Kuinka avata MédiaKlikk-palvelun esto Unkarin ulkopuolella

TV-kanavasi uusimpien jaksojen seuraaminen on yksi yksinkertaisista nautinnoista, jotka me kaikki haluamme nauttia. Se on loistava tapa rentoutua pitkän työpäivän jälkeen. Koska monilla kanavilla on käytettävissä käyttäjiä ympäri maailmaa, valittavana on laaja valikoima ohjelmointeja. Ainoa ongelma, joka ympärilläsi on, kun matkustat ehkä kotimaasi ulkopuolella, etkä voi enää katsella suosikkikanaviasi kuin olet tottunut. Otetaan esimerkiksi Unkarin M1- ja M2-kanavat. Näitä kahta kanavaa hallinnoi kansallinen lähetystoiminnan harjoittaja. Tämä tarkoittaa, että he ovat todennäköisesti rajoitettu vain katsojiin, jotka asuvat maassa.


Kuinka avata MédiaKlikk-palvelun esto Unkarin ulkopuolella

Kuinka avata MédiaKlikk-palvelun esto Unkarin ulkopuolella

Onko MédiaKlikk saatavilla Unkarin ulkopuolella

MédiaKlikk: n M1- ja M2-kanavat lisäävät luettelon maantieteellisesti rajoitetuista kanavista, joita et pääse ulkomailta. Mietit todennäköisesti, kuinka kanava pystyy selvittämään, että olen kotona Unkarin ulkopuolella? Yksinkertainen. Aina kun olet online-tilassa, laite tunnistetaan tietyn Internet Protocol -osoitteen kautta. Tämä IP-osoite sisältää tietoja, kuten sijaintisi tai henkilöllisyytesi, ja tätä useimmat sivustot ja kanavat tarkistavat, kun pyydät vierailua heidän sivustollaan. Ainoa tapa kiertää kaikkia rajoittavia lohkoja on piilottaa IP-osoitteesi. Paras tapa tehdä tämä on VPN: n kautta.

VPN: n avulla katsella MédiaKlikk Unkarin ulkopuolella

VPN on pohjimmiltaan virtuaalinen yksityinen verkko, jonka avulla voit muodostaa yhteyden erilaisiin palvelimiin, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa. Yhteytesi näihin palvelimiin on suurimman osan ajasta salattu. Salaus tapahtuu, koska tietosi koodataan VPN-asiakasohjelman kautta. Tällöin tietyt tietosi, kuten sijaintisi, näkökohdat muuttuvat tai jopa piilotetaan kokonaan. IP-osoitteesi muuttuu myös aina, kun muodostat yhteyden palvelimeen, joka perustuu uuteen sijaintiin. Siksi M1: n tai M2: n katselemiseksi Unkarin ulkopuolella sinun tarvitsee vain muodostaa yhteys siellä sijaitsevaan palvelimeen.

VPN-palvelun ensisijainen tehtävä on tarjota sinulle online-suojaus. Tämä tehdään tekemällä yhteydestäsi yksityinen. Kun tämä on tehty, sinun tulee muodostaa yhteys Internetiin, joku ei oikein tiedä mitä olet tekemässä. Tämä on hienoa, etenkin jos haluat kiertää kaikenlaista kuristusta, jota Internet-palveluntarjoajasi voi heittää sinuun. Internet-palveluntarjoajien tiedetään virittävän yhteyttäsi varsinkin jos teet paljon kaistanleveyttä vaativaa työtä verkossa, kuten suoratoistoa. VPN pyrkii estämään sinua tämän tyyppisestä kuristimesta piilottamalla yhteytesi. Voit myös estää Internet-palveluntarjoajaasi salakuuntelemasta yhteyttä.

 1. Liity VPN-palveluntarjoajaan, jolla on VPN-palvelimia Unkarissa.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus tietokoneellesi, Maciin, Androidiin, iOS-laitteeseen.
 3. Käynnistä VPN-sovellus ja kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
 4. Yhdistä nyt unkarilaiseen VPN-palvelimeen.
 5. Katso lopuksi M1 tai M2 mistä päin maailmaa tahansa.

Luotettavan verkkoturvallisuuden lähteen avulla voit tehdä paljon enemmän juttuja verkossa paljon enemmän luottamusta. Voit tehdä ostoksia verkossa, tehdä pankkipalveluita tai jopa varata halvempia lippuja tai hotellihuoneita. Mahdollisuus muodostaa yhteys sivuston eri versioihin antaa sinulle laajemman näkökulman ja antaa sinun nähdä, mihin voit säästää enemmän rahaa aluekohtaisten alennusten avulla.

Parhaat VPN: t streaming MédiaKlikk Unkarin ulkopuolella

VPN: n käytöllä on paljon suuria etuja, mutta tilaajasi on tehtävä oikein. Auttaaksemme sinua tekemään tämän, meillä on luettelo palveluista, joita pidämme alan parhaina. Katso alla:

1. ExpressVPN

Ensin luettelossamme on ExpressVPN. Tämä on luotettava palveluntarjoaja, joka perustuu Ison-Britannian Neitsytsaaret ja jolla on luotettava verkko, joka sisältää jopa yli 2000 palvelinta. Palvelu on voittanut paljon palkintoja, joten voit olla varma, että niiden tarjoama korkea laatu. Turvallisuuden kannalta palvelu käyttää 256-bittistä AES-salausta ja sallii jopa 3 samanaikaisesti kytketyn laitteen. Palvelu tarjoaa myös VPN-protokollia, kuten OpenVPN, PPTP, SSTP ja L2TP / IPSec, joista voit valita.

ExpressVPN-tilauksen mukana toimitettuihin ominaisuuksiin kuuluu jaettu tunnelityökalu, joka auttaa sinua erottamaan normaalin liikenteen salatusta liikenteestä. On myös täysi tuki Tor over VPN -yhteydelle ja automaattiselle Internet Kill Switch -sovellukselle. ExpressVPN tarjoaa myös joukon häiriintyneitä palvelimia Internet-yhteyden muodostamiseen, kun olet VPN-vihamielisessä maassa. Saat käyttää VPN: tä ilman tunnistamista. Asiakaspalvelun suhteen ExpressVPN: llä on ammattilaisryhmä, johon voi ottaa yhteyttä sähköpostitse, sosiaalisessa mediassa, live-viesteissä tai jopa lippumyynnillä. Tilaajat saavat myös käyttää nolla tietämättömää DNS-palvelua, joka piilottaa sijaintinsa ja helpottaa pääsyä maantieteellisesti rajoitettuihin sivustoihin ja kanaviin. Katso lisätietoja ExpressVPN-arvosteluista.  

2. IPVanish

IPVanish on toinen palvelu, joka varmasti pitää henkilöllisyytesi piilossa. Yhdysvalloissa toimiva palveluntarjoaja käyttää jopa 1500 palvelinta tilaajiensa käyttöön. Tämä verkko käyttää yhdessä noin 40 000 IP-yhteyttä yhteyden muodostamiseen. IPVanish noudattaa myös tiukkaa nollakirjauskäytäntöä. Tämä on yhdenmukaista tekemällä siitä yksi turvallisimmista tarjoajista, johon jokainen torrentia etsivä voi kääntyä. Palvelu tukee täysin torrentiaa ja mahdollistaa myös rajoittamattoman P2P-tiedostonsiirron.

IPVanish-käyttäjät voivat myös nauttia rajattomasta kaistanleveydestä ja rajattomasta palvelinkytkimestä. Tämä on palvelun tarjoaman kapasiteetin lisäksi jopa 10 samanaikaista yhteyttä. IPVanishin käyttö tarkoittaa myös sitä, että päätät ladata sen VPN-asiakkaan vai ei. Asiakas on yhteensopiva Android-, iOS-, Linux- ja Windows-käyttöjärjestelmien kanssa. Voit myös valita sen SOCKS5-verkkopalvelimen, jotta voit käyttää sitä vain online-tilassa. IPVanishin käyttö on myös hienoa, jos haluat suoratoistaa sisältöä, koska sillä on yksi nopeimmista palvelimista, johon voit kääntyä. Tutustu IPVanish-arvosteluun saadaksesi lisätietoja siitä, mitä voit odottaa palvelulta.

3. NordVPN

Luettelomme purkaminen on NordVPN; palvelu, jolla on yli 4000 palvelinta, jotka ovat hajallaan ympäri maailmaa. Pelkästään tämä erottaa sen niin monista muista palveluntarjoajista, että voisit harkita sen sijaan. Tällainen laaja verkko tarkoittaa, että sinulla ei koskaan ole ongelmia yhteyksien kanssa. Panamassa sijaitsevasta tukikohdasta NordVPN tarjoaa vakiona 256-bittisen AES-salauksen. Tätä tukee kaksinkertainen VPN-salausprotokolla, jota palvelu tarjoaa. Siinä voit reitittää yhteyden ylimääräisen palvelimen kautta ja lisätä siten salausastetta.

NordVPN sallii jopa 6 usean laitteen muodostaa yhteyden. Palveluntarjoajalla on melko joukko siistiä ominaisuuksia. Torin VPN-tuki lisää nimettömyyttä ja erilliset IP-osoitteet käyttäjille, jotka pitävät tätä enemmän kuin jatkuva vaihtaminen. Palveluntarjoajan suuri palvelinvalikoima antaa tilaajille mahdollisuuden valita millainen työ tehdään, koska on palvelimia, jotka on optimoitu tiettyjä toimintoja varten. On myös palvelimia, jotka auttavat peittämään VPN-yhteyden etenkin maissa, joissa VPN: n käyttö on rajoitettu. NordVPN tarjoaa paljon muuta, mitä emme ole sisällyttäneet tähän arvosteluun. Tutustu NordVPN-arvosteluun, jotta saat täydellisen kuvan siitä, mitä voit odottaa kirjautumisen yhteydessä.

M1: n ja M2: n seuraaminen Unkarin ulkopuolella – yhteenveto

Sijaintisi ei tulisi koskaan olla este, joka tulee sinun ja viihteesi välillä. Liity VPN-verkkoon varmistaaksesi, että pystyt aina katsomaan M1- ja M2-laitteita Unkarin ulkopuolella riippumatta siitä, mihin matkustat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map