Καλύτερο VPN για έξυπνες τηλεοράσεις Vizio

Το 2018 είναι μια καλή χρονιά για το Vizio, συμβαίνει ακριβώς ότι η κβαντική τηλεόραση 65-ιντσών της σειράς P έκανε το ντεμπούτο του. Η τηλεοπτική εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια έχει κάνει μια αξιοσημείωτη αλλαγή στην ποιότητα και την προσβασιμότητα της νέας σειράς Smart TV που λειτουργούν με SmartCast. Οι φιλικές προς τον προϋπολογισμό επιλογές κάνουν το Vizio ένα κοινό όνομα σε πολλά αμερικανικά νοικοκυριά. Μετά τις κυκλοφορίες του 2018, το μόνο πράγμα που θα μπορούσε να κάνει τις τηλεοράσεις ακόμη καλύτερες είναι να τις συνδέσει με ένα VPN. Ένα VPN θα σας επιτρέψει να ξεμπλοκάρετε ιστότοπους, να παρακάμψετε γεωγραφικά μπλοκ και να αποκτήσετε πρόσβαση σε υπηρεσίες και εφαρμογές που δεν είναι διαθέσιμες στη χώρα σας. Διαβάστε παρακάτω για να μάθετε ποιο VPN λειτουργεί καλύτερα με Vizio Smart TV.


Καλύτερο Vizio TV VPN

Καλύτερο VPN για Vizio Smart TV

Συνοψίζονται τα καλύτερα VPN Vizio Smart TV

Εάν γνωρίζετε τι κάνει ένα VPN και γνωρίζετε πώς να εγκαταστήσετε ένα VPN σε μια έξυπνη τηλεόραση όπως το Vizio, δεν χρειάζεται να διαβάσετε το υπόλοιπο άρθρο. Τα καλύτερα VPN για Vizio Smart TV είναι:

 1. ExpressVPN
 2. BulletVPN
 3. NordVPN
 4. IPVanish
 5. VyprVPN

Τα καλύτερα VPN για έξυπνες τηλεοράσεις Vizio

Ο παράγοντας διαφοροποίησης μεταξύ μιας έξυπνης τηλεόρασης και μιας κανονικής τηλεόρασης είναι η δυνατότητα σύνδεσης στο Διαδίκτυο. Οι έξυπνες τηλεοράσεις λειτουργούν σαν πλατφόρμες ροής, δίνοντάς σας πρόσβαση σε μια σειρά εφαρμογών, υπηρεσιών και περιεχομένου, όλα σε ένα μέρος.

Ωστόσο, το Διαδίκτυο δεν είναι πολύ ασφαλές και οι έξυπνες τηλεοράσεις δεν υπάρχουν σε έναν κόσμο χωρίς εγκλήματα στον κυβερνοχώρο και κλοπή δεδομένων. Επίσης, δεν είναι πολύ ιδιωτικοί, ο πάροχος υπηρεσιών διαδικτύου ή τρίτο μέρος μπορεί εύκολα να μάθει τι παρακολουθείτε, πότε και σε ποιο κανάλι / εφαρμογή. Για να προστατευτείτε από πιθανές επιθέσεις και κατασκοπεία, πρέπει να έχετε ένα VPN. Πολύ απλά, ένα VPN θα κάνει 3 πράγματα:

 • Κρυπτογραφήστε τα δεδομένα σας, προστατεύοντάς σας από κλοπή δεδομένων.
 • Επαναπροσδιορίστε την κυκλοφορία σας μέσω ασφαλούς σύνδεσης, εμποδίζοντας τρίτα μέρη να βλέπουν τη διαδικτυακή σας δραστηριότητα.
 • Απόκρυψη της πραγματικής δημόσιας διεύθυνσης IP, δίνοντάς σας μια IP που ταιριάζει με τον διακομιστή στον οποίο συνδέεστε.

Η αλλαγή της διεύθυνσης IP θα σας δώσει πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι διαθέσιμο μόνο σε άλλες χώρες και μπορεί ακόμη και να ανοίξετε νέα κανάλια και εφαρμογές για χρήση. Με άλλα λόγια, ένα VPN είναι ένας εξαιρετικός σύντροφος Smart TV. Εδώ είναι τα κορυφαία 3 VPN για Vizio Smart TV:

ExpressVPN

Παρόλο που το ExpressVPN είναι λίγο ακριβό, αυτή είναι η καλύτερη υπηρεσία που μπορείτε να αποκτήσετε όταν πρόκειται για VPN. Το ExpressVPN διαθέτει 2000 διακομιστές σε 94 χώρες, καθιστώντας το ένα εξαιρετικό VPN για τον αποκλεισμό ιστότοπων και εφαρμογών. Προσφέρει επίσης κρυπτογράφηση AES 256-bit, προστασία διαρροών DNS / IPv6, split tunneling και διακόπτη kill για την εγγύηση του απορρήτου σας στο διαδίκτυο Το ExpressVPN διαθέτει επίσης μια λειτουργία Smart DNS, η οποία είναι ιδανική για την ταυτόχρονη απεμπλοκή ποικίλων καναλιών. Το ExpressVPN διαθέτει μια λίστα πρακτικών οδηγών εγκατάστασης στο διαδίκτυο για χρήστες που θέλουν να εγκαταστήσουν το VPN σε συσκευές που δεν διαθέτουν εγγενή εφαρμογή VPN. Για να προσθέσετε όλα τα παραπάνω, το ExpressVPN είναι ένας από τους λίγους παρόχους VPN που εξακολουθούν να μπορούν να καταργήσουν τον αποκλεισμό του American Netflix!

Διαβάστε ολόκληρη την κριτική ExpressVPN εδώ και μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε μόνοι σας την υπηρεσία. Δεν έχετε τίποτα να χάσετε, καθώς προσφέρουν εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών, χωρίς ερωτήσεις!

BulletVPN

Όχι τόσο ακριβό όσο το ExpressVPN, η επιλογή 2 είναι ένας εξαιρετικός πάροχος VPN με μια ακόμη δωρεάν λειτουργία Smart DNS. Το BulletVPN έφτασε γρήγορα στις τάξεις των παρόχων VPN για να γίνει μια από τις καλύτερες υπηρεσίες εκεί έξω. Το VPN μπορεί να έχει μικρότερο αριθμό διακομιστών από τις άλλες δύο προτάσεις, αλλά το BulletVPN καταφέρνει να παρέχει αξιοπρεπή παγκόσμια κάλυψη διακομιστή ανεξάρτητα από το. Ως VPN ροής, το BulletVPN διαθέτει επίσης τη δυνατότητα απεμπλοκής του Netflix των ΗΠΑ και βελτιστοποίησε τους διακομιστές του για να εγγυηθεί μια γρήγορη εμπειρία ροής.

Ακολουθεί η πλήρης κριτική του BulletVPN, ώστε να μπορείτε να δείτε όλα όσα μπορεί να προσφέρει αυτός ο πάροχος. Το ωραίο πράγμα; Έχουν επίσης μια πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών «χωρίς ερωτήσεις»!

NordVPN

Η τρίτη επιλογή για τις έξυπνες τηλεοράσεις Vizio είναι το NordVPN. Έχουν επίσης μια λειτουργία Smart DNS, Smart Play και ανταγωνίζονται οποιονδήποτε πάροχο VPN με τον αριθμό των διακομιστών τους. Το NordVPN προσφέρει επίσης μια δυνατότητα διπλής κρυπτογράφησης VPN, μια κρυπτογράφηση SSL 2048-bit και έως 6 ταυτόχρονες συνδέσεις συσκευών για λογαριασμό. Οι διακομιστές τους υποστηρίζουν όλες τις γρήγορες ταχύτητες διαδικτύου και σας προσφέρουν μια απρόσκοπτη εμπειρία ροής.

Μπορείτε να διαβάσετε την πλήρη κριτική του NordVPN εδώ. Για άλλη μια φορά, δοκιμάστε τον πάροχο επωφελούμενο από την πολιτική επιστροφής χρημάτων των 30 ημερών!

Πώς να εγκαταστήσετε VPN σε Vizio Smart TV

Οι έξυπνες τηλεοράσεις Vizio δεν υποστηρίζουν εγγενείς εφαρμογές VPN, επομένως πρέπει να διαμορφώσετε το VPN σας ώστε να λειτουργεί στην έξυπνη τηλεόραση. Μην ανησυχείτε, δεν είναι τόσο περίπλοκο όσο ακούγεται. Ακολουθούν 3 τρόποι με τους οποίους μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το VPN για να λειτουργεί σε μια έξυπνη τηλεόραση Vizio:

 • Εγκαταστήστε το VPN στο δρομολογητή σας: Εάν εγκαταστήσετε ένα VPN στο δρομολογητή σας, οποιαδήποτε συσκευή που είναι συνδεδεμένη στο Διαδίκτυο θα προστατεύεται από το VPN. Αυτή η επιλογή λειτουργεί μόνο εάν έχετε δρομολογητή συμβατό με VPN, αλλά οι περισσότεροι νέοι δρομολογητές διαθέτουν. Μπορείτε να διαβάσετε αυτόν τον οδηγό για μια πιο λεπτομερή εξήγηση σχετικά με τον τρόπο εγκατάστασης του VPN στο δρομολογητή σας.
 • Μοιραστείτε τη σύνδεση δικτύου υπολογιστή ή Mac με την έξυπνη τηλεόραση: Μπορείτε να παρακάμψετε τις διαμορφώσεις εξ ολοκλήρου εγκαθιστώντας την εφαρμογή VPN στο Mac ή στον υπολογιστή σας και μοιράζοντας τη σύνδεση δικτύου σας με την έξυπνη τηλεόραση. Με άλλα λόγια, η έξυπνη τηλεόραση θα έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο μέσω σύνδεσης hotspot από την επιφάνεια εργασίας σας. Ακολουθεί ένας πιο αναλυτικός οδηγός για την κοινή χρήση της σύνδεσής σας σε Windows που μπορεί να σας βοηθήσει.
 • Χρησιμοποιήστε έναν έξυπνο διακομιστή μεσολάβησης DNS: Ένας από τους λόγους που πρότεινα αυτά τα VPN είναι για τη λειτουργία Smart DNS. Ένα έξυπνο DNS δεν μοιάζει ακριβώς με ένα VPN, αλλά μπορεί να διαμορφωθεί απευθείας στην έξυπνη τηλεόρασή σας. Καθένας από τους προμηθευτές που αναφέρονται παραπάνω έχει οδηγούς για τη διαμόρφωση της λειτουργίας Smart DNS στους αντίστοιχους ιστότοπούς τους.

Καλύτερο VPN για Vizio Smart TV – Τελικές σκέψεις

Στην εποχή της κοπής καλωδίων, η δημοτικότητα των Smart TV αυξάνεται εκθετικά. Οι Vizio Smart TV προσφέρουν τώρα μια υπέροχη πλατφόρμα που υποστηρίζεται από το SmartCast (βασισμένο στο Chromecast της Google). Είναι εύκολο στη χρήση και τον έλεγχο μέσω μιας εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε στο Smartphone σας. Διαθέτει επίσης μια γκάμα δωρεάν και χωρίς συνδρομή περιεχομένου που μπορείτε να κάνετε. Με ένα VPN, μπορείτε να μεταφέρετε την Smart TV σας σε νέα επίπεδα απορρήτου και ποιότητας ψυχαγωγίας.