Kuinka estää amerikkalaisten verkkosivustojen estäminen Yhdysvaltojen ulkopuolella?

Kuinka vapauttaa amerikkalaisten verkkosivustojen esto Yhdysvaltojen ulkopuolella? Jos olet Yhdysvaltojen ulkopuolella, sinulla on suuri mahdollisuus päästä mihin tahansa sen verkkosivustoihin mistä olet. Netflix USA? HA! HBO Go? Nuh-ah. MTV? Arvaa uudestaan. Kumpaankaan näistä amerikkalaisista verkkosivustoista ei päästä Australiasta, Kanadasta, Saksasta, Italiasta tai Yhdistyneestä kuningaskunnasta tiukkojen maantieteellisten rajoitusten vuoksi. Luulet, että koska maailma on globaali, kaikki on kaikkien saatavilla, mutta se ei voisi olla kauempana todellisuudesta, etenkin amerikkalaisen sisällön kanssa. Tekijänoikeuslaki ja jakeluperiaatteet ovat avaintekijöitä geoblokerointiin, mikä on helpoin tapa rajoittaa ihmisten pääsyä kansalliseen sisältöön.


Mutta jopa maantieteellisillä rajoituksilla, amerikkalaisiin verkkosivustoihin voidaan silti päästä ulkomaille VPN- tai Smart DNS-välityspalvelimen avulla. Kun yhdistät jompaan kumpaan näistä kahdesta, saat pääsyn aluekohtaisiin sivustoihin ja palveluihin, kuten Amazon, Pandora, Spotify ja Hulu, nykyisestä sijainnistasi riippumatta. Voit myös poistaa e-kaupan verkkosivustojen, kuten Target, Wallmart, Bestbuy.com ja Shop.com, eston tietokoneella, Macilla, Androidilla ja iOS-laitteilla. Katso alla olevasta opetusohjelmasta.

Kuinka poistaa Yhdysvaltojen ulkopuolisten amerikkalaisten verkkosivustojen lukitus

Kuinka poistaa Yhdysvaltojen ulkopuolisten amerikkalaisten verkkosivustojen lukitus

Kuinka poistaa Yhdysvaltojen verkkosivustojen estäminen Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: n avulla

Se voi olla hyvin turhauttavaa, kun et pysty hakemaan viimeisintä jaksoa näytöstä, jonka unohdit Hululla, tai suoratoistaa äskettäin julkaistun kappaleen Spotifyssä ulkomailla ollessasi. Sinulla saattaa olla Yhdysvaltain tili, vuositilaus ja kaikki muu, mutta sillä ei olisi merkitystä. IP-osoitteesi toisaalta tekisi. IP-osoitteesi korreloi suoraan sijaintisi kanssa, joten ellei amerikkalainen verkkosivusto, johon yrität päästä, havaitse amerikkalaisen IP: n, verkkosivuston avautumismahdollisuudet ovat erittäin pienet. Tietenkin, se on aivan toinen tarina, jos käytät VPN: tä. Tämä johtuu pääasiassa siitä, miksi tämä tekniikka on ensisijaisesti suunniteltu auttamaan käyttäjiä estämään rajoitettujen verkkosivustojen lukitseminen turvallisella tavalla.

Kuinka VPN toimii?

VPN, virtuaalinen yksityinen verkko, luo digitaalisen tunnelin, jonka kautta laitteesi käyttää Internetiä. Kaikki tietosi salataan, kun matkustat tunnelin läpi muihin verkkoihin. Yhteytesi reititetään uudelleen valitsemassasi maassa olevan nimetyn palvelimen kautta, mikä antaa sinulle kyseisen maan IP-osoitteen. VPN-yhteytesi avulla saavuttamasi yksityisyyden ja turvallisuuden taso rohkaisee sinua estämään verkkosivustojen lukituksen ja selaamaan verkossa haluamallasi tavalla täysin nimettömästi. Näin käytät VPN: ää

 1. Sinun on ensin tilattava VPN-palveluntarjoaja. Tarvitset hyvän, minkä vuoksi sinun on mentävä ExpressVPN.
 2. Napsautat linkkiä, jonka palveluntarjoaja on lähettänyt sinulle, ja lataa ja asenna sitten sovellus.
 3. Käynnistät VPN-sovelluksen laitteella, jolla haluat poistaa amerikkalaisten verkkosivustojen eston.
 4. Sen jälkeen muodostat yhteyden amerikkalaiseen palvelimeen saadaksesi IP-osoitteen vaihdon. Yhdistäminen yhdysvaltalaiseen palvelimeen antaa sinulle amerikkalaisen IP-osoitteen, mikä näyttää siltä, ​​että sijaitset Yhdysvalloissa.
 5. Siirry uudelle IP-osoitteellesi Yhdysvaltain verkkosivustoon. Palvelu havaitsee amerikkalaisen IP-osoitteen ja antaa siten pääsyn kaikkeen amerikkalaiseen sisältöön.
 6. Käytä Crunchyroll, ABC ja FOX kaikkialla Yhdysvaltojen ulkopuolella.

Maantieteellisten rajoitusten poistamiseksi suosittelemme tilaamista ExpressVPN. Varmista tämän palveluntarjoajan kanssa, että saat täyden ja rajoittamattoman Internet-kokemuksen. Yli 94 maan palvelimilla on oltava palvelin, joka vastaa tarpeitasi ja estää niiden amerikkalaisten verkkosivustojen lukituksen, joihin haluat käyttää. Tarkista toinen palveluntarjoaja, joka pystyy suorittamaan saman toiminnon alla olevassa taulukossa.

Kuinka vapauttaa amerikkalaisten verkkosivustojen lukitus Yhdysvaltojen ulkopuolella älykkäällä DNS: llä

Geo-estävien toimintojen lisääntyessä jouduttiin suunnittelemaan toinen tekniikka, jotta Internetin käyttäjät eivät kohtaa esteitä. Älykäs DNS-välityspalvelin on jälleen yksi työkalu, joka auttaa pääsemään maantieteellisesti rajoitettuihin verkkosivustoihin, kuten Hulu, BBC iPlayer, BeInSports ja monet muut. Se tekee niin siirtämällä liikennettä, joka tarvitaan paikannustasi määrittämiseen, sen erillisen palvelimen kautta, joka sijaitsee kätevästi maassa, johon verkkosivusto, johon yrität käyttää, perustuu. Se ei ole sama kuin VPN, sillä se ei salaa tietojasi eikä tarjoa uutta ja väliaikaista IP-osoitetta. Tulokset ovat kuitenkin hyvin samoja rajoitettujen verkkosivustojen vapauttamisen suhteen. Näin:

 1. Ensin, siirry kohtaan Unlocator ja tilaa ilmainen 7 päivän kokeilu.
 2. Seuraa näitä videoita / asennusohjeita määrittääksesi Smart DNS -sovelluksen suoratoistolaitteeseesi.
 3. Siirry lopuksi amerikkalaiseen verkkosivustoon, johon haluat päästä.
 4. Nauti rajoittamattomasta pääsystäsi kaikkiin amerikkalaiseen sisältöön, jota voit pyytää.

Unlocator on älykäs DNS-välityspalvelin, jonka avulla voit katsella yli 200 kanavaa mistä päin maailmaa tahansa. Älykkäät DNS-välityspalvelimet ovat yleensä nopeampia kuin VPN: t, koska normaali tietoliikenne pysyy ennallaan ja vain geotarkastukset ohjataan uudelleen. Unlocatorin avulla sinun ei enää tarvitse huolehtia suosikkitapahtumiesi, esityiesi ja ohjelmiesi paikkatietoista tai sähkökatkoksista..

20 parasta vain Yhdysvalloissa sijaitsevaa verkkosivustoa

 • Amerikkalainen Netflix
 • HBO Go
 • Hulu
 • ABC GO
 • ESPN
 • Fox Sports
 • NBC Sports
 • Amerikan Amazonin päävideo
 • MTV
 • Sarjakuvaverkko
 • Ruokaverkko
 • disney
 • PBS
 • USA-verkosto
 • rakenne
 • VH1
 • ratista
 • CNN Go
 • Adult Swim
 • Tiedoksi

Poista amerikkalaisten verkkosivustojen esto

Suosituimmat verkkosivustot ovat saatavana vain tietyissä maissa, tässä tapauksessa puhumme Yhdysvalloista. Syyt näiden verkkosivustojen estämiseen vaihtelevat, mutta niiden ei pitäisi olla niin tärkeitä nyt, kun olet oppinut kahdesta menetelmästä kiertää niitä. Jos olet amerikkalainen ulkomaalainen, joka haluaa saada takaisin kaikkien suosikkikanavien, verkkosivustojesi ja palveluidesi Yhdysvaltoihin, sinun tarvitsee vain tilata VPN tai Smart DNS. Muista, että ne ovat ainoat tarvitsemasi työkalut saadaksesi kaikki haluamasi amerikkalaiset verkkosivustot ulkomaille. Mitä VPN: tä suosittelet? Kerro meille alla olevassa kommenttiosassa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map