Kuinka katsella American Netflixiä Kreikassa

American Netflixin hankkiminen Kreikan maahan ei ole kreikkalainen myytti, se on oikeita ihmisiä! VPN voi saada aikaan tämän, eikä se vie niin paljon aikaa tai vaivaa. Jatka lukemista oppiaksesi kuinka voit hankkia Netflix USA: n Kreikassa.


Kuinka katsella American Netflixiä Kreikassa

Kuinka katsella American Netflixiä Kreikassa

Kuinka katsoa amerikkalaista Netflixiä Kreikassa VPN: n avulla

Ainoa työkalu, joka sinun on tarkkailtava American Netflixiä ulkomailla, on Virtual Private Network. VPN: n suojaus- ja yksityisyysominaisuuksien ansiosta kansainväliset Netflix-tilaajat hyödyntävät niitä huijatakseen sijaintiaan saadakseen sen näyttämään heidän sijainnistaan ​​Yhdysvalloissa. Kun olet aktivoinut VPN: n, voit muodostaa yhteyden amerikkalaiseen VPN-palvelimeen. Kun olet muodostanut yhteyden VPN-palvelimeen, voit käyttää Netflix USA: ta Kreikasta. Ja jos onnistut huijaamaan Netflixin ajattelemaan, että olet Yhdysvalloissa, voit katsella yli 1100 televisio-ohjelmaa ja 4500+ elokuvaa.

Virtuaali yksityinen verkko toimii luomalla yksityisen verkon, jonka kautta laitteesi käyttää Internetiä. VPN yhdistää laitteen toiseen palvelimeensa, minkä seurauksena yhteys reititetään uudelleen valitsemasi maan palvelimen kautta. Näin ollen saat valitsemasi maan IP-osoitteen, joka antaa sinulle pääsyn koko maan sisältöön. Voit seurata American Netflixiä VPN: n avulla Kreikassa seuraavasti:

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja.
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus tietokoneellesi, Maciin, Androidiin, iOS-laitteeseen.
 3. Käynnistä VPN-sovellus ja kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
 4. Yhdistä nyt amerikkalaiseen palvelimeen.
 5. Käy Netflixin verkkosivuilla tai avaa Netflix-sovellus.
 6. Katso koko sisältö, jota Netflix USA: lla on tarjota Kreikassa.

Edellä luetelluista neljästä VPN-palvelusta, ExpressVPN on paras monipuolinen valinta. Tärkein asia, joka pidän siitä, on, että se täyttää nimensä. Se on erittäin nopea VPN-palvelu. Nopeudella on todennäköisesti jotain tekemistä sen kanssa, miten ExpressVPN on perustanut räätälöityjä palvelimia, jotka on suunniteltu erityisesti suoratoistoa varten.

Miksi amerikkalainen Netflix on estetty ulkomailla?

Syy siihen, miksi American Netflix on estetty ulkomailla, on se, että eri maissa on erilaisia ​​lakeja sisällön lisensoinnista. American Netflix -tapauksessa maan on saatava lisenssisopimukset lisenssiryhmiltä sen sisällön käyttämiseksi ja näyttämiseksi.

Joten jos maa ei osta Netflix USA -sisällön lisensointioikeuksia, se ei voi näyttää sitä paikallisille. Tämän seurauksena ihmiset turvautuivat VPN-verkkoihin pääsyä varten Netflix USA Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jokainen amerikkalainen Netflix-VPN käy läpi palvelukysymyksiä ajoittain. Netflix etsii jatkuvasti tapoja estää VPN-käyttäjiä pääsemästä palveluihinsa. Muista, että kun Netflix tekee muutoksen, sinun on otettava yhteyttä asiakastukeen.

VPN-edut

Sinun on tilattava VPN-palveluntarjoaja, jotta pääset Netflixin maantieteellisistä lohkoista ohi. Sen lisäksi, että pystyt suoratoistamaan amerikkalaista sisältöä Netflixistä, voit hyötyä VPN: stä yksityisyyden ja turvallisuuden kannalta. VPN voi auttaa sinua ylläpitämään tietojasi, pitämään tietosi poissa uteliailta katseilta ja antamaan sinulle vapauden verkossa / Katsotaanpa VPN: n tarjoamia monia etuja:

 • Käytä maantieteellisesti rajoitettua sisältöä: VPN: n avulla voit käyttää minkä tahansa maan maailmanlaajuista sisältöä yhdellä valitsemassasi maassa sijaitsevista VPN-palvelimista.
 • Säästää rahaa: Voit säästää rahaa ostoksilla, jos näytät käyttävän sen maan IP-osoitetta, jossa tavarat sijaitsevat.
 • Perimmäinen turvallisuus: VPN suojaa tietojasi ja liikennettäsi estääksesi sinua haitallisista hyökkäyksistä ja online-uhkista.
 • Vältä valvontaa: Internet-palveluntarjoajasi eivät voi enää vakoilla online-toimintaa.
 • Nopeuttaa yhteyttä: Se estää Internet-palveluntarjoajaasi kuristamasta yhteyttä ja nopeuttaa sitä.
 • Online-nimettömyys: VPN piilottaa maantieteellisen sijaintisi ja antaa sinun selata verkkoa piilotetulla identiteetillä.

Katso American Netflix Kreikassa – viimeiset ajatukset

Kaikille kreikkalaisille, jotka nauttivat elokuvista ja TV-ohjelmista, American Netflix on pakollinen. Vaikka videon suoratoistopalvelu on saatavana 190 maassa, sen kirjasto ei ole sama kaikkialla. Onneksi tiedät nyt tempun käyttää Netflix US: tä Kreikassa VPN-palveluntarjoajan avulla. Kerro meille, miten tämä toimii sinulle alla olevassa kommenttiosassa.