Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό κλήσεων WhatsApp στα ΗΑΕ;

Έχω ακούσει πολλά για το Οι αυστηροί περιορισμοί στο Διαδίκτυο των ΗΑΕ, και προτού πατήσω στη χώρα, θέλω να βεβαιωθώ ότι μπορώ να κάνω βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις μέσω Whatsapp. Μετά από υπερβολική έρευνα, έμαθα ότι τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα είναι διαβόητα γνωστό για τον αποκλεισμό υπηρεσιών VoIP. Όμως, έχω επίσης ανακαλύψει ότι υπάρχει αυτό το διαδικτυακό εργαλείο που μπορεί να με βοηθήσει αποκτήστε πρόσβαση σε υπηρεσίες VoIP στα ΗΑΕ, και αυτός είναι ένας πάροχος υπηρεσιών VPN.


Με ένα VPN, τουρίστες, επισκέπτες, ΗΒ, ΗΒ, Αυστραλίας ή Ινδών ομογενών στα ΗΑΕ μπορούν εύκολα να κάνουν φωνητικές ή βιντεοκλήσεις WhatsApp. Εάν δεν γνωρίζετε πώς μπορείτε να το κάνετε αυτό, πιθανότατα θα πρέπει να διαβάσετε αυτό το άρθρο.

Πώς να καταργήσετε τον αποκλεισμό κλήσεων WhatsApp στα ΗΑΕ;

Τρόπος κατάργησης αποκλεισμού κλήσεων WhatsApp στα ΗΑΕ?

Γιατί δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το WhatsApp Calling στα ΗΑΕ?

Εάν ζείτε στα ΗΑΕ ή σκοπεύετε να επισκεφθείτε τη χώρα, πιθανώς θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το η κυβέρνηση είναι πολύ αυστηρή όταν πρόκειται για ό, τι μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, έχει ένα στενή πρόσφυση στην πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η αποστολή μηνυμάτων στα αγαπημένα σας πρόσωπα δεν αντισταθμίζει την απουσία τους. Πρέπει να δείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να ακούσετε τις φωνές τους. Δυστυχώς, τα ΗΑΕ αποκλείουν ορισμένες υπηρεσίες VoIP όπως το WhatsApp για διάφορους λόγους.

Υπάρχουν δύο πάροχοι διαδικτύου στην περιοχή, Du και Etisalat. Εάν η υπηρεσία δεν ανήκει σε αυτούς τους δύο, μπορείτε να ξεχάσετε να τη χρησιμοποιήσετε. Όποτε η χώρα επιτρέπει τη χρήση τέτοιων δωρεάν υπηρεσιών, αυτές οι δύο εταιρείες χάνουν πολλά έσοδα. Για το λόγο αυτό, η κυβέρνηση αποκλείει τη χρήση Facebook, WhatsApp, Snapchat, Skype και Viber. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ξοδέψετε χρήματα για όσα έχουν να προσφέρουν οι Du και Etisalat όσον αφορά τις διεθνείς υπηρεσίες κλήσεων.

Είστε πιθανώς εξοικειωμένοι με το C’Me και το BOTIM. Αυτές οι εφαρμογές σας προσφέρονται και από τις δύο εταιρείες τηλεπικοινωνιών. Ωστόσο, δεν είναι τόσο καλή στη χρήση. Πρώτον, δεν θα βρείτε χρήστες που χρησιμοποιούν πραγματικά την εφαρμογή, οπότε με ποιον θα επικοινωνήσετε; Δεύτερον, υπάρχουν πολλές αναφορές και παράπονα για αμφότερες τις εφαρμογές που καταρρέουν.

Και τέλος, είναι πολύ ακριβό σε σύγκριση με μια δωρεάν υπηρεσία που λειτουργεί πραγματικά καλά όπως το WhatsApp. Φανταστείτε να πληρώνετε 52,50 έως 105 AED για μια υπηρεσία που δεν θα εγγυηθεί την ικανοποίησή σας; Επιπλέον, εάν η κυβέρνηση παρείχε σκόπιμα στους χρήστες αυτές τις εφαρμογές για την παρακολούθηση των δεδομένων τους; Γι ‘αυτό χρειάζεστε το WhatsApp Calling στα ΗΑΕ.

Τρόπος κατάργησης αποκλεισμού κλήσεων WhatsApp στα ΗΑΕ?

Οι υπηρεσίες “Voice over Internet Protocol” αποκλείονται στα ΗΑΕ. Σύμφωνα με τις αρχές του Εμιράτου, οι υπηρεσίες VoIP είναι επικίνδυνες. Η κυβέρνηση φοβάται το απόπειρες παραβίασης, ηλεκτρονικού ψαρέματος και παραβιάσεων ασφαλείας εάν επιτρέπουν στους χρήστες να χρησιμοποιούν VoIP στη χώρα. Αυτό σημαίνει ότι όλες οι υπηρεσίες όπως το Skype, το Whatsapp και το Viber έχουν αποκλειστεί στα ΗΑΕ.

Η σύνδεση σε ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο, κοινώς γνωστό ως VPN, σας επιτρέπει να καταργήσετε τον αποκλεισμό οποιασδήποτε εφαρμογής, ιστότοπου ή διαδικτυακής υπηρεσίας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Είτε βρίσκεστε στο Ντουμπάι, Σάρτζα, Ατζμάν, Ρας Αλ Χάιμα, Αμπού Ντάμπι, αυτά τα βήματα είναι σταθερά. Για να καταργήσετε τον αποκλεισμό των κλήσεων WhatsApp στα ΗΑΕ, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα.

 1. Αναζητήστε έναν αξιόπιστο πάροχο VPN να επενδύσω. Η συμβουλή μου, προχωρήστε Λογαριασμός ExpressVPN.
 2. Λήψη και εγκατάσταση την εφαρμογή VPN στη συσκευή ροής της επιλογής σας: PC, Mac, Android, iPhone και iPad
 3. Εκκινήστε την εφαρμογή Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία εγκατάστασης και συνδεθείτε.
 4. Κάντε μια σύνδεση με ένας από τους πολλούς διακομιστές του ExpressVPN.
 5. Πραγματοποιήστε βιντεοκλήσεις και φωνητικές κλήσεις μέσω του WhatsApp σας εφαρμογή στα ΗΑΕ

Ένα VPN έχει και πολλά άλλα οφέλη. Εφόσον είστε συνδεδεμένοι σε διακομιστή VPN, όλη η κίνηση του Διαδικτύου σας είναι κρυπτογραφημένη, και το δικό σας η δημόσια διεύθυνση IP είναι κρυφή. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα χρειάζεται να ανησυχείτε για πιθανούς υποκλοπείς που κατασκοπεύουν τις διαδικτυακές σας δραστηριότητες. Ρίξτε μια ματιά στο τα καλύτερα VPN για τα ΗΑΕ.

Σύνδεσμος παροχέα RankVPN
τάξηvpn-πάροχος
 • Εγγύηση επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Εφαρμογές για όλες τις συσκευές σας
 • 24/7 Ζωντανή υποστήριξη
 • Αποκλειστική έκπτωση 49%!

Επισκεφτείτε το ExpressVPN

τάξηvpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το BulletVPN
τάξηvpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το NordVPN
4vpn-πάροχοςΕπισκεφτείτε το Surfshark

Τι είναι αποκλεισμένο στα ΗΑΕ?

Το WhatsApp είναι μόνο μία από τις εφαρμογές που ελέγχει τα ΗΑΕ. Η χώρα αποκλείει επίσης το Skype και ιστότοπους που περιλαμβάνουν ακατάλληλο, αντι-ισλαμικό, αντι-καθεστώς και περιεχόμενο τζόγου. Επομένως, είναι ασφαλές να πούμε ότι η περιοχή πάσχει από απίστευτη έλλειψη ελευθερίας στο Διαδίκτυο.

Οι χρήστες του Διαδικτύου θα μπορούσαν να καταλήξουν στη φυλακή για τουλάχιστον έξι μήνες ή να πληρώσουν πρόστιμο μεταξύ 150.000 και 1 εκατομμυρίου dirham, εάν δεν είναι προσεκτικοί στο διαδίκτυο. Η τοπική αρχή παρακολουθεί συνεχώς τους χρήστες του διαδικτύου στα ΗΑΕ για να διασφαλίσει ότι κανείς δεν επισκέπτεται ακατάλληλους ιστότοπους, όπως παιδική πορνογραφία ή τζόγο.

Καλύτερο VPN για κλήσεις WhatsApp στα ΗΑΕ

Θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν λειτουργούν όλες οι υπηρεσίες VPN στα ΗΑΕ, μερικά από αυτά μπορεί ακόμη και να περιληφθούν στη μαύρη λίστα. Οι πάροχοι περιεχομένου ενδέχεται να αποκλείσουν την πρόσβαση στο περιεχόμενό τους VPN VPN με συγκεκριμένες διευθύνσεις IP. Αλλά ανεξάρτητα από την περίπτωση, θα πρέπει μην στραφείτε ποτέ σε δωρεάν VPN. Είναι απλώς χάσιμο χρόνου και απειλή για την ασφάλειά σας στο διαδίκτυο. Πρέπει να αποφεύγετε τα δωρεάν VPN ανά πάσα στιγμή.

Εάν ακολουθείτε ένα VPN που μπορεί να καταργήσει τον αποκλεισμό κλήσεων WhatsApp ή άλλων υπηρεσιών VoIP στα ΗΑΕ, προτείνω να στραφείτε σε ExpressVPN. Με αυτήν τη συνδρομή, θα φτάσετε ξεμπλοκάρετε το εξωτερικό περιεχόμενο, ασφαλίστε τα δεδομένα σας, αποκρύψτε την πραγματική σας τοποθεσία, και πολλά άλλα. Έχοντας πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών είναι ζωτικής σημασίας για όσους χρειάζονται χρόνο πριν λάβουν οποιαδήποτε απόφαση. Εάν δεν θέλετε να παραμείνετε στο ExpressVPN, μπορείτε να ελέγξετε το τα καλύτερα VPN για τα ΗΑΕ.

ExpressVPN

Κουμπί ExpressVPN

ExpressVPN σίγουρα θα σας βοηθήσει όταν ταξιδεύετε στα ΗΑΕ. Εχει διακομιστές σε περισσότερες από 94 χώρες σε όλο τον κόσμο. Για χρήστες με έδρα σε χώρες όπου υπάρχει πολύ υψηλή λογοκρισία όπως τα ΗΑΕ, το ExpressVPN διαθέτει μια σειρά από διακομιστές stealth που μπορούν να συνδεθούν και να ντύσουν τον εαυτό σας. Η υπηρεσία επιτρέπει επίσης έως και 5 ταυτόχρονες συνδέσεις με έναν μόνο λογαριασμό.

 • 148 τοποθεσίες διακομιστή
 • πολιτική μηδενικών αρχείων καταγραφής
 • ένα δωρεάν έξυπνο DNS
 • AES με κρυπτογράφηση πλήκτρων 256-bit
 • ένα διακόπτης θανάτωσης για ασφάλεια.
 • Η εταιρεία προσφέρει απεριόριστο εύρος ζώνης.
 • διαθεσιμότητα 24/7 ζωντανής συνομιλίας
 • πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών

NordVPN

Αναθεώρηση NordVPN

NordVPN είναι ένα VPN που αξίζει να εγγραφείτε. Προσφέρει περισσότερα από 4000+ διακομιστές σε όλο τον κόσμο, γεγονός που διευκολύνει τους χρήστες του Διαδικτύου να ξεπεράσουν τους περιορισμούς και να περάσουν εκατοντάδες κανάλια. Αυτοί οι πάροχοι VPN σας επιτρέπουν επίσης να επωφεληθείτε από αυτό Έξυπνη υπηρεσία DNS.

Εάν ενδιαφέρεστε για την ασφάλεια και το απόρρητό σας καθώς και για τη ροή σας, το NordVPN θα ήταν ιδανικό για εσάς. Αυτή είναι η τέλεια μέθοδος για εσάς. Εδώ είναι περισσότερα:

 • 4900+ διακομιστές σε 62 διαφορετικές χώρες
 • πολιτική μη καταγραφής
 • ισχυροί αλγόριθμοι κρυπτογράφησης
 • μια διπλή δυνατότητα VPN
 • ένας διακόπτης kill
 • έξι ταυτόχρονες συνδέσεις
 • 24/7 βραβευμένη υποστήριξη

BulletVPN

Αναθεώρηση BulletVPN

BulletVPN είναι νέο αλλά δυνατό. Έχει ένα πρόβλημα και είναι ο αριθμός των διακομιστών. Ωστόσο, αυτό που λείπει από αριθμούς διακομιστή, το αντισταθμίζει με υπηρεσίες και οφέλη. Αυτός ο πάροχος VPN επικεντρώνεται περισσότερο ασφάλεια και λατρεύει το απόρρητο των χρηστών του.

Ο πάροχος Η εφαρμογή είναι απλή, γυαλισμένη και εύχρηστη. Δεν χρειάζεται να είστε ιδιοφυΐα τεχνολογίας για να το χρησιμοποιήσετε. Ακολουθούν άλλες λειτουργίες που θα λάβετε κατά τη συνδρομή:

 • 52 διακομιστές σε 30 χώρες
 • δεν κρατά αρχεία καταγραφής
 • ένα δωρεάν έξυπνο DNS
 • ένας διακόπτης kill
 • Απεριόριστο εύρος ζώνης
 • Τρεις ταυτόχρονες συσκευές
 • Επιστροφή χρημάτων 30 ημερών

SurfShark

Επιθεώρηση VPN SurfShark

Επιθεώρηση VPN SurfShark

SurfShark είναι ένα από τα καλύτερα VPN για χρήση στα ΗΑΕ λόγω των εξαιρετικών χαρακτηριστικών του. Το να είσαι νέος δεν πρέπει να σε κρατάει μακριά από αυτό το VPN καθώς έχει περισσότερα από 800 διακομιστές σε 50 χώρες. Η εφαρμογή τους είναι πολύ φιλικό προς τον χρήστη, ειδικά σε όσους δεν γνωρίζουν τον τρόπο τεχνικής φύσης.

Το καλύτερο πράγμα για αυτόν τον πάροχο είναι ότι προσφέρει απεριόριστες ταυτόχρονες συνδέσεις. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να μοιραστείτε τον λογαριασμό σας με οποιονδήποτε ενδιαφέρεστε, ώστε να επωφεληθούν από μια σταθερή σύνδεση VPN. Δεν είναι μόνο αυτό; υπάρχουν περισσότερα:

 • 800+ διακομιστές
 • 24/7 υποστήριξη ζωντανής συνομιλίας
 • πρωτόκολλα ασφαλείας υψηλού επιπέδου
 • ακολουθεί μια αυστηρή πολιτική μη καταγραφής
 • Πολιτική επιστροφής χρημάτων 30 ημερών
 • η διαθεσιμότητα ενός διακόπτη kill
 • δέχεται πληρωμές Cryptocurrency

Εάν πρέπει να χρησιμοποιήσετε δωρεάν VPN για πρόσβαση στο WhatsApp Calling στα ΗΑΕ?

Η απάντηση είναι όχι. Τα δωρεάν VPN είναι σχεδόν το αντίθετο από αυτό που έχει το VPN. Τα premium ενδιαφέρονται για το απόρρητο των χρηστών τους και τους προσφέρουν όλες τις δυνατότητες που χρειάζονται για να το προστατεύσουν. Δωρεάν, από την άλλη πλευρά, τείνετε να πουλάτε τα δεδομένα σας σε αδελφές εταιρείες για να βγάλουμε κάποια έσοδα.

Θα παρατηρήσετε ότι βομβαρδίζετε με ανεπιθύμητες διαφημίσεις και ανακατευθύνετε συνδέσμους. Λοιπόν, μαντέψτε τι; Έτσι βγάζουν χρήματα… από τα προσωπικά σας στοιχεία. Επομένως, προσέξτε τι αποφασίζετε να χρησιμοποιήσετε, ειδικά σε μια χώρα που έχει αυστηρές συνήθειες παρακολούθησης όπως τα ΗΑΕ. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα, ακολουθήστε αυτό καλύτερη αναθεώρηση δωρεάν VPN.

Απαγορεύεται η κλήση μέσω WhatsApp στα ΗΑΕ – Τελικές σκέψεις

Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο Skype, ενδέχεται να χάσετε συναντήσεις, βιντεοκλήσεις κ.λπ. Το Whatsapp, από την άλλη πλευρά, παραμένει μια εξαιρετική εφαρμογή για επικοινωνία με τους φίλους και τους συγγενείς σας στο σπίτι. Και στις δύο περιπτώσεις, και οι δύο υπηρεσίες VoIP αποκλείονται στα ΗΑΕ.

Θέλω να μπορώ να πραγματοποιώ βιντεοκλήσεις, πόσο μάλλον απλές φωνητικές κλήσεις όταν βρίσκομαι στα ΗΑΕ, γι ‘αυτό θα εγγραφώ για ένα VPN. Εσυ ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ? Μοιραστείτε τις σκέψεις σας σχετικά με αυτό στα σχόλια. Θα ήθελα πολύ να σας ακούσω.

σχετικές αναρτήσεις

 • 9 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας

  9 λόγοι για τους οποίους πρέπει να αποκρύψετε τη διεύθυνση IP σας

  Χωρίς σχόλια | 28 Αυγ 2018

 • Πώς να παρακολουθήσετε το πρωτάθλημα EHF Euro Handball 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο

  Πώς να παρακολουθήσετε το πρωτάθλημα EHF Euro Handball 2020 ζωντανά στο διαδίκτυο

  Χωρίς σχόλια | 6 Ιανουαρίου 2020

 • Πώς να αποκτήσετε μια Αργεντινή IP στο εξωτερικό

  Πώς να αποκτήσετε τη διεύθυνση IP της Αργεντινής στο εξωτερικό

  Χωρίς σχόλια | 3 Ιουλ 2018

 • Παρακολουθήστε American Horror Story Stream Season VPN / DNS Proxy

  Παρακολουθήστε το American Horror Story Stream AHS Season 6 VPN / DNS Proxies

  Χωρίς σχόλια | 15 Σεπ 2016

Σχετικά με τον Συγγραφέα

Κάρολος

Συσκευές ροής geek. Ενδιαφέρεστε για κάθε μικρό πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε για την παράκαμψη των περιφερειακών περιορισμών. Ένας άπληστος πιστός στο δικαίωμα προστασίας του διαδικτυακού απορρήτου. Ο Charles έχει επίσης ελέγξει πολλούς παρόχους υπηρεσιών VPN και ξέρει πώς να διαχωρίσει τα καλά μήλα από τα κακά.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map