Kuinka katsella CW-televisiota Etelä-Afrikassa, vaivatta!

Nautitko CW-televisiossa olevasta mahtavasta ohjelmasta pitkästä luettelosta? No,… jos et tapaa asua Yhdysvalloissa, kovaa onnea. Älä kuitenkaan huolestu, on olemassa tapoja kiertää CW: n maantieteellisiä esteitä. Kyllä, olen saanut kaiken selville, ja mikä parasta, se ei vienyt paljon aikaa tai vaivaa. Näin voit katsella CW-TV Etelä-Afrikassa VPN: llä tai Smart DNS: llä.

Kuinka katsella CW-televisiota Etelä-Afrikassa, vaivatta!

Kuinka katsella CW-televisiota Etelä-Afrikassa, vaivatonta!

Kuinka katsella CW-televisiota Etelä-Afrikassa VPN: n avulla

Kansainvälisillä sarjojen faneilla, kuten Jane Virgin, The Flash ja Riverdale, on yleensä vaikeuksia päästä näihin ohjelmiin CW-televisiossa. Miksi? Koska CW-televisioon pääsee vain Yhdysvalloista.

Tämä on surullista, koska lähetystoiminnan harjoittaja tarjoaa suoratoistosovelluksen, joka ei vaadi salasanaa eikä tilausta… eli jokaisen johtoleikkurin unelma. Löydät sovelluksen ja verkkosivuston mistä päin maailmaa tahansa. Et vain pääse siihen, ellet ole Yhdysvalloissa.

Älä huolestu, on olemassa ratkaisuja. Ensimmäinen on käyttää VPN: ää huijataksesi julkista IP-osoitettasi.

Anna minun selittää.

CW TV, kuten useimmat alueellisia kieltoja asettavat sivustot, käyttää IP-osoitettasi selvittääksesi missä olet maailmassa. Jos sinulla ei ole amerikkalaista IP: tä, et voi käyttää palvelua. VPN: n käyttö on laillinen tapa kiertää noita ärsyttäviä kieltoja, ja loistava työkalu CW-television katseluun Etelä-Afrikassa.

Mikä on VPN?

VPN, lyhenne sanoista Virtual Private Network, on a kyberturvallisuustyökalu jotka voivat suorittaa seuraavat:

 1. Tietojen siirtäminen yksityisen verkon kautta ja salaus.
 2. Reitittää tietosi / liikenne uudelleen valitsemiesi suojattujen palvelimien kautta.

Turvatoimenpiteiden lisäksi, VPN: t voivat muuttaa virtuaalista sijaintiasi. Kun uudelleenreititys tapahtuu, IP-osoitteesi muuttuu automaattisesti palvelimen sijainnin mukaisiksi. Tämä tarkoittaa, että jos haluat Amerikkalainen IP käyttää CW-televisiota Etelä-Afrikassa, sinun täytyy muodostaa yhteyden amerikkalaiseen VPN-palvelimeen.


Kuinka käyttää VPN: ää CW-television estämiseen Etelä-Afrikassa

Olen selittänyt, kuinka VPN voi auttaa sinua poistamaan CW-TV: n käytöstä. Sallikaa minun nyt näyttää, kuinka helppoa on saada se tapahtumaan:

 1. Tilaa luotettava VPN-palveluntarjoaja älä luota ilmaisiin.
 2. Lataa laitteesi kanssa yhteensopiva sovellus 
 3. Käynnistä nyt sovellus
 4. Valitse amerikkalainen palvelin.
 5. Yhdistä siihen amerikkalaiseen palvelimeen. 
 6. Kun yhteys on varmistettu, mene CW TV: n sivustolle tai sovellukselle.
 7. Hyvää CW-television suoratoistoa.

Katso? Muutama yksinkertainen vaihe!

Kuinka katsella CW-televisiota Etelä-Afrikassa älykkään DNS-välityspalvelimen avulla

VPN-verkot eivät ole kaikille. Jotkut ihmiset voisivat välittää turvallisuudesta vähemmän, mutta arvostavat sen sijaan nopeita nopeuksia. Juuri sitä älykäs DNS tarjoaa. Nyt, jos Internet-yhteytesi on aluksi hidas tai et vain välitä VPN: n suojausominaisuuksista, älykäs DNS voi olla sinulle hyvä etu. Oikea Smart DNS -välityspalvelin antaa sinun myös käyttää CW-televisiota Etelä-Afrikassa.

Mikä on älykäs DNS-välityspalvelin?

Älykäs DNS-välityspalvelin on palvelu, joka oli suunniteltu auttamaan käyttäjiä ohittamaan rajoitukset ja käyttää estettyä sisältöä. Tämä työkalu hyödyntää omistettuja välityspalvelimia vaihda laitteen DNS. Jos et tiennyt, laite käyttää DNS: ää kääntääksesi osoiteriville kirjoittamasi IP-osoitteet, jotta tietokone ymmärtää.

Toisin sanoen Smart DNS ei muuta tai korvaa IP-osoitettasi. Todellisuudessa se huijaa verkkosivustoa (jota yrität käyttää) ajattelemaan, että muodostat yhteyden eri paikasta DNS-pyynnölläsi. Tarkoittaa, että et ole läheskään online-nimettömyys. Mutta ainakin sinun on katsottava suosikkiesityksiäsi kaikkialla maailmassa oikein?

Muutamia asioita, jotka sinun on tiedettävä ennen älykkään DNS: n avulla CW-television esto Etelä-Afrikassa ovat seuraavat:

 • Tiettyjen kanavien lukituksen poistaminen riippuu palveluntarjoajasta:  Voit vain käyttää kanavia, joita palveluntarjoajasi tarjoaa. Muista tutkia kanavaluettelo ennen kuin tilaat älykkään DNS-välityspalvelimen.
 • Älykkäät DNS-välityspalvelimet eivät toimi kaikkialla. Jos asut maassa, jossa Internet-palveluntarjoajat kaappaavat DNS: n tai käytät läpinäkyviä välityspalvelimia, et voi käyttää tätä palvelua.
 • Määritä Smart DNS laitteellesi: Valitse palveluntarjoaja, joka tarjoaa yksityiskohtaiset asennusoppaat, koska prosessi voi olla tekninen.

Mitä älykästä DNS-välityspalvelinta sinun tulisi käyttää?

Vihdoin huomasit, että älykäs DNS-välityspalvelin on palveluntarjoaja, jota tarvitset elämässäsi! Mahtavaa, keskustellaan, mikä palvelu toimii parhaiten CW-TV: n lukituksen estämisessä Etelä-Afrikassa. Parhaan Smart DNS -kokemuksen saamiseksi suosittelen käytä Unlocatoria. Tiedän, että annan oikean suosituksen, koska kanavien luettelo, jota voit katsella tällä älykkäällä DNS: llä, on kuolla, mukaan lukien CW TV.

Unlocatorin helvat asennusoppaat rohkaisevat aloittelijoita ilmoittautumaan sen palveluihin. Yhtiö myös tarjoaa erinomaisen 7 päivän ilmaisen kokeilujakson ja 14 päivän palautuskäytännön postita tilauksesi ja turhaan luottokortti.

Paras CW-television VPN

VPN: n asettaminen ja käyttö on vaivatonta, nyt siirrytään kohtaan, josta tiedät, mitä käyttää. CW TV VPN -sovelluksen numero yksi on ExpressVPN. Tämä on palveluntarjoaja, joka hallitsee suurta verkkoa joka tarjoaa enemmän kuin 2000 palvelinta yli 94 maassa. Ennen kaikkea ExpressVPN on yksi harvoista VPN: istä, jotka voivat Poista US Netflix -sovelluksen esto. Se on tärkeä kauppa verkkovirroille. Lisäksi, ExpressVPN tarjoaa 30 päivän rahat takaisin -takuun, joita käyttäjät voivat käyttää, jos he eivät ole tyytyväisiä palveluun.

Jos et ole fani siitä, mitä ExpressVPN tarjoaa, voit tarkistaa nämä ylimmän tason VPN: t:

Katso CW-televisio Etelä-Afrikassa – viimeiset ajatukset

Siellä se on, ihmiset 2 työkalua, joiden avulla voit poistaa CW-TV: n eston Etelä-Afrikassa. Mutta muista, mikään näistä menetelmistä ei voi antaa sinulle ilmaisia ​​juttuja tai auttaa sinua ohittamaan rekisteröintimaksuja. Sinun täytyy maksaa. Ainakin sinun ei tarvitse matkustaa toiseen maahan saadaksesi pääsyn haluamaasi sisältöön. Mitä VPN-palvelua luulet käyttäväsi? Kerro meille, mistä päätät alla olevassa kommenttiosassa.