Katso Big Brother USA: n ulkopuolella, suoraa BBOTT Online -tapahtumaa

Kuinka katsella Big Brother Over the Topia Yhdysvaltojen ulkopuolella? Uusi BBOTT on yksinoikeudella CBS All Access -palvelu. Amerikan kansalaiset voivat tilata online-suoratoistopalvelun ja katsella Big Brotheria noin 5,99 dollaria / kuukausi. Entä Big Brother -faneja Kanadassa, Isossa-Britanniassa tai Australiassa? Valitettavasti CBS All Access on geoblocked Yhdysvaltojen ulkopuolella. Onneksi voit kuitenkin käyttää kumpaakin VPN tai Älykkäät DNS-välityspalvelimet että poista CBS-esto ulkomailla. Siten, katsella Big Brother Over the Topia Kanadassa, Iso-Britanniassa, Australiassa, Ranskassa, tai muualla ulkomailla.


Katso isoveli USA: n ulkopuolella, live-tilassa

Katso isoveli USA: n ulkopuolella, live-tilassa

Kuinka katsella BBOTT: ta Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: n avulla

Mitä sinun periaatteessa tarvitaan poista CBS All Accessin esto ulkomailta on amerikkalainen IP-osoite. Mutta kuinka voit saada yhden teistä asumaan valtioiden ulkopuolella? No, se on melko yksinkertaisesti tosiasiallisesti. Kaikki mitä tarvitset saadaksesi Yhdysvaltain IP-osoite ulkomailla On VPN. Virtuaali yksityinen verkko ei vain salaa kaikkea Internet-liikennettäsi, mutta antaa myös mahdollisuuden näyttää olevan Yhdysvalloissa.. Kuinka asentaa VPN katsomaan CBS All Accessia Yhdysvaltojen ulkopuolella? Tässä on kaikki tarvittavat vaiheet.

 1. Ensinnäkin tarvitset VPN-tilauksen. Jos et omista yhtäkään, siirry ExpressVPN ja kirjaudu sisään.
 2. Nyt kun sinulla on VPN, lataa ja asenna VPN-sovellus sinun PC, Mac, iOS tai Android.
 3. Käynnistä sovellus ja muodosta yhteys Amerikkalainen VPN-palvelin.
 4. Vaikka asutkin Kanadassa, Isossa-Britanniassa tai Australiassa, sinulla on nyt pääsy kaikkiin amerikkalaisten suoratoistokanaviin, mukaan lukien Hulu, HBO GO, Netflix, Crackle, ABC Go, Ja tietenkin CBS All Access.

Sillä aikaa ExpressVPN ovat VPN-palveluntarjoajia numero yksi estä amerikkalaisten kanavien esto Yhdysvaltojen ulkopuolella, voit myös käyttää mitä tahansa parhaat VPN-palvelut lueteltu alla katsella Big Brother Over The Top -kenttää Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Suoratoista iso veli älykkäiden DNS-välityspalvelimien avulla

Älykäs DNS on toinen menetelmä, jonka avulla voit huijata online-sijaintiasi. Älykäs DNS ei toimi samalla tavalla kuin VPN, ts. Se ei muuta IP-osoitettasi, mutta se poistaa georajoitukset yhtä tehokkaasti. Sen sijaan, että reitität kaiken liikenteen amerikkalaisen VPN-palvelimen kautta, vain ne CBS-URL-osoitteet, jotka paljastavat sijaintisi, kanavoidaan uudelleen.

 • Se, pystytkö todella käyttämään Smart DNS -sovellusta tietyn suoratoistokanavan / verkkosivuston estämiseen, ei riippuu pelkästään käyttämästäsi Smart DNS -välityspalvelimesta..
 • Eri älykäs DNS-välityspalvelin saattaa tukea kanavan vapauttamista yhdestä laitteesta, mutta ei toisesta.
 • IP-osoitteesi säilyttäminen tarkoittaa, että et menetä pääsyä mihinkään paikallisiin suoratoistokanaviin.
 • Sinä pystyt määritä Smart DNS suoraan PC: lle, Macille, iPhonelle, iPadille, Androidille, Xboxille, Apple TV: lle, Amazon Fire TV: lle.
 • Älykäs DNS tukee pääasiassa CBS All Access -palvelun tilausohjelmien poistamista. suora CBS-pääsy stream ei ehkä ole käytettävissä Smart DNS: n kautta.

Unlocator tee tukea CBS All Access -sovelluksen esto iOS: lla, Androidilla, Roku, PC, Mac, muiden laitteiden joukossa, joten niitä kannattaa ehdottomasti tarkistaa, jos päätät, että Smart DNS on suositeltava tapa kiertää maantieteellisiä rajoituksia. Voit jopa tilaa ilmainen Unlocator-kokeilu ilman luottokorttia.

Iso veli yli talon vieraita

* Lähde: Wikipedia

Nimi
Ikä maahantulon yhteydessä
ammatti
asuinpaikka
Alex Willett25Animaation suunnittelijaDallas, Texas
Danielle Lickey23Esikoulun opettajaVisalia, Kalifornia
Jason Roy27Supermarketin kassaFall River, Massachusetts
Justin Duncan27Kalaravintolan omistajaNew Orleans, Louisiana
Kryssie Ridolfi31TarjoilijaSchaumburg, Illinois
Maissileivän Ligon41Foreman puunpoistoyrityksessäAugusta, Georgia
Monte Massongill25Insinööri-osakasOliivihaara, Mississippi
Morgan Willett22TiedottajaAustin, Texas
Neeley Jackson33MyyntiosakasFort Worth, Texas
Scott Dennis24PerintäBangor, Maine
Shane Chapman24KatontekijaPisgah Forest, Pohjois-Carolina
Shelby Stockton24Lakikoulun valmistunutSimi Valley, Kalifornia
Whitney Hogg21LääkäriassistenttiWhitesburg, Kentucky

CBS All Access -yhteensopivat suoratoistolaitteet

 • PC
 • mac
 • iPhone
 • iPad
 • Android
 • Roku
 • Apple TV
 • Amazon Fire TV
 • xbox
 • Chromecast
 • Android TV

Kuinka katsella isoverta CBS: n All Accessin huipulla Yhdysvaltojen ulkopuolella?

BBOTT on suoratoisto käytettävissä vain verkossa. Jos asut onnekkaasti Yhdysvalloissa, sinulla ei pitäisi olla vaikeuksia katsella kaikkia epsiodeja CBS All Access -sivustolla. Käytä kaikkia muita BBOTT-laitteita Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN tai Älykkäät DNS-välityspalvelimet että katsella Big Brother Over the Topia verkossa.

Tallentaa