Πώς να παρακολουθήσετε το X Factor 2018 δωρεάν ζωντανά εκτός ΗΒ

Αν ήξερα ότι υπήρχαν VPN και έξυπνοι διακομιστές μεσολάβησης DNS, πιθανώς δεν θα είχα χάσει το φινάλε της σεζόν 8 του X-Factor. Δεν ήμουν πουθενά κοντά στο Ηνωμένο Βασίλειο και σίγουρα κατάρα την τύχη μου γιατί το Little Mix, το αγαπημένο μου συγκρότημα, κέρδισε εκείνη τη σεζόν.


Τέλος πάντων, αυτό που προσπαθώ να πω είναι ότι είναι μπορείτε να παρακολουθήσετε οποιαδήποτε έκδοση X-Factor, ΕΙΔΙΚΑ X-Factor UK 2018 εκτός ΗΒ αν εγγραφείτε είτε ένα VPN είτε ένα έξυπνο DNS. Όχι, αυτό δεν είναι αστείο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να συνεχίσετε να διαβάζετε για να μάθετε πώς.

Stream X Factor 2017 Δωρεάν Ζωντανά εκτός ΗΒ

Πώς να παρακολουθήσετε το X Factor 2018 δωρεάν ζωντανά εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου

Εγγραφείτε για δωρεάν λογαριασμό ITV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου

Το ITV είναι ο υπεύθυνος ραδιοτηλεοπτικός φορέας του X-Factor, και ενώ όλοι γνωρίζουμε ότι είναι ένα δωρεάν κανάλι, απαιτείται από εσάς να δημιουργία λογαριασμού. Χωρίς ένα, δεν θα μπορείτε να κάνετε ροή του περιεχομένου του. Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να καταχωρίσετε τον δωρεάν λογαριασμό σας ITV οπουδήποτε εκτός των βρετανικών συνόρων.

 1. μεταβείτε στο Ιστότοπος ITV.
 2. Κάντε κλικ στο «Σύνδεση».
 3. Τώρα, επιλέξτε “Εγγραφή τώρα”.
 4. Πληκτρολογήστε τα προσωπικά στοιχεία απαιτείται από εσάς.
 5. Για «Ταχυδρομικός κώδικας», πληκτρολογήστε “WC1X 0AA” αλλά όχι με τα αποσπάσματα.
 6. Τώρα, επιλέξτε το πλαίσιο «Όροι και προϋποθέσεις ITV».
 7. Κάντε κλικ στο “Είμαι έτοιμος”.

Στη συνέχεια, θα λάβετε ένα email που θα σας ζητά επιβεβαίωση. Μην διστάσετε να κάνετε κλικ στον σύνδεσμο μέσα, γιατί εκεί είναι το δικό σας δωρεάν λογαριασμός ITV θα περιμένω. Αυτό που μένει τώρα είναι εγγραφή σε VPN ή Smart DNS.

Stream X Factor Season 15 Ζωντανή σύνδεση μέσω VPN

Το να βρίσκεστε εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου σας αρνείται το πλεονέκτημα ότι έχετε πρόσβαση σε ITV και σε προγράμματα ροής τόσο δημοφιλή όσο το X-Factor. Το μόνο που θα έχετε στην προσπάθειά σας για πρόσβαση είναι ένα σφάλμα που λέει: “Λυπόμαστε. Το ITV Hub είναι διαθέσιμο μόνο σε θεατές στο Ηνωμένο Βασίλειο. ” Όμως, δεν χρειάζεται να αισθάνεστε άσχημα για τους ομογενείς και τους θαυμαστές στην Αυστραλία, την Ιρλανδία, τον Καναδά και τις ΗΠΑ, επειδή υπάρχει τρόπος να αποκτήσουν το X-Factor 2018 από όπου βρίσκονται.

Η διαδικασία στην οποία πρόκειται να παρακάμψετε το γεωγραφικό σφάλμα περιλαμβάνει κάποια απάτη. Χρησιμοποιήστε ένα VPN – ένα εργαλείο ασφάλειας στον κυβερνοχώρο– ότι αλλάζει την εικονική σας τοποθεσία και κάνει το ITV να πιστεύει ότι βρίσκεστε στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ένα εικονικό ιδιωτικό δίκτυο εκτελεί ένα δίκτυο διακομιστών διανέμεται σε όλο τον κόσμο.

Σε οποιονδήποτε διακομιστή επιλέγετε να συνδεθείτε εξαρτάται από το πού βασίζεται το περιεχόμενο που θέλετε. Η διατήρηση της αρχικής σας διεύθυνσης IP δεν θα σας οδηγήσει πουθενά. Η αλλαγή σε αυτόν που ταιριάζει με έναν διακομιστή στο Ηνωμένο Βασίλειο θα το κάνει σας παραχωρήσει πρόσβαση στο ITV. Με τη σύνδεση σε διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου, θα μπορείτε απεμπλοκή βρετανικών υπηρεσιών ροής και καναλιών οπουδήποτε και αν ζείτε.

Τα βήματα

Αυτό έκανα όταν πήρα τελικά μια συνδρομή VPN.

 1. Έκανα την έρευνά μου και βρήκα ExpressVPN να είναι το καλύτερο VPN στην αγορά.
 2. Στη συνέχεια, εγώ εγγραφείτε στις υπηρεσίες του ExpressVPN.
 3. Υπήρχε μια εφαρμογή που έπρεπε Κατεβάστε.
 4. Αυτό που ακολούθησε ήταν δημιουργία λογαριασμού και σύνδεση.
 5. Τότε εγώ ενεργοποίησε την εφαρμογή και ήταν εκπληκτικά ικανοποιημένος με τον αριθμό των διακομιστών εκεί.
 6. Εγώχτυπήθηκε για διακομιστή του Ηνωμένου Βασιλείου και συνδέθηκε με αυτόν.
 7. Το κουμπί έγινε πράσινο και έγραφε “Connected”. Αυτό πρέπει να σημαίνει Έχω τώρα διεύθυνση IP στο Ηνωμένο Βασίλειο.
 8. Μόλις είδα το πράσινο φως, Πήγα στον ιστότοπο του itv για να ελέγξετε αν λειτούργησε.
 9. Σίγουρα το έκανε. Κοίταξέ με ροή του X-Factor εκτός του ΗΒ.

Καλύτερο VPN για X-Factor 2018

Δεν θα προχωρήσετε πολύ με ένα VPN που δεν είναι ExpressVPN. Η εγγραφή σε αυτόν τον πάροχο σημαίνει ότι θα φτάσετε ξεμπλοκάρετε όλα τα κανάλια του ΗΒ παρά την τοποθεσία σας στο εξωτερικό, συμπεριλαμβανομένων των BBC iPlayer, TVPlayer, Channel 4, Channel 5 και φυσικά ITV Player.

Συνιστώ ανεπιφύλακτα να εγγραφείτε ExpressVPN λόγω του ισχυρές δυνατότητες απεμπλοκής και εξαιρετικές υπηρεσίες. Δικα τους Εγγύηση επιστροφής 30 ημερών με έκανε να νιώθω πιο άνετα, και τους 24/7 υποστήριξη πελατών δεν άφησε καμία ερώτηση αναπάντητη. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας επίσης ελέγχοντας άλλους ανταγωνιστές στην αγορά σε αυτόν τον πίνακα. 

Πώς να παρακολουθήσετε το X Factor 2018 δωρεάν διαδικτυακά με έξυπνο DNS

Ενώ η κύρια λειτουργία ενός VPN είναι για να προστατεύσετε τα δεδομένα σας και να τα κρυπτογραφήσετε κατά την κατάργηση αποκλεισμού περιεχομένου, η κύρια λειτουργία ενός έξυπνου DNS είναι μόνο παράκαμψη γεω-περιορισμών. Η διεύθυνση IP σας θα παραμείνει η ίδια, πράγμα που σημαίνει ότι η ταυτότητά σας θα παραμείνει εκτεθειμένη σε δημόσιους θεατές και τρίτα μέρη.

Επίσης, ένα έξυπνο DNS δεν έχει καμία επιχείρηση κρυπτογράφηση των δεδομένων σας. Ήταν αρχικά σχεδιασμένο να παρακάμπτει τους περιφερειακούς περιορισμούς και να ξεμπλοκάρει κανάλια που δεν είναι διαθέσιμα στους χρήστες. Ανακατευθύνει την επισκεψιμότητα μέσω καθορισμένων διακομιστών, ώστε να ξεκλειδώσετε το περιεχόμενο που θέλετε. Δείτε πώς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα έξυπνο DNS για να κατάργηση αποκλεισμού ITV και καταλήγω streaming X Factor 2018 δωρεάν online:

 1. Εγγραφείτε στο Unlocator και επωφεληθείτε από τη δωρεάν δοκιμή 7 ημερών που προσφέρεται.
 2. Μετά, ακολουθήστε αυτά τα βίντεο / φροντιστήριο ρύθμισης για να διαμορφώσετε το έξυπνο DNS.
 3. Ελέγξτε τώρα αν μπορείτε αποκτήστε πρόσβαση στο ITV μεταβαίνοντας στον ιστότοπο ή εκκίνηση της εφαρμογής.
 4. Τώρα, συνδεθείτε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό ITV.
 5. Ροή του X Factor 2018 οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.

έχω χρησιμοποιήσει Μη εντοπιστής πριν, και μπορώ να πω ότι πήγε τέλεια. Η ανακάλυψη του Unlocator έγινε από δοκιμή και λάθος. Ήταν το μόνο έξυπνο DNS που ήταν πιστό στην αξίωσή του και μου επέτρεψε να το κάνω παρακολουθήστε ITV εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. ο δωρεάν δοκιμή 7 ημερών ήταν πολύ παρηγορητικό γιατί χρειαζόμουν λίγο χρόνο για να σκεφτώ τη συνδρομή γιατί δεν ήμουν σίγουρος για τις δυνατότητές της.

Πώς να παρακολουθήσετε το X Factor 2018 δωρεάν ζωντανά στο Διαδίκτυο – Συμπληρώστε

Αυτό είναι το μόνο που πρέπει να ξέρετε για το πώς να το κάνετε μεταδώστε τη 15η σεζόν του X Factor οπουδήποτε στον κόσμο. Η τηλεοπτική σειρά της βρετανικής πραγματικότητας υπήρξε εξαιρετικά επιτυχημένη με τα χρόνια και προσωπικά δεν μπορούμε να περιμένουμε να ξεκινήσει η νέα σεζόν.

Πόσο ενθουσιασμένοι είσαι; Είστε αντλημένοι στο βαθμό που πρόκειται να πάρετε ένα Συνδρομή ExpressVPN? Ενημερώστε μας τι σκέφτεστε στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map