χρήση VPN και σας επιτρέπουν να χρησιμοποιείτε την υπηρεσία χωρίς εντοπισμό. Οι ταχύτητες ροής είναι γρήγορες και αξιόπιστες, με ασφάλεια που παρέχεται μέσω κρυπτογράφησης AES 256 bit. Το ExpressVPN προσφέρει επίσης μια έξυπνη υπηρεσία DNS που διασφαλίζει ότι δεν μένει τίποτα ιχνηλάσιμο σε οποιονδήποτε ιστότοπο επιλέγετε να επισκεφθείτε. Η υπηρεσία επιτρέπει έως και 3 ταυτόχρονες συνδέσεις και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες συσκευές. Ρίξτε μια ματιά στην Αναθεώρηση ExpressVPN για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι να περιμένετε μόλις εγγραφείτε.

2. IPVanish

Δεύτερος στη λίστα μας είναι IPVanish? ένας καθιερωμένος πάροχος που εδρεύει στις ΗΠΑ με περίπου 1500 πλήρως ιδιοκτήτες διακομιστές υπό διαχείριση. Αυτός ο πάροχος υπηρεσιών βρίσκεται στη βιομηχανία για σχεδόν δύο δεκαετίες και έχει αναπτύξει τη φήμη ότι είναι ο πάροχος υπηρεσιών για χρήστες που θέλουν αξιόπιστη ταχύτητα και ασφάλεια. Το IPVanish υποστηρίζει επίσης έως και 10 ταυτόχρονες συνδέσεις.

Η υπηρεσία έχει απαράμιλλη υποστήριξη για torrent, καθώς υποστηρίζει ανώνυμες ανταλλαγές αρχείων P2P και δεν θέτει όρια στην κυκλοφορία P2P. Είναι επίσης ένα από τα λίγα που προσφέρει έναν διακομιστή μεσολάβησης SOCKS5 Ιστού, που σημαίνει ότι δεν θα χρειαστεί να κάνετε λήψη του προγράμματος-πελάτη VPN εάν δεν θέλετε. Ο πάροχος υπόσχεται να μην διατηρήσει αρχεία καταγραφής της περιήγησής σας και να εξασφαλίσει τη σύνδεσή σας μέσω κρυπτογράφησης AES 256 bit. Το IPVanish προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης, καθώς και απεριόριστη εναλλαγή διακομιστών, και επίσης υποστηρίζει πρωτόκολλα VPN όπως IKEv2, L2TP και IPSec. Για να δείτε τι άλλο υπάρχει στο κατάστημα με αυτόν τον πάροχο, μπορείτε να διαβάσετε την κριτική IPVanish.

3. NordVPN

Το NordVPN υπόσχεται μια πλουσιότερη εμπειρία όσον αφορά το τι θα μπορείτε να κάνετε με την υπηρεσία. Με ένα λογικό σημείο τιμής σε σύγκριση με αυτό που ζητούν άλλες λιγότερο ικανές υπηρεσίες, αξίζει σίγουρα μια ματιά. Ιδρύθηκε το 2009, το NordVPN βασίζεται στον Παναμά και αυτό καθιστά πολύ πιο εύκολο να διατηρήσετε το απόρρητο μέσω της σύνδεσής σας. Η υπηρεσία δεν έχει αυστηρή πολιτική καταγραφής.

Με περίπου 4000 διακομιστές σε περισσότερες από 60 χώρες, το NordVPN διαθέτει τόσους πολλούς από αυτούς στο βαθμό που υπάρχει ένα εύρος που έχει βελτιστοποιηθεί για ορισμένες λειτουργίες στο Διαδίκτυο. Υπάρχουν διακομιστές που λειτουργούν καλύτερα κατά το torrent, τη λήψη μαζικά, τα παιχνίδια και τη ροή. Το NordVPN προσφέρει επίσης διπλή κρυπτογράφηση με την δρομολόγηση της κίνησής σας μέσω δύο διακομιστών αντί για έναν. Ο αυτόματος διακόπτης kill δεν αφήνει περιθώρια για λάθη. Η υποστήριξή του για το Onion μέσω VPN σημαίνει ότι μπορείτε να αυξήσετε το επίπεδο ανωνυμίας που λαμβάνετε κατά τη ροή από τις αγαπημένες σας υπηρεσίες. Για μια πιο ολοκληρωμένη ματιά στον πάροχο, ανατρέξτε στην κριτική NordVPN.

Περίληψη σχετικά με το καλύτερο VPN για το TuneIn

Το διαδικτυακό ραδιόφωνο είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε αν δεν το έχετε σκεφτεί ποτέ. Ένας από τους καλύτερους ιστότοπους που θα μπορούσατε να απευθυνθείτε για μια υπέροχη εμπειρία είναι το TuneIn. Εάν σας αρέσει πολύ και επιλέγετε το premium πακέτο τους, χωρίς αμφιβολία θα χρειαστείτε μια υπηρεσία VPN για να βεβαιωθείτε ότι έχετε πρόσβαση σε αυτό από οπουδήποτε. Οποιοδήποτε από τα τρία που αναφέραμε παραπάνω θα κάνει. Συνεχίστε λοιπόν και διαβάστε τις αναλυτικές κριτικές για καθέναν από τους παρόχους για να δείτε ποιος σας ταιριάζει καλύτερα.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map