Kuinka katsella Blue Planet 2: ta UK: n ulkopuolella

Alkuperäinen kunnioitusta herättävä Blue Planet -dokumenttisarja lähetettiin vuonna 2001, ja katsojat ottivat sen erittäin uskomattoman materiaalin takia. Vuonna 2017 BBC ilmoitti jatkavansa suosittua dokumenttielokuvaa, jonka ensi-ilta on 29. lokakuuta. Sir David Attenborough palaa kertomaan ja esittämään jatko-osan Blue Planet 2 BBC One: lle. Ohjelman tuottajat ja miehistön jäsenet viettivät yli 1 000 tuntia syvänmeressä, kuvaamalla jokaisen maanosan ja valtameren yli. Et voi nyt olla luontodokumenttien fani, mutta jos unohdat ensimmäisen Blue Planetin, et todellakaan halua missata tätä seuraavaa. Se sisältää upeita vedenalaisia ​​maisemia. Ja Hans Zimmer säveltämällä musiikin tiedät, että se tulee eeppiseksi.


Kuinka katsella Blue Planet 2: ta UK: n ulkopuolella

Kuinka katsella Blue Planet 2: ta UK: n ulkopuolella

Jos asut Yhdistyneessä kuningaskunnassa, voit katsoa Blue Planet 2: tä suorana verkossa BBC iPlayer -sovelluksessa vapaa. Mutta muualla maailmassa asuvat dokumenttien ystävät eivät kuitenkaan ole niin onnekkaita. Se johtuu siitä, että BBC iPlayer on maantieteellisesti estetty Ison-Britannian ulkopuolella. Mutta se ei tarkoita, että online-rajoituksia voidaan välttää. Tässä oppaassa esitän sinulle kuinka VPN- ja Smart DNS-välityspalvelimet voi antaa sinulle pääsyn suoratoistokanavaan riippumatta siitä missä olet.

Kuinka suoratoistaa Blue Planet 2 Live Iso-Britannian ulkopuolella VPN: n avulla

Jos asut Yhdysvalloissa, Kanadassa, Saksassa, Uudessa-Seelannissa, Australiassa tai muualla Ison-Britannian ulkopuolella, huomaa, että BBC iPlayer on rajojen ulkopuolella. Jos vaadit yrittää käyttää palvelua ulkomailta, tulet tänne yhtä seuraavista sijaintivirheviesteistä:

“BBC iPlayer-ohjelmia voidaan toistaa vain Isossa-Britanniassa.”

”Tätä sisältöä ei ole saatavilla sijainnissasi. Yritä uudelleen myöhemmin.”

Jotta vältetään tällaisen turhauttavan kohtauksen näkeminen, sinun on käytettävä virtuaalista yksityistä verkkoa tai lyhytaikaisesti VPN: ää. Tämä työkalu voi huijata online-sijaintiasi ja saa sen näyttämään siltä kuin olisit Iso-Britanniassa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on käyttää sitä yhteyden muodostamiseen brittiläiseen palvelimeen. Tämä aloittaa a Internet-yhteytesi uudelleenreititys kulkea valitsemasi palvelimen läpi. Ja liikenteesi tulee olemaan salattu jotta kukaan ei voi seurata sitä takaisin sinulle. Sitten saat uusi IP-osoite valitsemastasi alueelta, joka tässä tapauksessa on Yhdistynyt kuningaskunta.

Koko prosessi huijaa iPlayeria ajattelemaan, että olet sen katselualueen sisällä, siten vapauttamalla sen sisällön, jotta voit nauttia.

Tässä on erittely Blue Planet 2: n katselemiseen, jos et saanut sitä kokonaan:

 1. Tilaa paras VPN-palvelu, kuten ExpressVPN.
 2. Hanki VPN-sovellus ja asenna se laitteeseesi. Sovellukset ovat kaikkien yhteensopivia suuret alustat, mukaan lukien iOS, Android, PC, ja Linux.
 3. Tuoda markkinoille palvelu ja kirjaudu sisään tilisi.
 4. Yhdistä UK-palvelin.
 5. Siirry BBC iPlayeriin ja nauti uskomattomasta syvänmeren dokumenttielokuvasta.

Parhaat VPN: t käyttävät BBC iPlayeria Iso-Britannian ulkopuolelta

Ensimmäinen vaihtoehto, jonka pitäisi mielessäsi olla, kun valitset VPN: n, on ExpressVPN. Suosittelen sitä, koska se tarjoaa kaikki ominaisuudet, joita haluat VPN: ltä, mukaan lukien huipputurvallisuus, täydellinen yksityisyys ja erinomaiset nopeusasteet, puhumattakaan a suuri palvelinverkko. Ja kaiken kaikkea saat hyötyä a 30 päivän rahat takaisin -ohjelma joka takaa täyden hyvityksen, jos et pidä palvelusta.

Kaikki nämä edut auttoivat tekemään valintani paljon helpommaksi ilmoittautua ExpressVPN. Käytin sitä päästäksesi BBC iPlayeriin Yhdysvalloista ja katselemaan Blue Planet 2: ta ilman, että menetin yhtäkään jaksoa.

Mutta jos haluat, että lautasellasi olisi enemmän vaihtoehtoja, tutustu näihin palkkiovaihtoehdot.

Kuinka katsella Blue Planet 2: aa älykkäillä DNS-välityspalvelimilla

Voit käyttää BBC iPlayer -sovellusta myös käyttämällä toista työkalua nimeltä Smart DNS-välityspalvelin. Vain tällä menetelmällä osa yhteytesi ohjataan uudelleen toisen palvelimen kautta. Lisäksi IP-osoitteesi säilyy ennallaan ja liikenteesi ei ole salattu. 

Ja toinen tärkeä asia, josta sinun pitäisi olla tietoinen, on se, että älykkäät DNS-välityspalvelimet eivät toimi, jos Internet-palveluntarjoajasi käyttää läpinäkyvät valtakirjat tai DNS-kaappaus.

Asenna se laitteellesi noudattamalla näitä yksinkertaisia ​​ohjeita:

 • Tilata Unlocator tai toinen hyvämaineinen Älykäs DNS-palvelu.
 • Varmista, että he tukea BBC iPlayer -sovellusta ennen kirjautumista.
 • Aseta palvelu manuaalisesti laitteellasi. Voit asentaa sen mihin tahansa käyttöjärjestelmään, kuten iPhone, iPad, Android, Apple TV, PS4, Xbox, PC, Mac, ja Amazon Fire TV -keppi.
 • Löydät paljon oppaat ja käsikirjat auttaa sinua, jos jout vaikeuksiin.
 • Katso Blue Planet 2: ta missä tahansa.

Suosittelen pitäytymistä Unlocator koska se avaa varmasti BBC iPlayerin ja 200 lisää kanavia. Se sisältää esimerkiksi ITV: n, Channel 4: n, BT Sportin, HBO Go: n, Hulun, CWTV: n ja paljon muuta. Ja kun tilaat, saat hyötyä a ilmainen yhden viikon koeaika.

Blue Planet 2 -traileri

Kuinka katsella Blue Planet 2: ta kaikkialla maailmassa

Blue Planet 2: n julkaisupäivä on asetettu sunnuntaina 29. lokakuuta 2017. Se on 4 vuoden työn ja 125 matkan tulos, joka kattoi kaikki maapallon valtameret. En henkilökohtaisesti voi odottaa, että luonnondokumentti, joka tutkii maailman valtamerten syvimpiä ja tummimpia alueita, palaa.

Tiesitkö toisen VPN- tai Smart DNS -palvelun, joka voi estää BBC iPlayerin käytön? Kerro meille kaikesta alla olevasta kommenttiosasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map