Kuinka katsella CMT: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella CMT: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella? Ihmiset olivat nähneet Kelly Clarksonin ”American Woman” -televisioesityksen maailmanesityksessä 2018 kesäkuun CMT Music Awards -palkinnossa 7. kesäkuuta, ja se oli vähintäänkin upea. Valitettavasti monet fanit, jotka asuvat Yhdysvaltojen ulkopuolella, jäivät esityksestä huomiotta, koska heillä ei ole pääsyä tapahtumaa lähettävään kanavaan. CMT on amerikkalainen perus-, kaapeli- ja satelliittitelevisiokanava, joka tuo sinulle kaikki maan uutiset, musiikin, televisio-ohjelmat ja radion.


Kuinka katsella CMT: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella CMT: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Joten jos olet maan fani, CMT on kanava sinulle. Kanadassa, Australiassa, Ranskassa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai jopa Saksassa asuvat amerikkalaiset maafanit eivät voi katsella tai suoratoistaa CMT: n sisältöä maantieteellisten rajoitusten takia. Amerikkalaiset ulkomaalaiset tai kaikki fanit mistä tahansa maailman alueesta voivat kuitenkin turvata pääsyn CMT: hen VPN- tai Smart DNS-välityspalvelimen kautta PC-, Mac-, Android- ja iOS-laitteissaan. Lue lisätietoja kuinka.

Katso CMT Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: llä

CMT on kanava, jolla voit lukea yksinoikeudella uutisia maan parhaimmista musiikkitaiteilijoista, kuten Keith Urban, jakaakseen yhden hänen salaisuuksistaan ​​menestykseen. Voit suoratoistaa musiikkia countrymusiikin kuumimmista artisteista, nousevista tähtiistä ja suurimmista nimistä, kuten Carrie Underwood’s Champion ”Feat. Ludacris. Ja jos se ei riittänyt, CMT: ssä voit katsella suoraa televisiota Directvissä, Mediacomissa ja Suddenlinkissä sekä suosittuja ohjelmia, kuten Kodinparannus, Last Man Standing ja Full House.

Ei ole väliä, jos et ole Yhdysvaltojen rajojen sisällä, koska VPN voi tehdä siitä miltä näyttää. Joten näin se toimii. Et voi käyttää CMT: tä, jos kanava havaitsee yrittämisen päästä muulla kuin amerikkalaisella IP-osoitteella. Jos haluat muuttaa sitä, sinun on hankittava VPN. Mitä VPN tekisi, on korvata nykyinen IP-osoitteesi yhdellä amerikkalaisella, mikä mahdollistaa pääsyn CMT: hen. Poista CMT: n esto Yhdysvaltojen ulkopuolella seuraavasti:

 1. Tilaa VPN-palveluntarjoaja (mieluiten ExpressVPN).
 2. Lataa ja asenna VPN-sovellus laitteeseen, johon haluat suoratoistaa CMT: tä.
 3. Käynnistä sovellus.
 4. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen saadaksesi amerikkalaisen IP-osoitteen.
 5. Nauti parhaasta maamusiikista, esityksistä ja tapahtumista, joita voit mahdollisesti pyytää.

Paras CMT: n VPN

ExpressVPNYhdysvaltain palvelu korvaa IP-osoitteesi amerikkalaisella, jotta voit poistaa CMT: n tai minkä tahansa muun amerikkalaisen kanavan tai verkkosivuston eston. Tämä palveluntarjoaja välittää yksityisyydestä ja tietoturvasta enemmän kuin sinä, minkä vuoksi he käyttävät kovia salausprotokollia varmistaaksesi, että tietosi ovat turvallisia ja kaukana hakkereiden silmistä. ExpressVPN: n tietosuojastandardit estävät kolmannen osapuolen häiriöt, eli kukaan ei voi tietää kaikista mahdollisista ohitus- ja lukitustoiminnoista. Katso lisätietoja muista VPN-palveluntarjoajista alla olevasta taulukosta.

Katso CMT Yhdysvaltojen ulkopuolella Smart DNS Proxy -sovelluksella

Toinen menetelmä, joka auttaa sinua saamaan CMT: n Yhdysvaltojen ulkopuolelle, on älykäs DNS-välityspalvelin. Nyt tämä työkalu ei toimi kuten VPN, koska Smart DNS-välityspalvelin ei myönnä väliaikaista IP-osoitetta. Älykäs DNS-välityspalvelin ohjaa osittain liikennettä, joka tarvitaan paikannustietojen määrittämiseen sen DNS-palvelimien kautta, jotta voit ohittaa alueelliset rajoitukset ja estää kanavia, joita ei ole käytettävissä maassasi. Kanavat, jotka saat estoon, riippuvat kuitenkin vain siitä, mitä Smart DNS -välityspalvelinta käytät. Näin voit käyttää Smart DNS -sovellusta CMT: n estämiseen Yhdysvaltojen ulkopuolella:

 1. Ensin, siirry kohtaan Unlocator ja tilaa ilmainen 7 päivän kokeiluversio.
 2. Seuraa näitä videoita / asennusohjeita määrittääksesi Smart DNS -sovelluksen streaming-laitteellesi.
 3. Käy CMT: ssä tai käynnistä sovellus laitteellasi.
 4. Suoratoista CMT: tä mistä päin maailmaa tahansa.

Ei olla puolueellinen tai mihinkään, mutta muutaman testin suorittamisen jälkeen olemme tulleet siihen tulokseen, että Unlocator on paras älykäs DNS-välityspalvelin siellä. Se takaa maantieteellisten rajoitusten ohittamisen kaikkialta maailmasta. Se tarjoaa myös 7 päivän ilmaisen kokeilujakson, mikä tarkoittaa, että sinulla on tarpeeksi aikaa päättää mieltäsi.

Katso CMT Yhdysvaltojen ulkopuolella

Sinun ei enää tarvitse viristellä valituksia siitä, että et pääse käyttämään joitain parhaimmista yhdysvaltalaisista kanavista ulkomailla ollessasi, koska sinulla on nyt kaksi kiertotapaa virrataksesi suoratoistokokemustasi. Ota mukaan kaikki CMT-suosikkisi, suoratoista täydet Nashville-jaksot, käytä yksinoikeudellista sisältöä ja tutustu CMT: n erikoistapahtumiin milloin tahansa missä tahansa VPN: n ja Smart DNS -palvelimen avulla.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map