Kuinka katsella CNBC: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella VPN: n tai Smart DNS: n avulla

Globaali talous on muuttumassa. Kauppapolitiikka muuttuu ja markkinat määrittelevät itsensä uudelleen pysyäkseen ajan tasalla. Tämä on aika kiinnittää huomiota taloudellisiin uutissivustoihin, kuten CNBC.


Kuinka katsella CNBC: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Kuinka katsella CNBC: tä Yhdysvaltojen ulkopuolella

Onko CNBC saatavana Yhdysvaltojen ulkopuolella?

CNBC on siitä ympäröivistä kiistoista huolimatta yksi katsotuimmista talousuutiskanavista. CNBC: llä on Yhdysvaltojen ulkopuolella erilaisia ​​versioita, jotka palvelevat erilaisia ​​rahoitusmarkkinoita. Kanavan amerikkalaista versiota ei kuitenkaan voi käyttää Yhdysvaltojen ulkopuolella. Jos haluat pysyä valtioiden rahoitusmarkkinoiden kärjessä, sinun on löydettävä tapa poistaa CNBC: n esto ulkomailta..

Selitän kaksi tapaa, joita voit käyttää tähän: VPN ja Smart DNS.

Kuinka poistaa CNBC-esto ulkomailta käyttämällä VPN-verkkoa

Ensimmäinen menetelmä, jonka selitän CNBC: n alueellisten rajoitusten estämiseksi, on VPN-menetelmä. VPN, lyhenne sanoista Virtual Private Network, on ohjelmisto, joka salaa tietosi ja reitittää kaiken liikenteen yksityiseen ja turvalliseen yhteyteen. VPN voi auttaa pysymään nimettömänä ja turvallisena verkossa, vaikka käytät julkista WiFi-yhteyttä.

Syy, jonka VPN voi estää alueellisesti rajoitetun sisällön estämisen, on se, että VPN yhdistää sinut erilaisiin palvelimiin ympäri maailmaa luodakseen aikaisemmin mainitun suojatun yhteyden. Kun muodostat yhteyden palvelimeen, joka ei sijaitse maassasi, julkinen IP-osoitteesi muuttuu vastaamaan palvelimen osoitetta. Näin VPN voi auttaa sinua estämään alueelliset rajoitukset.

Kuinka perustaa VPN

VPN-tilaaminen ja -määritys on suhteellisen helppoa. Voit hankkia VPN: n ja poistaa CNBC: n eston missä tahansa muualla maailmassa seuraavasti:

  1.  Siirry VPN-palveluntarjoajan verkkosivuille ja kirjaudu palveluun.
  2. Lataa sovellus, joka sopii käytettävälle laitteelle. Nyrkkisääntönä VPN: issä on sovellus Mac, Windows, iOS, ja Android laitteet.
  3. Käynnistä sovellus laitteellasi ja kirjaudu sisään.
  4. Yhdistä yhdysvaltalaiseen palvelimeen ja odota muutama sekunti, kunnes yhteys muodostuu.
  5. Mene CNBC: n live-streamiin ja nauti! *

Se on niin helppoa! VPN: n hyvä asia on, että heillä on jo sovelluksia (joskus jopa selaimen laajennuksia), joita voit käyttää. Sinulla ei tarvitse olla teknistä taustaa VPN: n käyttämiseen.

Paras VPN suoratoistaa CNBC: tä suorana

Ehdotan tilata ExpressVPN. Sitä pidetään parhaiten VPN-palveluntarjoajana, ja sillä on pitkä luettelo ominaisuuksista, jotka auttavat sitä ylläpitämään asemaansa maailmanlaajuisesti. ExpressVPN: llä on yli 2000 palvelinta yli 94 maassa, joten voit mahdollisesti poistaa useamman geosuojatun sivuston eston.

ExpressVPN: llä on luotettava 30 päivän rahat takaisin -takuu, joten voit testata sen ja nähdä, toimiiko palvelu sinulle..

Jos näin ei ole, tässä on luettelo muista ylimmän tason VPN-palveluntarjoajista, joita voit kokeilla:

Kuinka katsella CNBC: tä ulkomailla älykkäällä DNS: llä

Toinen tapa, jolla voit poistaa amerikkalaisen CNBC: n eston ulkomailta, on älykäs DNS. Älykäs DNS, toisin kuin VPN, on tilaamasi palvelu, joka on tarkoitettu erityisesti maantieteellisesti rajoitettujen sivustojen lukituksen poistamiseen. Toisin kuin VPN, älykäs DNS ei ole palvelu, joka pyytää sinua valitsemaan palvelimen, johon haluat muodostaa yhteyden. Palveluntarjoajalla on luettelo estämättömistä kanavista, joihin pääsee Smart DNS: n kautta.

Toisin sanoen, kun haluat poistaa tietyn kanavan käytön älykkäällä DNS: llä, sinun on varmistettava, että valitsemasi älykäs DNS tukee kanavaa..

Muutamia asioita, jotka on pidettävä mielessä älykästä DNS: ää käytettäessä

Kuten edellä mainitsin, älykäs DNS ei ole sama kuin VPN. VPN suojaa online-tietosi ja liikenteesi, kun taas Smart DNS peittää vain IP-osoitteesi. Se on totta, julkinen IP-osoitteesi ei oikeastaan ​​muutu, kun käytät älykästä DNS: tä. Muita asioita, joista sinun pitäisi olla tietoinen, ovat:

  • Älykäs DNS ei vaikuta Internet-nopeuteen.
  • Älykkäät DNS-välityspalvelimet eivät suojaa sinua DNS-kaappauksilta tai läpinäkyviltä välityspalvelimilta.
  • Älykäs DNS on määritettävä toisin kuin VPN.
  • Älykkään DNS: n määritys voidaan tehdä laajemmassa valikoimassa laitteita, kuten PC, Mac, Android, Apple TV, Amazon Fire TV, PS3, PS4, Xbox, iOS, jne…

Paras älykäs DNS poistaa CNBC: n eston

Käytän Unlocatoria Smart DNS -ni. Se antaa sinulle pääsyn yli 200 estettyihin kanaviin, mukaan lukien CNBC, ja sillä on loistava asiakaspalvelutiimi, joka on aina valmis auttamaan. Unlocator tarjoaa myös oppaita ja oppaita, jotka opastavat sinua kokoonpanoprosessin läpi.

Unlocatorilla on 7 päivän maksuton luottokortti, joka ei tarvitse ilmaista kokeiluversiota, ja 14 päivän palautuskäytäntö. Kokeile, se on uskomaton palvelu, joka säästää paljon aikaa ja energiaa suoratoistosi kanssa.

Katso CNBC Yhdysvaltojen ulkopuolella – Viimeiset ajatukset

Siellä se on, kaksi helppoa tapaa poistaa CNBC: n Yhdysvaltain version esto. Ehdotan, että kokeilet molempia menetelmiä ja katso mikä sopii sinulle parhaiten. Jos olet kiinnostunut vain muutaman kanavan suoratoistosta, älykäs DNS voi olla palvelu sinulle. Jos olet kiinnostunut verkkoturvallisuuden ideasta, VPN on mitä sinun pitäisi tarkastella.

* CNBC: n Yhdysvaltain versio vaatii yhdysvaltalaisen TV-palveluntarjoajan pääsyn. VPN tai Smart DNS eivät pysty poistamaan tätä vaatimusta.