Kuinka asentaa VPN iPhoneen tai iPadiin

Kuinka asentaa ja määrittää VPN iOS-laitteille, kuten iPad tai iPhone? Integroitujen turvatoimenpiteiden ansiosta, jotka Apple on aina sisällyttänyt laitteisiinsa, suurin osa heidän iPadistaan ​​ja iPhonistaan ​​on jo integroitu L2TP / IPSec- ja Cisco IPSec -protokollilla. Niiden avulla voit myös muodostaa yhteyden OpenVPN-verkkoihin tai kolmansien osapuolien VPN-yhteyksiin. Ainoa asia, josta Apple-käyttäjillä oli ongelmia ennen iOS 8: n käyttöönottoa, oli se, että iPhonet katkaisivat automaattisesti VPN: t, kun he siirtyivät lepotilaan. Tämä ongelma kuitenkin ratkaistiin iOS 8 -ohjelmistoversion julkaisun jälkeen. IOS 8: lla tai uudemmalla on VPN-yhteyden luominen iPhoneen entistä helpompaa, ja asenna VPN iPhoneen tai iPadiin. Tässä oppaassa tarkastellaan paria näistä menetelmistä, joista ensimmäinen käyttää VPN-sovellusta.

Kuinka asentaa VPN iPhoneen tai iPadiin

Kuinka asentaa VPN iPhoneen tai iPadiin

Asenna VPN iPhoneen tai iPadiin VPN-sovelluksen avulla

Jokaisella, joka haluaa parantaa tietoturvaaan verkossa, on ylellisyyttä valita laajasta palveluntarjoajasta. Markkinoiden parhaimmilla iOS-laitteiden VPN-palveluntarjoajilla on vahvoja puolia, jotka saavat heidät vetoamaan käyttäjiin ainutlaatuisella tavalla, ja tämä auttaa varmistamaan, että minkä tahansa tyyppisissä asiakkaissa on erityiset tietoturvatarpeet. Asenna VPN iPhonellesi tai iPadiin seuraavasti:

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja, joka tarjoaa VPN-sovelluksia iOS: lle.
 2. Siirry Apple App -kauppaan.
 3. Lataa ja asenna VPN-palveluntarjoajasovellus iPhoneen / iPadiin.
 4. Käynnistä sovellus ja kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
 5. Yhdistä lopuksi valitsemallasi VPN-palvelimella sovelluksen avulla.

Paras VPN-asennus iOS: iin

ExpressVPN, esimerkiksi tiedetään olevan yksi markkinoiden yksinkertaisimmista käyttöliittymistä, mikä helpottaa VPN-käyttäjien ensimmäistä kertaa navigointia sovelluksessaan. Heidän asiakaspalvelunsa on myös huippua, koska tukea on aina saatavana, jos törmäät ongelmiin, jotka ylittävät kykysi. Heidän vahva yli 1500 palvelimen verkko yli 145 maassa tarjoaa varmasti vakaan yhteyden kaikille rekisteröiville. Mahdollisilla käyttäjillä on mahdollisuus kokeilla ExpressVPN: n 30 päivän rahat takaisin -takuuta, jonka avulla he voivat kokeilla palveluaan ennen päätöksentekoa tilaamisesta vai ei..

NordVPN on myös toinen hyvä valinta, etenkin niiden kohtuuhintaisuuden ja kyvyn vuoksi tukea jopa viittä samanaikaista laitetta. Heidän palveluunsa on integroitu Internet kill -kytkin, ja he tarjoavat myös kaksinkertaisen VPN: n parantaakseen käyttäjän turvallisuutta entisestään. Palvelulla on myös tiukka nollakirjauskäytäntö, jossa mitään käyttäjän selaushistoriaa ei tallenneta. Se, että yrityksen pääkonttori on Panamassa, tarkoittaa, että palvelu on kaikkien tietojen säilyttämisalueiden ulottumattomissa.

Toinen tarjoaja, jota suosittelemme tutkimaan, on IPVanish. Palveluntarjoajana, joka tarjoaa tukea sellaisille protokollille kuin OpenVPN, IPSec, IKEv2, L2TP ja jopa PPTP, käyttäjät voivat vapaasti valita, minkä protokollan yhdistää. Palvelu tarjoaa yli 25 000 IP: tä, ja jokainen palvelin pystyy tukemaan yli 10 IP: tä. Heidän AES-256-salattu VPN-palvelunsa varmistaa, että kaikki henkilökohtaiset tietosi ovat piilossa mahdollisilta hakkereilta ja roskapostittajilta, samalla kun ne tarjoavat nimettömyyden ja mahdollisuuden poistaa maantieteellisesti rajoittavia sivustoja..

Yhdistäminen OpenVPN VPN: ään

OpenVPN-tukea ei ole vielä lisätty iOS: iin, mutta ei hätää. App Storessa on paljon kolmannen osapuolen sovelluksia, jotka helpottavat yhteyden muodostamista iPhonen tai iPadin ja OpenVPN: n välillä. OpenVPN: llä on jopa virallinen OpenVPN Connect -sovellus, jonka avulla voit muodostaa yhteyden heidän VPN: ään.

Kun olet määrittänyt tilisi, seuraava vaihe on määrittää VPN-palvelin, johon aiot muodostaa yhteyden. Voit tehdä tämän manuaalisesti, kun yhdistät iPadisi tai iPhoneesi tietokoneeseen, käynnistä iTunes ja valitse kytketty laite. Sinun pitäisi pystyä kopioimaan .ovpn-tiedosto ja muut siihen liittyvät varmenne- ja avaintiedostot OpenVPN-sovellukseen, ja tämän pitäisi helpottaa VPN-yhteyden muodostumista.

Olisi hyvä huomata, että OpenVPN connect -sovellus ja vastaavat sovellukset eivät ole vain käyttämiäsi sovelluksia, koska ne tarjoavat VPN-yhteyden järjestelmätasolla, jotta kaikki laitteesi sovellukset pääsevät Internetiin.


Yhdistäminen IKEv2-, L2TP / IPSec- ja Cisco IPSec VPN -verkkoihin

Olettaen, että haluat käyttää muita protokollia kuin OpenVPN, tai että valitsemassasi VPN: ssä ei ole iOS-sovellusta, voit silti määrittää VPN: n tekemällä muutama muutos iOS: n asetuksiin. Voit tehdä tämän seuraavasti:

 1. Siirry iPhonen tai iPadin Asetukset-sovellukseen.
 2. Napauta Yleinen luokka,
 3. Napauta sitten VPN lähellä luettelon alaosaa.
 4. Näet luettelon lopussa Lisää VPN-kokoonpano -painikkeen.
 5. Napauta sitä ja valitse sitten joko IKEv2, IPSec tai L2TP vaihtoehto sen VPN-protokollan mukaan, johon haluat muodostaa yhteyden.
 6. Tässä vaiheessa sinun tarvitsee vain kirjoittaa VPN-yhteyden yksityiskohdat muodostaaksesi yhteyden. Valitettavasti PPTP VPN: ien tuki menetti iOS 10: n, koska PPTP sattuu olemaan vanha, epävarma protokolla.

Jos asennustoimenpiteesi vaatii varmennetiedostoja yhteyden luomiseksi VPN-verkkoon, ne on tuotava, ennen kuin edes aloitat koko prosessin. Jos saat varmenteen sähköpostitse, sinun tarvitsee vain tuoda se. Sekä iPhones että iPads voivat toimia varmenteilla PKCS # 1 (.cer, .crt, .der) tai PKCS # 12 (.p12, .pfx) -muodossa..

Liittäminen & Yhteyden katkaiseminen VPN: stä

Kun olet määrittänyt VPN: n, voit myös avata Asetukset-ikkunan siirtääksesi VPN-liukusäädintä yhteyden muodostamiseen ja katkaisemiseen VPN: stä. Jos satut olemaan asentanut useita VPN: iä iPadiin tai iPhoneen, niin on helpompaa vaihtaa edestakaisin niiden välillä selaamalla Asetukset, sitten Yleiset ja sitten VPN samassa näytössä, johon olet lisännyt nämä VPN: t.

Johtopäätös – VPN: n asentaminen iPhoneen tai iPadiin

Kuten olette huomanneet, on olemassa useita luotettavia tapoja, joilla voit muodostaa yhteyden VPN: ään iPhonesta, ja useimpien niistä tekeminen vie vähemmän kuin 5 minuuttia. Siksi ei ole syytä jättää itsesi haavoittuvaksi tietoverkkorikollisille, jotka suunnittelevat tietojen varastamista tai pääsyäsi verkkotileillesi. Hanki VPN, & pysy suojassa.