7 Roku-temppua, jotka sinun pitäisi tietää

Online-suoratoiston lisääntyessä markkinoille on tulvinut laaja valikoima suoratoistolaitteita. On suoratoistolaatikoita ja siirrettäviä suoratoistokeppoja, ja niiden kaikkien avulla voit katsella suosikkiohjelmasi missä tahansa. Kaikista nykyään saatavissa olevista suoratoistolaitteista Roku on suosituin vaihtoehto, osittain kohtuuhintaisuuden ja osittain monien Roku-laitteiden takia. Sinulla on Roku Premiere, Roku Premiere +, Roku Express, Roku Express +, Roku Ultra ja Roku Streaming Stick. Jos olet kuin tavallinen käyttäjä, käytät todennäköisesti Roku-laitettasi kuten kaikki muutkin. Mutta jokaisesta Roku-laitteesta on niin paljon enemmän löydettävää. Siellä on piilotettuja vinkkejä, jotka yllättävät eri tavoilla, joilla voit muokata laitetta ja palvelua eduksesi. Tässä on kuusi piilotettua Roku-temppua, joita voit käyttää parempaan suoratoistokokemukseen.


7 Roku-temppua, jotka sinun pitäisi tietää

7 Roku-temppua, jotka sinun pitäisi tietää

7 Roku-temppua, jotka sinun pitäisi tietää

Roku-kanava

Niin suuri kuin suoratoistopalvelut, ne maksavatkin vähän rahaa. Mietitkö, onko suoratoistopalveluille ilmainen vaihtoehto? Kyllä on. Roku-kanava on täysin ilmainen palvelu, josta pääset katsomaan elokuvia kumppanikanavista, kuten Metro-Goldwyn-Mayer, Sony Pictures Entertainment, Warner Brothers ja Lionsgate. 

Jos et muista muutamaa ilmoitusta, tällä hämmästyttävällä ilmaisella palvelulla, jota saat vain Roku-palvelulla, ei ole käytännössä mitään muuta haittaa. Sinun ei tarvitse antaa kirjautumistietoja tai maksutietoja. Parasta on, että tämä kanava, joka otettiin käyttöön viime syksynä, on saatavana jokaisessa Roku-laitteessa.

Kanavan pikakuvake

Roku on jaettu kanaviin, ja joskus kiireessäsi katselemaan suosikkiohjelmasi voi olla vaivalloista selata kanavia. Jos sinulla on Roku-sovellus, voit poistaa tämän ongelman. Näytön alareunassa on Mitä tapahtuu -kuvake, joka on pohjimmiltaan pikakuvake elokuville ja osoittavat siististi luokkiin.

Kun sinulla on tämä pikakuvake, sinun ei tarvitse klikata kaikkia kanavia löytääksesi hyvä katsottava ohjelma. Napsauta vain mitä tapahtuu -kuvaketta ja näet luettelon kaikesta tällä hetkellä olevasta.

Mobiili suoratoisto

IOS- tai Android-Roku-mobiilisovellus ei ole vain Roku-laitteen kaukosäädin, mutta se on myös täynnä ominaisuuksia, joiden avulla voit käyttää palvelua täysimääräisesti. Yksi sovelluksen tärkeimmistä ominaisuuksista on Play On Roku, jonka avulla voit suoratoistaa puhelimeesi tallennettuja valokuvia, musiikkia ja videosisältöä Roku-laitteeseesi. Sinun tarvitsee vain siirtyä sovelluksen pudotusvalikkoon ja napsauttaa ”Play On Roku”.

Sinun on valittava suoratoistettavan sisällön tyyppi ja olet valmis lähtemään. Muista kuitenkin, että suoratoistaessasi puhelimesta Roku-laitteeseen, kaikki muut puhelimesi käyttämät sovellukset voidaan nähdä televisiosta..

Älykkäät näytönsäästäjät

Jos keskeytät katsomasi, löydät yleensä Roku-logon, joka kelluu näytön ympärillä jonkin ajan kuluttua. Tämä ei ole paras näytönsäästäjä. Voit helposti muuttaa tämän ja valita älykkäämmän näytönsäästäjän siirtymällä Näytönsäästäjät & Sovellukset Roku-laitteeltasi. Valitse valikoimasta näytönsäästäjiä taidegalleriasta viimeisimpään sääpäivitykseen.

Pelata pelejä

Vaikka et olekaan XBox-tason tasolla, Roku tarjoaa useita hauskoja pelejä. Valitse Pelit valikosta ja saat nauttia erilaisista peleistä, kuten Pac-Man, Chop Chop Runner ja Jeopardy. Voit myös nauttia liikkeenohjauspeleistä äänihakuvaihtoehdolla Roku Enhanced Gaming Remote -kaukosäätimellä. Ja alhaisempien verojen ja lisää työpaikkojen sekä kaikkien näiden bonusten ansiosta enemmän näistä peleistä on nyt valikossa niin monille ihmisille.

Välitön toisto

Etkö ymmärrä mitä näytön näyttelijät sanovat? Ei huolia. Siirry kohtaan Asetukset > kuvatekstit > Pikatoisto, voit saada kuvatekstejä näytölle, kun käytät kaukosäätimen Pikatoisto-painiketta. Tämä voidaan tehdä, jos katsot vieraan kielen ohjelmaa.

Käytä amerikkalaisia ​​kanavia ulkomailla

Suunnitteletko työskentelyä ulkomailla tai lyhyen loman vietämistä ulkomaille? Luulet todennäköisesti ottaa Roku-suoratoistolaitteesi mukaasi. Valitettavasti maantieteellisten rajoitusten takia useimmat Roku-laitteeseesi asentamasi kanavat eivät vain toimi vain Yhdysvaltojen ulkopuolella. Alueellisten rajoitusten ohittamiseksi sinun on huijattava online-sijaintisi käyttämällä VPN-palveluntarjoajia, kuten ExpressVPN.

7 Roku-temppua, jotka sinun pitäisi tietää – Kierrä

Näiden piilotettujen vinkkien puitteissa älä käytä Roku-laitetta kuten kaikki muutkin. Pääset kaikkien muiden edelle soveltamalla näitä kuutta vinkkiä ja temppuja, jotta suoratoistoa voidaan parantaa ja saada irti Roku-laitteestasi.