Kuinka katsella DirecTV nyt Iso-Britanniassa

DirecTV Now on yksi parhaat streaming-alustat liiketoiminnassa. Suoratoistopalvelu tarjoaa tilaajilleen 330+ kanavakokoonpano yhtä hyvin kuin premium-verkot kuten HBO, Showtime ja Starz miinus ylimääräiset maksut.


Se on täydellinen jokaiselle, joka haluaa vaihtaa kaapelista johdonleikkausvaihtoehtoihin. mutta se on estetty Yhdysvaltojen ulkopuolella. Joten jos haluat katsella DirecTV Now -tapahtumaa Iso-Britanniassa, sinun täytyy käytä VPN tai Smart DNS jotta suoratoisto on mahdollista. Tein leikkauksen, ja on aika tehdä se.

Kuinka katsella DirecTV nyt Iso-Britanniassa

Kuinka katsella DirecTV: tä nyt Isossa-Britanniassa

Kuinka katsella DirecTV: tä nyt Isossa-Britanniassa VPN: n avulla

Monien pettymys Yhdysvaltojen ulkopuolella, DirectTV Now ei ole käytettävissä ulkomailla.

Jos olet kiinnostunut seuraamaan DirecTV Now -sovellusta Iso-Britanniassa, Kanadassa, Italiassa, Saksassa tai missä tahansa muussa maassa ympäri maailmaa, sinun on huijaa nuo maat uskomaan, että olet Yhdysvalloissa. Tämä huijaus voidaan suorittaa VPN: n avulla.

Georajoituksista johtuen, Monilla ihmisillä ei ole pääsyä muiden maiden sisältöön. Sisällöntuottajat hallitsevat, mitkä maantieteelliset alueet pääsevät käyttämään sisältöään. Joten, jos et ole tällä maantieteellisesti hyväksytyllä alueella, sinulle evätään pääsy haluamaasi. Yhdistämällä yhteen VPN: n Yhdysvaltain palvelimiin DirecTV: n verkkosivusto tunnistaa kuitenkin kelvollisen IP-osoitteen. Näin ollen sinä olet sai pääsyn DirecTV: n palveluihin. Näin se toimii:

 1. Tehdä VPN-tilauksen.
 2. Sinun pitäisi nyt lataa ja asenna VPN-sovellus laitteellasi.
 3. Avaa VPN-sovellus.
 4. Kirjaudu sisään VPN-tililläsi.
 5. Hae Yhdysvaltain palvelinta ja muodosta yhteys siihen
 6. Hanki amerikkalainen IP-osoite.
 7. Suoratoista DirecTV Now’n sisältöä missä tahansa olet. 

Paras VPN DirecTV Now: lle Isossa-Britanniassa

Jos on VPN, joka on jonkin huomion arvoinen, se on ExpressVPN. Tämä tarjoaja ei tarjoa muuta kuin tasainen nopeus, erinomaiset palvelut, ja tasaiset esitykset. Vaikka ExpressVPN on vähän kalliimpi, tämä palveluntarjoaja osoittautui ylläpitää käyttäjien yksityisyyttä sillä aikaa vapauttamalla heidän suosikkisisältönsä.

ExpressVPN on täydellinen valinta online-suoratoistoille niiden toiminnan takia optimoidut palvelimet. Jos haluat tarkistaa muita VPN-verkkoja, alla oleva taulukko voi auttaa sinua:

Kuinka katsella DirecTV: tä nyt Isossa-Britanniassa älykkään DNS: n avulla

Toinen tapa saada DirecTV Yhdistyneessä kuningaskunnassa on älykkään DNS: n kautta. Nyt tämä on online-työkalu, joka varmistaa taatut tulokset nopeilla nopeuksilla. Suojausta ei ole taattu, koska tämä työkalu ei tee mitään liikenteen salaamiseksi. Itse asiassa se pitää IP: n sellaisena kuin se on, ja pääasiassa antaa sinun näkyä olevan eri paikassa. Tämä auttaa sinua käyttää maantieteellisesti rajoitettua sisältöä. Salauksen puute tekee prosessista paljon nopeamman. Noudata alla olevia vaiheita Poista DirecTV: n esto Isossa-Britanniassa:

 1. Hanki kädet Unlocator-tilaus.
 2. Katso videoita / asennusohjeita.
 3. Määritä Smart DNS laitteellasi.
 4. Siirry DirecTV: n verkkosivuille.
 5. Vapaasti käyttää kaikkia DirecTV: n sisältöjä.

Älykäs valinta älykkäälle DNS: lle on Unlocator. Tanskalainen yritys tämän tuotteen takana on täydellinen ohittamalla maantieteelliset rajoitukset ja poistamalla sisällön esto. Saat pääsyn useampaan kuin 200 kanavaa 7 päivän ilmaisen kokeilun aikana.

Tietoja DirecTV Now: sta

DirecTV Now on tilauspohjainen suoratoistopalvelu, jonka avulla tilaajat Yhdysvalloissa voivat katsella kaapelikanavilla tarjottavaa materiaalia miinus sitoutuminen. DirecTV tarjoaa nyt enemmän kanavia kuin useimmat kilpailijat. Se sisältää kanavia (ABC, CBS, Fox ja NBC) useimmille markkinoille. Sen käyttöliittymä on melko helppoa joitain tervetulleita ”Kaapelimaiset” ominaisuudet kuten pyyhkäisemällä kanavien välillä.

Tämän suoratoistopalvelun avulla saat mahdollisuuden katsella suoraa televisiota Internetissä. Hanki enemmän kuin 65 suoraa TV-kanavaa 40 dollaria kuukaudessa millä tahansa valitsemallasi laitteella. Katsokaa DirecTV Now -sovelluksen tilaussuunnitelmat: Saatavilla on neljä peruspakettia, sekä espanjankielinen paketti.

 • Elä vähän on 40 dollaria kuukaudessa yli 65 kanavalle,
 • Juuri oikea veloittaa 55 dollaria kuukaudessa yli 85 kanavasta.
 • Mene iso tarjoaa yli 105 kanavaa 65 dollarilla kuukaudessa.
 • Täytyy saada se pakettiväli 75 dollaria kuukaudessa yli 125 kanavalle.
 • Todo y Más antaa käyttäjille 50 espanjankielisiä kanavia. 45 dollarilla palvelu tarjoaa yli 40 englanninkielistä kanavaa.

Luettelo tuetuista laitteista

DirecTV Now on saatavana älypuhelimissa, tietokoneissa ja televisioissa, joissa on yhteensopiva suoratoistolaite. Sinulla on mahdollisuus suoratoista yli 100 suoraa TV-kanavaa pitäisikö sinun lähettää ne millä tahansa seuraavista laitteista:

 • Roku
 • Apple TV
 • Google Chromecast
 • sovellukset
 • selaimet
 • Amazon Fire TV

Hanki DirecTV Now Iso-Britanniassa

DirecTV nyt on fantastinen median suoratoistoalusta. On sääli, että se on saatavana vain Yhdysvalloissa. Onneksi sinulla on kaksi menetelmää, joita voit käyttää tekemään DirecTV saatavana Isossa-Britanniassa.

Vain käytä VPN- tai Smart DNS -sovellusta, ja voit nauttia DirecTV Now: n suoratoistosta Yhdysvaltojen ulkopuolella ja Isossa-Britanniassa nopeasti. Kerro meille ajatuksesi alla olevissa kommenteissa.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map