Kuinka katsella äänestystä Intian ulkopuolella

Kuinka poistaa Voot-palvelun esto Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Arabiemiirikunnissa, Uudessa-Seelannissa tai muualla Intian ulkopuolella? Voot on kiistatta suosituin suoratoistopalvelu Intiassa, ja vain puolitoista vuotta ollessaan palvelussa video-on-alusta on vielä paljon odotettavissa. Myös suoratoistopalvelu muuttui äskettäin uudelleen, joten käyttäjät ovat edelleen tottuneet uuteen identiteettiin. Vootilla on paljon suunnitelmia vuodelle 2018, alkaen sen premium-palvelun käyttöönottamisesta. Palvelu aikoo tarjota uusimman yksinoikeuden sisällön premium-tilaajilleen ja tavoittaa myös kansainvälisen yleisön tarjoamalla jopa 50 000 tuntia videota emoyhtiöltään, Viacom 18: n kirjastosta, sekä televisiokanavilla, jotka tulevat räätälöity jokaiselle avainmarkkinoille.


Kuinka katsella äänestystä Intian ulkopuolella

Kuinka katsella äänestystä Intian ulkopuolella

Äänestä ulkomailla

Jos olet intialainen, joka asuu diasporassa, sinulla on todennäköisesti kutinaa saadaksesi makua tästä uudestaan ​​löydetystä räjähtävästä sisällöstä. Ainoa este, jonka saatat löytää matkalla, on se, että nykyisen sijaintisi Internet-palveluntarjoajat eivät ehkä tue Vootin kautta suoratoistavia käyttäjiä. Seurauksena on virhe, joka ilmoittaa räikeästi, että et pääse sivulle. Tässä on mitä saat:

”Laajennamme askelta kerrallaan. Koska olemme tietoisia siitä, kuinka innokkaasti kulutat sisältöämme, työskentelemme ahkerasti, koska voimme tarjota ansaitsemasi viihteen. Siihen asti olemme käytettävissä vain Intiassa. Pysy kuulolla, niin otamme sinuun yhteyttä, kun olemme saatavilla maassasi. “Äänestä virheviesti

Tämä on este, josta voidaan kiertää, mutta vain jos tiedät oikean ratkaisun toteuttamiseen. Lyhyesti sanottuna, sinun on hankittava intialainen IP-osoite voidaksesi katsella intialaisia ​​kanavia, kuten Voot, SonyLiv ja Hotstar ulkomailla.. 

VPN: n käyttäminen Ääniohjauksen estämiseen Intian ulkopuolella

VPN-palvelua voidaan käyttää kiertämään kaikki rajoitukset, joita kohtaat, kun käytät Vootia Intian ulkopuolelta, koska kun olet kirjautunut luotettavan palveluntarjoajan kanssa, yhteytesi salaa. Tämä tarkoittaa, että pystyt piilottamaan toiminnot, joita olet harjoittanut verkossa. Voit piilottaa kaiken tämän Internet-palveluntarjoajaltasi ja muilta osapuolilta, jotka haluavat tietää mitä olet Internetissä. Kukaan ei pysty selvittämään, mitä olet verkossa, sillä salaus, jonka yhdistäminen etäpalvelimeen tarjoaisi sinulle.

VPN-palvelun tilaaminen tarkoittaa myös sitä, että sinusta tulee sitten nimettömänä verkossa. Kun olet muodostanut yhteyden etäpalvelimeen, IP-osoitteesi muuttuu heti todellisesta, joka heijastaa sijaintiasi, virtuaaliseen, joka heijastaa etäpalvelimen sijaintia todellisena sijaintina. Tässä tapauksessa yhteyden muodostaminen Vootiin Intian ulkopuolelta merkitsisi tilaamista palveluntarjoajalle, jolla on palvelimia Intiassa. Kun tämä on tehty, voit käyttää Voot-palvelua mistä päin maailmaa tahansa.

Siellä on runsaasti palveluntarjoajia, jotka väittävät tarjoavansa luotettavaa palvelua, vaikka sillä ei ole infrastruktuuria, jota vaaditaan tämän palvelutason tarjoamiseksi. Monien heistä tiedetään jopa mainostavan, että heidän palvelunsa on ilmaista, jotta houkutellaan suuri joukko pahaa ajattelemattomia käyttäjiä järjestelmään. Mitä yleensä tapahtuu suurimmalle osalle näistä “ilmaisista” palveluntarjoajista, on, että he lopulta tallentavat selailutoimintasi ja myyvät lokit ulkopuolisille yrityksille. Heidät tunnetaan myös pommittavan sinua ärsyttävillä mainoksilla ja roskapostisähköposteilla, joita olemme varmoja et arvostaisi.

Kuinka saada ääni Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa, Intian ulkopuolella VPN: n avulla

 1. Liity VPN-palveluntarjoajaan; sellainen, jolla on palvelimia Intiassa.
 2. Lataa ja asenna lähetetyn linkin mukainen VPN-sovellus.
 3. Sitten, muodostaa yhteyden intialaiseen VPN-palvelimeen, joka antaa sinulle intialaisen IP-osoitteen
 4. Ainoa mitä sinun on nyt tehtävä, on käydä Vootissa ja katsella kaikkea haluamaasi intialaista sisältöä.

Parhaat VPN: t, jotka estävät äänestyksen Intian ulkopuolella

Voot-palvelun esto voidaan poistaa missä tahansa maailmassa vain tilaamalla Intian parhaan VPN-palvelun tilaaminen. Auttaaksemme sinua päätöksenteossa, olemme jo pyöristäneet muutamia kokeiltuja palveluntarjoajia, jotka olemme varmasti kykeneviä pitämään sinut turvassa aina kun pääset verkkoon.

1. ExpressVPN

Lähes vuosikymmenen ajan teollisuudessa ExpressVPN on jo ilmoittanut itsensä markkinoiden luotettavimmaksi VPN-palveluksi. Palveluntarjoaja sijaitsee Britannian Neitsytsaaret ja se on voittanut lukuisia palkintoja, jotka vahvistavat asemaansa verkkoturvallisuuden ykkönen. Palvelu on tunnettu poikkeuksellisesta asiakaspalvelustaan ​​ja helppokäyttöisestä VPN: stä, joka kehitettiin ensimmäistä kertaa käyttäjiä ajatellen. Palveluntarjoaja ylläpitää noin 2000 palvelimen verkkoa, jotka kaikki ovat hyvin jakautuneet eri maiden välillä ympäri maailmaa, Intia mukaan lukien. ExpressVPN tarjoaa asiakkailleen kaikki tärkeimmät VPN-protokollat ​​(OpenVPN, PPTP, IPSec ja L2TP) ja antaa jokaiselle tilaajalle mahdollisuuden olla jopa 3 samanaikaista laitetta kytkettynä yhteen tiliin. Kun olet kirjautunut, sinulle on luvattu yhteys, jolla ei ole lokkeja, eikä rajoja kaistaleveydelle, jota haluat käyttää. Palvelun avulla voit myös vaihtaa palvelimia niin paljon kuin haluat, ja jos valitset niiden erityisen varkainpalvelimien valikoiman, edes kaikkein Internetin rajoittavimmilla alueilla on melkein mahdotonta selvittää, että käytät VPN-verkkoa . Koska ExpressVPN-tilauksen hinta on hiukan korkeampi, voi olla hyvä idea ilmoittautua heidän 30 päivän rahat takaisin -takuutarjoukseesi ja kokeilla kaikkea omakohtaisesti..

2. IPVanish

Ei monet palveluntarjoajat omista kaikkia palvelimiaan, kuten IPVanish. Palveluntarjoajan yli 1000 palvelinta valvotaan ja hallitaan suoraan Floridassa sijaitsevassa pääkonttorissaan, mikä tarkoittaa, että heidän ei tarvitse joutua neuvottelemaan muiden kolmansien osapuolien kanssa, kun jokin menee pieleen. Heidän vaatimaton palvelinverkkonsa käyttää jopa 40 000 IPS: ää, ja heidän tiedetään myös olevan nopeimpia palvelimia, joihin voit muodostaa yhteyden. Avid-online-pelaajat todellakin mieluummin palvelua, koska he eivät pääse kokemaan minkäänlaista viivettä verrattuna siihen, mitä yleensä tapahtuu muiden palveluntarjoajien kanssa. IPVanishin tiedetään myös integroivan hyvin Kodiin. Tämän avulla voit suoratoistaa sisältöä suosituimpien Kodi-lisäosien kautta ja poistaa myös Voot-palvelun esteen mistä tahansa. Jos sinulla on suhteellisen suuri määrä laitteita, joita haluat suojata VPN: n kautta, tämän palveluntarjoajan on todennäköisesti oltava jopa 10 samanaikaista yhteyttä käyttäjänimeä kohden erittäin kätevä. Mainitsemisen arvoinen on myös IPVanishin VPN-sovellus. Palveluntarjoaja käyttää versioita tästä vihreän teeman ohjelmistosta, jolla on useita versioita ladattavissa. Sinun pitäisi voida käyttää sitä Windows-, iOS-, Mac OS-, Linux- ja Android-pohjaisissa laitteissa ilman mitään ongelmia. IPVanishilla on ainutlaatuinen 7 päivän rahat takaisin -takuuvaihtoehto, jonka avulla voit testata palvelun ennen lopullisen päätöksen tekemistä.

3. NordVPN

Päättäessään luettelomme, meillä on NordVPN, Panama-pohjainen palveluntarjoaja, joka on kuuluisa kaksoissalausominaisuudestaan. Palveluntarjoajien valinta yli 4000 palvelinta tarkoittaa, että se pystyy tarjoamaan asiakkailleen mahdollisuuden lähettää tietoja kahden palvelimen kautta yhden sijasta, mikä parantaa tietojen salauksen tasoa. Tämä ei ole ainoa etu, jonka käyttäjät saavat pois käytöstä niin suurella verkolla. NordVPN-tilaajat voivat myös valita erikoispalvelinluettelosta, mihin palvelimiin muodostetaan yhteys, jossa palvelimet on optimoitu suorituskykyä varten. Nämä luettelossa olevat palvelimet luokitellaan parhaaseen järjestykseen online-pelaamista, torrentia, tiedostojen lataamista ja suoratoistoa varten. Riippumatta siitä, millaisesta verkkoyhteydestä olet vastuussa, NordVPN takaa, että yhtäkään selaustietueistasi ei pidetä nollalokkipolitiikan kautta. Palvelu mahdollistaa myös jopa 6 samanaikaista yhteydenottoa ja tarjoaa kaikki viisi tunnelointiprotokollaa, joista voit valita. NordVPN pystyy poistamaan Vootin käytön Intian ulkopuolelta. Heidän premium-palvelunsa ottamiseksi on kuitenkin ilmoittauduttava heidän 30 päivän rahat takaisin -takuuseen.

Yhteenveto äänestyksen estämisestä Intian ulkopuolella

Ei ole mitään syytä, miksi sinun ei kannata jättää väliin mitään Vootin tarjoamista sarjoista ja elokuvista. Intian ulkopuolella oleminen ei ole enää este, kunhan tiedät, minkä VPN-palvelun tilata. Voit luottaa ExpressVPN: ään, IPVanishiin tai NordVPN: ään ja estää Vootin estämisen Intian ulkopuolella puolestasi.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map