Kuinka katsella avointa mestaruutta 2019 suorana online-tilassa

Oletko innostunut siitä, että Francesco Molinari puolustaa haltuunsa tullutta Claret Jugia 2019 avoin mestaruus? Jos niin, viritä 18. heinäkuuta – 21. heinäkuuta 2019 ja katsella kaikkia historiallisia golftapahtumia, jotka ovat meneillään Royal Portrush Golf Clubissa, Antrimin kreivikunnassa, Pohjois-Irlannissa. Sky Sports ja NBC Sports lähettää suurimman Openin Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja Yhdysvalloissa. Nämä molemmat kanavat ovat kuitenkin geo-rajoitettu. Mutta älä huoli, riippumatta siitä, mitä tapahtuu seuraavien neljän päivän aikana, sinun ei tarvitse unohtaa keinua. Siksi olen täällä ensinnäkin. Näin voit tehdä katsella vuoden 2019 avointa mestaruutta suorana missä tahansa.


Stream Open Chamionship Royal Birkdale Live

Kuinka katsella avointa mestaruutta 2019 suorana verkossa

Avoimet 2019 -kanavat

Kuten edellä mainitsin, turnauksen 148. painosta lähettävät kanavat ovat geo-rajoitettu omiin maihinsa. Toisin sanoen, jos asut näiden alueiden ulkopuolella, sinäkin ei pääse palveluiden sisältöön, mukaan lukien Open 2019: n suora stream. Virtauspalvelut voivat ja voivat määritä todellinen sijaintisi tutkimalla IP-osoitteesi kun lähestyt heidän verkkosivustoaan tai sovellustaan.

Kun kanava huomaa, että et ole sen kuuluvuusalueella, se estää pääsyäsi kerralla. No, sen ei tarvitse olla tilanne. Tein tämän oppaan syystä, muistatko? Näytän sinulle, kuinka voit poistaa minkä tahansa näistä kanavista myöhemmin tässä artikkelissa. Toistaiseksi tarkista 2019-lähetyspalvelut avoinna alla olevassa luettelossa:

 • NBC Sports (USA)
 • Sky Go (UK)
 • Nyt TV (UK)
 • Fubo-TV (USA, ilmainen 7 päivän kokeiluversio)
 • Kayo Sport (Australia)
 • OSN Play (Lähi-itä)

Kuinka katsella avointa mestaruutta 2019 suorana VPN: n kanssa

Alueellisten rajoitusten ohittaminen ei ole helpompaa, kun käytät VPN: ää. Saat pääsyn Sky Go, NBC Sports, Kayo Sports, samoin kuin kaikki kanavat ympäri maailmaa, joissa VPN: llä on palvelimia.

Virtuaali yksityinen verkko piilottaa julkisen IP-osoitteesi ja korvaa sen väliaikaisella palvelimella, johon yhteyden muodostat. Kun yhteys on muodostettu, sinut nähdään Internetin käyttäjänä kyseiseltä alueelta. Seurauksena on, että saat täyden pääsyn alueen ainutlaatuiseen verkkosisältöön.

Otetaan esimerkiksi NBC Sports, jonka kotipaikka on Yhdysvalloissa, ja sen avulla voit katsella maassa asuvia. Jos olet ulkomailla, vain yhdistä yhdysvaltalainen palvelin, hankkia Amerikkalainen IP-osoite, ja kanava on käytettävissänne. Niin yksinkertaista.

Maantieteellisten rajoitusten kiertämisen lisäksi VPN: t olivat, ovat ja tulevat aina olemaan turvallisuustyökalut. He tulevat mukana armeijan luokan salaus varmistaaksesi online-turvallisuutesi jatkuvasti online-tilassa. Lisäksi kun muodostat yhteyden, sinä peittä IP-osoitteesi, oikea? No, se ei ole vain pääsy rajoitettuihin kanaviin, vaan myös pääset surffailla Internetissä huomaamatta ja välttää Internet-palveluntarjoajasi seurantatottumuksia.

Stream The Open 2019 – Vaiheet

Nyt kun tiedät mitä VPN on ja pystyy, jatkammeko estoprosessia? Näin pääset kanaviin kaikkialla maailmassa ja katsella UK Open -suoraa:

 1. Hanki VPN-tilaus kirjautumalla luotettavaan VPN-palveluun. Jos et tiedä mitä valita, suosittelen, että sijoitat ExpressVPN (Tarkennan enemmän alla).
 2. Kun olet luonut tilisi, pysy heidän sivullaan ja hanki heidän oma sovelluksensa käyttämäsi laitteen perusteella. VPN-verkot ovat enimmäkseen yhteensopivia iPhonen, iPadin, Windowsin, Macin ja Fire TV: n kanssa.
 3. Sovellus ladattu, tarkista. Nyt, käynnistä se ja kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
 4. Tämä vaihe riippuu kanavasta, jonka kanssa olet valinnut työskennellä. Sinun täytyy yhteyden palvelimeen, jossa palvelu on saatavilla:
  • Yhdysvaltain palvelin joukkueelle NBC Sports.
  • UK-palvelin joukkueelle Sky Go.
  • Australialainen palvelin Kayo Sportille jne.
 5. Tiedät onko yhteys luotu, kun ”Yhdistetty” palaa vihreänä.
 6. Käynnistä lopuksi valitsemasi kanava ja suoraviivaista vuoden 2019 avointa mestaruutta elää missä olet.

Olen testannut kymmeniä VPN: ää vuosien varrella, ja yksikään niistä ei ole lähellä mitä ExpressVPN. Suosittelin tätä VPN: ää, koska tiedän mihin se pystyy, olen asiakas. He offr nopeita palvelimia Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa, Australiassa ja Kanadassa. No, se on vain osa sitä, koska he ylpeillä 2000+ palvelinverkko. Kokeile niitä, heillä on 30 päivän palautustakuu. Et menetä mitään. Jos ExpressVPN ei ole teekuppi, tarkista muut parhaat tarjoajat alla.

Kuinka suoratoistaa avointa mestaruutta älykkäillä DNS-välityspalvelimilla

Etkö tunnu pääsevän nopeuteen, jonka VPN-salaus aiheuttaa? Älä huoli kaverit, sinulla on vaihtoehto, kirjoita Älykäs DNS-välityspalvelin. Tämä palvelu on täysin erilainen menetelmä, mutta se johtaa lopulta samoihin tuloksiin. Älykäs DNS toimii liikenteen uudelleenjakaaminen jotka heijastavat missä olet todella. Loput jäävät vaikeuttamatta. Seurauksena on pääsy mihin tahansa kanavaan ympäri maailmaa, jos Smart DNS -toimittaja tukee sitä.

Kuten mikä tahansa palvelu, on hyviä ja pahoja. Näin on myös Smart DNS Proxy -sovelluksessa. Katso ne alla:

 • Ensinnäkin Smart DNS voidaan asettaa monille laitteille. Se on yksi yli VPN: n. Saatat kirjaimellisesti poistaa sisällön eston käyttämällä tykkäyksiä PlayStation, Roku, Android, iOS, Mac, Windows, Apple TV, Amazon Fire Stick, Xbox ja muut.
 • Palvelu ei salaa tietojasi, mikä tarkoittaa, ettei lisäturvallisuutta olisi läsnä. Selaat Internetissä suojaamattomasti ja täysin kompromisseissa. kuitenkin, yhteytesi pysyy täydellä nopeudella.
 • Älykäs DNS ei muuta IP-osoitteesi. Se on hyvä, jos ajatellaan, että pystyt käyttää paikallisia TV-palveluitasi ja maantieteellisesti rajoitetut. Toisaalta, sijaintisi paljastuu.

Aivan kuten suositin yllä olevaa ExpressVPN-mallia VPN-palveluntarjoajalle, suosittelen erittäin suositellusti Unlocator Smart DNS -osastolla. Se on ollut paikalla vuodesta 2013 ja pystyi poistamaan eston yli 233 kanavaa maailman ympäri. Tätä lukua mikään muista markkinoilla olevista tarjoajista ei ole kyennyt saavuttamaan. He ovat uskomattoman nopea ja luotettava. Kokeile heidän palveluaan, siellä on a ilmainen 7 päivän kokeiluversio jos sinulla on epäilyksiäsi, luottokorttitietoja ei tarvita.

2019 avoin mestaruus – mikä on mitä

Open 2019 palaa Pohjois-Irlantiin ensimmäistä kertaa vuonna 2006 yli 60 vuotta. Se on yksi, jos ei vanhimmista ja historiallisimmista pääaineista, joita järjestetään vuosittain Yhdistyneen kuningaskunnan premium-linkkikurssilla. Viime vuonna Francesco Molinari nappasi Claret-kannu Carnoustiessa. Tiger Woods aikoo voittaa toisen kauransa tällä kaudellaan järkyttävän voiton jälkeen 2019 Masters -kampanjassa Rory McIlroy tulee suosikiksi.

Kenen luulet tämän vuoden voittajaksi tulevan? No, luulen, että se tulee olemaan eeppinen showdown, kun aiemmat mestarit kilpailevat 148. avoin mestaruus. Katsotaanpa joitain suosituimpia nimiä.

 • Francesco Molinari
 • Jordan Spieth
 • Henrik Stenson
 • Zach Johnson
 • Rory McIlroy
 • Phil Mickelson
 • Ernie Els
 • Darren Clarke
 • Louis Oosthuizen
 • Stewart Cink
 • Pádraig Harrington
 • Tiger Woods
 • David Duval
 • David Duval
 • Paul Lawrie
 • Tom Lehman

Jos haluat tietää enemmän, tutustu 2019 avoimen mestaruuden aikataulu. Tällä tavalla et menetäkään keinua.

Kuinka katsella avointa mestaruutta Carnoustie Live Online -tapahtumassa?

Tiger Woods ja Rory Mcllroy ovat suosikkeja, jotka voittivat himoitetun Claret Jugin Royal Portrushissa tänä vuonna. Mikä golfpelaaja luulet käveleväsi voittajalle vuoden 2019 British Openilla? Käytitkö VPN tai Smart DNS saadaksesi haluamasi kanavan? Jaa ajatuksesi ja ennusteesi alla.