Kuinka asentaa VPN PS4: een

Kuinka käyttää VPN: tä PS4: ssä? Saatat ajatella, että PS4: ääsi ei tarvitse VPN: ää ja että sinulla on kunnossa sillä tavalla, kuin se on, mutta anna meidän selittää sinulle miksi olet väärässä siinä. Jos et tiennyt, PlayStation-verkolla ei ole parasta tietoturvaa, mikä tekee salauksesta entistä välttämättömämmän. Tämä on erityisen totta, jos niin tapahtuu lähettäessäsi arkaluontoisia tietoja pelikonsolin kautta.


Koska pelaaminen saattaa kuitenkin olla PS4: n ainoa huolenaihe, sinun pitäisi tietää, että sillä toimivan VPN: n avulla pelikokemuksesi kannattaa. PS4: ään asennetun VPN: n avulla voit käyttää geosuojattuja pelejä ja parantaa online-pelaamisen nopeutta. Joten jos et etsinyt tapoja kytkeä PS4 VPN-verkkoon, nyt olisi paras aika harkita sitä. Jatka lukemista oppiaksesi asentamaan VPN: n PS4: ään.

Kuinka asentaa VPN PS4: een

Kuinka asentaa VPN PS4: een

Kuinka asentaa VPN PS4: een?

Aivan kuten VPN varmistaa tietoturvasi ja lisää älypuhelimesi online-vapautta, sama pätee myös, jos käytät sitä PS4: lläsi. VPN: n saaminen PS4: ltä ei ole mahdotonta, mutta se vaatii enemmän vaivaa kuin hankkiminen älypuhelimella.

  • PlayStation ei tue suoraan VPN: ää, mutta se voidaan ratkaista asentamalla yksi reitittimellesi. Tätä varten tarvitset VPN-yhteensopivan reitittimen, joka tarkoittaa sisäänrakennettua VPN-yhteyttä. Jos et halua selvittää ongelmia VPN: n asettamisella reitittimellesi, voit ostaa reitittimen, jolla on jo sisäänrakennetun palveluntarjoajan asetukset. Tai voit lisätä VPN-tiedot manuaalisesti Wi-Fi-reitittimen asetuksiin. . Kun olet määrittänyt reitittimen, kytket PS4 WiFi -laitteen päälle muodostaaksesi yhteyden siihen.
  • Vaihtoehtoisesti voit muodostaa yhteyden PS4: n VPN: ään PC: n avulla. Tietenkin, sinun on ensin asennettava VPN-ohjelmisto tietokoneellesi ja kytke sitten Ethernet-kaapeli sekä tietokoneesi että PS4: n takaosaan. Jos omistat Macin, voit käyttää näitä ohjeita jakaaksesi Macin VPN-yhteyden PlayStation 4: n kanssa.

Jos haluat asentaa PS4-sovelluksia, joita ei ole saatavilla alueellasi, sinun on vaihdettava PSN-alueesi, kuten tässä yksityiskohtaisesti selitetään. artikkeli täällä. PS4: n parhaat VPN-palveluntarjoajat ovat ExpressVPN ja BulletVPN. Tämä johtuu siitä, että molemmat palveluntarjoajat tarjoavat älykkään DNS-välityspalvelimen palveluineen, mikä on hyvä paketti.

Toisin kuin VPN, älykäs DNS voidaan määrittää suoraan PS4: ssä ja antaa sinun käyttää alueellisesti rajoitettua sisältöä, kuten American Netflix, Hulu, Amazon Prime Video ja BBC iPlayer. Joten jos sen PS4: n maantieteellisesti estettyjen sovellusten vapauttaminen on mitä olet seurannut, voit käyttää Smart DNS: tä VPN: n sijasta.

Miksi tarvitaan VPN PS4: llä?

Suosittelemme VPN-verkkoja jatkuvasti, koska tiedämme kuinka hyödyllisiä ne ovat, kun ne on kytketty kaikenlaisiin laitteisiin. Ne salaavat Internet-liikenteesi, estävät seurantaa ja kohdistamista, piilottavat todellisen sijaintisi ja parantavat online-pelaamista. Muista, että PS4: n kaltaisissa laitteissa on esiasennetut suositut mediavirtasovellukset, kuten Netflix, YouTube, Pandora, Hulu tai HBO Go.

Tämä osoittaa kuinka monipuoliset nämä laitteet todella ovat. Ne voivat suorittaa suuremman tehtävän kuin mitä heille yleisesti tunnetaan. Se, että nämä palvelut ovat maantieteellisesti rajoitettuja alkuperämaan ulkopuolella, vaativat VPN-yhteyden. Tässä on joitain syitä, miksi tarvitset VPN: tä PS4: llä:

  • saada nopeammat pelinopeudet
  • Hanki tehokkaampia palvelinhyppejä
  • huijata sijaintiasi
  • piilota henkilöllisyytesi
  • käyttää rajoitettua sisältöä
  • suoratoista sisältöä kaikkialta maailmasta.
  • salaa tietosi.
  • pysy suojassa seurannalta ja Internet-palveluntarjoajilta.

Monet pelaajat eivät pysty pelaamaan haluamiaan pelejä georajoitteiden takia. VPN: n avulla pääset kuitenkin käyttämään mitä tahansa peliä. Voit myös hankkia IP-osoitteen maista, joissa haluamasi pelit on juuri julkaistu.

Tällä tavalla sinun ei tarvitse odottaa sen alkamista omalla alueellasi. Lisäksi VPN-yhteyden kanssa sinun ei tarvitse käsitellä kauheita pingiaikoja, koska saat pääsy pelipalvelimiin ympäri maailmaa..

VPN: n käyttö PS4: ssä

Huijaat, kun huomaat loputtomat mahdollisuudet, joita tällä VPN-PS4-yhteydellä on tarjota. Käyttämällä sitä, käytät PS4-laitetta täysimääräisesti ja saa paljon hyötyä. Paranna pelikokemustasi, paranna viivästyneitä verkkoyhteyksiä, vähennä kuristus- ja pääsypalveluita ja pelejä PS4: n VPN: llä. Jos haluat tietää mikä on paras VPN PS4: lle, Muista tutustua tähän artikkeliin.